Gále Ildikó

Gále Ildikó

+36 (70) 387 8145
Elismerések:
Üdvözlöm Önt!

Szeretné eladni jelenlegi ingatlanát, és megtalálni álmai otthonát?
Tanácstalan, hogyan is lehetne a maximumot kihozni lehetőségeiből?
Ha megtisztel bizalmával, ígérem, minden terhet leveszek az Ön válláról. Bízza rám bátran a munka döntő többségét!
6 éves ingatlanközvetítői tapasztalatomat felhasználva, a szervezés, a kommunikáció, a szakértelem, és nem utolsó sorban közös célunk sikeres elérése az én feladatom lesz!!

Keressen bizalommal!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Nappali+3 hálós, felújított családi ház!

Szeged Kiskundorozsma
Eladó családi ház, 130 m2
39 500 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Friss ingatlan

Mars téri, nappali+1 hálós lakás kiadó!

Szeged Belváros, Mars tér
Kiadó tégla lakás, 53 m2
80 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Jó állapotú családi ház Apátfalván!

Apátfalva
Eladó családi ház, 90 m2
15 990 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Földszinti, nappali+1 hálós, újszerű lakás!

Szeged Rókus, Hétvezér utca
Eladó tégla lakás, 35 m2
19 900 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Alsóvárosi, erkélyes téglalakás, hőszigetelt társa...

Szeged Alsóváros, Földmíves utca
Eladó tégla lakás, 43 m2
17 900 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Tágas, világos, 2 szobás lakás a 2. emeleten!

Szeged Rókus, Öthalom utca
Eladó tégla lakás, 57 m2
25 990 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Tágas, földszinti garzonlakás kiadó!

Szeged Északi városrész, Jakab Lajos utca
Kiadó tégla lakás, 34 m2
75 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Igényesen berendezett, erkélyes kis lakás!

Szeged Rókus, Tavasz utca
Eladó tégla lakás, 43 m2
22 800 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Fiatalos, napfényes, belső kétszintes lakás!

Szeged Móraváros, Veres ács utca
Eladó tégla lakás, 82 m2
31 900 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Alsóvárosi lakás, világos, tágas terekkel!

Szeged Alsóváros, Földmíves utca
Eladó tégla lakás, 98 m2
35 900 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Hangulatos kis lakás a Kálvária sgt-on!

Szeged Rókus, Kálvária sugárút
Kiadó tégla lakás, 36 m2
75 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Csinos kis lakás az 1. emeleten!

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 52 m2
29 990 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Belső kétszintes, erkélyes lakás!

Szeged Rókus, Damjanich utca
Eladó tégla lakás, 82 m2
28 950 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

2 kis garzonná alakított lakás!

Szeged Alsóváros, Szivárvány utca
Eladó tégla lakás, 49 m2
26 990 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Földszinti, teraszos garzonlakás!

Szeged Északi városrész, Makkos-erdő sor
Eladó tégla lakás, 23 m2
18 900 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Saroktelek hétvégiházas üdülőterületen!

Orosháza, Lepke utca
Eladó telek
1 800 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Dupla telek hétvégiházas üdülőterületen!

Orosháza, Lepke utca
Eladó telek
3 600 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Orosházi telek hétvégiházas üdülőterületen!

Orosháza, Lepke utca
Eladó telek
1 800 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Nagyméretű családi ház Bácsalmáson!

Bácsalmás
Eladó családi ház, 260 m2
31 500 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Napelemes kiserőmű létesítésére alkalmas telek!

Orosháza, Orosháza külterület utca
Eladó mezőgazdasági
4 950 000 Ft
Gále Ildikó

Gále Ildikó

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Ildikó kedves, intelligens, korrekt és nagyon jó ingatlanértékesítő. Lakásvásárlásom lebonyolításában végig segített, biztonságban éreztem magam. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kinga

Csongrádi Kinga

Kedves Ildikó! Ezúton is megköszönöm lakásom eladásával kapcsolatos sikeres munkáját. Bizalmat keltő, kedves egyénisége különösen alkalmassá teszi Önt erre a munkára. A megbízást rövid idő alatt,minden részletre ügyelve teljesítette. Jó szívvel ajánlva mindenkinek ,további sikeres munkát kívánok.

Lődi László

Nemrég ismertem meg Ildikót egy ingatlan vásárlása kapcsán (erről már írtam). Most eladóként is megtapasztaltam milyen remek munkát végez. Sajnos ebben a szakmában rendkívül sok gyenge kvalitású emberrel találkoztam (11 fő) ezalatt a kis idő alatt, ezért bizalmatlan is voltam. De Ildikó egyszerűen úgy állt hozzá minden egyes beszélgetésünkhöz, mintha mindig ismertük volna egymást: soha nem nyomult, nem dobálózott nagy szavakkal, mindig korrekten megválaszolt minden kérdést és terelte az adás-vételt mindenki megelégedésére. Annak is ajánlom, aki nem szeretne közvetítőt igénybevenni. Én is ezt tettem és örülök, hogy így alakult.

Kovács Roland

Gále Ildikó volt az ingatlanosunk, akit csak dicsérni tudunk. Gyorsan, egy hét alatt eladta a szatymazi zártkertünket. Olyan jól állapította meg az ingatlan árát, hogy irányáron tudtuk eladni. Bármely kérdés felmerült, nyugodtan hívhattuk, mindig készségesen válaszolt. Csak ajánlani tudjuk. Köszönjük!

Tóthné Viki

Gálé Ildikó rendkívül precíz, korrekt, rugalmas mindenki érdekeit szem előtt tartó és képviselő szabad idejében is készségesen segítő, ugyanakkor egy kedves lényegre koncentráló partnert ismertem meg. Szakmailag kifogástalan tudással rendelkezik. A továbbiakban is őt választom ha ingatlanos segítségére lesz szükségem.

Vágvölgyi Zsuzsa

Ildiko is really dedicated to work, a great organisator, communicative and very easy to cooperate with. She is a person that is ready and willing to help with tasks that are not directly related to her job (eg. paperwork). In my case she was very determined and persistent.

Attila

Gálé Ildikó ingatlan-értékesítőt eladóként és vevőként is megismertem néhány hete. Munkájában empatikus, tevékenysége személyre szabott. Törekszik arra, hogy mind a vevő, mind az eladó úgy érezze, kiváló üzletet kötött. Referensi munkájában ötvözi szaktudását, értelmi és érzelmi intelligenciáját, ami elengedhetetlen a gyors, hatékony és professzionális munkájához. Így a vevők és eladók közötti szerződések praktikusan és jó hangulatban, expressz születnek meg, mindkét oldal (eladó, vevő) megelégedésére. Az ő értő munkája eredményeképpen hetek alatt tudtunk vásárolni egy szegedi ingatlant és el is adni egy másikat. Mindkettőt a terveink s reményeink szerinti kondíciókat meghaladva, számomra igen kedvező áron és érték-arányon.. Szívből, szeretettel ajánlom őt mindazoknak, akik gyors és sikeres ingatlan vétel-eladást kívánnak végrehajtani. Őt nem érdemes kihagyni, szerintem. Hiba volna... Aki a célt akarja, annak Ildikót is akarnia kell. Dr. Halmágyi Tibor

Dr. Halmágyi Tibor

Ildikó már több ingatlanunk eladásában segítségünkre volt. Mindig kedves, figyelmes, lelkiismeretes. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Magonyné Ferenczik Edina

Vevőként Ildikó munkájával a kezdetektől az adásvételi szerződés megkötéséig maximálisan meg voltam elégedve. Remek mediátorként tevékenykedett a legapróbb részletek megismerése és az áralku során fellépő ellentétes érdekek egyeztetése érdekében is. Biztosított együttműködéséről a továbbiakban is. Ilyen részletességében ismerve a helyzetet, abszolút megnyugvással vágok bele az új otthonunk birtokbavételének. Le a kalappal. Köszönöm.

Kovács Roland

Nagyon kedves, figyelmes munkatársa az irodának, minden problémára talál megoldást. Többet is tesz, mint amit alapból elvárhatna az ügyfél, bátran merem ajánlani, aki ingatlant szeretne vásárolni, bizalommal fordulhat hozzá.

Vágvölgyi Zsuzsa

Ildikó segítségével igen gyorsan sikerült két lakásunk albérleti kiadása. Hálás köszönet a pontos, szakszerű és gyors ügyintézésért!

Székelyi István

Ezúton is szeretném Ildikónak megköszönni, hogy 1 hónap alatt új tulajdonost talált eladó lakásunknak, amivel óriási terhet vett le a vállunkról. Mindenkinek szívből ajánlom!

Younger Anna

Ildikó segítségével sikerült hamar (alig egy hét alatt) eladnom a lakásom. Személyében egy kedves, naprakész és sikeres értékesítőt ismertem meg. Figyel az emberekre,igényekre és bármikor zavarhattam a kérdéseimmel,ő készséggel válaszolt. Egyszóval csak ajánlani tudom bárkinek, ha eladni vagy venni szeretne! A jövőben is az Ő segítségét fogom kérni!

László-Bánhidi Diána

Elkepeszto! Alig egy nap alatt sikeresen kiadta a lakásunkat egy nagyon kedves párnak. Ildikóval már vásároltunk, adtunk el és adtunk ki lakást. Nagyon profi, kedves, pozitív a kisugárzása, ami sokban hozzájárul a munkaja sikeréhez. Nem volt alkalom hogy ne vidáman jött volna, mutatott volna be egy ingatlant és minden kérdésre tudott választ adni. Ha igazán megbízható, precíz és korrekt ingatlanokra van szükségünk, akkor őt keressük. További sok sikert kívánunk a munkádhoz!

TIMKÓ LAJOS

Kedves Gále Ildikó! A párom és én szeretnénk megköszönni,az ingatlanunk értékesítésébe belefektetett munkádat. Nem volt könnyű dolgod,hisz nagyon sok megbízási szerződés volt a kezünkben mégis Te voltál a leggyorsabb és a legprecízebb. Nagyon szépen köszönjük a rugalmasságod,hogy mindig alkalmazkodtál a rohanó életünkhöz és mindig szem előtt tartottad a mi elképzeléseinket. Mi nyugodt szívvel fogunk ajánlani Téged,mert teljes mértékben megvagyunk elégedve a munkáddal! Örülünk,hogy megismerhettünk! Köszönettel:Csillag Virág és Temkó Zoltán

Csillag Virág

Kedves Ildikó! Hálásan köszönöm a segítségedet! A lakást elképesztő gyorsasággal kivették szimpatikus fiatal emberek, köszönhetően kedves, megnyerő személyiségednek, empátiádnak, és a munkatapasztalatodnak. Ezekkel segítetted a szerződés létrejöttét, mindannyiunk megelégedésére. Köszönettel: Emese

Boros Emese

Gále Ildikó egy rendkívül lelkiismeretes,precíz,korrekt és nagyon rugalmas értékesítő.Ingatlanunk eladásával bíztuk meg,amit nagyon rövid időn belül meg is valósított.Mivel mi közel 400km-re vagyunk,így nagyon sokat jelentett a segítőkészsége és empátiája.Mindenben számíthattunk rá.Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Ildikó nagyon köszönjük a munkádat!

Tutrai Mónika

Én egy nyugdíjas özvegyasszony vagyok. Mivel egyedül élek, keresnem kellett egy megbízható ingatlanost, és rám talált a szerencse Gále Ildikó személyében. Találkoztunk, aminek borzasztóan örülök, mert egy tüneményes hölgyet ismertem meg, és rábíztam az ingatlanom eladását. Az eladás közel 1 hónapon belül sikerült is, az általam elképzelt áron. Nagyon elégedett voltam. Ildikó egy megbízható, pontos, kedves és becsületes személyiség, szívesen segít kiigazodni az ingatlanos dolgokban, mivel mi, magánszemélyek nem igazán értünk hozzá. Számítok rá az új otthonom megtalálásában is. Szívből ajánlom Ildikót mindenkinek! Én családtagként gondolok rá, és Matyi kutyám is. :) Sok szerencsét az életben! Erzsike

Varga Miklós Istvánné

Ildikóban egy igazán segítőkész és agilis, talpraesett munkatársat ismerhettem meg. Neki köszönhetően sikerült lakásomat az általam elképzelt áron, rendkívül gyorsan értékesíteni úgy, hogy az számomra minimális idő- és energiaráfordítást igényelt.

Dr. Szokolay Fanny

Köszönöm Ildikő kitartó mindenre kiterjedő profizmusát. Kezdetben nem gondolodtam ingatlanos bevonására, de egy véletlen alkolommal találkoztunk Ildikóval. Nem bántam meg a döntést, mert hihetetlen türelemmel, profizmussal végezte a munkáját és szinte néhány nap alatt sikerült eladni az ingatlant. Gondosan nyomonkövette értékesítés után is az eseményeket és nagy türelemmel kezelte azt. Kiváló tapasztalattal, marketing ismerettel rendelkezik, melyhez szerencsésen párosulnak személyes tulajdonságai. Gyorsan tud reagálni az adott helyzetben, ami nagyon fontos a szakmájában. Amennyiben újabb ingatlant szeretnék eladni biztos, hogy őt fogom felkeresni.

Kisvárdai Zsolt

Kedves Gále Ildikó! Ezúton szeretném megköszönni a lakásvásárlásom kapcsán nyújtott lelkiismeretes segítőkész munkádat. Megbízhatóan, precízen, felkészülten, megfelelő szakértelemmel végezted feladatodat. Voltak ugyan nehézségek, de te mindezeket profi módon megoldottad, nélküled nem boldogultam volna! Meleg szívvel ajánlak minden leendő ügyfelednek. Megtisztelő számomra,hogy megismerhettelek. Üdvözlettel:Makai István

Makai István

Kedves Ildikó! Ezúton szeretném megköszönni a lakásvásárlásom kapcsán nyújtott lelkiismeretes, segítőkész munkádat. Megbízhatóan, precízen, felkészülten, megfelelő szakértelemmel végezted feladatodat! Voltak ugyan nehézségek, de Te mindezeket profi módon megoldottad, nélküled nem boldogultam volna! Meleg szívvel ajánlak minden leendő ügyfelednek! Megtisztelő számomra, hogy megismerhettelek! Üdvözlettel: Makai István

Makai István

Kedves Ildikó! Örömmel teszek eleget kérésednek! Szeretném ezúton is megköszönni, hogy teljes odaadással segítsz mindig a lakás adás, vétel, vagy épp kiadás kapcsán. Pár éve már annak, hogy megkerestelek, és azóta is Te vagy az első akinek a segítségét kérem. Annál is inkább, mert nagyon kedves vagy segítőkész és gyorsan intézkedsz. Megbízom Benned, ami számomra igen fontos. Tartod a kapcsolatod velem, és látom az igyekezeted. Remélem, még egy jó pár évig kötök a közreműködéseddel üzletet. Mert én számítok és mint ahogy eddig is számíthattam Rád! Szeretettel üdvözöllek! Fejes Márta

Fejes Márta

Lakásunkat a közelmúltban a Városi Ingatlaniroda ingatlanértékesítőjének, Gále Ildikónak a segítségével adtuk el. Ildikó nagyon segítőkész és kedves volt. Minden kérésünket igyekezett teljesíteni. Kérdéseinket mindig türelmesen és kielégítően válaszolta meg. Szakmai munkáját dícséri, hogy viszonylag rövid időn belül több érdeklődő látta a lakást és végül megtalálta a végleges vevőket is. Így a lakáseladásunk - Ildikó segítségével - mindenki megelégedésével zárult.

Kozmáné Dr. Kapitány Gabriella

Ingatlan vásárlása kapcsán kerültem kapcsolatba az ingatlaniroda munkatársával: Gále Ildikóval. Ildikó néhány hét leforgása alatt számos lakást felkutatott és megmutatott számomra, így viszonylag rövid idő alatt sikerült megtalálni új otthonunkat. Mindeközben végig úgy éreztem, maximálisan figyelembe vette igényeimet, elvárásaimat. Az ingatlan adásvétele kapcsán az összes szervezési feladatot elvégezte és folyamatosan tájékoztatott az ügy állásáról. Ildikó ingatlanközvetítői munkáját professzionálisan, precízen, nagy odaadással végezte, és emellett kedves, mindig vidám egyénisége is rendkívül szimpatikus volt. Kedves Ildikó! Ezúton is szeretném megköszönni az ingatlanvásárlás során tanúsított szakértő segítségedet és emberi hozzáállásodat! Üdvözlettel: Orsolya

HG.Orsolya

Szia Ildikó! Szeretném ezúton is megköszönni a segítségedet a lakásunk értékesítésében. Őszintén elmondhatom, hogy nagyon kedves, figyelmes személyiség vagy, ami nyilván sokban hozzájárult az eladáshoz. Csak ajánlani tudlak másoknak is mind eladásban, mind vásárlásban. Mónika

Ciger Mónika

Ildikó óriási segítség volt az lakás eladásánál. Hála neki, jóval többet kaptam az ingatlanért mintha magam adtam volna el. A teljes folyamatban folyamatosan segített, gördülékenyen lezajlott a lakás bemutatása és maga az adás-vétel is.

Balázs Gábor

Ildikót mindenkinek csak ajánlani tudom! Kedves, megbízható, pontos, percíz, mindkét fél érdekeit szem előtt tartja. Munkáját maximálisan végezte, így a lakásunk pár nap alatt új gazdára talált. A jövőben is csak hozzá fordulunk bármilyen ingatlan üggyel kapcsolatban. Köszönettel: Edina

Magonyné Ferenczik Edina

Kedves Ildi, Nagyon köszönöm segítséged új otthonom kiválasztásában! Köszönöm rugalmasságod és gyorsaságod, s hogy a lakással kapcsolatos teendőket, egyéb ügyintézést kérésemre azonnal és precízen lerendezted, megkönnyítve dolgomat. Megbízhatóságod, pozitív hozzáállásod, szakmai felkészültséged garanciát jelentett nekem, hogy minden jól alakuljon és mielőbb új otthonomban lakhassak. Köszönöm ötleteidet, tanácsaidat, melyekkel segítettél kis lakásom rendbehozatalában is. :) További sok sikert kívánok Neked! Bízom benne, fogunk még együttműködni! :) Szia, Szilvi

Héger Szilvia

Alulírott Dr. Koós László Zoltán, 4024 Debrecen, Piac u. 68. szám alatti lakos, jelen levéllel köszönetet szeretnék mondani Gále Ildikónak azért a sok segítségért, amit egy szegedi ingatlan értékesítésével kapcsolatban nyújtott részünkre. Mivel Debrecenben élünk, véletlenszerű kiválasztással jutottunk el Ildikóig. Már az első találkozásunk alkalmával rendkívül szimpatikusnak bizonyult, hiszen egy nyitott, kedves, felkészült, de annak ellenére mértéktartó hölgyet ismertünk meg személyében. Az értékesítés időtartama alatt folyamatosan kapcsolatban voltunk, mindenről naprakészen informált, semmilyen hátrányát nem éreztük annak, hogy 220 km választ el minket. Az ingatlan nem volt teljesen tehermentes, ezért több tennivaló is volt az eladásig, amelyben Ildikó maximálisan kivette a részét, sok esetben még túl is teljesítette azt. Mindenben segített, szakemberekkel tartotta a kapcsolatot, bármilyen elintézendő dolog volt, nem kellett leutaznunk, hiszen a megbeszélteket elintézte, és részletesen beszámolt az eredményekről. Hihetetlen energiával dolgozik, nagyon pontos, és amit imádtunk, hogy mindig mosolygott. De nem csak úgy, mint akinek kötelező, hanem lényéből fakadóan volt kedves, egész egyszerűen ő ilyen. Meggyőződésünk, hogy amennyiben egyszer ingatlanirodát nyitnánk, kifejezetten őt kérnénk fel a vezetésére, mert mind emberileg, mind szakmailag teljes mértékben lenyűgözött minket. Úgy gondoljuk, hogy Ildikó egy olyan ember, aki csak hozzátehet egy másik emberhez, pozitív kisugárzása ráragad másokra is, és ez a mai világban annyira ritka, hogy nagyítóval is nehéz lenne megtalálni. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, számunkra megtisztelő, hogy megismerhettük, és a jövőben nagyon sok ügyfelet kívánunk neki! Debrecen, 2018. február 23. Tisztelettel Dr. Koós László Zoltán

Dr. Koós László Zoltán

Gále Ildikó személyében kedves, segítőkész, profi ingatlan értékesítőt ismerhettünk meg. Lakásunk eladásának, a szerződés megkötésének módja gyors, jól szervezett, precíz volt. Köszönjük. További sok sikert kívánunk munkájához. Versitz György és felesége

Versitz György

Kedves Ildikó ! Nagyon szépen köszönjük lakásvásárlás alkalmával nyújtott segítségedet ! Maximálisan elégedettek vagyunk minden szempontból. Személyedet bárkinek szivesen tudjuk ajánlani, mivel rendkívül kedves voltál velünk, magabiztosan és precízen végzted a munkádat. További szép napot és jó egészséget kívánunk: Marietta és Arnold!

Gale-Miculas Marietta

Lelkiismeretes, tájékozott, és nagyon kedves ingatlanost ismertem meg a személyében. Neki köszönhetően talált vevőre az ingatlanunk.

Bódis Imre

Kedves Gále Ildikó Nagyon köszönjük ezt a gyors és magas színvonalú munkádat a lakás eladásával kapcsolatosan. Nem is mertük volna álmodni, hogy ilyen gyorsan elkel a lakás és ilyen jó árban. Amikor felértékelted a lakást nem gondoltam volna, hogy ennyiért el is fog kelni. Nagyon köszönjük a jó tanácsokat is, amiket adtál a szerződés megkötésénél és a kedvességedet, ami áradt mindig belőled. Csak ajánlani tudunk mindenkinek a profi munkádért. Nálad tényleg nem azt érezte az ember, hogy csak a jutalék az, ami motivál, hanem azt látom, hogy szereted azt, amit csinálsz és amit csinálsz, azt jól csinálod. Csak így tovább! Sok sikert kívánok a továbbiakban! Nagyon köszönjük még egyszer. Üdv. Patik Enikő

Patik Enikő

Tisztelt Ingatlan Iroda ! Egy ember életében ritkán adatik meg egy lakás vásárlás, a napokban erre került sor melyben nagy segítséget kaptunk az Önök kolléga nőjétől, nevezetesen Gále Ildikó-tol ! Több lakás is bemutatott nekem de ezt a lakást különösen ajánlotta ismerve az elképzelésünket ! Sok mindenben segített a lakással kapcso- latosan képviselte a tulajdonos és elmondta a jogi tudnivalókat is ! Megkötöttük az adásvételi szerződést elmondhatom , hogy nagy szakmai és emberi ismerettel rendelkezik a hőlgy !

Makra Illés

Ildikót több éve ismerem egy előző közös munkahelyünkről. Nem is volt kérdés, hogy Őt bízzam meg az új ingatlanunk "felderítésével". Be kell vallanom, hogy meglepett. Az elvárt 100%-hoz hozzá tudott adni még egy kis pluszt!!! Nagyon hálás vagyok neki (Párommal együtt), hogy ilyen felkészülten, tiszta szívvel segített nekünk kiválasztani új lakásunkat. Mindenkinek üzenem: akár eladni, akár vásárolni szeretne, vegyék fel vele a kapcsolatot, nem csalódnak! Köszönjük Ildikó!

Muráth Szabolcs

Gále Ildikó ingatlanközvetítő személyében egy nagyon segítőkész, korrekt és lelkiismeretes embert ismertem meg. Örülök, hogy ő volt a közvetítőm az ingatlanvásárlásom során. Figyelme minden apró részletre kiterjed, amivel tudott segíteni a döntésemben. Nagyon őszintén és magas szintű empátiával fordult felém, ami szerintem nem a "sokéves" napi rutin eredménye. Ezt a képességét különösen értékesnek tartom; hiszen mi laikusok nagyon bizonytalanok leszünk, amikor belépünk az ingatlan adás-vétel világába.

Dr. Virágh Eszter Erika

Gale Ildikót is megbíztam ingatlanom eladásával . Személyében egy rendkívül precíz, korrekt, rugalmas mindenki érdekeit szem előtt tartó és képviselő szabad idejében is készségesen segítő, ugyanakkor egy kedves ényegre fókuszáló partnert ismertem meg. A továbbiakban is őt választom hasonló feladatokban üzleti partneremül.

Dr Zsom Andrea