Jegenyés Martina

Jegenyés Martina

+36 (30) 709 5303

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves leendő Ügyfelem!

Jegenyés Martina vagyok, a Városi Ingatlaniroda (VING) pécsi csapatának tagja.

Műszaki beállítottságú vagyok, építész szakra jártam, lakberendező és ingatlanközvetítő végzettségeim vannak.
Közel 20 éve dolgozom az ingatlanpiac különböző területein. Belsőépítészeti-, kivitelezés művezetési-, vételi- ,eladási- , felújítási és értékesítői tapasztalataim olyan komplex szemlélet kialakulásához járultak hozzá, amivel az ingatlanpiacon egyedülállóan tudom Önt segíteni és támogatni a megfelelő döntéshozatalban, mind a vevői, mind az eladói oldalon, mindkét fél elégedettségére.
Ügyfélközpontú szemlélet, alaposság és maximális korrektség jellemez.

Célom, hogy minden Ügyfelemnek megtaláljam a számára tökéletes ingatlant,illetve a számára tökéletes vevőt, kellemes és gördülékeny ügyintézés mellett.
Az én dolgom, hogy "elsöpörjem" Ügyfeleim útjából a látható és láthatatlan buktatókat, és végigkísérjem a teljes ingatlan-folyamatot, a kulcsátadásig. Mindig hasznos a szakértő segítség, és bizony kifizetődő is!
Profi és korrekt csapatunk tagjaként ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű segítséget tudunk Önnek nyújtani az ingatlanügylet során!


Hívjon bizalommal!

Ingatlanok

Nagypolgári ház, hangulatos kerttel a belvárosban!

Pécs Belváros
Eladó családi ház, 138 m2
69 500 000 Ft
Jegenyés Martina

Jegenyés Martina

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Jó szívvel ajánlom Jegenyés Martinát: Megbízható, alapos és flottul intézett mindent a lakás eladásával kapcsolatban. Manapság ritka az ilyen fokú rugalmasság, és problémamegoldás, amelyet munkatársuk tanúsított.

Lutz Réka