Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (30) 643 2829
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves Érdeklődő!

Hegedűs Csabáné Éva vagyok.

20 éve emberekkel foglalkozom, számomra nagyon fontos az ügyfél elégedettség.
Munkám során alapvető, hogy gyorsan, tisztességesen és bizalommal végezzem feladataimat.
A minőség, a pozitív hozzáállás híve vagyok, szeretek intézkedni, jönni-menni.

Élete egyik nagy döntésénél ott szeretnék lenni.

Keressen fel elérhetőségeimen és találjuk meg együtt a megoldást!

Ingatlanok

Téliesített Ház a kiskertekben

Sándorfalva
Eladó zárt kert, 60 m2
17 000 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Bérleti jog , tiszta rendezett helyen

Szeged
Eladó panel lakás, 53 m2
11 900 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

A házat kezek építik az Otthont szívek

Balástya
Eladó családi ház, 90 m2
34 990 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Otthon az ahova hazatér

Szeged, Közép fasor
Eladó tégla lakás, 81 m2
36 000 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Nagycsaládosoknak vagy Két generációs családoknak

Balástya
Eladó családi ház, 260 m2
43 900 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Rengeteg lehetőség egy helyen

Kistelek
Eladó családi ház, 280 m2
31 000 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Foglalózva

Szatymazon jól megközelíthető Tanya

Szatymaz
Eladó tanya, 100 m2
27 000 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Kezdjen Új Életet Szatymazon

Szatymaz
Eladó családi ház, 100 m2
45 000 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ezt látni kell!

Sándorfalva
Eladó családi ház, 124 m2
46 000 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Mintagazdaság

Sándorfalva, Csikójárás dűlő
Eladó tanya, 70 m2
25 500 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Foglalózva

Négy Szobás ház Sándorfalva központjában

Sándorfalva
Eladó családi ház, 116 m2
25 000 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Kedves, segítőkész és egyenes. Több ingatlanossal voltunk kapcsolatban, de ő volt az egyetlen aki a mi érdekünket nézte, nem azt, hogy rögtön ránk erőszakoljon valamit, amit nem akarunk. Nagyon jó emberismerő, a mi igényeinknek megfelelő ajánlatokat küldött. Úgy éreztük, mintha a barátunk segít a házvásárlásban. Köszönjük neked Évi és nagyon örülünk, hogy megismerhettünk.

Abonyi Tünde

Mind szakmailag, mind emberileg tudom ajánlani, amennyiben eladni vagy venni szeretne ingatlant. Precíz, pontos, megbízható. Mindig teljes körűen tájékoztatott az eladásra szánt ingatlanról, szakmailag nagyon felkészült volt. Figyelembe vette az én igényeimet, nem erőltetett semmit. Kedvesen, türelmesen állt hozzám, mindig elérhető volt telefonon. Nagyon jó volt vele együtt ingatlant keresni.

Czakó Judit

Rendkívül segítőkész, kedves ember. A lakásról valóban olyan képeket készített amik a valóságot tükrözték. Az ő segítségével nagyon rövid idő alatt eladtuk a lakásunkat, pontosan annyiért, amennyiért szerettük volna. Segített nekünk másik ingatlan keresésében is. Nagyon kedves ember. Bármikor hívhattuk, mindig segített. Amikor elbizonytalanodtunk, ő bátorított minket. Nem ingatlanközvetítőként, hanem barátként viszonyult hozzánk. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tóthné Buka Beatrix

Évivel talàlkozni az ingatlan eladàsa és vétele egy teljessen új dimenzió került! Mindent megtesz, hogy megismerje a résztvevőket, ezek után olyan profin teszi eléd az ajánlatokat, hogy szinte látod igen itt boldogan élhetek! Neki ez nem csak munka, hanem teljes szívével elkötelezettség! Mindig elérhető, kedves és segítőkész! Új otthonod megtalálása olyan könnyedségel zajlik, mint egy harmónikus tánc, ahol a koreográfus nem csak végigvezet a lépéseken, hanem folyamatossan melletted van és fényként mutatja az útat! Köszönöm, hogy megismerhettelek! Soha nem választanék mást!

Dr. Garamvölgyi Andrea

Éva rendkívül precíz. Meghallgatja az ügyfél igényeit és annak megfelelően is cselekszik. Végre valaki aki a fényképeket is úgy készíti az ingatlanról, amilyen az a valóságban is. Nem csak egy asztalt, vagy virágot lát az ember, hanem a fürdőszobát, konyhát, szobát. Azt amit a vevő látni akar. Minden kérdésre válaszol, és mindig felveszi a telefont. Türelmes, segítőkész és nagyon perecíz. Nem elveszi a kedvet a vásárlástól, hanem meghozza azt. További sok sikert kívánok!

Monika Abraham-Tandari

MÁR MÁSODIK VÉTELÜNKET BONYOLÍTJA LE,UGYANOLYAN LELKESEDÉSSEL,TÜRELEMMEL.MINDIG AZ IGÉNYÜNKNEK MEGFELELŐ INGATLANT AJÁNL,ÉS NEM FUTUNK ÜRES KÖRÖKET.FELKÉSZÜLT,PONTOS.

Magyar Andrea

Évi teljesen lerombolta saját és mások tapasztalatai által formálódott előítéleteimet az ingatlanosokról. Nem próbált ránk sózni olyanasmit, ami nem felelt meg a kívánságainknak, hanem segített (más ingatlanosokkal is felvéve a kapcsolatot), hogy megnézhessük a szóba jöhető házakat. Vele őszintén beszélhettünk a fenntartásainkról, nem szépítgette a valóságot, nála a 3,0m x 6,0m-es szoba 18 nm, és nem 24. Bármilyen kérésünk, kérdésünk merült fel, azonnal készen állt, hogy segítsen. Mindenkinek ajánlom, aki olyan ingatlanközvetítőt keres, aki valóban figyel rá, akire számítani lehet.

Tímea Szabó

Kedves, segítőkész csak ajánlani tudom .

Szöginé Hinkó Kitti

Nem csak jó "ingatlanost" kerestem, de legalább olyan fontosak voltak számomra az olyan emberi értékek is mint a kedvesség, közvetlenség, pozitív gondolkodásmód, hiteles képviselet. Évi személyében megtaláltam mindezt. Csak ajánlani tudom.

dr. Zámbó Judit

Rendkívül felkészülten és lelkiismeretesen végezte munkáját. Akárhányszor zaklattuk mindig kedves és türelmes volt, köszönjük szépen.

Gémes István