Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

+36 (20) 338 8182
Elismerések:
Kedves leendő Ügyfeleim!

Jantó Gabriella vagyok, a Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Közel 7 éve foglalkozom ingatlan közvetítéssel.

Igyekszem az Ügyfeleimnek ingatlanuk adás-vételekor maximális segítséget nyújtani, mind szakmailag, mind emberileg. Fontos Nekem az ügylet során mindkét fél elégedettsége, minden tudásommal, empatikus hozzáállásommal erre törekszem.

Ha úgy érzi segítségre van szüksége ingatlan adás-vétele kapcsán, forduljon hozzám bizalommal!

Szeretettel várom! :-)

Ingatlanok

Friss ingatlan

Kiváló ingatlan, közkedvelt helyen!

Szeged Újszeged, Borostyán utca
Eladó ikerház, 94 m2
72 000 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Kaszap utcai kiválóság!

Hódmezővásárhely, Kaszap utca
Eladó panel lakás, 47 m2
15 900 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Penthouse lakás a Gellért-hegyen!

Budapest 1. kerület, Somlói út
Kiadó tégla lakás, 80 m2
500 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Exkluzív lakás, csak költöznie kell!

Szeged Rókus, Árvíz utca
Eladó tégla lakás, 49 m2
32 000 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Különleges bérleti jog, megvásárolható tulajdon jo...

Szeged Belváros, Kárász utca 16
Eladó tégla lakás, 112 m2
15 000 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Belépsz és azt érzed itthon vagy!

Budapest 9. kerület, Tóth Kálmán utca
Eladó tégla lakás, 47 m2
39 000 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Építési telek Algyőn!

Algyő, Kastélykert utca
Eladó telek
11 000 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Építési telek Tápén!

Szeged Tápé, Dobi István utca
Eladó telek
8 000 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Elegáns, fiatalos, modern!

Sándorfalva, Dóci utca
Eladó családi ház, 80 m2
38 500 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Nem mindennapi családi ház!

Szatymaz, Neszűrjhegyi kertsor
Eladó családi ház, 90 m2
34 900 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Aki ide belép csodát lát!

Budapest 6. kerület, Ó utca
Eladó tégla lakás, 77 m2
102 999 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Tanya a Szikitől 2 km-re!

Szeged Kiskundorozsma, Faragó dűlő
Eladó tanya, 60 m2
7 500 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Éljen önfenntartó életmódot a városban!

Szeged Újszeged, Judit utca
Eladó telek
7 000 000 Ft
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan, és rugalmasan intéztünk mindent! Gabi szakmailag és emberileg is remek ember. Hálás vagyok neki. Pár nap alatt eladta a lakásom. Minden lépésnél segítségemre volt. Profizmus a jelszó!

Papp-Balog Judit

Nem az első alkalommal segített nekünk Gabriella az ingatlanunk értékesítésében. Mindenkor rugalmasan, segítőkészen, együttműködően végezte a rábízott feladatot. Korrektsége, felkészültsége hamar bizalmat keltett az érdeklődőkben, így meglepően hamar, de mégis megfelelő áron sikerült értékesítenie az ingatlanainkat. A jövőben is mindig számítunk rá, és őszintén ajánljuk másnak is, nem fognak csalódni benne!

Szöllősi László

Gabi az ékes példája, hogy ezt a szakmát lehet hihetetlen profizmussal, tisztességgel és egyben nagyon emberi és szeretetreméltó módon is művelni. Szívét-lelkét beleteszi, hogy az ügyfél azt kapja, amit keres, méghozzá a maga nemében legegyszerűbb és leggyorsabb módján. Megbízható és magabiztos fellépése a siker kulcsa, örömmel ajánlom bárkinek, aki ingatlanos segítségét venné igénybe.

Csehó Orsolya

Gabi kedvesen, bájosan, villámgyorsan, rugalmasan dolgozott. Problémamentes ügyintézés és jó hangulat jellemezte a folyamatot. Csak ajánlani tudom!

Pappné Simor Kinga

Gabi nagyon profi! Szimpatikus és nagyon segítőkész, ha bármi kérdésünk volt vagy problémánk azonnal megoldotta. Mindenkinek szívből ajánlom Őt.

Anna

Gabit rendkívül pontos, precíz, kedves, de ugyanakkor határozott ingatlanközvetítőként ismertem meg. Már többször kerültem vele munkakapcsolatba,közreműködésével eladtam és vettem is lakást. Kiváló érzékkel készíti a fotókat és írja le a lakás jellemzőit. Minden korosztállyal megtalálja a megfelelő hangnemet, jól kommunikál. Nagyon jó szakember.

Szisz -Dörmö Magdolna

Gabit rendkívül pontos, precíz, kedves, de ugyanakkor határozott ingatlanközvetítőként ismertem meg 1 éve, lakás vásárlás során. Most pedig érdekeinket figyelembe véve, rövid idő alatt sikerült értékesítenie az ingatlanunkat, mindezt teljes körű ügyintézés keretein belül. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszi Gabi!!

Meiszterrné Czipa Magdolna

A szakmai alázat mindenek felett érezhető nála. Nem egy " átlagos " házat kellett Nekem értékesítenie. Egyszeri megbeszélés után, egyedül, önállóan dolgozott. Megbízható, pontos, hatékony. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A kifizetett jutalék megérdemelt számára.

Birán Erzsébet

A hölgy remek munkát végez. A maximumot hozza ki a vételárra. Köszönöm a munkáját.

Kovács Gyula

Nagyon kedves , pontos, mosolygós ! 2 nap alatt eladta a lakásunkat .10 értékelésből 10 !!!!! Ha lehetne 100000000 értékelném! Köszönjük kedves Jantó Gabriella

Jurschik Mária

A családom tulajdonában lévő több ingatlan sikeres értékesítését köszönhetjük Gabinak. Az ingatlaneladással kapcsolatos feladatok ellátását maximális elkötelezettséggel végezte, szakmai tudását számos esetben bizonyította. Rendkívül segítőkész és megbízható, kommunikációs és problémamegoldó készsége kimagasló. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akár venni, akár eladni szeretne.

Simon Erika

Emberséges, felkészült, mindenre kiterjedő tájékoztatást ad. Feltett kérdésre korrekt, érthető válaszokat ad. Munkáját a legnagyobb odafigyeléssel végzi. A rábízott ingatlannal kapcsolatban megfelelően képviselte mindkét fél érdekeit. A megbeszélt időpontokban érkezik, kiváló értékesítő.

Vőneki Csilla

Gabit rendkívül pontos, precíz, kedves, de ugyanakkor határozott ingatlanközvetítőként ismertem meg. Az érdekeinket figyelembe véve, rövid idő alatt sikerült értékesítenie a rábízott ingatlant, mindezt teljes körű ügyintézés keretein belül. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Gabi

Gabriella szakmai felkészültsége, emberi támogatása kiemelkedő és példamutató. Gyors, pontos, precíz, olyan ingatlanértékesítő, aki mind a vevő, mind az eladó érdekeit egyaránt képviseli. Köszönöm a nyújtott segítséget.

Nemcsók Levente

Vásárlás során kerültünk kapcsolatba Gabival, aki az első találkozástól kezdve mindenben segítőkész és együttműködő volt. A megbeszélt időpontokra pontosan érkezett, az ingatlan tulajdonságaival tisztában volt és segítette az adás-vétel sikeres létrejöttét. Tapasztalatunk alapján akár eladónak, akár vevőnek Gabit nyugodtan merjük ajánlani.

Judit és Gábor

Gabi pontos, precíz, kedves és udvaris. Számunkra az első találkozás pillanatától fogva szimpatikus volt. A kiszemelt családiház minden pontját részletesen bemutatta. Ügyintézés menetéről folyamatos tájékoztatást adott és azt biztos kézben tartotta. Mindenkinek csak ajánlani tudom, Köszönöm!

Szeri Balázs

Gabi már az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus és segítőkész volt. Mindig pontosan érkezett a megbeszélt találkozókra és teljeskörű tájékoztatást nyújtott számunkra a lakással kapcsolatban. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Vida Violetta

Gabriella által megfogalmazott és klassz fotókkal kiegészített hirdetésük által rövid időn belül létrejött a bérleti szerződés. Munkáját nagyon köszönöm és jó szívvel ajánlom másoknak is !

Gábor Pál

Nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. Gyors, pontos, segítőkész. Mindig pontosan tájékoztatott az ügy előrehaladásáról. Eddig ő a legkedvesebb ingatlanos akivel találkoztam.

Nóra

Köszönet Jantó Gabriellának a gyors és fáradhatatlan munkájárt. Gabi valami nagyon jól csinál, mert mi 10 óra alatt vettük meg a lakást... ez idő alatt mindig a rendelkezésünkre állt és fantasztikus kapcsolatot tartott az eladó és vevő között. Kellemes társasága és mindig mosolygós tekintetével mindenkit levesz a lábáról az üzleti életben. További sikeret neki is és az Irodának is.

Árvai Kálmánné / Árvai Márk és Varga Anett

Nagyon szépen köszönjük Jantó Gabinak a gyors, megbízható munkáját, maximális segítségét! Meghírdetett ingatlanunkat nagyon rövid időn belül értékesítette a számunkra elvárt áron! Tökéletes, érthető tájékoztatást kaptunk az értékesítéssel kapcsolatos ügyintézésről. Felmerülő kérdéseinkre mindig válaszolt. Szakmailag nagyon felkészült, kedves, pontos! A kapcsolattartás folyamatos volt és jó hangulatú. Minden terhet levett a vállunkról! Nagyon szépen köszönjük a munkádat! :) Móni & Jani

Mónika és János

Gabi nagyon lelkiismeretes, munkáját komolyan vevő ember. A lakáseladás terheit teljesen levette a vállamról. Gyorsan eladta az ingatlant, folyamatosan tájékoztatott az érdeklődésekről. Nagy segítségemre volt a reális eladási ár meghatározásában. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Füzesyné Bozsó Éva

Eladásra kínált lakásomat kezdettől fogva "jó kezekben" éreztem. Gabi szakmai hozzáértése mellett kellemes személyiségével, derűs hozzáállásával és rugalmasságával segített nagyon rövid időn belül értékesíteni az ingatlant úgy, hogy azzal eladó és vevő egyaránt elégedett volt. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, legközelebb is hozzá fogok fordulni.

Dr. Farkas Ibolya

Nagyon szépen köszönjük Gabinak az áldozatos munkáját. Nincsen nála lehetetlen, bármikor, bármilyen kérdésben azonnal rendelkezésre áll. Segítőkész, megbízható, minden tájékoztatást megad mind az eladó, mind a vevő részére. Rendkívül diplomatikus és udvarias, a kicsit nehezebben kezelhető kedves ügyfelek sem okoznak neki problémát :) Bátran és szívből ajánlom mindenkinek, munkája végeztével sem hagyja magára az ügyfelét, ha az eladás után vásárolni szeretne. Mindenben segítségünkre van az új otthonunk megszerzésében is. Nagyon örülök, hogy Gabit választottuk, köszönjük szépen a munkádat :)

Gera Andrea

Jantó Gabriellát nagyon kedves ,lelkiismeretes ingatlanközvetítőnek ismertem meg. Kellően udvarias ,de határozott személyiség,mindig nagyon pontosan érkezett a megbeszélt időpontban miután egyeztettünk.A lakást érthetően ,pontosan mutatta be.Összegezve pozitív véleményem van róla.

Horváth ildikó

Már az első pillanatól kezdve szimpatikus volt számomra a segítőkészsége! Kiváló szaktudással rendelkezik, tájékozott, naprakész és megbízható. Amit megbeszéltünk Vele, az mindig úgy is volt. Kiválóan kommunikál és maximálisan képviseli az eladó és vevő érdekeit is. Sohasem beszélt mellé, korrekt tájékoztatást adott mindenben. Mindezek mellett emberi oldala is átlagon felüli! A mai világban nagyon ritka az ilyen értékekkel rendelkező ember! A legjobb a szakmában, szívből ajánlom bárkinek! Köszönjük Gabi a munkádat!

Hódi Edina

Tisztelt Ingatlaniroda! Családunkban az ingatlan eladást Jankó Gabriella intézte, eredményesen. A kedvességével, kitartó munkájával, és pontos tájékoztatásával nagyon sokat segített, meg voltunk elégedve. Mindenkinek csak ajánlani fogom Őt. További jó munkát kívánva Csapatuknak : Szabadkai Gabriella U.i.: Gabriellát külön puszilom!

Szabadkai Gabriella

Jantó Gabriella szakmailag nagyon felkészült, megbízható, segítőkész ingatlanközvetítő. Nem csak az eladásban, de a vételben is segített, Mindenre volt javaslata, megoldása. Kedves, empatikus, lelkiismeretes. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Köszönöm odaadó munkáját. Domokosné Erika

Domokosné Erika

Nagyon kedves, segítőkész. Tetszett, hogy segített az eladóval való kapcsolattartásban. Nagyon szimpatikus, korrekt és megbízható szakember. Köszönöm Gabriella, hogy megtalálhattam életem otthonát.

Sára Angéla

Egy igazán jó és lelkiismeretes embert valamint szakmailag is egy felkészült, nagyon lelkes, nagyon megbízható embert ismertünk meg az ő személyében. Ha nem Gabi a közvetítőnk, ebből az ingatlavasarlasbol semmi sem lett volna. Minden elismerésunk és köszönet érte!!! Laci és Klári

Laci és Klári

Nagyon kedves, segítőkész, jól kezében tartotta az ingatlaneladást, ha kérdésünk merült föl alaposan utánajárt a dolgoknak, sikeresen közvetített mi, mint vevők és az eladók között. Csak ajánlani tudom, ha éppen nem értük el telefonon rövid időn belül visszahívott, nagyon hálásak vagyunk, hisz a közvetítő részvétele nélkül valószínűleg nem a miénk lett volna az ingatlan. Több ilyen felkészült, lelkes ingatlanközvetítőre lenne szükség.

dr. Engi Tibor

Kedves Jantó Gabriella, mégegyszer kőszőnőm a hozzáálását, fáradozását. Ha esetleg más ingatlant eladásra kinálok, bizonyára Őnt fogom megkérni vele. Tisztelettel : gregus karl

gregus karl

Kedves,kommunikatív,szimpatikus hölgy. Csak ajánlani tudom,köszönöm. :))

Csorba Brigitta

Jantó Gabriella segítőkész, pontos és megbízható. Bármilyen kérdésemre készségesen válaszol! Köszönöm Neki a segítséget!

Beszédes Anikó

Kedves, segítőkész, megbízható. Szakmailag felkészült, teljesen meg voltunk vele elégedve.

Nagy Andor

Gabriella mindenben segít: a hírdetés első mondatától kezdve, a szerződés aláírásáig! Mindig pontos, felkészült, türelmes! Köszönöm a segítségét!

Beszédes Anikó

Rendkívül megbízható, segítőkész, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Majoros Márta

Gabit a közös munka alatt nagyon megszerettük. Mind emberileg, mind szakmailag maximálisan meg voltunk elégedve vele. Mindig pontos volt, kedves, felkészült. Csak komoly érdeklődőket hozott, az ügyfeleket nagy szakértelemmel, jól kommunikálva, figyelmesen vezette végig otthonunkon. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!!

Halász Réka

A Jantó Gabit! Végtelenül empatikus és szakmailag korrekt ingatlanközvetítőként ismertük meg. Mélyen átérzi a vevő és eladó akaratát,számunkra bizonyossá vált,hogy nem a pénz vezérli elsősorban hanem a szerződő feleknek egy megnyugvást jelentő megoldási javaslat.A megoldási javaslatát ügyvédek is segítik.Aki hozzá fordul bizonyos,hogy nem fog csalódni eladási vagy vételi ügyben. Ágota

K. Pálné

Jantó Gabit! A mai világban végtelenül empatikus személyként ismertük meg.Nem a pénz vezérli az ingatlanok eladásában elsősorban a felek számára megoldási javaslatot nyújt Ügyvéd társai segítségével jogszabályilag biztos szolgáltatást nyújt azoknak akik igénylik közvetítői munkáját.Ágota

Kínyó Pálné