Filó Judit

Filó Judit

+36 (70) 341 2158
Elismerések:
Üdvözlöm !

Filó Judit vagyok , 14 éve foglalkozom Ügyfelekkel , értékesítéssel . Fontos feladatomnak tartom , hogy Ön bármivel is forduljon hozzám az ingatlanértékesítés területén , munkámmal segíteni tudjak és közösen megtaláljuk az Önnek legoptimálisabb megoldást . Szerződéskötéskor azt vállalom, hogy a Városi Ingatlaniroda magas színvonalon felkészült , kiváló szakmai csoportjával : ügyvéd, hitelügyintéző , energetikus , a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk , legyen az adás-vétel ,hitelügyintézés ,bérlés , bérbeadás, az Ön igényeinek megfelelően .Hivjon bizalommal !

A megadott telefon számon , e-mail címen mindig megtalál !

Ingatlanok

Friss ingatlan

Zöldövezeti, földszinti lakás eladó !

Szeged Felsőváros, Selyem utca
Eladó panel lakás, 55 m2
19 500 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Lakjon az Árkád szomszédságában!

Szeged Rókus, Pál utca
Eladó tégla lakás, 69 m2
31 790 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Ahol mindenkinek jut hely!

Szeged Belváros, Rigó utca
Eladó tégla lakás, 153 m2
32 000 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Rókusi Tesconál 3szobás lakás eladó

Szeged Rókus, Rókusi körút
Eladó panel lakás, 53 m2
21 900 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Rókusi Tesconál 3szobás,lodzsás,lakás eladó

Szeged Rókus, Rókusi körút
Eladó panel lakás, 69 m2
21 900 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Klasszikus polgári lakás !

Szeged Rókus, Föltámadás utca
Eladó tégla lakás, 95 m2
33 490 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Lakjon a Marson !

Szeged Belváros, Mars tér
Eladó tégla lakás, 56 m2
24 900 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Belvárosi komplexum!

Szeged Belváros
Eladó családi ház, 400 m2
279 000 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Exluzív lakás , ide csak költözni kell !

Szeged Belváros, Pulcz utca
Eladó tégla lakás, 67 m2
35 990 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Ahol minden IS megvalósulhat !

Domaszék
Eladó családi ház, 141 m2
37 490 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Újszegedi nyugalom

Szeged Újszeged, Baross László utca
Eladó tégla lakás, 53 m2
19 900 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Elegáns , belvárosi lakás kiadó

Szeged Belváros, Pusztaszeri utca
Kiadó tégla lakás, 56 m2
139 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Dorozsmai ház , összeköltözőknek is!

Szeged Kiskundorozsma
Eladó családi ház, 90 m2
21 900 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Lakjon a szőregi" Lilaakác közben" !

Szeged Szőreg
Eladó telek
13 900 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Egyedi panel lakás

Szeged Tarján, Lugas utca
Eladó panel lakás, 52 m2
18 490 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Alsóvárosi kuriózum!

Szeged Alsóváros
Eladó családi ház, 180 m2
67 900 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Belvárosi bérletijog !

Szeged Belváros, Kossuth Lajos sugárút
Eladó tégla lakás, 83 m2
10 490 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Befektetők figyelem !

Szeged Belváros, Attila utca
Eladó tégla lakás, 38 m2
18 900 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Felsővároson akár irodának is !

Szeged Felsőváros, Csaba utca
Kiadó panel lakás, 72 m2
120 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Telek Szőreg központjában eladó

Szeged Szőreg
Eladó telek
25 000 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Újszegeden lakni jó !

Szeged Újszeged
Eladó tégla lakás, 56 m2
22 490 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Makói kuriózum

Makó, Csanád Vezér tér
Eladó panel lakás, 74 m2
17 900 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Őstermelők részére , egyedi ajánlat !

Tiszasziget
Eladó családi ház, 160 m2
39 000 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Kiemelkedő befektetési lehetőség !

Ásotthalom
Eladó családi ház, 453 m2
29 990 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Impozáns családi ház Felsővároson

Szeged Felsőváros
Eladó családi ház, 360 m2
79 990 000 Ft
Filó Judit

Filó Judit

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Judit segített nagyon rövid idő alatt eladni a panel lakásunkat és olyan családi házat keresni helyette, ami az egész családomnak nagyon megtetszett. Ilyen gördülékenyen én nem tudtam volna elintézni ezt a cserét. Hálásak vagyunk a segítségéért. Köszönjük, Judit!

Dékány Zsolt

Gyorsan, lényegretörően és profin kezelte az ingatlanos ügyeimet. Bátran keresse bárki, aki nem rengeteg ingatlant szeretne végignézni hasztalan, csak azt az egy-kettőt ami pont neki való.

Sz. Gergely

Ha bárki, aki a lakását értékesíteni szeretné, megkérdezne, hogy kit ajánlanék ingatlanközvetítőnek, egyértelműen Juditot mondanám. Sok közvetítővel találkoztunk, de szimpátia csak Judittal alakult ki. Először leendő vásárlóként találkoztunk, később - sok ingatlan megtekintése után - a jó kapcsolatra való tekintettel kértük meg saját lakásunk és garázsunk eladására. Az ingatlanközvetítőkkel szemben bizalmatlankodóknak azt tudom mondani, amit utólag magamnak is - egykori bizalmatlankodónak: mi nem tudtuk eladni az ingatlant, pedig párhuzamosan hirdettük minden létező helyen, ő igen.

K. Zsolt

Juditot csak ajánlani tudom. Odafigyel az ügyfél igényeire, segítőkész, pontos és precíz. Segített vásárolni és eladni is. Mind két esetben 5*-t érdemel.

Berkes József

Egy panel lakást segített eladni. Korrekt, kedves és rátermett. Csak ajánlani tudom. 10-es skálán 11-es :)

Törőcsik Ibolya

Judit kedvességével, rátermetségével nagyban hozzájárult az ingatlan eladásához. Bármikor rendelkezésemre állt ha szükséges volt valamiért. Látszódott hogy számára nagyon fontos hogy elégedett legyen az ügyfél. Szívből ajánlom őt!

Imri László

Filó Judit személyében egy nagyon korrekt, kedves és ügyfélcentrikus ingatlanost ismertünk meg. Munkája igényeinket elótérbe helyezve gyors és hatékony volt. Köszönjük Judit,hogy segítségeddel megtaláltuk otthonunkat! 1 - 10 skálán 10-est érdemelsz!

Vékony Zsuzsanna

Mindenkinek ajánlani tudom Juditot, munkáját precízen, pontosan végzi. Figyelme mindenre kiterjed, mindig elérhető, bármilyen kérést orvosolt esetünkben. Maximálisan jó döntés volt, hogy Őt választottuk.

Lajos Zsuzsanna

Juditot csütörtökön megbíztam egy lakás vásárlási igénnyel és hétvégén már 4 lakást prezentált abban a kategóriában, amit megbeszéltünk! Vasárnap üzletet kötöttünk! Le a kalappal a megbízhatóság, gyorsaság és a precíz munkája előtt! Ajánlom mindenkinek! Gabriella

Sántámé Tegyük Gabriella

Szeretettel ajánljuk Juditot . Könnyedén megtaláltuk, amit kerestünk. Mindezt úgy, hogy közben üdén, kedvesen, nem tolakodóan tartotta velünk a kapcsolatot. Mivel nem szegediek vagyunk, segítségül sok-sok ügyintézést, aláírást, postázást megoldott. Bizalommal ajánlom mindenkinek!

Katona Ágnes

Juditot mindenkinek tudom ajánlani, nagy szakmai hozzáértéssel, hatékonyan és szuper gyorsan végzi munkáját. Mind az eladókat, mind a vevőket korrekten képviseli, érdemes Őt megbízni. 1 nap alatt adta el az ingatlanunkat!!! Még 1X nagyon köszönjük a sikeres, gyors munkáját. Zsanett

Zsanett

Örülök hogy a Juditot választottam amikor el kellett adnom a lakást. Külföldön élek és csak rövid idöre tudtam hazajönni hogy lebonyolítsam az ügyet. Gyorsan beláttam hogy egyedül nem fog menni és hogy szüksegem lesz egy profi segitségére. Judit teljesen átirta a hirdetésem, új fotókat készitett és néhány napon belül már fogadta is az elsö érdeklödöket. Innentöl minden a forgatókönyv szerint ment. Judit mindig elérhetö volt, jó tanácsokat adott és a végén Neki lett igaza amikor idöben és jó áron sikerült a lakást eladni. Ujra hozzá fordulnék segitségért hasonló szituációban.

Lázár Gábor

Szegedi lakásom eladásával bíztam meg Juditot, akiben egy megbízható, őszinte, precíz, szakmailag maximálisan felkészült embert ismerhettem meg amiért mindig is hálás leszek. Gyorsan, gördülékenyen, az én elvárásaimnak megfelelően értékesítte az ingatlant,időt és energiát nem sajnálva, mindent megszervezve. Bármikor hívhattam amikor kérdésem volt, vagy segítségre volt szükségem. Mindenkinek Őt ajánlom azóta is. Judit! Köszönöm!

Kispéterné Mónika

Szegedi ingatlan vásárlásban segített nekem. Pontos, precíz, mindenben segítőkész, csak ajánlani tudom. Nagyon szépen köszönöm Judit a munkádat.

N. Olga

Nagyon elégedettek voltunk, Judit munkájával. Ingatlan eladásában és vételében is nagy segítségünkre volt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Dávidné Magossy Anikó

Juditot csak ajánlani tudom mindenkinek, mert lelkes, hozzáértő és nagyon segítőkész. Nagyon ért a szakmájához.

Berényi Tamás

Mi a férjemmel maximálisan meg voltunk elégedve. Nagyon energikus,pozití kisugárzású., precíz és pontos embernek ismertük meg Juditot. Nagyon sokat dolgozott azért hogy az ingatlanunkat értékesíteni tudja. Rendszeresen hozta az érdeklődőket. A Mi igényeinknek megfelelően próbálta értékesíteni az ingatlan. Nagyon köszönjük a munkáját, és hálásak vagyunk, hogy segített megszerezni a számunkra legjobban áhított ingatlant is.

Dné Katalin

Korrekt, mindenkor kölcsönös érdekeket képviselő, körültekintő ingatlanos. Köszönöm a teljeskörű közreműködést, melyet egy ingatlan vásárlásom során tett. Szeretettel ajánlom.

Péterfy Erzsébet

Nagyon kedves, rutinos, türelmes és tapasztalt ingatlanközvetítő. Sikeresen eladta lakásunkat, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Valkai Zoltán

Judit vételben és eladásában is segített nekem. Mindkettő rövid időn belül sikerrel teljesült. Lelkiismeretes, maximalista, munkájára igényes, mindenben segítőkész. Nagyon meg vagyok elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Moffat Zsófia

Judit rugalmas,pontos,megbízható. Külföldön élek és ezért rendkívül fontos volt,hogy minden a megbeszéltek szerint történjen. Minden kérésemet teljesített,ugyanakkor képviselte az eladó és a vevö érdekeit is. Örülök hogy téged választottalak az ingatlanom eladására.

Bucsek Edit

Az ingatlan baráti körön belül lakott lett.Az ingantlan irodai munkatárs hozzáállása , munkája kifogástalan volt. Szívesen ajánlom.

Kiss Márta

Két hét alatt szerettünk volna ingatlant vásárolni. Judit megtalálta számunkra a megfelelő ingatlant, időt és energiát nem kímélve a mi vagyis a vevő érdekeit szem előtt tartva. Nagyszerű embert ismerhettem meg személyében , hihetetlen segítőkész és nagyon pozitív ember. Minden apró részletet megbeszélt és elmagyarázott mindent , magasszintű profizmusról tett tanúbizonyságot. Minden ingatlan ügyemet kizárólag vele intézek a jövőben is. Sok ilyen emberre lenne szüksége ennek a világnak.

Krisztina

Nagyon szépen köszönöm a Városi ingatlaniroda munkatársának Filó Juditnak a hihetetlen munkáját ! Minden téren meg voltam vele elégedve,kedves és figyelmes volt. Maximálisan képviselte az érdekeimet végig és megtalálta az ideális vásárlót!!

Szilágyi Gabriella

Nagyon elégedett vagyok az ingatlanom eladásának képviseletével,melyet kolleganőjük Filó Judit messzemenően szuperül teljesített! Figyelmes és pontos ,precíz megbízható képviseletet kaptam ! Csak ajánlani tudom ezek után önöket,és köszönöm a korrekt együttműködést!

Gabri

Tisztelt Városi Ingatlaniroda, Kedves Judit! Szeretette és tisztelettel szeretném megköszönni 2018 06 hónapban felém tett önzetlen munkáját, melyben szegedi lakásvásárlásomat segítette, és sikeresen megszervezte. A vásárlói oldal maximális tisztelete, a szűk idő keresztmetszetben megszervezett, a közel tíz db értékhatáron belüli lakás megtekintése, a diszkrét tanácsok az adott ingatlanok kedvezőbb tárgyalási pozíciójának elérésében igazi profizmust mutattak és megnyugvást adtak számomra. A lakás, mely immár névátírással, és közmű átírással együtt a sajátom lett, egyértelműen Filó Judit munkájának köszönhetem. Köszönettel: Üdvözlettel: Őri Sándor Péter Létesítményfelelős SmartFM Ingatlanüzemeltető Kft. NEMZETKÖZI KNOW-HOW - HELYI TAPASZTALAT 2000 Szentendre, Vasúti villasor 49/b +36 30 721 85 49 sandor.ori@smartfm.hu www.smartfm.hu

Őri Sándor Péter

Kedves Judit! Nagyon köszönjük a lakásunk eladásánál végzett együttműködést és segítséget. Az Ön határozott hozzáértő fellépése, a gyors ügyintézés segített egy sikeres ingatlan eladás lebonyolításában. Külön kiemelném Szabó Imrével végzett közös nagyszerű munkájukat ami példa értékű, jól összehangolt, célorinteált, hatékony volt és ennek köszönhetően mindannyiunk számára sikeres üzletkötéssel zárult. További munkájukhoz további hasonló sikereket kívánuk!

Szungyi Péter

Hiteles, gyors, készséges, tájékozott igatlan értékesítő szakembert ismerhettünk meg Filó Judit személyében. Rugalmasan alkalmazkodott az eladó és a vevő igényeihez és időbeosztásához egyaránt. Mindenkinek ajánlom!

Gera Zsuzsanna

Köszönjük a gyors és lelkiismeretes munkát! Sosem gondoltuk, hogy 3 hét alatt sikerül értékesíteni az ingatlant! A leghatékonyabb ingatlaniroda!

Mészáros Márta

Csak a legjobbakat tudom mondani Juditról.Munkavégzése korrekt,megbízható,pontos és rendkívül empatikus . Elmondtam,hogy milyen ingatlant szeretnék,és úgyszólván átnyújtotta a megfelelő lakás kulcsát. Ha valaki gyors,profi ügyintézést szeretne,akkor őt ajánlom.

Márton Erzsébet

Volt szerencsénk Judit segítségével házat vásárolni és lakást eladni. Folyamatos volt közöttünk a kapcsolattartás, mindenben segítségünkre volt. Korrekt, nagyon jól végzi a munkáját, egyaránt képviseli az eladó és a vevő érdekeit. Ajánljuk minden eladónak és vevőnek!

S. Mariann

Nagyon segítőkész, pontos, a kérésünknek megfelelő lakásokat keresett, jól felkészült, gyors, őszinte. Mindenkinek csak ajánlani tudom! A munkájával tökéletesen meg voltunk elégedve!

Fanaczán János

Kedves Judit! Teljes mértékben meg voltunk elégedve a munkájával, amit ezúttal köszönünk szépen. Kedves, segítőkész, hozzáértő volt az általunk vásárolt lakás megvásárlásának lebonyolításában. Nagy szakmai tudàssal rendelkezik ès mindenki igényeinek eleget tesz. Még egyszer köszönjük szépen a segítsègèt , mindenkinek csak ajànlani tudjuk!

Klàra

Segítőkész, lelkiismeretes, segít gyorsan megtalálni az emberek számára megfelelő ingatlanokat

Kui Balázs

Filó Judit ingatlanértékesítő nagy szakértelemmel és kellő alapossággal végezte munkáját az én ingatlanom eladásra kínálásával kapcsolatosan. Az ügyfeleket mindig udvariasan és teljeskörűen tájékoztatta, az egyeztetett időpontokhoz tartotta magát.

Géczi Lajos Mihály

Kedves Judit. BÉRLETI JOG eladásával kértük segítséged, ami igazán nem egyszerű feladat, de nagyon ügyesen megtaláltad a nekünk megfelelő, és nem kevés kritériumnak is eleget tevő vevőnket, Attilát, akivel jó barátság is alakult ki. Köszönjük, hogy sok esetben azonnali segítséget nyújtottál, ha elakadtunk az ügyintézésben, és mindenkinek ajánlunk, aki bérleti jogot, vagy természetesen tulajdonjogot szeretne eladni. puszi neked, az egész család Attila, Ildikó, Rózsika.

Csíkos Ferencné

Judit nagyon segitokesz volt az elso talalkozastol kezdve. Rovid idon belul talalt vevot a lakasomra. Folyamatosan tajekoztatott a vevokrol / megtekintesrol etc. Ha ujra ingatlanugynokot kene hasznalnom, Judit az elso valasztasom lenne. Mindenkinek ajnalni tudom.

Gabriel West

Judittal az első percekben megtaláltuk a közös hangot. Nagyon rugalmas, felkészült referens. Amit reméltem az Ő segítségétől azt meg is kaptam és még azon túl is jó tanácsokkal terelgetett bennünket a végcél felé. Az eladásra váró házunk speciális ház volt a piacon. Judit egy pillanatra sem ijedt meg tőle, nem értékelte alá, Segített reálisan látni a helyzetünket, biztatott, erősített amikor kellett, de nem engedte, hogy elrugaszkodjunk a valóságtól. Kapcsolatban voltunk mindvégig az új tulajdonos keresésekor, az adásvétel intézésekor és még most is segít bennünket, egészen a birtokba adásig. Judit élettapasztalata , szakmai tapasztalata és határozottsága, mind bennünket segített. Nagyon szívesen ajánlom Önöknek is!

B. Zita

A Városi Ingatlaniroda munkatársa Filó Judit kimagasló színvonalú, professzionális munkát végzett ingatlankeresésünk során. Judit legalább tizenöt ingatlant mutatott be számunkra a legkülönfélébb időpontokban. Számos alkalommal vasárnap is, vagy késő este, mely egyértelmű jele az elköteleződésének és ügyfél-barát hozzáállásának. Az ingatlanok prezentációja során informatív valamint segítőkész volt és ennek megfelelően minden megtekintéskor a lehető legtöbb információkhoz jutottunk. Köszönjük a szorgalmát és a hozzáértő szolgáltatás-nyújtást!

dr. Thékes István

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

MonoriGabor

Juditnak köszönhetjük az uj hàzunkat ès a lakàsunk eladàsàt is mindezt rövid időn belül.Pontos,alapos,jól felkèszült egyszóval profi.Csak ajànlani tudom/tudjuk.

Cseh Anita

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a munkájával. Kedves,pontos,segítőkész. Ő szerzett nekünk új lakást,és 2hét múlva eladta a régi lakásunkat is. Bátran ajánlom másoknak is.

Jóbi Zsolt

2017 Karácsonya elött Judit közvetítésével vásároltunk lakást, melyet profi mòdon levezényelt. Minden felmerülö kérdesre gyorsan pontosan válaszolt. Ingatlanközvetítöi tapasztalata nagyban segítette az ügyletet.

Kispál Attila

Még soha nem vettem igénybe ingatlan irodai szolgáltatást...de mostanság se időm, se energiám nem volt a család üresen maradt kis lakását értékesíteni. Judit találált rám a hirdetésem alapján, megismerkedtunk és megkértem segítsen az eladásban. Magával ragadott a lelkesedése, mindenre kiterjedő figyelme, szaktudása és emberismerete. Innetől nem volt gondom az érdeklődőkkel, nem kellett munkából eljönni, lakást mutatni, idegen emberekkel szót érteni...A lakást sikeresen eladta, lépésről-lépésre velem volt és segített a lebonyolításában is . Kedves, rátermett személyisége mindenki számára nagy segítség lehet ilyen eseteknél, őszintén ajánlom mind eladóknak, mind azoknak akik ingatlant keresnek. Köszönöm a munkádat Juditka .

Dr Lajosné Szabó Emília

Nagyon köszönjük Judit a közreműködésed ingatlanunk gyors és talpraesett eladásához, hasznos tanácsokat adtál, ami nekünk jól esett és tanultunk belőle. Sok sikert a továbbiakban is.

M.Ildiko

Gyors, korrekt kiszolgálás, ügyfél igényeinek maximális figyelembevétele. Teljesen elégedettek vagyunk munkájával.

Varga György

Judit rendkívül kedves, pozitív személyiség, aki magabiztosan és precízen végzi a munkáját. Mi ingatlaneladásban kértük a segítségét, és nem kis meglepetésünkre három nap múlva már hozta is a vevőt. Amikor kérdések, problémák merültek fel, mindig volt válasza vagy megoldási javaslata. Bátran tudom ajánlani.

József

Maximálisan elégedett vagyok minden szempontból, ami az ingatlan eladást illeti. Gyors, korrekt, barátságos és rugalmas hozzáállást tapasztaltam. Mindenképp ajánlani tudom, ha valaki tényleg eladna vagy vásárolna. Filó Judit biztosan a segítségére lesz!

Gyarmati Ottília

Kedves Judit ! Nagyon szépen köszönjük lakásvásárlás alkalmával nyújtott segítségedet ! Személyedet bárkinek tudjuk ajánlani, mivel személyes hozzáállásod, korrektséged, szavahihetőséged és nem utolsó sorban pontosságod és precíz ügyintézésed hozzájárult a legkedvezőbb lakás(unk) kiválasztáshoz és megvásárlásához. A hamarosan újbóli ingatlan vásárlásakor is Téged kérünk fel. További szép napot és jó egészséget kívánunk: Gajdánné Szatmári Mária

Gajdánné Szatmári Mária

Filo Judit kedves, segítőkész, ügyfélcentrikus. Munkájával maximálisan meg vagyok elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Moffat Zsófia

Filó Judit nagyon hatékonyan, proaktívan, korrekten és intelligensen végzi a munkáját. Valódi segítség az ingatlanértékesítés során. Nagyon köszönjük!

Hodge Zsanett

Köszönettel tartozom Filó Juditnak a gyors, rugalmas, korrekt ügyintézésért, maximálisan képviseli az ügyfelek érdekeit, legyen szó akár eladásról, akár vásárlásról, gördülékennyé téve ezáltal az adásvétel lebonyolítását. Nem ígérget és hiteget, hanem cselekszik! Bátran ajánlom mindenkinek, mert Ő képes valóra váltani az álmokat!

Szalmáné Ménesi Judit

Nagyon köszönöm Filo Juditnak , a korrekt, precíz tajekoztatasokat, rugalmas és gyors ügyintézést, ami az eladónak és a vevőnek is nagy segítség volt, valamint a rendkívül rugalmas hozzáállást! Szeretettel ajánlom a céget és az értékesítő kollégát!

Szilágyi Éva

Filó Judit munkájával nagyon elégedett voltam. Úgy éreztem, mindent megtesz, hogy segítsen ingatlant találni Szegeden. Ahányszor találkoztunk, mindig jó benyomást tett rám. Pont annyit beszélt, amennyit szükséges. Az ígéreteit betartotta. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Varga Szabolcs