Garabits Tamás

Garabits Tamás

+36 (70) 940 8458
Kedves Érdeklődő!

Garabits Tamás vagyok, 37 éves, házas és iker gyermekeim boldog édesapja.
Születésem óta Budapesten élek.

Diplomámat az Államigazgatási Főiskolán szereztem 2005-ben.
Több, mint 10 éve online marketinggel és ingatlanok virtuális bemutatásával foglalkozom, így profi fényképeket, informatív szöveget tudok készíteni az ingatlanáról.
Egy szép fénykép egyből megragadja az emberek figyelmét és ez kulcsfontosságú előnyt jelent az értékesítés során.

2016 óta regisztrált ingatlanközvetítő vagyok, OKJ-s végzettséggel rendelkezem.
Folyamatosan fejlesztem az ingatlanokkal kapcsolatos ismereteimet, így 2020-ban sikeres ingatlanvagyon-értékelő (ismertebb nevén értékbecslő) OKJ szakvizsgát tettem.
Célom, hogy ügyfeleimnek professzionális szolgáltatást nyújtsak és minden információt megadjak ahhoz, hogy a legjobb döntést tudják meghozni, akár eladói, akár vevői oldalon állnak.

Az 5 legfőbb ok, hogy miért engem válasszon ingatlan ügyeihez:

• Profi fotókat készítek az ingatlanáról.
• 10 éves értékesítői tapasztalatom van az ingatlanbemutatás és marketing szövegírás terén.
• Szerteágazó ügyfélkörrel rendelkezem.
• Lelkiismeretesen végzem a munkámat, kiemelten fontosnak tartom ügyfeleim elégedettségét.
• Ha épp nem is tudom felvenni a telefont, biztosan visszahívom.

Várom megkeresését.

Szép napot,

Ingatlanok

Friss ingatlan

All in: 3 szoba, nagy terasz, autóbeálló és kert

Budapest 15. kerület, Dobó utca
Eladó tégla lakás, 72 m2
43 500 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Kiadó felújított lakás, a Városliget szomszédságáb...

Budapest 7. kerület, István utca
Kiadó tégla lakás, 54 m2
150 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

5 szobás, 2 generációs családi ház Zuglóhoz közel.

Budapest 15. kerület
Eladó családi ház, 146 m2
66 900 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Eladó irodaház a Keleti Pályaudvarral szemben

Budapest 7. kerület
Eladó iroda, 2770 m2
1 500 000 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Óbudán 3 szobás, felújított, erkélyes lakás új lak...

Budapest 3. kerület, Zápor utca
Eladó tégla lakás, 68 m2
52 900 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

2 szobás, felújítandó lakás a Rákóczi tértől 30m-r...

Budapest 8. kerület, Német utca
Eladó tégla lakás, 47 m2
24 900 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Fiatalos, felújított lakás a Városligettől 300 mét...

Budapest 7. kerület, István utca
Eladó tégla lakás, 54 m2
34 900 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Pesterzsébeten részben felújított, családi ház ela...

Budapest 20. kerület, Nagysándor József utca
Eladó családi ház, 87 m2
39 900 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Bulinegyedben 140m2 + 2m2 erkélyes, jól alakítható...

Budapest 7. kerület
Eladó tégla lakás, 140 m2
104 900 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Panelprogramos zuglói 3 szobás lakás a legjobb hel...

Budapest 14. kerület, Vezér utca
Eladó panel lakás, 68 m2
34 900 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Korrekt, precíz, jó meglátású, segítőkész, szépérzékkel megálldott jó és ügyes összekötő. Maximuálisan elégedettek vagyunk munkájával, mivel a megállapodásunkon felül teljesített. Hálásak vagyunk a segítségért, közreműködésért, ezért az ingatlanügyletek lebonyolításában tiszta szívvel ajánlom Garabits Tamást!

B. András Lajos

G.Tamást régóta ismerem magánemberként. Mindíg pozitív gondolataim voltak vele kapcsolatban. Munkájával az elmúlt évben kerültem elsőször kapcsolatba. Nagyon hamar,nagyon alaposan körüljárva értékesitette az eladni kívánt ingatlant. Természetes volt számomra, hogy csak Őt kereshetem ismét...Egy nagyértékű,egyedi tetőkertes ingatlan értékesítésével bíztam meg. Már a fotók elkészítése után "leesett" az állam: majdnem "visszaszerettem" az eladandó lakásomba! Tamás nagyon gondosan,precízen előkészített ajánlata,kitartó,segítőkész munkájának eredménye,hogy végül sikerrel jártunk. Mindíg készségesen,felkészülten,udvariasan érkezett vagy állt - akármikor - telefonon rendelkezésemre. Mindenben segített, nagyon kreatív hozzáállással, rugalmas,szép megoldásokkal segítette az eladási időszak alatti változtatások végrehajtását a siker érdekében. Nem tudhatom,hogy mit hoz a jövő,de abban biztos vagyok,ha újabb eladást terveznék,csakis Őt kérném fel! Mindenkinek szívesen ajánlom megbízható,kitűnő munkatársukat Garabits Tamást!

Jó Ilona

Tamással régóta működünk együtt, mindig korrekt partnerként segített nekünk. Nagyon megbízható, feltétlen bizalmamat élvezi. Biztosan vele dolgozom a jövőben is.

Szántó Zoltán

Tamás személyében egy nagyon precíz és korrekt ingatlanost ismertem meg. Lenyűgöző és minden részletre kiterjedő fotói és leírása nagyban hozzájárult, hogy valóban a komoly érdeklődők találják és tekintsék meg az ingatlant, akik közül rövid időn belül meg is érkezett az "igazi". Köszönet Neki, hogy ilyen gyorsan hozzásegített bennünket, hogy új ingatlanunkat megvásároljuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt.

Schreiber Katalin

Tamás, nagyon jól kommunikáló, alapos és kreatív ingatlanértékesítési szakember. Őszinte és közvetlen modora bizalmat ébreszt az emberekben. Kreatív, intelligens, alapos és nagyon profi. Kitüntető időt szán az ügyfélre és a feladatra.

Dr. Kunvári Mónika

Nagyon profi és vérbeli ingatlanost ismertem meg Garabits Tamás személyében. Kedves, nyugodt és határozott, ha még egyszer segitségre lesz szükségem ingatlan ügyben, mindenképp őt keresem. Örültem, hogy megismerhettem.

Csizmadia Ildikó

Családi házunkat több, mint fél évig nem sikerült eladnunk, majd Tamás segítségével pár hét alatt jópár érdeklődő érkezett, köztük komoly ajánlat adók is. Tiszta szívből merjük ajánlani Tamást, aki rövid időn belül értékesítette ingatlanunkat. Bármilyen kérdéssel hívtuk is fel telefonon, mindig készségesen és segítőkészen állt rendelkezésünkre. Az biztos, hogy ha Ő nincs, még mindig az eladással bajlódnánk.

Tarcali Gabriella

Az ingatlanos - Garabits Tamás - kiváló befotózása és a jól megszerkesztett hirdetési szöveg hatására sok-sok érdeklődő jelentkezett. Az ingatlan speciális helyzete miatt - még nincs használatbavételi engedély - tartott 2 hónapig az eladás, ha ez a körülmény nem lett volna, G.Tamás hatékony és alapos munkája alapján már az első héten sikerrel jártunk volna. Így is köszönet érte! Jó Ilona

Jó Ilona

Tamás a legjobb döntésünk volt: kedves, szimpatikus, teljes mértékben profi - mind szaktudásban, mind hozzáállásban. Profi fotói már az elején toronymagasan kiemelték az ingatlant a többi közül. Rengetegen megnézték a lakást, elsőtől az utolsóig töretlen lelkesedéssel mutatta körbe és mondta el az összes fontos részletet az érdeklődőknek. Minden látogató után maradéktalanul tájékoztatott, kommunikációnk végig öt csillag. Az ingatlan eladását végig a magáénak érezte, tudása és tapasztalata hozzásegített abban, hogy a helyes döntést hozzam meg. Az együtt töltött munka óriási pozitív élmény volt, ami nem tartott sokáig, hiszen az értékesítés rekord idő alatt lezajlott. Igen, így is lehet, mindenkinek bátran ajánlom Tamást.

Farkas Denes

Garabits Tamás lakásunk eladásában segített, számunkra elképzelhetetlenül gyorsan teljesítve a megbízást. Nagy hozzáértéssel, korrekten, és mindenképpen empatikusan oldotta meg a feladatot. Ha bármilyen ingatlantervünk lenne a jövőben, biztosan Tamáshoz fordulunk majd.

Márkus József