Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (70) 377 3333
Diplomám megszerzése után közel 20 évig egy kereskedelmi cég értékesítési vonalán dolgoztam vezetőként. Munkám kapcsán országos kapcsolatrendszerre tettem szert, majd Szegedre költöztem. Az ingatlanszakmával 2008-tól befektetőként, saját tőkés kockázatvállalással ismerkedtem meg. Ez a portfólióm jelenleg is jövedelmezően működik. Az így megszerzett tudást és tapasztalatot tudom ügyfeleim előnyére alkalmazni. Eredeti mérnöki szakmám, személyiségem precíz, pontos, megbízható munkavégzésre, partnerkezelésre sarkall. Családos emberként, apaként tudom milyen jelentősége van az igazi otthon megtalálásának és ha kinőttük, nagyobbra cserélésének. Ismerem a befektetői oldalt is, ezért úgy gondolom teljes körű szolgáltatást tudok nyújtani mindenben , ami az ingatlanértékesítéshez köthető.
A VING hálózatában jó kapcsolatot ápolok minden kollégával, közös munkával nagyobb eséllyel találjuk meg Önnek az ideális vevőt, vagy ingatlant.

Ingatlanok

800-as Ipari csarnok irodákkal

Kistelek
Eladó ipari, 816 m2
145 000 000 Ft
Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Otthon garázzsal, amitől minden egy kényelmes km-r...

Szeged Móraváros, Móra utca
Eladó tégla lakás, 70 m2
54 900 000 Ft
Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Egy ház, két lakás és minden más

Szeged Felsőváros, Temető utca
Eladó családi ház, 233 m2
139 000 000 Ft
Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Magas fokú szakmaiság, precíz,korrekt munkavégzés . Rövid időn belüli értékesítés. Hálás köszönet! Csak ajánlani tudom Zoltánt illetve a VING irodát! Éva

Fekete Éva

Nagyon precíz, pontos és megbízható cég. Az ingatlanomat egy héten belül értékesítették. Mindent bonyolítottak, így nekem csak aláírni kellett. Ajánlom Őket Mindenkinek!

Alpár Tibor

Zoltán nagyfokú szakmai hozzáértésével, precíz, karizmatikus jellemével és kiemelkedően kedves stílusával segített minket az ingatlanértékestés során. Nagyon ajánljuk őt, kitűnő, megbízható értékesítő!

Gergely

Nagyon korrekt, lelkiismeretes munkavégzés. Rugalmasság és alkalmazkodás az eladóhoz. Teljes körű ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki csak adásvételi szerződést szeretné aláírni.

Mészáros Dalma