Dr. Szabó Tímea

Dr. Szabó Tímea

  • Kapcsolattartó
  • Békéscsaba
+36 (70) 791 5979
Üdvözlöm!

Kérem engedje meg, hogy bemutatkozzam, dr. Szabó Tímea ingatlan-szakjogász vagyok.
Jelenleg Békés megyében, Gyulán élek férjemmel és négy éves kisfiammal, de Szegeden és környezetében, valamint Budapesten is kiterjedt kapcsolatokkal és helyismerettel rendelkezem.

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem 2003-ban és Budapesten helyezkedtem el a közigazgatásban ingatlan-szakjogászként. Az egész szakmai pályafutásom, karrierem végigkísérte az ingatlanokkal való foglalkozás, úgy mint eladás, vétel, bérlet, ingatlanpiaci ismeretek stb. Munkám során nagy szakmai tapasztalatra tettem szert különböző személyiségű, motivációjú partnerekkel való kommunikáció és együttműködés terén. Tapasztalatom alapján a siker kulcsa a szakmai felkészültség, a hitelesség, gyors és alapos ügyintézés, továbbá a bizalmon alapuló kapcsolat kialakítása az ügyfelekkel.
Rendkívül fontosnak tartom, hogy folyamatosan tájékozódjak az aktuális otthonteremtési, felújítási, kedvezményes konstrukciókról és ezeket hitelesen tudjam ügyfeleim részére ismertetni. Továbbá kiemelt feladatomnak tartom az ingatlanok eladásra történő felkészítését annak érdekében, hogy az adott ingatlan minél gyorsabban és minél magasabb piaci áron kerüljön értékesítésre.

A VING profi csapatának hátterével teljes körű szolgáltatással várom ügyfeleim jelentkezését, legyen szó ingatlan eladásáról, ingatlan vételéről, ingatlan befektetésről vagy bérlésről!

Véleményem szerint a siker titka a pozitív hozzáállás, az elhivatottság, a kitartás, továbbá az ingatlan minél előnyösebb bemutatása és a bizalom elnyerése az ügyfelek részéről.

Kérem, hogy forduljon hozzám bizalommal és remélem, hogy együtt sikeresek lehetünk!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása