Megyesi Éva

Megyesi Éva

  • Ingatlanértékesítő
  • Budapest
+36 (20) 329 3443
Kedves Leendő Ügyfelem!

Örülök a találkozásunknak.

Sok évnyi tanári munka után a gyerekeim tanácsára új utakat kerestem. Mivel nyitott vagyok az új dolgok megtanulására, megszereztem az ingatlanértékesitői oklevelet  és rátaláltam  a Városi Ingatlanirodára. A környezet és munkatársaim támogatása révén munkám örömmel  és lelkesedéssel tölt el a mai napig.

A belvárosi és a XIV. kerületi lakások specialistája vagyok, de szívesen foglalkozom házakkal, Budapest és Magyarország egyéb ingatlanaival is.

Nagyon szívesen közreműködöm külföldi ügyfelek ingatlannal kapcsolatos ügyeinek intézésében is angol nyelven.

Kitartásomnak, pontosságomnak és megbízhatóságomnak köszönhetően feladataimat, munkáimat gyorsan és hatékonyan oldom meg.  Törekszem arra, hogy - ügyfeleim érdekeit képviselve - Önök maximálisan elégedettek legyenek az eredménnyel, találkozzanak elképzeléseik, eladónak és vevőnek, bérbeadónak és bérlőnek egyaránt.
Folyamatosan képzem magam, ingatlanügyeit angol nyelven is rám bízhatja.

A legmegfelelőbb megoldást nálam találja ingatlanügyeinek rendezéséhez! Hitelügyintéző, ügyvéd és energetikus kollégáimmal biztosítjuk a gördülékeny és gyors ügyintézést.

Forduljon hozzám bizalommal! Bízom a sikeres együttműködésünkben.


Dear Prospective Customer!

Nice to meet you.

After many years of teaching, I sought new ways to advise my children. Being open to learning new things, I got my real estate diploma and found the City Real Estate Agency. Through the support of the environment and my colleagues, my work fills me with joy and enthusiasm to this day.

I am a specialist in downtown and XIV. district apartments, but I am also happy to deal with houses, other real estates in Budapest and Hungary.

I am also very happy to help with the real estate matters of foreign clients in English.

Thanks to my perseverance, accuracy and reliability, I solve my tasks and work quickly and efficiently. I strive for you - representing the interests of my clients - to be as satisfied as possible with the result, to meet their ideas, seller and buyer, landlord and tenant alike. I am constantly training myself, you can entrust your real estate affairs to me in English as well.

You will find the most suitable solution to settle your real estate matters with me! With my loan administrator, lawyer and energetic colleagues, we ensure smooth and fast administration.

Contact me with confidence! I trust in our successful cooperation.

Ingatlanok

Friss ingatlan

A közelben itt mindent megtalál!

Budapest 14. kerület
Eladó tégla lakás, 40 m2
39 990 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Friss ingatlan

Nem lakik itt lőcsei fehér asszony...

Budapest 14. kerület, Lőcsei utca
Kiadó tégla lakás, 35 m2
150 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Friss ingatlan

Ahol mályvabokor néz be az ablakon...

Balatonfüred
Eladó panel lakás, 38 m2
38 800 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Friss ingatlan

Egy percre a Vásárcsarnoktól és a Duna parttól!

Budapest 5. kerület, Molnár utca
Eladó tégla lakás, 85 m2
99 990 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Friss ingatlan

Újszerű és igényes, kiváló áron!

Érd
Eladó családi ház, 117 m2
93 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Pont félúton...

Budapest 7. kerület, Damjanich utca
Eladó tégla lakás, 81 m2
64 990 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Foglalózva

Fákkal körülölelve...

Budapest 13. kerület
Eladó tégla lakás, 32 m2
29 990 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

IGÉNYES LUXUS LAKÁS A VERES PÁLNÉ UTCÁBAN ELADÓ!

Budapest 5. kerület
Eladó tégla lakás, 105 m2
199 500 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Felújított lakás Újlipótvárosban eladó!

Budapest 13. kerület
Eladó tégla lakás, 47 m2
49 990 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ennek a gyönyörűségnek lelke van!

Budapest 5. kerület
Eladó üzlethelyiség, 322 m2
269 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Belvárosi építési telek Mosonmagyaróváron eladó!

Mosonmagyaróvár
Eladó telek
114 800 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Videó elérhető

Remek áron az Orczy Fórum lakópark mellett!

Budapest 8. kerület, Baross utca
Eladó tégla lakás, 76 m2
48 350 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Eladó szántó terület a II. kerületben!

Budapest 2. kerület
Eladó föld
9 450 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Kiváló állapotban, mindenhez közel!

Budapest 14. kerület, Bosnyák tér
Eladó tégla lakás, 69 m2
48 900 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Kiváló üzleti lehetőség vállalkozó szelleműeknek!

Budapest 2. kerület
Eladó vendéglátó, 300 m2
270 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Kiváló lokáció, tágas családi ház!

Budapest 2. kerület
Eladó családi ház, 300 m2
215 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Videó elérhető

Fiatalos otthon a Városliget szomszédságában!

Budapest 14. kerület, Dózsa György Ismeretlen
Eladó tégla lakás, 65 m2
45 500 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Panorámás, felújítandó panel Pesterzsébeten eladó!

Budapest 20. kerület, Baross utca
Eladó panel lakás, 37 m2
28 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Gyöngyös belvárosában 672 nm-es, patinás épület el...

Gyöngyös
Eladó telephely, 672 m2
210 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Gyöngyösön nagyméretű ház eladó!

Gyöngyös
Eladó családi ház, 672 m2
210 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

28 nm-es kis garzon Kecskeméten várja új gazdáját!

Kecskemét Hunyadiváros
Eladó tégla lakás, 28 m2
19 500 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Precíz és megbízható munkavégzés, empatikus, segítőkész, figyelmes hozzáállás. A lakáskiadás gördülékenyen és stresszmentesen ment, minden segítséget rögtön megkaptam, amire szükségem volt, bármilyen felmerülő kérdésre gyors és egyértelmű választ kaptam. Csak ajánlani tudom!

Milibàk Edit

Éva segitségével gyorsan és várakozásunkon felüli áron sikerült kiadni a lakást. Gyors és felkészült az ingatlan kiadásban. Lelkiismeretes és maximális odafigyeléssel késziitette a szerződést, mindkét fél igényeit figyelembe véve. Köszönjük, a jövőben is hozzá fogunk fordulni.

Zoltán Kolozsvári

Végtelen professzionalitás, segítőkészség, empátia. Ezek Éva legfőbb jellemzői. Mindenkinek csak ajánlani tudom. További sok sikert kívánok.

Orbán Erika

Az ingatlanom eladásában Èva mellett más ingatlanirodákat is megbíztam, aki az összes megbízott közül a legtöbb potenciális vásárlót, illetve a végleges vevőt is hozta. A kommunikáció Èvával, gyors és zökkenőmentes, nagyon professzionálisan és eredményesen dolgozik. A leszerződött munkán kívül is mindenben segít amiben tud. Àtvette az ingatlant a volt bérlőimtől, a bérlők által otthagyott bútorokat,melyek a vevőnek nem kellettek, kérés nélkül ajánlotta fel hogy felteszi az internetre es segít a használt bútoroktól megszabadulni. Èppenezért segítségét nagyon szépen köszönöm és mindenkinek csak ajánlani tudom.         

Dankó Dániel

Az ingatlant több ingatlaniroda is hirdette. Éva volt az egyedüli aki messzemenően, és profi módon tette a dolgát! Az adásvételhez kérés nélkül, mindent ami tőle telik, azt elintézet! Az ingatlannal teljesen képben volt, az extra, nem megszokott kérdésekre is válaszolt, illetve az extra kéréseket is igyekezett teljesíteni. Általában ha kifizetik a foglalót az ingatlanos kivonja magát az ügymenetből, de Éva végig ott van, és segít. Nagyon jó volt vele dolgozni. Csak ajánlani tudom, ha gyors, profi, szakmai ügyintézést vár az ember. Nagyon meg voltunk elégedve.

Attila

A kapott szolgáltatásnál nem is vágyhatnék többre. Az ingatlan felmérését követő 4., az ingatlan meghirdetésével követően második napon értékesítésre került az ingatlan. A vételár pedig a közösön megállapított induló összeg több mint 120%-a. Éva nagyon gyorsan és intenzíven kommunikált minden szükséges lépéssel kapcsolatban. És bármilyen kérdésünkre szinte azonnal kaptunk választ. Csak ajánlani tudom.

Viktor Rácz

Évával maximálisan meg vagyok elégedve!A lakáshirdetése pontos,minden részletre kiterjedő volt,az ügyintézès menete könnyű és gördülékeny volt,mert mindenre figyelt.Az ügyvéd úr és a hitelügyintéző hölgy is professzionálisan dolgozott,minden a legnagyobb körültekintéssel zajlott.Nagyon hàlás vagyok,ha valaha ismét lakást vennék,biztosan ismét őket választanám!

Dr.Nagy Katinka

Nagyon elégedett vagyok Éva munkájával. Kedves, segítőkész. Gyors,precíz munkájának köszönhetően, nagyon rövid időn belül sikerült megállapodásra jutnunk a vevővel. Mindenkinek csak ajánlani tudom Évát. Igazi ingatlanos szakember. További munkáihoz sok sikert kívánok!

Gabriella

Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy rá találtunk! Éva rendkívül kedves és segítőkész volt. A gyors és precíz közbenjárásának hála ,már az ingatlan megtekintésének napján sikerült megállapodásra jutnunk a tulajdonosokkal. Csak is ajánlani tudjuk másoknak ,akik ingatlant szeretnének vásárolni!

Miklós

Éva nagy megelégedettségemre végezte sikeres munkáját. Nagyon kedves, pontos, türelmes, korrekt ingatlanos. Kitűnő minőségű képei és videója nagyban segítik ingatlanközvetítői tevékenységét. A lakás mutatásait jól vezette, megbeszéléseken segítőkészen, jó tanácsokkal segítette a lakás eladás egész folyamatát. Nekem Ó az ingatlanos. Továbbiakban sok sikert kívánva ajánlom másoknak is szakszerű közreműködését ingatlan ügyekben. TéKá

Takács Károly

Nagyon meg voltunk elégedve Éva teljesítményével, rendkívül segítőkész, jól kommunikál. A továbbiakban is számítunk a segítségére, ha ingatlanról van szó. Ajánljuk masoknak is!

Merényi Ivánné

Teljesen laikusként vágtam bele az ingatlanvásárlásba, Éva mindenben a segítségemre volt, részletesen ismertetett minden fontos szempontot, amit az ügymenet során szem előtt kell tartsak. Végig nagyon kedvesnek, korrektnek és megbízhatónak bizonyult, szívből ajánlom mindenkinek. Ja, és a végén kaptunk ajándék kulcstartót is!! :)

Csenge

Mindenkinek csak ajánlani tudom Évát. Nagyon megbízhatóan és a felek nagy megelégedésére végezte a munkáját. Nagy szakértelemmel vitte végig az egész folyamatot.

Varga Péter

Éva képei és szövegezése miatt figyeltem fel egy ingatlanra, amit ezzel egyidőben más irodák is hirdettek. Budapesttől 100 km-re lévő, vidéki ingatlan adásvételében való segédkezés és az ehhez szükséges lejárások és ügyintézés sem jelentettek neki problémát. Az ügymenet során amiben tudott igyekezett mindenben segíteni. Valóban ahogy sokan mások is írták mind a két fél igényeit figyelembe veszi és próbálja mindkét fél érdekeit szem előtt tartani. Nyugodt szívvel, bátran ajánlom mindenkinek!

Péter

Mindenkinek csak ajánlani tudom Évát. Nagyon professzionális, segítőkész és kedves. Nagy szakértelemmel és türelemmel intézte az egész folyamatot. Segített életem első lakásnak a megtalálásban. Köszönök mindent!

Kacsó Krisztina

Mindenkinek ajánlom Évát. Maximális szakértelem, kedves, közvetlen személy. :)

Mónika Havasréti

Megyesi Éva megbízható, alapos munkát végez. Fontos számára mindkét fél képviselete. Tanácsaival, ötleteivel sokat segített nekünk. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné bérbeadni, vagy eladni ingatlanját a piaci árnak megfelelően. Nagyon köszönöm a munkáját!

Ruzicska Judit

Megyesi Éva proaktív és aktív, mindezt úgy teszi, hogy nem érzi nyomasztónak az ember. Tetszett, hogy nem szokásos sablonszöveget írt a hirdetésbe, hanem vette a fáradtságot, és utánanézett, mivel lehetne a kötelezően szükséges információkon túl megcifráztni a hirdetés szövegét, hogy felkeltse az érdeklődést. Gyors, figyelmes és kellően határozott egyéniség, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen. Ezúton is köszönöm szépen a munkáját.

Gősi Krisztina

Megyesi Évát ajánlom mindenkinek mert nagyon kedves segitökész ember.jol végzi a munkáját odafigyel mindnkire mind a két fél igényeit figyelembe veszi ugy alakitja a dolgokat hogy mind a két fél jol járjon. Munkájában pontos preciz.érdemes hozzá fordulni ingatlanügyben.

Mezei Klára

Megyesi Évát, mint ingatlanos szakembert azoknak az embereknek ajánlom a figyelmükbe akik szeretnének egy profi, közvetlen, jó szándékú, racionálisan gondolkodó ingatlanossal felvenni a kapcsolatot. Az Évával való együttműködés mindenképpen gyümölcsöző lesz, ha létrejön adásvétel vagy sem. Értem ezt arra, hogy mind emberileg, mind üzletileg nagyon sokat lehet tőle tanulni. Ha kell bátorít, ha kell óvatosságra int ami nagyon nagy segítség egy lakásvásárláskor felfokozott érzelmi állapotban amikor nem biztos, hogy az ember teljesen objektíven látja a dolgokat. Személyes tapasztalatom alapján mondhatom, mentorként áll a vásárló/eladó háta mögött. Nagyon örülök, hogy megismertem, nekem ő testesíti meg az igazi ingatlanos szakembert.

Kurunczi Mihály

I contact Eva, we are looking for a house for renting in District III, in Budapest. She was so kind and professional, and helped us with eficiency. I have only good words for her personal treatment and her work. Highly recommended.

Cristina Toledo

Kedves Éva! Csak köszönettel tartozom, a rengeteg segítségért, amit nyújtottál nekem az ingatlan vásárlásakor figyelve a sajátos igényeimre és elvárásaimra. Bárkinek csak ajánlani tudom, mivel 1 nagyon segítőkész, és elfoglaltságát messzemenően ismerő ingatlanost ismerhettem meg személyében. Gratula és 1000. köszönet a segítségért.

Tallér István

Megyesi Évával ingatlan eladás során kerültem kapcsolatba , miként 2 másik ingatlan közvetítővel is. Hármójuk közül Éva munkája, aktivitása, vezetett rövid időn belül az ingatlan értékesítéséhez. Közvetlen, határozott, munkáját teljes szívvel , lélekkel végzi. Szívesen ajánlom Őt bárkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy venni.

Galanics Károlyné

Csak jót tudok mondani róla. Alapos, lelkiismeretes munkát végez. A szerződésben foglaltakon felül is segített, amikor csak tudott. Ha ingatlanközvetítőre lenne szükségem, újra őt választanám.

P. Mátyás

这是我通过Megyesi Éva购买的人生中第一套公寓,我觉得非常幸运能遇到一位非常有经验、负责任、为客户考虑并且十分高效的房产经理。我们从第一次通过网上联络到最后完成购买只用了大约一周的时间,并且她帮我找到了优秀的律师,在和房主沟通过程中也能有效解决双方的问题和顾虑。我可以向想在匈牙利置业的外国人推荐她,你一定不会失望。 This is the first flat in my life that I bought through Megyesi Éva. I feel very lucky to meet a very experienced, responsible, customer-oriented and efficient real estate manager. It only took about a week from the first online contact to the final completion of the purchase, and she helped me find an excellent lawyer, who was able to effectively resolve the issues and concerns of both parties in the process of communicating with the owner. I can recommend her to foreigners who want to buy property in Hungary, you will not be disappointed.

Jinsong

Megyesi Éva figyelmessége, alapos munkája, azonnali reakciója, intézkedése , kedvessége felénk, mint vevő pozitívan megnyerő volt. Az eladói és a vevői oldalt is tökéletes precizitással képviselte. Szívesen fogjuk ajánlani, benne nem lehet csalódni. Köszönet a munkájáért, és további sok sikert kívánunk Neki!

Márton Csabáné

Hosszas keresés után találtam meg Megyesi Éva személyében a legmegfelelőbb embert az ingatlanom értékesítésére. Ő volt az, aki már az első beszélgetés során bizalmat ébresztett bennem és a munkakapcsolatunk tartama alatt ez a bizalom egyre csak erősödött. Nem akart se rábeszélni, se lebeszélni, kifinomult érzékkel találta meg a hangot az ügyfelekkel. Ennek köszönhetően sikerült is értékesítenie az ingatlant. Ezúton is köszönöm neki a segítséget. Ajánlom Őt mindenkinek!

Szűcsi Józsefné

Szeretettel, jó szívvel ajánlom figyelmükbe Megyesi Éva ingatlanértékesítőt. Lakásom eladásához kerestem lehetőséget, mikor megtaláltam Éva szórólapját a postaládámban. Nem keresgéltem tovább, nem csalódtam a megérzésemben! Kiváló szakmai tudásának, ember ismeretének, türelmének köszönhető, hogy viszonylag rövid idő alatt eladhatom a lakásomat. A lakás bemutatását minden esetben nagy gondossággal, precizitással készítette elő. A bemutatásnál mindig figyelt arra, hogy az érdeklődőket mindenre kiterjedően, korrekt módon tájékoztassa. Megyesi Éva lelkesen, nagy hozzáértéssel végezte a munkáját. Kiválóan koordinálta a teendőket velem, a Vevővel, valamint a Vevő Ügyvédjével. Ennek köszönhetően a Vevő Ügyvédjének munkáját is nagymértékben megkönnyítette. Az Ügyvéd megjegyezte, hogy "ilyen kiválóan előkészített "Adásvételi szerződést ritkán tud készíteni. Időben, pontosan megkapott minden szükséges információt Évától. Egyetértek Éva gyerekeivel, miszerint ez a munka Évának való. Ezt a munkát csak az Évához hasonló hozzáállású embereknek lenne szabad végezni.

Dekker Gézáné

Megyesi Évával ingatlanom eladása okán kerültem kapcsolatba , miként 2 másik ingatlan közvetítővel is. Hármójuk közül Éva volt az, aki töretlen lelkesedéssel végezte a dolgát, messze túlmenve a tőle elvárható magatartáson. Az ingatlant korrekt módon mutatta be, s szakszerű tanácsainak köszönhetően az értékesítés sikeres volt. Jó szívvel tudom mindenkinek őt ajánlani.

dr.Király Edit

Szeretettel ajánlom figyelmükbe Megyesi Éva ingatlanközvetítőt. Személy szerint egy ingatlan megtekintésekor találkoztam vele. A lakás bemutatását jól előkészítette, és mind az előzetes telefonos beszélgetések során, mind a helyszínen ellátott a szükséges információkkal. Segítőkészen és őszintén mutatta be a lakást, nem rejtegetve az adott ingatlan hibáit sem. Kapcsolatban áll ügyvéddel és sokféle kivitelezővel, mesterrel is. Végül nem azt az ingatlant vettem meg, amit akkor megnéztem, de ezután is segített nekem a felújítással kapcsolatos kérdésekben.

Orbán Áron