Fedák Csaba

Fedák Csaba

  • Ingatlanértékesítő
  • Budapest
+36 (20) 927 9631
Üdvözlöm, Fedák Csaba vagyok!

Időt és pénzt is spórolok Önnek, amennyiben engem bíz meg ingatlanügyeivel. Ön eladná vagy éppen megvenné álmai otthonát, én pedig szeretem a kihívásokat, szeretek szolgáltatni. Precízen, pontosan dolgozom azon, hogy Önt is elégedett ügyfeleim között tudhassam.
Egy meghitt kuckó vagy egy többgenerációs családi ház is ugyanazt igényli: teljes körű szakértői ügyintézést. Kollégáim ügyvédi, hitelközvetítői illetve energetikai kérdésekben is állnak ügyfeleim rendelkezésére.

Ha Budapesten és környékén keres vagy eladna ingatlant, hívjon bizalommal a nap bármely szakában!

Ingatlanok

Friss ingatlan

KIADÓ otthon a Városligeti fasorban

Budapest 7. kerület, Városligeti fasor
Kiadó tégla lakás, 116 m2
400 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Friss ingatlan

KIADÓ lakás IRODÁNAK

Budapest 7. kerület, Városligeti fasor
Kiadó iroda, 116 m2
400 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Örök panoráma, letisztult formák

Csömör
Eladó családi ház, 149 m2
227 000 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Csendes otthon sok lehetőséggel

Csömör
Eladó családi ház, 250 m2
140 000 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Gazdálkodj okosan a Balatonnál

Ádánd
Eladó telek
18 000 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Kis faház, nagy telek - rezsivédetten

Csömör
Eladó családi ház, 55 m2
43 000 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Csendes otthon panorámával Csömörön

Csömör
Eladó sorház, 110 m2
72 900 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Terasz, csend és Újpest központ

Budapest 4. kerület
Eladó tégla lakás, 133 m2
109 900 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Csömöri ház csendes utcában

Csömör
Eladó családi ház, 69 m2
59 000 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Panorámás ház nagy telken

Csömör
Eladó családi ház, 70 m2
68 000 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Idilli kertben tágas családi ház

Csömör
Eladó családi ház, 215 m2
179 000 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Nagy családdal a Nagy Lajosra

Budapest 14. kerület, Nagy Lajos király útja
Eladó tégla lakás, 109 m2
78 500 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

100 négyzetméter Szentmihályon

Budapest 16. kerület
Eladó családi ház, 97 m2
79 000 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Zseniális helyen hatalmas telek eladó

Csömör
Eladó telek
59 900 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Gyönyörű panoráma és sok lehetőség Árpádföld szívé...

Budapest 16. kerület
Eladó családi ház, 140 m2
87 900 000 Ft
Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Szép fényképeket készített a lakásról. Gondoskodott arról is, hogy megtekintéskor a kinti lucsok ne kerüljön a lakásba. Köszönöm a munkáját.

Elégedett ügyfél

Csaba nagyon korrekt, közvetlen, segítőkész és gyorsan kiadta a lakásomat, csak ajánlani tudom másoknak is!

Koroknai-Tóth Katalin

Csak ajánlani tudjuk Csabát. Precíz,pontos nagyon korrekt ügyintézés. Mind a vevő,mind az eladó részére maximális figyelem teljeskörű tájékoztatás és segítőkészség. Gyönyörű profi fotókat készített az ingatlanról. Bármilyen kérdésben készségesen állt rendelkezésünkre. Meg egyszer köszönjük!

Heidinger Ágnes

A Ving-ről: a cég képviselői segítettek egy anyukának karnyújtásra lenni a lányától, egy középkorú párnak megtalálni álmaik mézeskalács-házikóját. Csabáról: Szorgalmával, kitartásával emberismeretével és empátiájával alig negyed év alatt segített eladni Zuglói lakásunkat. Hozzáállása a szakmájához számomra pozitív meglepetés volt a piacon, gyakorlatilag az összes kapcsolatunk közül Ő volt az egyetlen közvetítő erőforrás, aki maximálisan a két ügyfele érdekét képviselte. Örültem, hogy vele és a Vinggel dolgozhattunk együtt.

Filep Imre

Csaba energiát nem kímélve, lelkiismeretesen intézte lakásom eladását. Sajnálom, hogy nem egyből Őt bíztam meg. Szakmailag és emberileg is csak ajánlani tudom! Köszönök mindent!

Judit

Kedves Csaba! Rövid, ám gyümölcsöző együttműködésünk kapcsán nemcsak egy jól felkészült, alkalmazkodó és kompromisszumképes ingatlan szakembert ismertünk meg Önben, hanem egy kiváló modorú, korrekt, megbízható fiatalembert is, aki ígéreteiben visszafogott, ám hatékonyan és fáradtságot nem kímélve működik közre a szervezésben. Mind az eladó, mind pedig a vevő oldal döntéseit segítő tanácsaival a háttérben rendelkezésre állva a kellő időben és módon támogatja a felek megegyezését. Munkáját, emberi hozzáállását köszönjük, hasonló ügyek kapcsán pozitív tapasztalataink alapján bátran fordulunk majd ismételten Önhöz. Üdvözlettel: Papp Zsuzsa és Kalácska János.

Dr Papp Zsuzsa

Csaba segítőkészen segített az általunk kinézett ingatlan megtekintésében,és a problémák megoldásában. Köszönöm szépen. Jó munkát kívánok az elkövetkezendő munkáihoz! Gábor

Emőd Gábor

Kedves Csaba! Köszönöm a teljes körű segítségét házam eladásában! Szinte napi kapcsolatban volt velem és vevőimmel is. Köszönöm a jótanácsokat, a mindenre kiterjedő figyelmét, a gyors intézkedést. További sikeres munkát kívánok! S. Gáborné

Sándor Gáborné

Vevőjelöltként tudom mondani, hogy a másik fél irányában is korrekten jár el, segítőkész és kézben tartja a folyamatot.

János

Érdeklődő vevőként ismerkedtem meg Csabával az egyik ingatlanja bemutatása során. Sikerült feladni neki a leckét az igényeinkkel, de hónapokkal később is emlékezett, és figyelemmel kísérte a VING kínálatát. Így sikerült hozzásegítenie jövőbeni otthonunkhoz egy kollégáján keresztül. Végig rendkívül szimpatikus maradt, nem erőltetett ránk semmit, csak meghallgatott és együtt kerestük a megoldást. Csak ajánlani tudom!

Farkas Daniel

Csaba rugalmasan, segítőkészen, felkészülten végezte a lakásom eladását. Kérdéseimre mindig gyors, részletes választ kaptam. Nagyon tetszett a lakásomról készített hirdetése. Köszönöm a segítséget!

Judit

Csabában megtaláltam azt az ingatlanost, akivel tényleg szívesen együtt dolgozik az ember. Mindez szakmailag és emberileg is igaz. Rajta nem múlik az ingatlan eladása! Mindenkinek őszintén ajánlom.

Szabolcs

Csaba rendkívül barátságos, proaktívés segítőkész volt a házkeresésben. Fáradhatatlanul és őszintén válaszolt minden kérdésünkre. Csak ajánlani tudom.

Laura

Csaba időt, energiát nem kímélve segített ingatlanunk gyors és zökkenőmentes értékesítésében. Tanácsai nagyon hasznosak voltak számunkra. Köszönjük a sok segítséget.

Sárdi Orsolya

Csaba nagyon közvetlen, szimpatikus személy. Megbízhatóan, őszintén beszél a bemutatott ingatlanokról, előnyöket és hátrányokat is felsorakoztat. Ajánlom minden vásárló figyelmébe.

Miklós

Fedák Csaba nagyon klassz hirdetést csinált és llelkiismeretesen foglalkozott az ingatlanom eladásával. Nagyon meg vagyok vele elégedve szakmailag és emberileg egyaránt! Köszönöm a fáradozást!

Péter