Kuti Andrea

Kuti Andrea

  • Ingatlanértékesítő
  • Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kuti Andrea vagyok, az országos hálozatú VÁROSI INGATLANIRODA sikeres csapatának keszthelyi munkatársa.

Egy ember életében az új otthon vagy akár egy új üzlethelyiség megteremtése fontos mérföldkő lehet. Szeretnék ennek részese lenni mindenben aszisztálni, hogy a lehetőségekhez képest mindez Önnek gördülékenyen menjen.

Fontos számomra, hogy az ügyfelek igényeit megismerve a lehetőségek közül megtaláljam a legoptimálisabb megoldást, átvállalva az ezzel kapcsolatosan felmerülő egyéb tevékenységeket is. Legyen az eladás, bérlés, új ingatlan felkutatása valamint az ezt követő bürokratikai tennivalók megszervezése, a kedves ügyfél válláról való teher levétele.

Mint tudjuk, az idő pénz és nem érdemes tétlenül várni. Amit ma megtehetünk, azt ne halasszuk holnapra. Az ügyfélnek is az a fontos, hogy olyan őszinte és odaadó ember tartsa kézben a feladatokat, aki magáénak is érzi azokat és a szükséges hozzáértéssel látja el a teendőket minél rövidebb idő alatt. Hát ez lennek ÉN.

Az elmúlt 15 évben nemcsak a munkám során, de a magánéletemben is fontos szerepet játszanak a nyelvek. Magas szinten beszélek angolul és olaszul, jelenleg pedig a német nyelvvizsgára készülök. Emelett tapasztalatokat szereztem építkezések lebonyolításában is, egyben az ügymenettel kapcsolatos fordításokkal is a kliensek részére.

Egy szó mint száz! Örömmel fogadnám, ha engem választana egy ilyen fontos feladat levezetésével, akár a megemlített nyelvek egyikén is. Keressen meg bátran telefonon vagy emailben és személyes időpontot egyeztetve állok szíves rendelkezésére.

Ingatlanok

833 m2-es telek eladó közművekkel

Gyenesdiás
Eladó telek
24 900 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Egy ikresített, két külön lakrész egyben eladó

Cserszegtomaj
Eladó családi ház, 295 m2
95 000 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Szerkezetkész családi ház panorámával eladó

Balatongyörök
Eladó családi ház, 151 m2
61 500 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Közművesített telek eladó Gyenesdiáson

Gyenesdiás
Eladó telek
16 000 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Jó állapotú cseréptetős vályogház eladó

Sármellék
Eladó családi ház, 35 m2
7 990 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kedvező áron telek eladó Cserszegtomajon

Cserszegtomaj
Eladó telek
7 000 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Mediterrán stílusú ház cserszegtomajon eladó

Cserszegtomaj
Eladó családi ház, 180 m2
119 000 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Cserszegtomajon telek apartmanházas projekttel ela...

Cserszegtomaj
Eladó telek
13 500 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Osztható panorámás telek eladó Cserszegtomaj

Cserszegtomaj
Eladó telek
25 000 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Zalacsányban panorámás birtok eladó

Zalacsány
Eladó családi ház, 171 m2
180 000 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Bodrogkisfaludon osztható nagy telek eladó családi...

Bodrogkisfalud
Eladó családi ház, 120 m2
11 500 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Örök hévízi panorámás telek Keszthely Kertvásoban...

Keszthely
Eladó telek
19 600 000 Ft
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
A megfelelő ingatlant megtalálni nem könnyű. Andreát vevőként ismertem meg. Precíz, lelkiismeretes, becsületes, kiváló a szakmájában. Remek moderátori képességekkel rendelkezik és jóval kötelességén felül teljesít. Ha valaha keresek vagy kínálok ingatlant, egészen biztosan hozzá fordulok majd.

Nagypál Anett

Andreát egy bírósági végzésen alapuló közös értékesítés miatt kértük fel ingatlan eladásra. Az ilyen helyzetek tele vannak konfliktusokkal, de Andrea gyorsan, rugalmasan és precízen végezte munkáját, pár nap alatt értékesítette az ingatlant, mindent előkészített és megszervezett az adásvételhez. Köszönjük korrektségét!

Beréné Tamás Réka

Ismét volt szerencsém Andreával együtt dolgozni hálás vagyok érte! Köszönöm neki a sokszor ember feletti teljesítményt amivel végig vitte ingatlanon értékesítését. Örülök hogy meg ismerhettem kedves, odaadó, kitartó személyét, bár csak több ilyen embert ismernék! Köszönettel Halász Márta

Halász Márta

Nagyon köszönöm Andreának az elvárhatón felül nyújtott segítségét, kedvességét és precizitását. Nagyon örülök, hogy találkoztam vele, egy nagyon kellemes, intelligens, kedves embert ismertem meg személyében. Szakmailag felkészült, így hamar és sikeresen nyélbe ütöttük az adásvételt. Bátran ajánlom mindenkinek.

Alexandra Lakosi

Másfél év sikertelen ingatlan eladás után talált ránk Kuti Andrea. Az Ő pozitív hozzáállása újabb reményt adott. Személyében egy szakmailag felkészült, kedves, hiteles embert ismertünk meg. Mindkét oldalt korrektül, elhivatottan képviselte. Minden kérdésnek, kérésnek utánajárt. Időt, energiát nem sajnálva, kiválóan végezte munkáját! Aminek eredményeképpen 3 hónapon belül eladta ingatlanunkat. Tiszta szívből köszönjük és ajánljuk Mindenkinek! Csősz Imre

Csősz Imre

Andrea egy kedves , segítőkész, öszinte , talpraesett , szakmailag felkészült, vidám nő. Egy élmény volt vele találkozni és beszélni. A segítségével pár nap alatt megvehettem egy olyan ingatlant,amit már augusztus óta kerestem. Nagyon hálás vagyok neki ezért ,és ajánlani fogom másoknak is, mert tudom ,hogy meg lesz -nek elégedve vele.

Nagyné Cilip Hajnal

Szeretnék köszönetet mondani Andreának, hogy a korábbi ingatlanunk eladását rettentő gyorsasággal oldotta meg úgy, hogy még meg sem kellett hirdetni. Ajánlom bárkinek! Szakmailag felkészült, szimpatikus és nagyon tudja a dolgát.

Horváth Péter

Kuti Andreát egy zalaegerszegi ingatlan tanácsadó hölgy ajánlotta részünkre, miután keszthelyi lakásingatlanunkat szerettük volna bérbe kiadni. Az adategyeztetéseket követően, Andrea nagy lendülettel és felkészülten kezdte a megbízás teljesítését. Hozta a potenciális bérlőt, akit mi a speciális igényei miatt ( a bérlő jelölt a bérleti díjat kérdés nélkül elfogadta ) visszautasítottunk. Menet közben szóba került az ingatlan esetleges eladása is. Andrea ismét fáradhatatlanul és korrektül, a valós elemeket és az eladó elvárásait szem előtt tartva hozta a vevőt, aki az általunk kialakított árat alku nélkül elfogadta. Az egyszerűbb munkavégzés érdekében és bizalmunk jeléül Andreának adtunk egy bejárati kulcs garnitúrát. ( mi ugyanis Zalaegerszegen élünk) Sajnos vagy örömünkre ismét meggondoltuk a dolgot és az ingatlan eladását is visszavontuk. Ezt természetesen Andreával szóban közöltük, aki ezt a közlést megértéssel és toleranciával kezelte. Egyetlen neheztelő szót, hanglejtést sem tett. Nagyszerű volt vele együtt dolgozni! A kulcscsomót kérés nélkül, a visszamondást követően visszaadta. Ennek alapján szívből tudjuk Andreát ajánlani mindazon ingatlant bérbe adó/vevő vagy eladni/vásárolni szándékozó ügyfélnek, aki az ő hatáskörében keres ingatlant. Alapos, megbízható, korrekt szakember. Ajánlani tudjuk bárkinek.

László okl. gépészmérnök Fekete

Az, hogy egy hónap alatt eladta az ingatlant, mindent elmond a munkája hatékonyságáról és a hozzáértéséről! Az emberi hozzáállása, empatikus, beleérző személyisége ezt nagyon jól kiegészíti és segíti. Mindenkinek ajánlom!

Kiss Attila

I can make it short Andrea Kuti was great. I never had such a good real estate broker before. She was managing everything even including items on top of the contractual agreement just to make sure that everything will work as expected. Thank you very much and all the best for all future work.

Schei Dattner

Andréa személyében egy talpraesett, a munkájában végtelenül precíz, felkészült, az ingatlanról mindent tudó, mondhatni barátra találtunk. Csak ajánlani tudom,.

Ildikó

Andrea a legjobb ingatlanos, akivel eddig találkoztam. Ügyes, türelmes, segítőkész, pontos, egyszóval Ő erre született. Mindent köszönünk! Gyuri és Andi

Horváth György

Kuti Andrea személyében egy végtelenül kedves,felkészült,segítőkész hölgyet ismerhetünk meg.Aki mindenben a rendelkezésünkre állt!Köszönjük szépen a munkáját!És csak ajánlani tudjuk mindenkinek aki eladás vagy vásárlás előtt áll.

Kovács

Kuti Andreat megbizhato, kedves, vegtelenül segitökesz es felkeszült ingatlanközvetitökent ismertem meg,aki szivvel-lelekkel vegzi a munkajat,  es meg hetvegen is elerhetö. Örülök, hogy megismertem, sok segitseget kaptam töle. Tovabbi munkajahoz sok sikert kivanok. Üdvözlettel:Rigo Agnes Vonyarcvashegyröl

Rigó Ágnes

Üde színfolt az egyre inkább személytelenné, monotonná és szürkévé váló világban, hogy van aki még olyan örömmel, odaadással tudja végezni a munkáját, ami többleted ad a partnereknek is, hogy mint vevőnek nem kell szabadságot kivenni, egy ingatlan megtekintéséhez, hogy rugalmasan, adott helyzetet megoldva többet kapunk, mint amit vártunk, és ha elsőkörben nem is találtuk meg a "keresett" ingatlant, az igényeinket ismerve újra és újra kapjuk az ötleteket, javaslatokat. Köszönettel! Zsolt

Dr. Barkóczi Zsolt

Andreába egy végtelenül szimpatikus, segítőkész, kedves és korrekt embert ismerhettünk meg. A legjobban az a lelkesedés és pozitív hozzáállás tetszett, amivel a munkáját végzi. Köszönjük, nélküled nem sikerült volna az elaadás!

Tomborné Tóth Anita

Dear Andrea! Thank you very much for all your help and professional assistance during finding our property. We are very pleased with you and we wish you a lot of successful business in the future. Your links are very detailed and useful, not even talking about your drawing. Thank you!!

Mary Clark

Andrea, szakmailag felkészült ,remekül kommunikál, gyakorlatias, nagyon jó értékesítő. Levette vállunkról a lakáskiadással kapcsolatos gondokat. Pár nap alatt megtaláltuk a megfelelő bérlőt. Ha profi ingatlanost keresnek bátran merem ajánlani Kuti Andreát.

Horváth Lászlóné

Andrea segített a családi ingatlanunk értékesítésében, a legnagyobb megelégedésünkre. Abszolút profizmussal kezelte a feladatot, amely magában foglalta a klasszikus értékesítői tevekénységeket: ezekkel kapcsolatban teljes bizalmunkat élvezte: kulcsot kapott a házhoz és önállóan szervezte az ingatlan megtekintéseit. Hatékony segítséget nyújtott abban is, hogy az egyik idős tulajdonosnak ne kelljen az aláírás helyszínére utaznia, útmutatást adott, hogy ebben az esetben milyen megoldás lehetséges és segített ennek kivitelezésében. A vevővel történő megegyezést követően két héten belül megtörtént a birtokbaadás. Rövid időn belül sikerült az ingatlant értékesíteni, és a családunknak szinte semmilyen gondot nem kellett magára vállalnia, mert Andrea maximálisan megbízhatóan és teljeskörűen kezelte a megbízással kapcsolatos ügyeket. Nagyon köszönjük, Andreát fenntartás nélkül ajánljuk mindenkinek, kimagasló a profizmusa, mindemelett pedig nagyon kedves, tökéletesen megtalálja a hangot minden korosztállyal. Több ingatlan értékesítésben vettem már részt, de ilyen hatékony segítséggel még nem találkoztam. Kívánom mindenkinek, hogy Andreával dolgozhasson! Köszönettel: Szabó Kinga

Szabó Kinga

Köszönöm szépen a segítséget !

Polgar judit

Andrea rendkívüli személyiség, 4 nyelven beszél, közvetlen és rendkívül alapos munkát végez. Nagyon sok jó tanáccsal látott el. Szakmájában határozottan képben van, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Melinda

Helpful, accurate, dealing with all tasks around, multilingual, well connected, quickly solving all problems (even in transnational matter) - and same time creating such pleasant atmosphere. Can you expect more? Thank you Andi!

Stefan Schmid

We were very pleased with how Andrea handled the sale of our home. She was professional and helpful. She took the time with the buyers and us to explain, negotiate and complete the sale. We would highly recommend Andrea as an agent to anyone.

Boczka Lajos

Kedves Hölgyem-Uram! 2018-ban hosszas keresgetés után a balatoni régióban Andrea segítségével sikerült építési telket találni. Korábbi tapasztalataink során számos esetben találkoztunk ingatlan referensekkel több esetben is különböző irodáktól. Olyan kedvezőtlen tapasztalatokat gyüjtöttünk, hogy ennek a szakmának a létjogosultságát is megkérdőjeleztük, egy beépített költségnek tartottuk, amit ha lehet, az eladónak is igyekeztünk megspórolni. Sajnos rá kellett jönnünk, hogy számunkra idegen régióban nem tudjuk az összes területet autóból feltérképezni, így idén már látogattunk ingatlanirodákat. Egy balatongyöröki telekkel kapcsolatban kerestük fel Kuti Andreát. A telket több hirdetésben megtaláltuk, de a legátfogóbb adatokat a Városi Ingatlaniroda adta meg, ezért esett a választásunk erre a hirdetésre. Az első személyes találkozó már más volt, mint a többi. Teljes dokumentációt kaptunk a telekről, elkerülve ezzel a felesleges köröket, ugyanakkor a megtekintés nem volt tolakodó, eröltetett, viszont minden kérdésünkre választ kaptunk. Olyan véleménnyel zártunk, hogy 'így kellene minden ingatlanosnak dolgozni' és ennél a teleknél a szívünk is megdobbant. A telek azonban problémás volt számunkra: külterületi telek, kifüggesztés után megvásárolható, ráadásul a Földhivatalt megjárva kiderült, hogy a határozat, amivel lakóépület építhető rá, lejárt. Ez olyan hosszú időt és olyan sok bizonytalanságot adott, amit mi nem szerettünk volna vállalni. Andreát tájékoztattuk a döntésünkről, aki mentőötlentként felvetette, mi lenne, ha belterületbe vonnánk, mert azt itt lehetett. Az Önkormányzathoz is az ő segítségével közvetlenül az illetékeshez jutottunk, és pozitív választ kaptunk. Az ügyvédi kapcsolatot szintén Andrea biztosította számunkra. A folyamat az ingatlanközvetítőnk támogatása nélkül nem zárult volna eredményesen. Andrea személyében kitűnő értékesítőt és tökéletes projektvezetőt ismertünk meg, aki rátermettsége mellett emberi oldaláról is bizonyított. Gratulálunk, hogy ilyen kollégával rendelkeznek!

Varga Dávid

Tisztelt Ingatlaniroda! Ezúton szeretnék köszönetet mondani Kuti Andrea ingatlanközvetítőnek a pontos, precíz lelkiismeretes munkájáért! Ingatlan befektetőként sokszor dolgozom együtt ingatlanközvetítőkkel, de közülük is kiemelkedően jól végzi a munkáját. Az első olyan közvetítő aki nem csak az eladó oldalát képviseli hanem, a vevőét is mégpedig 100 %-ban! A jövőben csak vele fogok együtt dolgozni! Mindenkinek szívből ajánlom!! Köszönettel Halász Márta Ingatlan befektető

Halász Márta

Ezuton szeretnénk köszönetet mondani magam és társaim nevében Kuti Andrea ingatlanközvetitönek a lelkiismeretes, pontos, kitarto munkájáért, melynek során nem egyszerü, sokszor kilátástalannak tünö helyzeteket átvészelve sikerült mindenki megelégedésére ingatlanunkat eladnia. Mindenkinek tiszta szívböl ajánlom. Köszönettel: Pompor János.

Pompor János

Andrea munkáját nagyra értékelem.Pontos,precíz,jól felkészült, mindenre oda figyel. 1- 2 ingatlanos tanulhatna tőle!! Köszönöm Andrea. Kovács József

Kovács József

Tisztelt Ingatlaniroda! Köszönettel tartozom Kuti Andrea ingatlanosnak, hogy hozzá segített új otthonom megtalálásában és megvásárlásában Keszthelyen. Ha gyors, sikeres ingatlanvásárlásra vágysz, akkor hívd Andit. Mert alapos, profi, gondoskodó, ügyintézésben lesz részed. Üdvözlettel: Nagyné Szabó Margit

Nagyné Szabó Margit

Nagyon örülök, hogy Andreát választottam, megbízható, tényleg az eladó ügyfelet képviseli, gyors, azon van, hogy minél előbb megtörtényen az eladás! Köszönöm szépen a munkáját!

Benkő Erika

Andrea fiam Lázár Attila lakásának eladásában végzett munkáját csak pozitívan tudom értékelni. Együttműködésünk során mindent meg tett, hogy az ingatlant úgy az eladó, mint a vevő szemszögéből kedvező feltételekkel tudjuk értékesíteni. Munkáját mindig precízen, barátságosan és messzemenő felkészültséggel végezte. Többször előfordult, hogy egy-két esetben nem sikerült az értékesítés, de mindig pozitívan állt a feladathoz.. Amikor én már elkeseredtem, hogy nem jön össze a feladat biztatott és erőt adott ahhoz, hogy idővel biztosan sikerrel járunk. Meg is lett az eredmény, mert a lakást tudtuk értékesíteni. Az adásvételi szerződés megkötésekor is mindenre kiterjedően segítséget nyújtott, ezen területen is magas szintű felkészültséggel rendelkezik. Minden leendő ügyfélnek ajánlani tudom Andreát Ő igazán ingatlanértékesítő. Köszönet munkájáért Lázár Lászlóné Zsuzsa néni Lázár Attila édesanyja.

Lázár Lászlóné Lázár Attila édesanyja

Andrea az elejétől maximális lendülettel vetette bele magát a munkába és minden felmerülő kérdésre, esetleges igényre azonnal reagált és megoldást keresett. A hirdetés feladása után is aktívan dolgozott rajt , hogy mielőbb vevőt találjunk az ingatlanunkra. Nagyon közvetlen , kedves és motivált munkatársa az irodának ! Csak ajánlani tudom mindenkinek, mi nagy köszönettel tartozunk neki a munkájáért ! Köszönjük Andrea ! :)

Enyingi Tamás

Andrea tevékenységét nagyra értékelem.Jól felkészült, pontos ,precíz ,minden részletre odafigyelő, igazi ingatlanértékesítő.Mint a vevő mint az eladó érdekét megfelelően képviselve a legjobb megegyezésre törekedett. A házam többszöri bemutatásával igyekezett a kérésemet teljesíteni, hogy mihamarabb megtalálja a tényleges vevőt. Nagyon köszönöm segítségét.

Szekeres Elek