Megyesi Éva

Megyesi Éva

  • Ingatlanértékesítő
  • Budapest
+36 (20) 329 3443
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves Leendő Ügyfelem!

Örülök,hogy összetalálkoztunk.

Sok évnyi tanári munka után a gyerekeim tanácsára új utakat kerestem. Mivel nyitott vagyok az új dolgok megtanulására, megszereztem az ingatlanértékesitői oklevelet  és rátaláltam  a Városi Ingatlanirodára. A környezet és munkatársaim támogatása révén munkám örömmel  és lelkesedéssel tölt el a mai napig.
Folyamatosan képzem magam, ingatlanügyeit angol nyelven is rám bízhatja. Kitartásomnak, pontosságomnak és megbízhatóságomnak köszönhetően feladataimat, munkáimat gyorsan és hatékonyan oldom meg.  Törekszem arra, hogy - ügyfeleim érdekeit képviselve - Önök maximálisan elégedettek legyenek az eredménnyel, találkozzanak elképzeléseik, eladónak és vevőnek, bérbeadónak és bérlőnek egyaránt.
A legmegfelelőbb megoldást nálam találja ingatlanügyeinek rendezéséhez! Hitelügyintéző, ügyvéd és energetikus kollégáimmal biztosítjuk a gördulékeny és gyors ügyintézést.

Forduljon hozzám bizalommal! Bízom a sikeres együttműködésünkben.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Újpest kertvárosi tágas lakás, remek áron eladó!

Budapest 4. kerület, Erkel Gyula utca
Eladó tégla lakás, 123 m2
63 850 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Igényesen felújított lakás a Keletihez közel eladó...

Budapest 8. kerület
Eladó tégla lakás, 32 m2
21 900 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Mediterrán villa gyönyörű környezetben kiadó!

Budapest 3. kerület
Kiadó családi ház, 191 m2
900 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Cifrapalota, zöld az ablaka?

Kecskemét Rákócziváros
Eladó házrész, 64 m2
28 500 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Kecskeméten 2 szobás lakás kertvárosi környezetben...

Kecskemét Hunyadiváros
Eladó tégla lakás, 58 m2
19 700 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

2 szobás polgári lakás eladó, remek közlekedéssel

Budapest 14. kerület
Eladó tégla lakás, 68 m2
41 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

2in1 a Hungária körúton eladó!

Budapest 14. kerület
Eladó tégla lakás, 67 m2
47 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Felújított, igényes kis lakás eladó Zuglóban!

Budapest 14. kerület
Eladó tégla lakás, 30 m2
22 400 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Videó elérhető

Fiatalosan felújított lakás a Hungárián eladó!

Budapest 14. kerület
Eladó tégla lakás, 37 m2
25 400 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

3 szobás,105 nm-es luxus lakás a Veres Pálné utcáb...

Budapest 5. kerület
Eladó tégla lakás, 105 m2
205 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ujjé! A Ligetben nagyszerű!

Budapest 7. kerület
Eladó tégla lakás, 90 m2
105 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Gyöngyös belvárosában 672 nm-es, patinás épület el...

Gyöngyös, Petőfi Sándor utca
Eladó telephely, 672 m2
210 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Gyöngyös belvárosában 672nm-es családi ház eladó!

Gyöngyös
Eladó családi ház, 672 m2
210 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Legyen Önnek saját fenyvese!

Kecskemét Belsőnyír
Eladó családi ház, 193 m2
74 990 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Kecskeméti garzon remek helyen eladó!

Kecskemét Hunyadiváros
Eladó tégla lakás, 28 m2
13 900 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Világos, tágas, kényelmes lakás eladó a VIII. kerü...

Budapest 8. kerület, Baross utca
Eladó tégla lakás, 76 m2
39 900 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

2 szobás felújítandó lakás eladó a Podmaniczky utc...

Budapest 6. kerület
Eladó tégla lakás, 47 m2
39 800 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

88nm-es ingatlan eladó a Szív utcában

Budapest 6. kerület
Eladó üzlethelyiség, 88 m2
34 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Videó elérhető

6 szintes, 2115nm-es kis szálloda Lipótmezőn eladó...

Budapest 2. kerület
Eladó vendéglátó, 2115 m2
1 800 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Videó elérhető

Álom, álom, édes álom, álomkép....

Budapest 2. kerület
Eladó villa, 2115 m2
1 800 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Minőség, luxus, kényelem. Pont ez kell énnekem!

Budapest 5. kerület
Eladó tégla lakás, 69 m2
108 000 000 Ft
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Megyesi Évát ajánlom mindenkinek mert nagyon kedves segitökész ember.jol végzi a munkáját odafigyel mindnkire mind a két fél igényeit figyelembe veszi ugy alakitja a dolgokat hogy mind a két fél jol járjon. Munkájában pontos preciz.érdemes hozzá fordulni ingatlanügyben.

Mezei Klára

Megyesi Évát, mint ingatlanos szakembert azoknak az embereknek ajánlom a figyelmükbe akik szeretnének egy profi, közvetlen, jó szándékú, racionálisan gondolkodó ingatlanossal felvenni a kapcsolatot. Az Évával való együttműködés mindenképpen gyümölcsöző lesz, ha létrejön adásvétel vagy sem. Értem ezt arra, hogy mind emberileg, mind üzletileg nagyon sokat lehet tőle tanulni. Ha kell bátorít, ha kell óvatosságra int ami nagyon nagy segítség egy lakásvásárláskor felfokozott érzelmi állapotban amikor nem biztos, hogy az ember teljesen objektíven látja a dolgokat. Személyes tapasztalatom alapján mondhatom, mentorként áll a vásárló/eladó háta mögött. Nagyon örülök, hogy megismertem, nekem ő testesíti meg az igazi ingatlanos szakembert.

Kurunczi Mihály

I contact Eva, we are looking for a house for renting in District III, in Budapest. She was so kind and professional, and helped us with eficiency. I have only good words for her personal treatment and her work. Highly recommended.

Cristina Toledo

Kedves Éva! Csak köszönettel tartozom, a rengeteg segítségért, amit nyújtottál nekem az ingatlan vásárlásakor figyelve a sajátos igényeimre és elvárásaimra. Bárkinek csak ajánlani tudom, mivel 1 nagyon segítőkész, és elfoglaltságát messzemenően ismerő ingatlanost ismerhettem meg személyében. Gratula és 1000. köszönet a segítségért.

Tallér István

Megyesi Évával ingatlan eladás során kerültem kapcsolatba , miként 2 másik ingatlan közvetítővel is. Hármójuk közül Éva munkája, aktivitása, vezetett rövid időn belül az ingatlan értékesítéséhez. Közvetlen, határozott, munkáját teljes szívvel , lélekkel végzi. Szívesen ajánlom Őt bárkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy venni.

Galanics Károlyné

Csak jót tudok mondani róla. Alapos, lelkiismeretes munkát végez. A szerződésben foglaltakon felül is segített, amikor csak tudott. Ha ingatlanközvetítőre lenne szükségem, újra őt választanám.

P. Mátyás

这是我通过Megyesi Éva购买的人生中第一套公寓,我觉得非常幸运能遇到一位非常有经验、负责任、为客户考虑并且十分高效的房产经理。我们从第一次通过网上联络到最后完成购买只用了大约一周的时间,并且她帮我找到了优秀的律师,在和房主沟通过程中也能有效解决双方的问题和顾虑。我可以向想在匈牙利置业的外国人推荐她,你一定不会失望。 This is the first flat in my life that I bought through Megyesi Éva. I feel very lucky to meet a very experienced, responsible, customer-oriented and efficient real estate manager. It only took about a week from the first online contact to the final completion of the purchase, and she helped me find an excellent lawyer, who was able to effectively resolve the issues and concerns of both parties in the process of communicating with the owner. I can recommend her to foreigners who want to buy property in Hungary, you will not be disappointed.

Jinsong

Megyesi Éva figyelmessége, alapos munkája, azonnali reakciója, intézkedése , kedvessége felénk, mint vevő pozitívan megnyerő volt. Az eladói és a vevői oldalt is tökéletes precizitással képviselte. Szívesen fogjuk ajánlani, benne nem lehet csalódni. Köszönet a munkájáért, és további sok sikert kívánunk Neki!

Márton Csabáné

Hosszas keresés után találtam meg Megyesi Éva személyében a legmegfelelőbb embert az ingatlanom értékesítésére. Ő volt az, aki már az első beszélgetés során bizalmat ébresztett bennem és a munkakapcsolatunk tartama alatt ez a bizalom egyre csak erősödött. Nem akart se rábeszélni, se lebeszélni, kifinomult érzékkel találta meg a hangot az ügyfelekkel. Ennek köszönhetően sikerült is értékesítenie az ingatlant. Ezúton is köszönöm neki a segítséget. Ajánlom Őt mindenkinek!

Szűcsi Józsefné

Szeretettel, jó szívvel ajánlom figyelmükbe Megyesi Éva ingatlanértékesítőt. Lakásom eladásához kerestem lehetőséget, mikor megtaláltam Éva szórólapját a postaládámban. Nem keresgéltem tovább, nem csalódtam a megérzésemben! Kiváló szakmai tudásának, ember ismeretének, türelmének köszönhető, hogy viszonylag rövid idő alatt eladhatom a lakásomat. A lakás bemutatását minden esetben nagy gondossággal, precizitással készítette elő. A bemutatásnál mindig figyelt arra, hogy az érdeklődőket mindenre kiterjedően, korrekt módon tájékoztassa. Megyesi Éva lelkesen, nagy hozzáértéssel végezte a munkáját. Kiválóan koordinálta a teendőket velem, a Vevővel, valamint a Vevő Ügyvédjével. Ennek köszönhetően a Vevő Ügyvédjének munkáját is nagymértékben megkönnyítette. Az Ügyvéd megjegyezte, hogy "ilyen kiválóan előkészített "Adásvételi szerződést ritkán tud készíteni. Időben, pontosan megkapott minden szükséges információt Évától. Egyetértek Éva gyerekeivel, miszerint ez a munka Évának való. Ezt a munkát csak az Évához hasonló hozzáállású embereknek lenne szabad végezni.

Dekker Gézáné

Megyesi Évával ingatlanom eladása okán kerültem kapcsolatba , miként 2 másik ingatlan közvetítővel is. Hármójuk közül Éva volt az, aki töretlen lelkesedéssel végezte a dolgát, messze túlmenve a tőle elvárható magatartáson. Az ingatlant korrekt módon mutatta be, s szakszerű tanácsainak köszönhetően az értékesítés sikeres volt. Jó szívvel tudom mindenkinek őt ajánlani.

dr.Király Edit

Szeretettel ajánlom figyelmükbe Megyesi Éva ingatlanközvetítőt. Személy szerint egy ingatlan megtekintésekor találkoztam vele. A lakás bemutatását jól előkészítette, és mind az előzetes telefonos beszélgetések során, mind a helyszínen ellátott a szükséges információkkal. Segítőkészen és őszintén mutatta be a lakást, nem rejtegetve az adott ingatlan hibáit sem. Kapcsolatban áll ügyvéddel és sokféle kivitelezővel, mesterrel is. Végül nem azt az ingatlant vettem meg, amit akkor megnéztem, de ezután is segített nekem a felújítással kapcsolatos kérdésekben.

Orbán Áron