Gorzsás Zsuzsanna

Gorzsás Zsuzsanna

  • Ingatlanértékesítő
  • Debrecen
+36 (70) 708 1730
Kedves Érdeklődő!
Amikor ingatlan eladásban gondolkodunk, gyakran felvetődik a kérdés: egyedül, vagy ingatlanossal?
A társasházi lakásom eladásában (2015-ben) egy ingatlanos volt a segítségemre, ettől függetlenül kétségek között telt a megbízási időszak: nem volt visszajelzés, információ, aztán nehezen, az ingatlanos sürgetésére, de összejött a tranzakció. Nem voltam felhőtlenül elégedett.
Párhuzamosan kerestünk ingatlant, legalább harmincat megnéztünk, de nem találtuk meg a vágyott otthont. Aztán jött velem szemben egy családi ház hirdetése: felhívtuk az ingatlanost, aki nagyon készséges volt, és mindent megtett azért, hogy jó vétel legyen, és mi is elégedettek legyünk, így létrejött az adásvétel.

Feltettem magamnak a kérdést: vajon miért volt különbség a két ingatlanos “hozzáállása” között?
Mivel nem tudtam a választ, a következő ingatlan eladási-vásárlási tranzakciót már egyedül bonyolítottam. Tudtam mit-miért csinálok, mit várnak el a vevők és az eladók, így elég hamar létrejött az adásvétel és másik ingatlan vásárlás. Mindez 2019-ben történt. Aztán a megvásárolt ingatlan felújítása közben csak jöttek-és jöttek a gondolatok és az inspirációk...

Részben ezen indíttatásból, részben hobbiból beleástam magam az ingatlanközvetítés és ingatlanvagyon-értékelés rejtelmeibe, bízva abban, hogy majdan a saját tapasztalatok mellett megszerzett szakmai tudással elő tudom segíteni ügyfeleim élethelyzetének/otthonteremtésének megoldását.

Az ingatlanközvetítés mellett szívesen adok tanácsot az eladni kívánt ingatlan felkészítésére, azaz a „home staging” megvalósítására, legyen az lakás, vagy családi ház, de aki tanácstalan a kertjének kialakítását illetően, ebben is gondolkodhatunk együtt. A megfelelő ingatlanérték beállítását igény szerint értékbecsléssel tudom segíteni.

Magamról: Több, mint 40 éven keresztül az emberi kapcsolatok voltak meghatározók a munkámban, mert – többek között – ingatlanosokkal, hitelközvetítőkkel és banki alkalmazottakkal dolgoztam együtt. Az ügyfélközpontúság elengedhetetlen része volt a mindennapoknak. Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok. Párommal Debrecenben élek, két felnőtt lányom és 3 unokám, valamint 82 éves édesanyám és számtalan baráti kör színesíti a mindennapjaimat.

Kedves Leendő Ügyfelem!
A Városi Ingatlaniroda (VING) keretein belül biztos lehet benne, hogy a legjobb kiszolgálást kapja és a legjobb helyen jár!

Üdvözlettel,
Gorzsás Zsuzsanna

Ingatlanok

Csendes környezetben városszéli családi ház

Hajdúsámson, Táncsics utca
Eladó családi ház, 53 m2
19 900 000 Ft
Gorzsás Zsuzsanna

Gorzsás Zsuzsanna

Modern, fiatalos otthon a NAGYERDŐ mellett.

Debrecen Nagyerdő
Eladó tégla lakás, 76 m2
64 500 000 Ft
Gorzsás Zsuzsanna

Gorzsás Zsuzsanna

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása