Kondor Viktória

Kondor Viktória

  • Ingatlanértékesítő
  • Győr
+36 (70) 234 6108
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kondor Viktória vagyok a Városi Ingatlaniroda (VING) országos csapatának győri ingatlanértékesítője.
Több mint 7 éve szenvedélyesen szeretem a munkámat, mert változatos, nap mint nap újabb és újabb embereket ismerhetek meg és mert ügyfeleimmel a bizalom kialakítása a legfontosabb cél!
Ügyfélközpontú gondolkodásom, szakmai tudásom és felkészültségem miatt választanak engem jelenlegi és leendő ügyfeleim.
A munkámban azt szeretem a legjobban, amikor a vevő megtalálja a számára legmegfelelőbb ingatlant az eladót pedig elégedettséggel tölti el a sikeres eladás.
Mind a vevőt mind az eladót, szakszerűen a legmagasabb színvonalon képviselem az ingatlan vétel/eladás során.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Kis ékszerdoboz, saját kertel eladó!

Győr Kismegyer
Eladó sorház, 57 m2
32 700 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Győrszentiváni családiház eladó!

Győr Győrszentiván
Eladó családi ház, 268 m2
35 600 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Nem fog csalódni, aki Viktóriára bízza magát. Határozott, segítőkész, képben van és mindig készséges, szavahihető ingatlanos. Köszönjük Viki.

Melinda

A felújítás fáradalmait kipihenve,szeretném megköszönni Kondor Viktória és az egész ingatlan iroda precíz és profi munkáját. Kicsit szkeptikus voltam az ˝ingatlanosokkal"szemben,ám hamar rá kellett jönnöm,hogy jó kezekben vagyunk. Viki eszméletlen profizmussal végzi a munkáját,rengeteg kellemetlenségtől megkímélve az embert. Nagyon ajánlom Őket és köszönünk mindent Viki :) /imádunk ott lakni/

Kovács Norbert

Köszönöm Viki jó és gyors munkáját, segítőkészségét. Nyugott szívvel ajànlom vevőnek, eladónak egyaránt. Kérés esetén mindig rendelkezésemre állt.

Gáspár Zoltán

Köszönjünk szépen a jó és gyors munkát a rugalmasságot a család nevében mindenkinek csak ajánlani tudom.

Németh Antal

Ingatlanunk értékesítése során nagyon elégedettek voltunk Viktória munkájával. Tevékenységét megbízhatóan, pontosan, körültekintően látta el. Maximális segítőkészség jellemzi őt. Forduljanak hozzá bizalommal!

Dániel

Bizalmatlanul álltam a dologhoz, de Viktóra egy pillanat alatt eloszlatott minden kétségemet. Maximális segítőkészség és felkészültség jellemzi. Legmesszebbmenőkig éreztem, hogy az érdekeimet tartja szem előtt, ráadásul plusz információknak is utánajárt (saját ötlettől vezérelve), nem kevés pénzt megspórolva nekem. Nyugodt szívvel ajánlom vevőnek, eladónak egyaránt! Biztos vagyok benne, ha Győrben ingatlanosra lesz szükségem, csak hozzá fordulok! Köszönöm szépen, Viktória! K. Gábor

K.Gábor (Sopron)

Viktóriát lakásunk kiadásával bíztuk meg. Nem szerettük volna, hogy a bérlőkkel a későbbiekben probléma legyem, igy pontosan meghatároztuk az elképzelésünketa bérlőkkel kapcsolatosan. Maximálisan képviselte az érdekeinket, figyelembe vette a kérésünket, tökéletesen “ közvetítette a jelölteknek, hogy ” mit nem szeretnénk, mi az amit nem engedélyzünk a lakásba.....” Alapos munkájának köszönhetjük, hogy 1-2 érdeklòdővel jött csak ki a lakásba, nem rabolva az időnket. Rövit idő alatt megtalálta a számunkra ideális bérlőt. Köszi szépen! További jó munkát kívánunk! Gyöngyi, Zoli

Mezey Gyöngyi

Köszönjük szépen Viki munkáját, bár nem a mi megbízásunkból működött közre, de mégis úgy gondoljuk, hogy az Ő segítsége nélkül minden sokkal nehezebb lett volna. Segített eligazodni, bármilyen kérdésünk volt fordulhattunk hozzá, nagyon sok segítséget kaptunk Tőle. Köszönjük! :)

Szandra & Laci

Kedves Viktória! Szeretném nagyon megköszönni, hogy Ön egy nagyon alapos, lelkiismeretes közvetítő. Büszke lehet az iroda arra, hogy ilyen dolgozójuk van. Köszönök mindent.

N. Katalin

Viktória szakmai alázatát és hivatásszeretetét emelném ki. Maga felé szakmai téren komoly elvárásokat támaszt, és ebből a szakma iránti erős motiváltsága tükröződik. Munkájával maximálisan meg voltam elégedve. A megtekintett ingatlanokról mindig részletes információkkal szolgált. Kérdés esetén, a nap bármely szakában a rendelkezésünkre állt, minden esetben alkalmazkodott az igényeinkhez, időbeosztásunkhoz. Sajnálom, hogy végül nem az Ő segítségével sikerült ingatlant vásárolnunk, mivel személyében egy remek embert ismerhettem meg. Szívből ajánlom mindenkinek!

Orsolya

Kedves Viktória! Szeretnénk megköszönni: - hogy ingatlanunk értékesítésénél mindíg megszűrt érdeklődőt hoztál, akiknek nem jelentett problémát , hogy a lakás a 3. emeleten van. - akik, mikor kijöttek Veled a helyszinre már szinte “ ismert helyre” érkeztek, mert előre elmondtad nekik a lakás előnyeit, - hogy az ingatlannal és a környzettel kapcsolatosan mindennel tisztában voltál, - hogy az ügyfelek kifogásait tökéletesen tudtad kezelni, -hogy a lakás adás- vétellel kapcsolatos tudnivalókkal, illeték, adó, földhivatali bejegyzés, hitel, Csok, ügyvédi költségekről maximálisan tájékoztattad az ügyfeleket, - hogy bármikor fordulhattunk hozzád a kérdéseinkkel, amikre mindíg megnyugtató választ adtál! Örülünk, hogy ilyen profi szakember segített szeretett otthonunk értékesítében. Jó szivvel fogunk ajánlani ismerőseinknek, akik venni, vagy eladni szeretnének lakást, házat, kertet, nyaralót.

Gyöngyi és férje Zoltán

Ingatlanközvetítői munkáját kiemelkedőnek értékelem. Az ingatlan bemuntatásakor ill. az üzlet lebonyolításakor többször bizonyította rátermettségét, mely abban nyilvánult meg, hogy gyors, pontos válaszokkal reagált a különböző kérdésekre, melyet én mint eladó, vagy a vevőjelöltek bármelyike tett fel. Az ingatlanról részletesen tájékozodott, és pontos leírással szolgált a vevők irányába, így gyorsan megtalálta a számomra megfelelő vevőt. Ennek köszönhető az, hogy nem olyan emberek jöttek megnézni a házam, akiknek teljesen más elképzelése volt az ingatlannal kapcsolatban. Az ingatlanpiac aktuálís állapotáról mindig naprakész, és felkészült, és laikusoknak, mint én is pontos információkkal tudott szolgálni. Mindemellett megbízható, korrekt, barátságos, lényegretörő, kedves. Kiemelkedő kommunikációs kézséggel rendelkezik. Hozzáállása mindig segítőkész. Az üzlet lebonyolító résznél pedig céltudatos és eredményorientált is. Mindenkinek szívből ajánlom a segítségét! Sok sikert kívánok jövőbeni munkájához! Egy elégedett eladó: B. R.

B. R.