Kondor Viktória

Kondor Viktória

6 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
  • Ingatlanértékesítő
  • Győr
+36 (70) 234 6108
Kondor Viktória vagyok a Városi Ingatlaniroda (VING) országos csapatának győri ingatlanértékesítője.
Több mint 14 éve szenvedélyesen szeretem a munkámat, mert változatos, nap mint nap újabb és újabb embereket ismerhetek meg és mert ügyfeleimmel a bizalom kialakítása a legfontosabb cél!
Ügyfélközpontú gondolkodásom, szakmai tudásom és felkészültségem miatt választanak engem jelenlegi és leendő ügyfeleim.
A munkámban azt szeretem a legjobban, amikor a vevő megtalálja a számára legmegfelelőbb ingatlant az eladót pedig elégedettséggel tölti el a sikeres eladás.
Mind a vevőt mind az eladót, szakszerűen a legmagasabb színvonalon képviselem az ingatlan vétel/eladás során.

Ingatlanok

Révfalusi lakás, jó helyen jó adottságokkal eladó!

Győr Révfalu
Eladó tégla lakás, 69 m2
69 000 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Foglalózva

Belvároshoz és egyetemhez közeli Kiadó lakás!

Győr Sziget
Kiadó tégla lakás, 64 m2
155 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Költözhető családi ház Mosonszentmiklóson

Mosonszentmiklós
Eladó családi ház, 135 m2
57 000 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Családi ház a zavartalan élethez

Abda
Eladó családi ház, 110 m2
51 900 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Megkezdett családi ház felújítás projekt Ásványrár...

Ásványráró
Eladó családi ház, 110 m2
34 490 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Nagy telek a béke szigetén

Rétalap
Eladó telek
14 900 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Győr-Szigetben, jó paraméterekkel rendelkező lakás...

Győr Sziget
Eladó tégla lakás, 55 m2
34 990 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

3 építési telekre felosztható 5282 m2-es terület R...

Rábapatona
Eladó telek
26 800 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Eladó Győrhöz közeli 45.567 m2-es mezőgazdasági fö...

Bőny
Eladó mezőgazdasági
15 000 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Győr Révfaluban 2 telek egyben eladó!

Győr Révfalu
Eladó telek
112 860 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Révfalu - Vizivárosban telek eladó!

Győr Vízivárosi lakópark
Eladó telek
55 275 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Győr-Révfaluban telek eladó!

Győr Révfalu
Eladó telek
57 585 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Koroncói családi ház eladó!

Koroncó
Eladó családi ház, 80 m2
27 950 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Nyúli, panorámás telek, szőlővel eladó!

Nyúl
Eladó zárt kert
12 500 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Szántó eladó!

Nyúl
Eladó föld
3 500 000 Ft
Kondor Viktória

Kondor Viktória

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Tiszta szívből ajánljuk Viktóriát, kedves, segítőkész volt az ingatlan vásárlás során mindent intézett. Bármi kérdésünk volt, ő tudott rá választ adni!

Szabó Rafael

Viki nagyon precíz, pontos, munkája iránt elhivatott szakember. Már az első beszélgetésünkkor átjött, hogy szakmájában széles látókörrel és nagy tapasztalattal rendelkezik. Hasznos, fontos tanácsait mindig örömmel hallgattam. Bármikor kérdezhettem, nagyon rugalmasan állt rendelkezésemre. Végtelenül pozitív, vidám személyiség, empatikus és emberi hozzáállása munkája során is érződik. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Vida Kata

Kondor Viktória személyében nagyon profi,preciz,pontos,odaado mindig elérhető,minden problémára gyorsan megoldást talalo ingatlan szakértőt ismertem meg.Munkájára igényes,korrekt szakember vevővel,eladóval egyarant. Ajánlani fogom ismerőseimnek,nem csalodnak benne. Külön kôszönet a Vele egyutt működö ügyvédnőnek is,igy ezzel sem kellett nekunk foglalkozni. Tovabbi sikeres munkát és jó egeszseget kivanok ,köszönöm Viki!

Scheinné Cserny Ildikó

Nagyon elégedett vagyok Viki munkàjàval, rengeteget segített mindenben az ingatlan értékesítésével kapcsolatban. Pozitív, kedves, sugàrzó szemèlyiség, lelkiismeretes, precíz, munkàjàra tökéletesen igènyes, profi! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Hálásan köszönöm a segítségét itt is!

Horváth Helga

Nagyon elégedettek voltunk Viktóriával! Kedves, hatàrozott és nagyon profi! Mindig elérhetô és felkészült volt és egyarànt segítette az eladó és vevô feleket. Komolyan vett minden kérdést és felvetést, tisztàban volt a lehetôségekkel, remek szakembereket ajànlott, így teljes körû szolgàltatàst kaptunk. Csak jòt tudunk mondani!!!

Rendi Attila

Szeretnék kifejezni elègedetsegünket. Az összes győri Ingatlan irodával felvettük a kapcsolatot, de csak a Kondor Viktoria èrtette meg hogy mien ingatlant keresünk ès hogy miert kell állandó lakcim ahoz hogy külföldikènt tudjunk itt èlni. Elkèpesztően profi, kedves, vidám szemèlyisèg. Szivèt, lelkèt bele tette. Nagyon elègedettek vagyunk, s köszönjük hogy ilyen kitűnő munkásokat alkalmaznak. Mindenkinek ajánlani fogjuk a Ving Ingatlan irodát.

Stefanovic Beáta ès Nagy Levente

Vikit ajánlás útján ismertük meg, és mondhatjuk, hogy nem okozott csalódást. Az első találkozásunkkor a legapróbb részletekre kiterjedően kérdezett az ingatlanról és jegyzetelt. Kedves, korrekt, jól felkészült, képzett szakember, aki az ügyfelét tanácsokkal látja el, és igényeihez maximálisan alkalmazkodik. Hatékonnyá teszi munkáját, melyet hosszú ideje szívvel lélekkel végez, hogy szinte mindig elérhető. Segítségével rövid időn belül adtuk ki a lakásunkat. Hálásan köszönjük Vikinek, és nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek.

Gergelyné Zsidi Beáta

Hálásan köszönöm Viki munkáját és segítségét, amit végtelen profizmussal és precízen végez. Öröm látni, hogy mennyire elhivatott a szakmája iránt. Számára nincs rossz kérdés, rosszul megfogalmazott mondat, végtelen türelemmel segített minden egyes elakadásomban, míg megtalálta a számomra tökéletes ingatlant. Mindig figyelembe véve az elképzeléseimet, pontosan tudta, hogy melyik kis házikó vár rám. Szívből köszönöm Viki a türelmedet, a segítségedet, a munkádat és nem utolsósorban a barátságodat! :-) Meleg szívvel ajánlom Vikit, tökéletesen érti a munkáját!

Pintér Katalin

Nem fog csalódni, aki Viktóriára bízza magát. Határozott, segítőkész, képben van és mindig készséges, szavahihető ingatlanos. Köszönjük Viki.

Melinda

A felújítás fáradalmait kipihenve,szeretném megköszönni Kondor Viktória és az egész ingatlan iroda precíz és profi munkáját. Kicsit szkeptikus voltam az ˝ingatlanosokkal"szemben,ám hamar rá kellett jönnöm,hogy jó kezekben vagyunk. Viki eszméletlen profizmussal végzi a munkáját,rengeteg kellemetlenségtől megkímélve az embert. Nagyon ajánlom Őket és köszönünk mindent Viki :) /imádunk ott lakni/

Kovács Norbert

Köszönöm Viki jó és gyors munkáját, segítőkészségét. Nyugott szívvel ajànlom vevőnek, eladónak egyaránt. Kérés esetén mindig rendelkezésemre állt.

Gáspár Zoltán

Köszönjünk szépen a jó és gyors munkát a rugalmasságot a család nevében mindenkinek csak ajánlani tudom.

Németh Antal

Ingatlanunk értékesítése során nagyon elégedettek voltunk Viktória munkájával. Tevékenységét megbízhatóan, pontosan, körültekintően látta el. Maximális segítőkészség jellemzi őt. Forduljanak hozzá bizalommal!

Dániel

Bizalmatlanul álltam a dologhoz, de Viktóra egy pillanat alatt eloszlatott minden kétségemet. Maximális segítőkészség és felkészültség jellemzi. Legmesszebbmenőkig éreztem, hogy az érdekeimet tartja szem előtt, ráadásul plusz információknak is utánajárt (saját ötlettől vezérelve), nem kevés pénzt megspórolva nekem. Nyugodt szívvel ajánlom vevőnek, eladónak egyaránt! Biztos vagyok benne, ha Győrben ingatlanosra lesz szükségem, csak hozzá fordulok! Köszönöm szépen, Viktória! K. Gábor

K.Gábor (Sopron)

Viktóriát lakásunk kiadásával bíztuk meg. Nem szerettük volna, hogy a bérlőkkel a későbbiekben probléma legyem, igy pontosan meghatároztuk az elképzelésünketa bérlőkkel kapcsolatosan. Maximálisan képviselte az érdekeinket, figyelembe vette a kérésünket, tökéletesen “ közvetítette a jelölteknek, hogy ” mit nem szeretnénk, mi az amit nem engedélyzünk a lakásba.....” Alapos munkájának köszönhetjük, hogy 1-2 érdeklòdővel jött csak ki a lakásba, nem rabolva az időnket. Rövit idő alatt megtalálta a számunkra ideális bérlőt. Köszi szépen! További jó munkát kívánunk! Gyöngyi, Zoli

Mezey Gyöngyi

Köszönjük szépen Viki munkáját, bár nem a mi megbízásunkból működött közre, de mégis úgy gondoljuk, hogy az Ő segítsége nélkül minden sokkal nehezebb lett volna. Segített eligazodni, bármilyen kérdésünk volt fordulhattunk hozzá, nagyon sok segítséget kaptunk Tőle. Köszönjük! :)

Szandra & Laci

Kedves Viktória! Szeretném nagyon megköszönni, hogy Ön egy nagyon alapos, lelkiismeretes közvetítő. Büszke lehet az iroda arra, hogy ilyen dolgozójuk van. Köszönök mindent.

N. Katalin

Viktória szakmai alázatát és hivatásszeretetét emelném ki. Maga felé szakmai téren komoly elvárásokat támaszt, és ebből a szakma iránti erős motiváltsága tükröződik. Munkájával maximálisan meg voltam elégedve. A megtekintett ingatlanokról mindig részletes információkkal szolgált. Kérdés esetén, a nap bármely szakában a rendelkezésünkre állt, minden esetben alkalmazkodott az igényeinkhez, időbeosztásunkhoz. Sajnálom, hogy végül nem az Ő segítségével sikerült ingatlant vásárolnunk, mivel személyében egy remek embert ismerhettem meg. Szívből ajánlom mindenkinek!

Orsolya

Kedves Viktória! Szeretnénk megköszönni: - hogy ingatlanunk értékesítésénél mindíg megszűrt érdeklődőt hoztál, akiknek nem jelentett problémát , hogy a lakás a 3. emeleten van. - akik, mikor kijöttek Veled a helyszinre már szinte “ ismert helyre” érkeztek, mert előre elmondtad nekik a lakás előnyeit, - hogy az ingatlannal és a környzettel kapcsolatosan mindennel tisztában voltál, - hogy az ügyfelek kifogásait tökéletesen tudtad kezelni, -hogy a lakás adás- vétellel kapcsolatos tudnivalókkal, illeték, adó, földhivatali bejegyzés, hitel, Csok, ügyvédi költségekről maximálisan tájékoztattad az ügyfeleket, - hogy bármikor fordulhattunk hozzád a kérdéseinkkel, amikre mindíg megnyugtató választ adtál! Örülünk, hogy ilyen profi szakember segített szeretett otthonunk értékesítében. Jó szivvel fogunk ajánlani ismerőseinknek, akik venni, vagy eladni szeretnének lakást, házat, kertet, nyaralót.

Gyöngyi és férje Zoltán

Ingatlanközvetítői munkáját kiemelkedőnek értékelem. Az ingatlan bemuntatásakor ill. az üzlet lebonyolításakor többször bizonyította rátermettségét, mely abban nyilvánult meg, hogy gyors, pontos válaszokkal reagált a különböző kérdésekre, melyet én mint eladó, vagy a vevőjelöltek bármelyike tett fel. Az ingatlanról részletesen tájékozodott, és pontos leírással szolgált a vevők irányába, így gyorsan megtalálta a számomra megfelelő vevőt. Ennek köszönhető az, hogy nem olyan emberek jöttek megnézni a házam, akiknek teljesen más elképzelése volt az ingatlannal kapcsolatban. Az ingatlanpiac aktuálís állapotáról mindig naprakész, és felkészült, és laikusoknak, mint én is pontos információkkal tudott szolgálni. Mindemellett megbízható, korrekt, barátságos, lényegretörő, kedves. Kiemelkedő kommunikációs kézséggel rendelkezik. Hozzáállása mindig segítőkész. Az üzlet lebonyolító résznél pedig céltudatos és eredményorientált is. Mindenkinek szívből ajánlom a segítségét! Sok sikert kívánok jövőbeni munkájához! Egy elégedett eladó: B. R.

B. R.