Kováts Enikő Kincső

Kováts Enikő Kincső

  • Ingatlanértékesítő
  • Budapest
+36 (30) 456 5830
Kedves Leendő Ügyfeleim, Kedves Érdeklődő!

Kováts Enikő vagyok, Újbudán lakom három – lassan felnőtté váló – gyermekemmel. Miután erősen humán beállítottságú vagyok, hadd osszak meg rögtön egy idézetet Dickenstől:

„Az otthon nagyon erős szó; egy mágus sem beszélt, és egy szellem sem válaszolt ennél nagyobb erővel. Minden varázslatnál erősebb ez a szó és ez a név.”

Dickens szavai rámutatnak arra, milyen központi szerepet tölt be az életünkben az otthon, hiszen életünk egyik alappillére, maga a szó kimondása is pozitív érzéseket hív elő belőlünk. Ingatlanközvetítői munkámmal segítséget szeretnék nyújtani abban, hogy olyan ingatlant találhassunk közösen, ami valódi otthont jelent majd, legyen szó értékesítésről vagy bérleményről.

Precíz, megbízható, nagyon alapos vagyok a munkámban. Sok éve emberekkel foglalkozom: személyiségem alapvonása az empátia, könnyen hangolódok rá mások érzéseire, elképzeléseire. A feladatokhoz, kihívásokhoz való maximalizmusra törekvő hozzáállásom és a humán területen való hosszú munkatapasztalatom az ingatlanközvetítésben szerencsés ötvözetet alkot.

Keressen bátran, akár venni, bérelni, akár értékesíteni szeretne, legyen szó bármilyen méretű, állapotú, elhelyezkedésű ingatlanról. Kollégáimmal csapatban dolgozunk, ügyvédi segítséget, hiteltanácsadást, energetikai tanúsítvány kiállításához szükséges szakembert is ajánlok majd Önnek, így biztos lehet benne, hogy maximális odafigyelést fog kapni, ha engem választ.

Hívjon bizalommal!

Ingatlanok

Galériás lakás Erzsébetvárosban, kiváló közlekedés...

Budapest 7. kerület
Eladó tégla lakás, 67 m2
64 900 000 Ft
Kováts Enikő Kincső

Kováts Enikő Kincső

Otthonos kis lakás Krisztinavárosban, az I. kerüle...

Budapest 1. kerület
Eladó tégla lakás, 36 m2
52 900 000 Ft
Kováts Enikő Kincső

Kováts Enikő Kincső

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása