Dr. Ónodi-Szűcs Gyula

Dr. Ónodi-Szűcs Gyula

+36 (30) 743 0657
Tisztelt Érdeklődő!

Az ember életében kevés olyan igazán fontos döntés van, amely az egész további életutat alapvetően képes meghatározni. Ahogyan a házasságkötés vagy a gyermekvállalás, úgy egy ingatlan eladása, illetve megvásárlása is komoly és felelősségteljes döntést igényel.

Engedje meg, hogy a jelenlegi otthonának értékesítésében vagy jövőbeni otthonának felkutatásában közreműködjek!
Egy ingatlan adás-vételi ügylet során gyakorta más elképzelései vannak az eladónak és más a vevőnek, ezért szükség lehet egy objektív "harmadik" fél támogatására is. Mindenki a saját érdekeit tartja szem előtt, ugyanakkor meggyőződésem, hogy minden esetben létezik az aranyközépút, amely kölcsönös engedmények útján elérhetővé válik.
Szüleim szorgalomra, tisztességre tanítottak, hiszek az értékteremtő munkában, ezért fontosnak tartom, hogy mind az eladó, mind a vevő egyaránt elégedett legyen a szerződéskötést követően. A minőségi szolgáltatásra törekedve egy tapasztalt ügyvéd és egy megbízható hitelügyintéző támogatása is biztosított annak érdekében, hogy a legváratlanabb helyzetben is megtaláljuk a legjobb megoldást.

A feleségem és a kisfiam a legfontosabbak számomra, ezért tudom, hogy egy ingatlan attól lesz otthon, hogy a benne élők megtöltik élettel, az otthon a megnyugvás szigete és a családi élet központi színtere.
Amennyiben megtisztel bizalmával, megtalálom az Ön számára legjobb megoldást, legyen az vétel vagy eladás egyaránt!

Várom jelentkezését!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása