Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

  • Ingatlanértékesítő
  • Békéscsaba
+36 (70) 310 4451
Üdvözlöm!

Koszecz Andrea vagyok, békéscsabai lakos. Több, mint 20 éve emberekkel foglalkozom, és úgy gondolom, hogy tanári és pénzügyi végzettségemet a Városi Ingatlaniroda (VING) csapatához csatlakozva is jól tudom hasznosítani.

Az elmúlt években több lakás és házvásárlást bonyolítottam le (Békéscsabán és a környező településeken, Budapesten) és irányítottam a felújításukat, így sok tapasztalatot szereztem ezen a területen. Tudom, hogy mennyi időt, energiát és sok esetben pénzt lehet megspórolni, ha van segítségünk.

Milyen terheket veszek le a válláról, ha megkeres? Árképzés, aktuális piaci helyzet átlátása, hirdetések kezelése, vevőkkel történő egyeztetés és szűrés (nem kell illetékteleneket beengednie az otthonába), hogyan kapja meg a kialkudott összeget, jogi ügyintézés és segítségnyújtás. Amennyiben venni szeretne ingatlant, felkutatom az igényeinek legmegfelelőbbet, és a VING csapata biztosít mindent az ajánlattételtől, a birtokba adásig. Kiváló energetikus, hitelügyintéző, ügyvéd kollégák az ingatlannal kapcsolatos összes ügyben segítségére tudnak lenni. És minden egy helyen!

Célom, célunk, hogy az ügymenet végén az eladó és a vevő is elégedett legyen.

Keressen bizalommal ingatlana biztonságos értékesítésével vagy bérbeadásával kapcsolatban!

Ingatlanok

Kétegyházán, jó helyen ház eladó

Kétegyháza
Eladó családi ház, 100 m2
18 000 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Raktár irodával kiadó

Békéscsaba
Kiadó raktár, 130 m2
130 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Eleken nagy ház, kis kerttel, jó helyen!

Elek
Eladó családi ház, 150 m2
12 000 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Tágas ház, kis telekkel

Békéscsaba
Eladó sorház, 126 m2
39 900 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Barátságos tégla lakás eladó a Lencsési elején

Békéscsaba
Eladó tégla lakás, 60 m2
21 000 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Telkek eladók Mányon

Mány
Eladó telek
16 000 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Foglalózva

Családi ház nagy telekkel!

Kunágota
Eladó családi ház, 115 m2
5 900 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Felújítandó ház, nagy telekkel, telek áron!

Újkígyós
Eladó családi ház, 125 m2
7 500 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Ipari telephely részben vagy egészben!

Békéscsaba
Eladó ipari, 1500 m2
320 000 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Békéscsabához közel raktár, szerelőműhely eladó!

Békéscsaba
Eladó ipari, 455 m2
65 000 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Ipari csarnok kiadó Békéscsabán

Békéscsaba
Kiadó ipari, 552 m2
350 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Jól megközelíthető telephely kiadó

Békéscsaba
Kiadó ipari, 700 m2
210 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Ipari ingatlan kiadó Békéscsabán

Békéscsaba
Kiadó ipari, 879 m2
1 400 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Főút közelében ipari ingatlan eladó Békéscsabán

Békéscsaba
Eladó ipari, 879 m2
140 000 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Házrész Békéscsaba belvárosában

Békéscsaba
Eladó házrész, 74 m2
16 800 000 Ft
Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Koszecz Andrea nagyon kedves, munkájára nagyon igényes, rendkívül hozzáértő és tájékozott ingatlanközvetítő szakember. Az általa kínált ingatlanok adataival, paramétereivel, tulajdonságaival maradéktalanul tisztában van, azokból nagyon felkészült és csodálatosan közvetít az ingatlant eladásra kínáló és megvásárolni szándékozó felek között. Újkígyósi ingatlanunk értékesítésénél volt segítségünkre, amit ezúton is köszönünk neki.

Fixler Ivett

Mindenkinek őszintén és nagy bizalommal, figyelmébe ajánlom Koszecz Andreát, mint komoly száktudással és tapasztalattal rendelkező Ingatlanértékesítőt!!! Mint az Eladók, mint Vásárlók figyelmébe egyaránt ajánlom Én egy kis településen lévő kertes családi ház eladásával bíztam meg az Andreát. Bizton állítom, hogy nagyon segítőkész. Én még soha nem értékesítettem ingatlant ezért bíztam meg több ingatlanértékesítő szakembert, a ház értékesítésével. Andrea mindig segítőkész volt, a telefonon feltett sok – sok kérdésemre mindig segítőkészen és egyszerűen, érthetően válaszolt. Andrea több komoly érdeklődőnek is megmutatta az ingatlant egyszerre, ezért a meghirdetett árnál többért tudtam értékesíteni, mivel a vevők egymásra licitáltak! Azt hiszem mint eladó ennél többet elképzelni sem lehet. A vevővel azóta is jó kapcsolatban vagyok és nagyon boldog, hogy Ő tudta megvásárolni a házat. Nagyon hálás vegyok, és még egyszer csak ajánlani tudom Andrea ingatlanértékesítő szaktudását mindenkinek. Kiss Tibor

Kiss Tibor

Békési lakásom értékesítését Andreára bíztam, akivel korábban néhány alkalommal telefonon egyeztettem más ingatlanok kapcsán. Őszintesége, segítőkészsége már ekkor bizalmat ébresztett bennem, ezért lakásom értékesítésével bíztam meg. Nem csalódtam. Gyorsan, rugalmasan és teljes körűen intézte az értékesítéssel kapcsolatos teendőket. A lakás értékesítése a megcélzott ártartományban 1 hónapon belül lezajlott. Mindenkinek ajánlom és sok sikert kívánok neki a továbbiakban!

Horváth Dénes

Őszinten ajánlom figyelmébe az ingatlan vásárlóknak és az eladóknak is Koszecz Andrea munkáját. Megtapasztaltam hogy milyen türelemmel, korrekt segítőkészséggel viszonyul az ügyfeleihez az ingatlan adás vétel során felmerülő kérdésekben. Körültekintően az ügymenetben résztvevők minden oldalról igazságos eljárást tapasztalnak. Meleg emberséget is mutat, amikor valaki elakad, bizonytalan, nem tudja merre irányítsa a következő lépest, ilyen estekben is ad opciókat, tampontot a megoldáshoz. Nagyon nagyon köszönöm a munkáját és.sok sikert kívánok a szakmai karrierjéhez. Farkasné Bereczki Maria

Farkasné Bereczki Mária