Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

  • Prémium ingatlanértékesítő
  • Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494
Üdvözlöm!
Kondor Ágnes vagyok, de nyugodtan szólítson Áginak!
Nagyon szeretem a munkám, és hálás is vagyok érte.
Ingatlanközvetítőként elsősorban azt tartom szem előtt, hogy a tulajdonosok és a vásárlók számára teljes mértékben segítséget tudjak nyújtani, számukra gondtalanná tegyem az értékesítés folyamatát, így mindig a legjobb megoldásra törekszem.
Amennyiben ingatlanügyének megoldásához keres szakembert, akkor állok rendelkezésére!
Célom, hogy a vevő és az eladó elégedetten fogjon kezet az ügylet befejeztével!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Szép, tiszta, eredeti Retro lakás!

Zalaegerszeg Landorhegy
Eladó tégla lakás, 56 m2
23 100 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Friss ingatlan

Alsójánkahegyi felújítandó 4 szobás lakás.

Zalaegerszeg Belváros, Alsójánkahegyi utca
Eladó tégla lakás, 120 m2
24 000 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Gyönyörű 5 apartman Kehidakustányon !

Kehidakustány
Eladó hotel, szálloda, 403 m2
249 000 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Sorház, tiszta, rendezett, eredeti szép állapotú.

Zalaegerszeg Andráshida
Eladó sorház, 97 m2
31 500 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Kiadó lakás!

Zalaegerszeg Kertváros, Köztársaság utca
Kiadó panel lakás, 46 m2
100 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Lakható házikó Egerszeghegyi u elején.

Zalaegerszeg Egerszeghegy
Eladó családi ház, 80 m2
29 000 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Családi ház 10 km-re Zalaegerszegtől eladó!

Sárhida
Eladó családi ház, 118 m2
22 900 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Családi ház épített medencével

Zalaegerszeg Becsali
Eladó családi ház, 115 m2
58 000 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Ezt most Én is ajánlom!

Zalaegerszeg Vorhota
Eladó családi ház, 70 m2
24 900 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Belváros közeli családi ház eladó.

Zalaegerszeg Belváros
Eladó családi ház, 93 m2
63 000 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

3 az 1 ben család részére vagy turisztikai célra!...

Kehidakustány
Eladó családi ház, 153 m2
56 000 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Zalaszentgróti hegyi terület eladó.

Zalaszentgrót
Eladó zárt kert
1 480 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Zalaegerszegen terület eladó, LAKÁS BESZÁMÍTÁSSAL...

Zalaegerszeg Ola
Eladó zárt kert
12 950 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Külterületi 4105 m2 terület eladó.

Zalaegerszeg, 74. sz. főút
Eladó mezőgazdasági
2 000 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

3 lakásos családi ház.

Zalaegerszeg Vorhota
Eladó családi ház, 200 m2
32 000 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Működő kalandpark repülőtér fejlesztési tervekkel...

Zalacsány
Eladó telek
400 000 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Újhegyi úti belterület széleskörű lehetőséggel.

Zalaegerszeg Erzsébethegy
Eladó telek
3 500 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Zalaszentgróti hegyi terület eladó.

Zalaszentgrót
Eladó zárt kert
1 000 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Csácsbozsok kicsi zsákutcájában forgalommentes te...

Zalaegerszeg Csácsbozsok, Szabadság utca
Eladó telek
6 900 000 Ft
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Internetes keresés során találtam az irodára, és így ismertem meg Ágnest. Személyében egy agilis, kitartó, korrekt és megbízható értékesítőt ismertem meg. Az értékesítési időszakban – majdnem egy év – végig jelen volt a kapcsolatban, nem kellett bíztatni, jól kommunikált és nem utolsó sorban sikeresen értékesítette az ingatlan. Korrekt módon képviselte mindkét fél érdekeit, egy "win-win" szituációban jött létre az adásvétel. Örülök, hogy vele kerültem üzleti kapcsolatba. Kedves Ágnes! Ezúton is köszönöm a munkáját.

Kardos István

Ágnest csak ajánlani tudom mindenkinek! Segítőkész, rugalmas, precíz, barátságos. Gyorsan levezényelte az ingatlan vásárlást. Mindenben segítőkész, sok terhet levett a vállamról az ügyintézéssel kapcsolatban. Köszönöm Neki!

Horváth Beatrix

Ágnes korrekt, alapos, nagyon felkészült ingatlanos. Szüleim hegyi pincéjét bámulatos gyorsasággal értékesítette. Szívből ajánlom.

Balatoni Beáta

Meg vagyok elégedve Ágnes munkájával, lelkiismeretes, nagyon segítőkész. Csak ajánlani tudom. Ezúton is köszönöm!

Tamás Baranya

Le a kalappal Ágnes előtt hogy pikk pakk eladta a területünket amit mi már régóta hirdettünk nem mellesleg úgy hogy nagyon nem volt egyszerű dolga mivel 8 tulajdonosa volt. Mindenben nagyon segítőkész volt ha kellet még hétvégén is zavarhattuk.

Kocsisné Kéner Judit

Köszönöm Ágnesnek a szervezést és zökkenőmentes lebonyolítást - kilenc résztvevőt tudott szinkronban tartani. Csillagos ötös !

László Kele

Köszönöm Ágnesnek a gyors ügyintézést, amivel hozzájárult telkünk megvásárlásához. Hét eladóval kellett lebonyolítani az adásvételt, amit nagyon flottul összehozott és végigvitte. Az egész ügymenet nagyon gördülékeny volt. Észre sem vettük, hogy a megálmodott telek egy hét alatt a tulajdonunkba került. És ráadásként még hétvégén, szabadidejében is, szívesen állt rendelkezésünkre.

Csóka Barnabás

Csillagos ötöst adok Ágnes munkájára!! Öröm volt vele együttműködni!!

Válics Marina

Ágnessel tökéletesen elégedett voltam, segítőkész, precíz, szakmailag felkészült volt és eredményes munkát végzett. Köszönet érte

Fehér Tiborné

Kondor Ágnes mindig nagyon lelkiismeretes és nagyon segítőkész volt az ingatlanunk értékesítése ügyében. Szakértelmével, hozzáállásával kivívta, hogy teljes bizalommal voltunk vele szemben. Nagyon köszönjük a munkáját, és mindenki számára ajánlani tudom.

Zsemberi Lajosné

Kondor Ágnes lelkiismeretesen, korrekt, megbízható módon végzi munkáját. Csillagos ötöst adok. :)

Rácz Andor

Ágnessel nagyon meg voltunk elégedve, munkáját korrektül lekiesmeretesen végezte. Cégünk tervezi az együttműködétst a továbbiakban is.

Guba István

Vevőként találkoztunk Kondor Ágnessel. Energiát és időt nem kímélve mutatta be a lehetőségeket. Több irodával is kapcsolatban álltunk, Ági elhivatottsága & fair magatartása kiemeli őt az általunk megismert értékesítők közül. Kiváló helyismerettel rendelkezik, szakmai felkészültsége, megbízhatósága példaértékű. Nagyon köszönjük a profi képviseletet, további sok sikeres üzletkötést! B. Kinga

Berendi Kinga

A telkünk eladásával Ágnes lelkiismeretesen és nagy odafigyeléssel foglalkozott, bennünket a fejleményekről folyamatosan tájékoztatott. A telek iránt érdeklődőket korrekt információval látta el. Tanácsait nagyon hasznosnak találtuk. A telkünk eladásában Ágnes nagyon segítőkész partnernek bizonyult. Avas Zita

Avas Zita

Egy régóta parlagon álló megkezdett építkezésű telek értékesítésére területileg othonosabban mozgó ingatlanértékesítőt keresve találkoztam Ágnessel. A jelzett telket korábban már többször különböző hirdetési felületeken próbáltam eladni, sajnos sikertelenül. Ágnest felkeresve biztatást adott az ingatlan értékesítésével kapcsolatban, igy megbízást adtam annak értékesítésére. Sajnos érdeklődés hiányában kevés jelentkező volt. Személyében egy korrekt, kedves, segítőkész és munkáját szerető embert ismertem meg, bátran ajánlom mindazoknak, akik ingatlan értékesítés előtt állnak és ebben jártas szakembert keresnek. Köszönettel: Papp István

Papp István

Az első telefonos beszélgetésünk alkalmával a magasnak vélt szolgáltatói díj miatt elutasítottuk Ágnes ingatlan értékesítési szolgáltatását. Az ismételt találkozás alkalmával kerültünk üzleti kapcsolatba, így kerültünk üzleti kapcsolatba. Célunk a tulajdonunkban lévő lakás bérbeadása volt. Ágnes kitartóan, korrektül képviselte az érdeklődők és a tulajdonos érdekeit. Elnyerte bizalmunkat, mert tevékenysége alapján bebizonyította gyakorlati tudását, jó kommunikációs készségét és a kritikus helyzetekben is megtalálta a helyes kompromisszumot. Munkáját a megbízhatóság, a tisztes üzleti szellemiség jegyében végezte.Felelősséggel tudjuk ajánlani újabb üzleti partnerek számára! Üdvözlettel: Fekete László és felesége Judit

László gépészmérnök Fekete

Nagyon szépen köszönöm az eddigi munkáit Kondor Ágnesnek.Nagyon segitőkész kedves türelmes udvarias és szerintem szakmailag is a helyén van.Tudom ajánlani mindenkinek nem fogják megbánni.Sok sok sikert egézséget az élethez.

Béres Anikò

Nagyon elégedett voltam Kondor Ágnes munkájával. Nagyon segítőkész, kedves, őszinte embert ismertem meg a személyében.. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek. Tisztelettel megköszönöm a munkáját és sok sikert kívánok!

Licsár Imréné

Nagyon örülök,hogy Ágnes vitte végig az első lépéstől az utolsóig az ingatlanunk eladását. Felkészült,korrekt,figyelmes,segítőkész és figyel rá,hogy mindenki elégedett legyen. Csak ajánlani tudom bárkinek. Jó szívvel!

Nemesné Pogácsás Katalin

Ágnes egy megbízható, korrekt munkatárs, aki szakértelemmel, és maximális odafigyeléssel kísérte végig az adásvételt az első lépéstől kezdve az utolsóig. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani ! Tóth Balázs

Tóth Balázs

Kondor Ágnes megbízható, korrekt, segítőkész szakember. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Hernádi Józsefné

Mindenkinek ajánlom,akár venni,akár eladni szeretne, felkészült, kitartó, korrekt,rugalmas az ügyfél kívánságait és érdekeit messzemenően figyelembe veszi, köszönök mindent.

Belléncs Andrea

Jó szívvel ajánlom minden ingatlant eladni-venni kívánónak Ágnest. Empatikus, udvarias és pontos. Szakmai felkészültsége kiváló. További jó egészséget és sikert kívánok Neki és ügyfeleinek is!

Varsányi Andrásné

Kollégájuk, Kondor Ágnes munkájáról csak a legjobbakat tudom elmondani. Maximálisan megbízható, széles ismerettel rendelkező munkatárs, aki mindenféle kérdésemre megnyugtató, teljesen korrekt, őszinte választ adott. Sokat tanultam tőle, bárkinek merem ajánlani, ha ingatlan eladás - vásárlás "gondja" van. Közös együttműködésünk zavarmentes volt, ezúton is köszönöm segítségét. További jó munkát kívánok: Mátainé Varga Ágota

Mátainé Varga Ágota

Az ingatlan nagyon gyorsan elkelt. További munkájához is ezt kívánom.

Ávár Timi

Kedves, agilis, korrekt. Csak ajánlani tudom.

Tóth István

Ágnes személyében már az első talàlkozás alkalmával szimpatikus rokonszenves embert ismertünk meg a párommal. Munkáját profi módon vègzi ,bármikor hívtuk mindig felvette a telefont vagy rövid időn belül visszahívott.Nagyon jó tanácsokkal látott el bennünket. Bátran merem ajánlani másoknak is.Köszönjük a munkáját és további sok sikert kívánunk ! Riba Ferenc és Zsömle Éva.

Riba Ferenc

Az Ágnes munkáját csak maximálisra tudnám értékelni.Kedves segítőkész rugalmas hozzáállást tanúsít a munkavégzése során. Az eladó ingatlanokat erőltetés valamint tolakodás mentesen azok tulajdonságainak teljes ismeretében kínálja az ügyfelek részére. Nem véletlenül jutottunk el a kínálattól a vásárlásig.Igaz ebben azért az ingatlan kedvező ára is szerepet játszott. Ami még fontos hogy ez a hozzáállás nem csak az aláírásig, hanem azt követően is érzékelhető.A lényeg hogy őt, mint ingatlanközvetítőt, csak ajánlani tudnám másoknak is.

Sárközi Attila

Ágnes munkáját rendkivül szorgalommal végzi.Korrekt,lelkismeretes,pontos ,célratörő a munkája.Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával.Örülök,hogy megismerhettem Kondor Ágnest.Tisztelettel Németh Szilveszterné

Németh Szilveszterné

Köszönjük az erőfeszítéseket, melyeket az ingatlaneladással kapcsolatban végzett, Sikerült összehangolnia a három tulajdonost. Hasznos ötletekkel látott el minket és minden érdeklődővel nagyon korrekt volt. Munkájához további sok sikert kívánunk!

Nagy Marianna

Maximálisan segítőkész és kedves. Szakmailag felkészült. Minden tőle elváhatót meg tesz hogy az eladást segítse. Köszönjük

Máté Árpádné

Ágnes munkáját rendkívüli szorgalommal, hozzáértéssel végzi.Örülök, hogy személyében egy kivételes tehetségű ingatlan étrékesítőt ismerhettem meg.Erre születni kell, ez a vérében van.Munkájához kívánok további sok sikert, jó egészséget.

Kollár Katalin

Nagyon pozitív véleménnyel vagyunk Ágnesről,én és a feleségem is. Már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával kedves segítőkész volt,pedig már este fele tudtam csak felhívni. Nagyon gyorsan lehetőségünk volt megnézni a kiválasztott lakást,rá pár napra pedig már a tulajdonossal is sikerült találkoznunk. Röpke 2 héten belül új lakásba költözhettünk Ágnes segítségével! Köszönjük szépen!

Németh László

Korrek, minden lényeges feltételre kiterjedő tájékoztatás előzte meg a megbízást. Ezt a hozzáállást utólag is köszönöm, egy véletlenszerű, családi segítségnek köszönhetően mégis sikerült a lakást magánkézből eladni. Fáradozását megköszönve, tisztelettel: Nyul László

Nyul László

Kedves Kondor Ágnes ! Köszönöm lelkiismeretes , pontos célratörő munkáját. Köszönöm, hogy az Ön közreműködésével , nagyon gyorsan-pár hét alatt- sikerült a meghirdetett ingatlant értékesíteni. Tisztelettel : Németh István

Németh István

Agnes rendkivul udvarias,segitokesz es preciz munkat vegzett. Komoly segitseget nyujt minden felmerulo kerdes megoldasaban. Halas vagyok a munkajaert.

Antos Judit

Zsiborásné Ágnest, Jó szakembernek tartom, mert őszinte, segítőkész, barátságos ember, aki az eladó és a vevő érdekeit egyformán képviseli. Fogom ajánlani másoknak is.

Bagaméri Piroska

Kedves Ágnes! Köszönjük a munkáját! Ahogy ígérte, őszre sikerült értékesíteni a lakást, pedig a 3. emeleten helyezkedett el. Köszönjük az értékesítéshez és az adásvételi szerződés megkötéséhez nyújtott segítségét, hasznos tanácsait, igyekezetét, hogy megosztotta velünk a tapasztalatait, másoknak is ajánljuk a segítségét. Üdvözlettel: Chománé Handrik Anita, Handrik Rita

Chománé Handrik Anita, Handrik Rita

Kondor Ágnes nagyon gyorsan megfelelő albérlőt talált. Munkáját nagyon megköszönöm és ajánlom másoknak is akik ki akarják adni az ingatlanjukat.

Orbán Imre

Meg vagyok elégedve Ági munkájával. Nagyon kedves és segítőkész. Amikor csak nézelődtünk, több igényünknek megfelelő házat is megmutatott, fáradtságot nem kímélve. Az adás-vételnél is nagy segítségünkre volt. Köszönöm!

Baranya Tamás

Tisztelt Ingatlaniroda! Az ingatlanom gyors és szakmailag kifogástalan eladását Áginak köszönhetem.Emberi, és partneri magatartása, elhivatottsága méltán vívta ki az elismerésemet. Örömmel ajánlom a nálam érdeklődőknek. Köszönettel: Felházi Györgyné

Felházi Györgyné

Az Ági nagyon érti a dolgát. Mindenben segített. Szakembereket ajánlott, mert még nem vagyok ismerős a városban, akik megfizethető áron, és szépen dolgoznak. Ágit mindenkinek ajánlani tudom! Millió köszönetem neki!

Gyöngyi

Köszönet az eredményes és preciz munkáért. Csak igy tovább.

Dömötör Endre

Közvetlen, rugalmas, emberi, segítőkész- ezeket tapasztaltam Zsiborásné Ágnessel kapcsolatban, köszönöm az együttműködést.

Demény Rózsa

Tisztelt Városi Ingatlaniroda! Örülök, hogy Önöket választottuk ingatlanom eladásával kapcsolatban. Az a szerencse is mellém szegődött, hogy Zsiborásné Ágnes volt, aki ebben segédkezett. Nagyon hozzáértően, kedvesen, mindent tudva végezte a munkáját. Tájékoztatott az ügy minden fázisáról és az eladás utolsó pillanatáig együttműködött és segített. Köszönöm, hogy ilyen jó partnerem volt. További sikereket kívánok! Varga Norbert

Varga Norbert

Kedves Ágnes ! Nem volt hosszú a megbizatás, de tartalmas. Kívánok további jó munkát, erőt, egészséget . Üdvözlettel : Vass Györgyné

Vass Györgyné

Teljes mértékben meg vagyok elégedve Zsiborásné Ágnes munkájával. Kedves, szolgálatkész, türelmes. Többször is megmutatta kérésemre a kiválasztott lakás. Csak a legjobbakat mondhatom el róla. Szép Erzsébet

Szép Erzsébet

Kedves Varosi Ing tlan igazgatosag!En halas vagyok es koszonom a Zsiboras Aginak a kozre mukodeset es a segito kesseget !Udvozlettel Hajnal

Mihai Hajnal

Vevőként teljes mértékben elégedett vagyok Ági munkájával. Nagyon segítőkész, kedves, precíz és megbízható. Köszönöm a segítséget és a hasznos tanácsokat!

H. Andrea

Ágnes rendkívül kedves, segítőkész, és szinte nincs számára lehetetlen. Örülök, hogy megismerhettem.

Bajor Mária

Kedves Ágnes Köszönjük a közreműködését jó volt Önnel kapcsolatot teremteni további munka sikereket kívánok és ajánlani fogom az ismerőseimnek. Üdv Koltai Istvánné.

Koltai Istvánné

A szolgáltatással, az érdekképviselettel tökéletesen meg voltam elégedve.

Istvan Forintos

Nagyon szépen köszönjük a segítséged ,és másik lakáshoz jutásunkat is ,Kedves segítő készséged hálásan köszönjük Tisztelettel és köszönettel Tóthék

Tóthék

Zsiborásné Ágnes a megbízás után folyamatosan tartotta velem a kapcsolatot. Kedvességével egy megbízható szorgalmas embert ismerhettem meg. Hogy nem Ő került a vevő látóterébe az csak a szerencsén múlhatott. Köszönöm az eddigi tevékenységét további munkájához sok sikert kívánok. Zóka Gyula

Zóka Gyula

Nagyon kellemes és gördülékeny ügyintézést sikerült megvalósítanunk az iroda közreműködésével, ami aztán várakozáson felüli eredményt hozott. Igazán kellemes és kényelmes volt az együttműködésünk. Köszönöm szépen! További sok sikert!

Szabolcs Bálint

A számunkra megfelelő albérlet megtalálásához az érdeklődést felkeltő hirdetési szöveggel, informatív fotókkal és a tulajdonosokkal való kapcsolat kiépítésével járult hozzá. Együttműködésedet ezúton is köszönjük!

Bódi Szabolcs

Köszönni tudom az eddigi kedvességet ,és a segítőkészséget ! Úgy érzem felkészült és segítőkész!

Köllis Ferenc

Sikeres családiház vásárlásomat nagy mértékben Zsigorásné Ágika segítőkészségének és nagyfokú türelmének köszönhetem. Telefonos kapcsolat felvételétől kezdve, majd a személyes találkozás alkalmával is mindvégig teljeskörű tájékoztatást kaptam a kiszemelt ingatlanok állapotáról és környezeti viszonyairól. Köszönöm szeretetteljes munkáját és további sikeres ingatlanközvetítő tevékenységet kívánok!

Barna István Elemér

Köszönjük a gyors és szakszerü segitséget. Egy hónap alatt eladta a lakást és az utána következö adminisztrációban is maximális támogatást nyújtott.

Váradi Attiláné

Kedves Ágnes! Hálásan köszönöm, hogy Segítettél megtalálnom a lakást, mely új otthonom lesz. További sikeres munkát! Köszönettel: Virág Viktória

Virág Viktória

Köszönöm szépen Ági segítségét, amelyet ingatlanunk értékesítése során kaptunk tőle. Segítőkész, kedves, bármilyen kérdés esetén szívesen állt rendelkezésünkre.

Deák Dóra

Maximálisan elégedett vagyok Ágnes munkájával. A munka talán nem is igazán jó kifejezés, inkább elhivatottságnak nevezhetném.

Bálint Zoltán

Kedves Ági! Mint kiderült mi már ismerjük egymást nagyon régről! Teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkáddal rugalmasságoddal és köszönöm minden eddigi segítségedet, hisz Te ajánlottad azt a kis házikót ami teljes mértékben megfelel az elképzeléseinknek! További sok sikeres eladást kívánok!

Varga Andre.

Kedves Ági! Nayon szépen köszönjük a segítségedet. A kitartásodat és , hogy bármikor számíthattunk rád! A segítségeddel megtaláltuk a nekünk való legjobb ingatlant, amiből szuper otthont varázsolhatunk.Köszönjük! További sok sikert kívánun!

Hegedűs Marcsi

Köszönöm Zsiborásné Áginak, a Városi Ingatlan Iroda munkatársának lelkiismeretes munkáját. Hálás vagyok a türelméért és praktikus tanácsaiért. Korrekt, megbízható, segítőkész és nagyon kedves. Szívből ajánlom! További munkájához sok sikert kívánok! Paulovicsné Török Cecilia

Paulovicsné Török Cecilia

Mindenben nagyon segítőkész, megbízható és rugalmas! Köszönöm minden segítségét!

Fejes Károly

Kedves Ágnes! Nagyon szépen köszönjük a kitartó és becsületes munkát. Korrekt, segítőkész és vidám személyiséget ismertünk meg benned aki sokat segített nekünk az eladásban! Üdvözlettel: Molnár család

Molnar Gabor

Kedves Ágnes! Nagyon köszönjük áldozatos munkáját és legfőképpen kitartását. Ritkán találkozni ilyen türelmes emberrel és aki ennyire szereti a munkáját! Köszönünk mindent!

Tóth Tamásné

Kedves , segítőkész . Vevőként is nagyon meg voltam elégedve a munkájával. Biztos vagyok benne hogy még sok embernek okoz örömet a sikeres adásvétel lebonyolításával.

Tóth Tamás

Ági nagyon segítőkész, korrekt, megbízható. Ajánlani tudom az adás-vételek során.

Szunyoghné Balás Eszter

A hölgy mindent megtesz azért hogy egy ingatlant a lehető leggyorsabbban eladjon . Nekem a legtöbbb érdeklődőt ő hozta . Emelllett sregittőkész minden téren . En ajánlom mindenkinek aki gyorsan el akarja adni az ingatlanát !

Andrea

Zsiborésné Ági segített ingatlanunk eladásában.Igaz,az eladás nem sikerült,ennek ellenére én munkájával elégedett vagyok. Hozzáértéssel.lelkiismeretesen ,mindig a tulajdonos érdekét szem előtt tartva,ugyanakkor a vevőt segítve ötleteivel,nagyon szimpatikussá vált számomra. Bátran ajánlom mindenki számára Ágit! Kedves Ági munkájához sok sikert kívánok !

Ferkócza Tiborné

Ágnesnek köszönhetjük, hogy remélhetőleg miénk lesz a kis lakás, amibe beleszerettünk az első perctől. Nagyon segítőkész és bármikor elérhető volt. Bonyodalmakkal teli volt a vétel, de végig támogatott minket. Köszönjük Neki!!!

Nagyné Szabó Csilla

Nagyon segítőkész. Az egész adás-vételt végig kísérte. Mindenben segített, amiben csak tudott. Köszönöm a munkáját!

Egyed Adrienn

Az ingatlanközvetítőnk nagyon segítőkész, a telefont mindig felveszi, illetve visszahív ha foglalt. Elég zűrös adásvételt is nagy nyugalommal intézi. Mindenkinek szívből ajánlom.

Dr. Czinder Csaba

Zsiborásnré Ágnessel személyesen nem találkoztam csak leveleztünk, férjemmel vette fel nem rég a kapcsolatot, rendezték a papirmunkát. Elmondása szerint lelkes, rugalmas (ezt én is állíthatom), segítőkész. Lakásunk eladásával kapcsán ismertük meg, utána albérlet keresés miatt kerestük fel . Röviden: Nekünk szerencsét hozott Ágnes: Lakás eladva, albérletbe következő hónapban költözünk. ???? csak ajánlani tudjuk.

Tátrai - Papp Katalin

AZ ÁGI NAGYON JO INGATLANOS!ALIG KÉTHONAPJA HIRDETTÜK MEG A HÁZAMAT ÉS MÁSODJÁRA VEVÖT HOZOTT! LELKESEN PONTOSAN VETTE FEL AZ ADATOKAT SZINTE MAGÁVAL RAGADOTT A MUNKÁJA IRÁNTI SZENVEDÉLYE! NAGYON JO VOLT VELE DOLGOZNI! CSAKIGY TOVÁBB KEDVES ÁGI! KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER A NAGYSZERÜ MUNKÁDAT! TISZTELETTEL SABJÁN GYÖNGYI

SABJÁN GYÖNGYI

Tisztelt Értékelők ! Zsiborás Tamásné ingatlanértékesítő személyét és munkáját szeretném jellemezni pár gondolattal. Videkről városra költözés miatt van kapcsolatunk. Igazán csak pozitív jelzőkkel tudom illetni, amit minden ingatlanosról sajnos nem tudnék elmondani. Egy kedves, barátságos, közvetlen, segítőkész, figyelmes embert ismertünk meg benne. Az ingatlan értékesítés piaca eredményessebben működne, ha több bizalommal lehetnénk az értékesítőkkel szemben. Kívánom, hogy még sokáig tudjon ezekkel a tulajdonságokkal eredményesen dolgozni ezen a pályán. Üdvözlettel: Mazzag Géza

Mazzag Géza, Mazzag Gézáné

A munkájával elégedett vagyok,csak ajánlani tudom.

Lőcsei Norbert