Fodor Fanni

Fodor Fanni

+36 (20) 804 4080
Üdvözlöm!

Fodor Fanni vagyok. Bölcsész végzettséggel is rendelkező Ingatlanértékesítő és coach.

Ingatlant vásárolni több szempontból is olyan, mint házasságra lépni olyasvalakivel, akit mindössze pár randevú alatt ismer meg az ember!
Érzelmi érintettség, hosszútávra szóló elköteleződés és józanság egyaránt szükséges, hogy jelen legyen az emberben egy ilyen jelentős döntés meghozatalakor!

Amennyiben Ön Eladói oldalról keres meg, úgy hasonlatosan egy lelkes esküvőszervezőhöz, támogatom Önt abban, hogy korrekt feltételek mellett házasíthassa be gyermekét.

Míg ha Vevői oldalról keres fel, úgy új otthonának felderítése során abban támogatom Önt, hogy egy határozott "Igen! Akarom!" érzés születhessen meg Önben. Személyre szabottan, az Ön igényeihez és elképzeléseihez mérten!

Egy efféle intenzív élethelyzetben segíthet Önnek legtöbbet egy ingatlanértékesítő szakember!

A Városi Ingatlanirodánál mi teljeskörű (hitel ügyintéző, ügyvéd és energetikus) szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek egy helyen. Védjegyünk az igényesség és profizmus. Ezenfelül szívügyünk az Ön elégedettségének maximalizálása! Szándékunkban áll kellemes élménnyé varázsolni az Ön számára egy efféle nem mindennapi döntést a megismertetéstől a szerződéskötésig.

Megtiszteltetés számomra, ha életének egy ennyire meghatározó eseményéhez engem választ partnerének!

Keressen bizalommal!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Lehetőségek tárháza a főváros szívében!

Budapest 8. kerület, József utca
Eladó tégla lakás, 99 m2
57 900 000 Ft
Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása