Kozma-Horváth Hajnalka

Kozma-Horváth Hajnalka

  • Kapcsolattartó
  • Győr
+36 (30) 183 3753
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Üdvözlöm!

Kozma- Horváth Hajnalka vagyok, a Városi ingatlaniroda munkatársa.

Családommal Győr mellett élünk, jó helyismerettel rendelkezem Győr és környékén, valamint a megyében.
Eddigi munkatapasztalataim által olyan ismeretekre és készségekre tettem szert, melyet szeretnék ingatlanértékesítői pályafutásom során a lehető legjobban kamatoztatni. Ilyen például a precíz-, pontos munkavégzés, a minőség és elégedettség iránti igény, csapatmunkában való részvétel, magas problémamegoldó képesség.
Az ingatlanok iránti érdeklődésem 10 évvel ezelőtt kezdődött, amikor saját ingatlanunkat vásároltuk, majd alakítottuk igényeink szerint otthonná. Ez a lelkesedés máig megmaradt, és most érett meg a gondolat, miszerint magam is ezen a pályán dolgozzak, bővítsem tudásomat.

A közös munka, tevékenység során sikereimet kommunikatív-, barátságos-, segítőkész személyiségemmel kívánom elérni. Kitartó, pozitív gondolkodású ember vagyok, aki megkeresi a mindenki számára megfelelő opciót, minden helyzetben.
Ügyfélként számíthat megbízhatóságomra, valamint arra, hogy az ügyintézés során időt-, és energiát spórolok meg Önnek.

Keressen bizalommal, állok rendelkezésére, ha ingatlan adás-vételi szándéka van, közösen megtaláljuk a megfelelő megoldást!

Ingatlanok

Friss ingatlan
Videó elérhető

Győrszentivánon kétgenerációs családi ház

Győr Győrszentiván
Eladó családi ház, 202 m2
48 000 000 Ft
Kozma-Horváth Hajnalka

Kozma-Horváth Hajnalka

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása