Galgóczy Adrienn

Galgóczy Adrienn

  • Kapcsolattartó
  • Szeged
+36 (30) 533 7853
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves leendő otthonkereső vagy épp eladni készülő tulajdonos!

Közel 20 év értékesítésben eltöltött hosszú-hosszú idő után csatlakoztam a Ving csapatához. A célom, hogy magas színvonalú, vevőorientált szemlélettel, ingatlanjaik velem közösen találják meg új tulajdonosaikat, bérlőiket. Családommal Szegeden élek, imádott hobbim a lakberendezés és az ehhez kapcsolódó mindenfajta kreatív alkotómunka.
Nem árulok zsákbamacskát!
Ügyfeleim maximális elégedettsége az első és egyetlen számomra, ezt pedig úgy biztosítom, hogy tökéletesen felkészítem ingatlanját és megmutatom a benne rejlő lehetőségeket akár eladásról, vételről vagy bérlésről van szó. Ezért folyamatosan képzem magam, hogy a jövőben Home-staging szakemberként egy még minőségibb lakáspiaci szereplővé váljak.

Felkészült szakmai stábbal a háttérben minden nap azért dolgozunk, hogy az elképzelések és az álmok valóban formát öntsenek. Az egész folyamaton végig kísérem Önt a kezdetektől fogva. Szakmai partnereink az Ön rendelkezésére állnak, így teljes körű ügyintézést tudunk biztosítani, ezzel is az Ön kényelmét szolgálva.

Keressen és megtaláljuk!
Legyen szép napja,
Galgóczy Adrienn

Ingatlanok

Friss ingatlan

Napos, csendes iroda a belváros peremén

Szeged Felsőváros, József Attila sugárút
Eladó iroda, 35 m2
17 500 000 Ft
Galgóczy Adrienn

Galgóczy Adrienn

Garázs a Bihariban

Szeged Tarján
Eladó garázs, 15 m2
4 000 000 Ft
Galgóczy Adrienn

Galgóczy Adrienn

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása