Hajdú Olga

Hajdú Olga

+36 (70) 514 4184
Kedves Érdeklődő Ügyfelek!

Hajdú Olga vagyok, 13 éve az ingatlanértékesítő piacon. Munkámat folyamatosan újuló szakmai tudásommal, maximális odafigyeléssel, korrekten végzem. Fontos számomra a megelégedett Ügyfél akár eladói akár vevői oldalról. Az értékesítés sikere a hozzá vezető leghatékonyabb út megtalálásával teszi tökéletessé számomra ezt a munkát. Hívjon bizalommal!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Stílusos polgári lakás azonnal költözhetően!

Szeged Belváros
Eladó tégla lakás, 150 m2
44 900 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Földszinten felújított lakás

Szeged Belváros
Eladó tégla lakás, 60 m2
28 800 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Belvárosi garázs

Szeged Belváros
Eladó garázs, 17 m2
5 000 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Tulajdonjogú üzlet, garázs

Szeged Belváros
Eladó üzlethelyiség, 17 m2
5 000 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Teljeskörűen felújított, gyors költözéssel

Szeged Felsőváros
Eladó tégla lakás, 68 m2
24 000 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Falusi CSOK Ruzsán

Ruzsa
Eladó tanya, 120 m2
23 500 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

4 szoba, erkély, garázs

Szeged Móraváros
Eladó tégla lakás, 105 m2
32 900 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

4 szobás lakás

Szeged Északi városrész
Eladó panel lakás, 69 m2
17 900 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Fedezze fel a csongrádi skanzent!

Csongrád
Eladó családi ház, 70 m2
19 500 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Világos, erkélyes lakás

Szeged Felsőváros
Eladó tégla lakás, 61 m2
22 900 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Új lakóparki részen

Szeged Újszeged
Eladó telek
15 900 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Több szoba, garázs, melléképület

Szeged Móraváros
Eladó családi ház, 330 m2
44 900 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Igényes, szép

Szeged Rókus
Kiadó tégla lakás, 78 m2
100 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Falusi CSOK Üllésen

Üllés
Eladó családi ház, 75 m2
11 500 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Működő vendéglátó egység bérleti joga

Szeged Belváros
Eladó vendéglátó, 138 m2
23 000 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Tárolásra, hasznosításra

Szeged Móraváros
Kiadó telek
100 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Családi ház és családi vállalkozás

Bordány
Eladó tanya, 130 m2
36 000 000 Ft
Hajdú Olga

Hajdú Olga

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Tisztelt Hajdú Olga! Hálás köszönetemet fejezem ki azért a sok segítségért, melyet az új lakásom keresése és megvásárlása során nyújtott. Nagy hatást tett rám lelkesedése és munkájának dinamizmusa, mely együttműködésünk alatt mindvégig érezhető volt. Öröm volt Önnel dolgozni és nincs kétségem afelől, hogy jövőbeni ügyfelei ugyanezt fogják tapasztalni. Sok sikert! Dr. Kocsis Mihály István

Dr. Kocsis Mihály István

Pénteken vettük fel vele telefonon a kapcsolatot, és roppantul kedvesen, rugalmasan tájékoztatott minket a részletekről. Húsvét vasárnap - az ünnepnapot figyelmen kívül - rendelkezésünkre állt, hogy megnezhessük a kiszemelt lakást. Hála neki az ügyvéd és a velejáró ügyintézés is gyorsan, zökkenőmentesen lezajlott. Ezúton is köszönöm a munkáját!

Hegedűs István

Olga nagyon gyorsan segített értékesíteni az ingatlanunkat, minden dicséretet megérdemel. Sok más pályatársával ellentétben türelmes, az eladó és a vevők igényeire figyel, rugalmas és kellőképpen határozott, csak ajánlani tudom.

Erdei András Gábor

Olga nagyon korrekt, lelkiismeretes, szakmailag elkötelezett. Kedves, ugyanakkor megnyugtatóan határozott, kézben tartja a dolgokat, mindent megtesz a megbízása sikeres teljesítése érdekében, sőt még azon túl is nagyon segítőkész. Hálásan köszönjük a sok segítséget! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Bereczky Tiborné

Hajdú Olga ingatlanközvetítő, a Városi ingatlaniroda munkatársa segített új otthonunk megtalálásában. Precízen és lelkiismeretesen végezte munkáját, szakmai hozzáértése sok esetben megmutatkozott. A lakáskeresés folyamán, több számomra megfelelő paraméterrel rendelkező ingatlant mutatott nekünk, melyek között megtaláltuk új otthonunkat. Bárminemű kérdés esetén fordulhattunk hozzá, könnyen elérhető volt és segített nem csak a keresésben, de a lakásvásárlással kapcsolatos egyéb teendők intézésében is. Nyugodtan szívvel ajánlom őt mindenkinek, hiszen tudom, hogy lelkiismeretesen dolgozik és megtesz mindent a siker érdekében.

Fehér Katalin

Hajdú Olga a családunk ingatlanértékesítője! Hatékony, gyors, megbízható! Profi szakember! Köszönjük szépen! A jövőben is hozzá fordulunk ingatlanügyben.

Szél Anna

Nagyon meg vagyok elègedve az ügyintézéssel. Minden rendben ès korrektül zajlott. Hihetetlenül gyorsan elkelt a lakásom. Tiszta szívből ajánlom.

Nagy Szilvia Erzsébet

Három ingatlanirodával kötöttem szerződést. Csak a szegedi ingatlaniroda munkatársa /Hajdu Olga/ dolgozott folyamatoson azon, hogy az ingatlanom vevőre találjon. Köszönöm, ajánlom mindenkinek!

Bene Lászlóné

Köszönetet mondunk Hajdú Olga munkájáért, azért, mert több, mint 10 évvel ezelőtt meghirdetett lakásunkat eladta. Hosszú folyamat volt, de Olga kitartása, türelme és bölcs megfontolt tanácsai vezettek eredményre. Sokat segített még abban is, hogy megtaláljuk a jövendő lakásunkat. Pozitív hozzáállása a dolgokhoz reményt adott, így mi sem vesztettük el a reményt. Erhardt Gyula és Krisztina

Erhardt Gyula

Azzal a kéréssel bíztam meg Hajdú Olgát, hogy lakásomba keressen megfelelő bérlőt. A napokban már sikeresen megtalálta és megkötöttük a szerződést, mindenben nagyon segítőkész volt.Olyan bérlőt talált, aki az én elvárásaimnak megfelelt és tetszett neki a lakás. Minden jogi kérdést Hajdú Olga tudott, tisztáztunk és írásban megállapodtunk. Első találkozástól a megállapodásig 19 nap telt el. Hajdú Olga érti a dolgát, megbízható, gyors és ügyesen kommunikálja a felek érdekeit. Kellemes egyéniség, jó volt vele ez a közös munka, a jövőben ingatlan eladás kiadás vagy vásárlás ügyben Őt választanám, így bátran ajánlom mindenkinek.

Bíró Mária

Olgával öröm volt együttmüködni. Szakmai hozzáértésének, tapasztalatának köszönhetöen megtalálta számunkra a megfelelö vásárlót. Gördülékenyen történt az eladás, amit számottevöen neki köszönhetünk, az sem okozott problémát, hogy külföldön élünk. Nagyon kommunikatív, segítökész. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kedves Olgi, nagyon hálásak vagyunk neked!!!

Hadnagy Anikó

Nagyon köszönjök Hajdú Olga odaadó segítségét a lakás eladásában!

Réczei Tamás

Kedves Olga ! Köszönjük a lakásunk eladásában történő segítségét,ami maximális szakmai felkészültséről tett tanúbizonyságot. Másfélhét alatt sikerült eladni a lakást ,a legjobbat kihozva belőle. Közvetjen,jó komunikációval rendelkező,hozzáértő,kedves szeméjyiség. Bárkinek tudom és fogom is ajánlani.

Szabó László

Olgival öröm volt az együttműködés, sikeresen adta el lakásunkat. Korrektség, magas szintű szakmai hozzáértés, folyamatos kapcsolattartás, érdekeink érvényesítése, megbízhatóság, nyitottság jellemezte munkáját, mindvégig számíthattunk rá. Hálásan köszönjük neki!

Domjánné Jó Krisztina

Mindenkinek szívből ajánlom Hajdú Olgàt, ha házat szeretne venni! Többször ő maga keresett meg, hogy nekünk valót tudna mutatni. Mindig rendelkezèsre állt, akkorra szervezte le az ingatlan megtekintèsèt, amikor mondtuk, nagyon elègedettek voltunk vele! Mindig felkészült, hatàrozott és lényegre törő volt. Az ismerőseimnek is biztos ajánlani fogom. Sikerekben gazdag éveket kívánunk!

Barbara

Már a legelső telefonbeszélgetésből kiderült,hogy Olgival öröm lesz együtt dolgozni.Fantaszikus értékesítőnek tartom mind az eladó mind a vevő érdekeit szem előtt tartva,nincs egyoldalúság és ez így korrekt.Nagyon gyors és rugalmas,nem tudtam olyat kérdezni tőle amire ne tudott volna válaszolni.Nélküle nem talàltuk volna meg ezt a gyönyörű lakàst ami nagyon fontos nekünk,hisz ez a lakàs lesz a férjemmel és hamarosan születendő gyermekünk csàladi fészke, ezért külön nagyon köszönjük a segítségét! Bátran nyugott szívvel ajànlani tudjuk mindenkinek aki eladni,vagy venni szeretne ingatlant.

Katonàné Sàri Bernadett

Hajdú Olgával az idei év elején kerültünk kapcsolatba ingatlan értékesítési célból. Maximálisan meg voltam elégedve mind a hozzáállásával, mind a lelkiismeretes munkájával. Minden érdeklődés előtt és után tájékoztatott a fejleményekről. Az empatikus készsége pedig kiemelkedő! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Én, személy szerint szeretném is tovább tartani a kapcsolatot ingatlan adás-vétel céljából a magas szakmai megbízhatósága miatt is. Csak megköszönni tudom a munkáját!

Kovácsné Tari Ibolya

Nagyon kedves, korrekt ingatlanközvetítővel sikerült találkoznom, akinek segítségével el is kelt a lakásom. Lelkiismeretesen végig követte az adás-vételt az utolsó mozzanatig. Hozzáértő szakember, akit bátran ajánlani tudok mindenkinek! Köszönöm!

Maroster György

Olgat regota ismerem valamikor egyhazban laktunk, mar akkor megkedveltem kedves mindig mosolygos termeszetet.Ingatlan vasarlasunk alkalmaval pedig a keszseges, teljes szakmai hozzaerteset tapasztaltuk meg.Koszonjuk

Karolyi Andrea

Olgi egy cuki talpraesett, fáradhatatlan, kitartó csajszi. Szinte a családunk részévé vált, nagyon megszereti az ember, amint találkozik vele. A megoldásra és nem a problémára koncentrál. Csak ajánlani tudom.

Ördöghné Anikó

Nincs összehasonlítási alapom, de szerintem egy tökéletes ingatlanközvetítőnek ilyennek kell lennie, mint amilyen Olga. Pont annyira "rámenős" (a szó pozitív értelmében), mint amennyire kell. Remekül összehozza a dolgokat (a keresletet, és a kínálatot). Olyan jól beszélt a lakásunkról, hogy kedvem lett volna megvenni. :) Én is csak ajánlani tudom. És ajánlottam is. Köszi Olga!

Brutyó Petra

Ezúton szeretnénk megköszönni Hajdú Olgának azt a magas szintű munkát, amelyet tanúsított lakásunk értékesítésekor. A megbízást korrekt módon, szakmai hozzáértéssel, rövid határidővel teljesítette. Az érdeklődőkkel minden esetben a kölcsönösen egyeztetett időpontban érkezett. A kapcsolattartás úgy az érdeklődőkkel, mint velünk eladókkal maximálisan intelligens, kedves, célratörő volt. Kívánunk cégüknek sok ilyen lelkes, lelkiismeretes munkatársat. Tisztelettel: Lakos Istvánné és Sarman Ferenc (eladók)

dr. Lakos Istvánné

Hajdú Olga szakmai hozzáértéssel, empátiával rendelkezik, céltudatosságot, maximális segítőszándékot tapasztaltunk részéről az együttműködésünk során. Ismeretségi körömben ajánlani fogom.

POZSONYI tIBORNÉ

Olga igen kitartóan, segítőkészen és jó kommunikációval árulta a lakást, kiemelve a fontosabb részeket benne, így sikerült eladnom. Köszönöm!

Hajas Sándor

Szeretnénk megköszönni Hajdu Olgának a magas szintű munkáját, melyet lakásunk értékesítésénél tanúsított. A megbízást korrekt módon, kiváló szakmai hozzáértéssel, rövid határidővel teljesített. Nagyon talpraesett, ilyen ingatlanossal még nem találkoztunk, pedig már többel voltunk kapcsolatban. Munkájához jó egészséget és további sikereket kívánunk. Ismerőseim körébe ajánlani fogjuk. Köszönettel: Eperjesi Jánosné és férje

Eperjesi Jánosné és férje

Hajdú Olga elérhetőségét több barátunktól közel egyszerre kaptuk meg, mindegyiküknek Olga segített lakás vásárlásban, eladásában, jó szívvel ajánlották. Olga kedves, segítőkész, türelmes, jól kommunikál. Baráti hangnemben tudtunk bármit megbeszélni az eladással kapcsolatban, és nagy empátiával kezelte esetlegesen felmerülő kételyeinket, aggodalmainkat, és mindenféle egyéb körülményt is. Mind az eladó, mind a vevő érdekeit igyekszik maximálisan figyelembe venni. Nagyon jó ritmusban intézi a felek közti információáramlást, tudja mikor kell időt hagyni, és mikor minél előbb lépni. Köszönjük Olgának a türelmet, jó szót, és persze, hogy eladta a lakásunkat ???? Nagyon jó szívvel ajánljuk mi is!

Sági Betti

Vigyázat!PROFI! Olga a profi ingatlanosok minden ismervével rendelkezik. Ha valaki ingatlanost keres akkor Ő A Tökéletes választás! Nagymértékű kitartással és céltudatossággal sikerült értékbe bocsájtania szeretett ingatlanunkat. Kedves és kellemes személyiségével rögtön belopja magát az ember szívébe :) Hihetetlenül precíz és pontos. Az ingatlannal kapcsolatos minden ügyet diplomatikusan lát el. Az ingatlan szakmában kiváló megérzésekkel és kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik. Az utolsó szerződés aláírásáig mindvégig támogatja és segíti az ügylet gyors és minél zökkenőmentesebb lefolyását és az ügyfeleket! A felmerülő kérdéseket, -kételyeket kedvesen, figyelmesen és a tökéletes megoldást keresve kezeli. Fontosnak tartom még kiemelni, hogy őt bár nem kötik érzelmek egy-egy ingatlanhoz, képes szeretni azt, mely fontos eleme a szívvel-lélekkel való vérbeli értékesítésnek! Aki ingatlan vásárlás szándékával fordul hozzá segítségért, annak nem húzza felesleges körökkel az idejét. Az igényeket felmérve, plusz megbízható megérzéseire is hagyatkozva vezeti a vevőt a valóban a számára megfelelő felé. Köszönjük Olgának, hogy segített minket kedvességével profizmusával és lendületével!

Slezák-Pocsai Viktória

Nehany hete, Olgi eroteljes kozremukodese reven, sikeresen ertekesitettem egy ingatlant. Annak ellenere, hogy kulfoldon elek es az adasvetel idejere sem utaztam Magyarorszagra, minden zokkenomentesen zajlott. Olgi teljes odaadassal, es maximalis precizitassal tartott mindent kezben, mialatt pontos es reszletes tajekoztatast adott mindenrol. A fentiek fenyeben batran, es teljes magabiztossaggal merem ajanlani Olgit, akar a fentihez hasonlo, nem standard ingatlan ertekesitesek kezelesere is.

Ormándi Róbert

Olga nagyon kedves, határozott, segítőkész maximálisan kiáll az ügyfele és a vevője mellett! Mindenben segít, még abban ami már nem az ő hatásköre lenne! Mindenkinek bátran merem ajánlani és fogom is! Köszönjük Olga a segítséget!

Zádoriné Gémes Andrea

Köszönjük Olgának a munkáját, a teljes odaadását és kitartását a ház értékesítésében. Köszönjük, hogy akkor se adta fel, mikor mi már igen. Olga szakmai tudása és kapcsolati rendszere kiváló. Köszönjük, hogy a munkája által új lehetőségeink nyílnak. Ha újra ingatlanértékesítőt kellene választani, akkor is őt választanánk. :) Reméljük lesz még közös projektünk.

Hős János - Kádár Tímea

A Városi Ingatlaniroda kiterjedt , megbízható ügyfélkörrel rendelkezik,teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfelei számára .A konkrét üzlet megkötésétől annak adásvételi szerződésének megkötésétől a megfelelő banki finanszírozás megkötéséig.( Energetikai tanúsítványra vagy akár felújításra is tudnak szakembert javasolni !!) Különösen hitellel megvásárolt ingatlanok adásvételéhez kifejezetten ajánlom az hogy iroda által javasolt ügyvéddel legyen elkészíttetve az adásvételi szerződés. ( Arról tudnék mesélni, hogy mekkora gondot okoz, ha valaki egy "régi baráti ügyvéddel" csináltatja meg az adásvételi szerződést ..) Hajdú Olgáról csupán annyit kell mondanom:vérbeli PROFI KERESKEDŐ! Kiváló kapcsolatteremtő ,ragyogóan érvel és minden esetben mindkét fél - az eladó és vevő - érdekeit korrekten képviselő ,céltudatos kereskedő ( mindig azon gondolkodik, hogy tudná a vevő és az eladó érdekeit úgy összehozni, hogy win-win típusú üzlet legyen belőle !!) Az én véleményem szerint - amennyiben Ön venni vagy eladni kíván ingatlant , Szegeden és környékén nincs nála jobb ingatlanos , ezért is dolgozom vele már több mint 10 éve. A közvetítési díjak a piaci ár alattiak ,megfizethetők.Egy ingatlan adás-vétele rendkívül sok rizikóval , váratlan eseményekkel , előre nem kalkulált költségekkel járhat. Én azért bízom minden esetben ingatlan adás-vétellel kapcsolatos valamennyi ügyemet a Városi Ingatlanirodára és Hajdú Olgára, mert kényelmes - valamennyi problémát megoldanak- teljes körű ügyintézésben részesül mind az eladó, mind a vevő, 100%-ban megbízom Olgában és természetesen az irodában , az ügyintézés gyors, precíz és megfizethető.

Döme Lajos

Fantasztikus tapasztalatom volt az ingatlanom eladasa soran a Hajdu Olga munkajaval kapcsolatban. Ket legkozelebbi baratom ajanlotta az Olgat Mindkettonek bonyolitott eladast es vetelt is. Igy mar tobbnyire elore megalapozott volt a bizalom, de ezen felul, varakozason feluli volt a tapasztalatom. Korrekt, moralis, intuitive, empatikus es gyors! Ugy ereztem, hogy elvezi a munkajat. Minden tovabbi nelkul merem ajanlani barkinek.

m monika

A barátnőm ajánlotta Hajdú Olgát a lakáseladással kapcsolatos pozitív tapasztalatai alapján. Nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt sikerül megtalálni a megfelelő vevőt a lakásra és lebonyolítani az adás-vételt. Nagyon szépen köszönöm Olgának a gyors, pontos, segítőkész munkáját.

Ördögh Gabi

Olga gyorsan, profin és korrektül adta el a szegedi lakásomat! Köszönöm Olga! Én is egy elégedett ügyféltől kaptam meg az elérhetőségét, mindenkinek őszintén ajánlom! :D

bogyoka101