Méry László

Méry László

  • Kapcsolattartó
  • Győr
+36 (20) 316 5919
Üzenet küldése
Kedves Érdeklődő!

Engedd meg kérlek, hogy röviden bemutatkozzak!

Méry László vagyok és feleségemmel együtt Győrben élek és dolgozom immáron 17 éve.

Eddigi munkahelyeim során mindig emberekkel dolgoztam, kezdetben szociális szférában, majd ezt követően a piaci szektorban, mint HR vezető volt lehetőségem kipróbálni magamat.

Számomra nagyon fontos az önfejlesztés a folyamatos tanulás és az új kihívások keresése.

Az ingatlanközvetítő szakmával először ügyfélként kerültem kapcsolatba, mivel a VING csapatának segítségével vásároltuk a jelenlegi lakásunkat. A személyes tapasztalataim sarkalltak arra, hogy én is csatlakozzak ehhez a nagyszerű társasághoz és kipróbáljam magam ingatlanközvetítőként.

Úgy vélem ez egy nagyon izgalmas terület, mely sok kihívást rejteget, ugyanakkor extra motivációval tölt el annak lehetősége, hogy megismerhetek új embereket és a munkámmal segíthetem őket, legyen szó ingatlan vásárlásáról, eladásáról vagy bérbeadásáról egyaránt.

Munkám során törekszem kihozni magamból a maximumot. Alapvető számomra a nyílt és őszinte kommunikáció és az elköteleződés a közös célunk mellett.

Amennyiben rám esik a választásod és engem bízol meg ingatlanod eladásával vagy vásárlásával, biztos lehetsz benne, hogy mindent elkövetek annak érdekében, hogy a folyamat során szinte az összes terhet levegyem a válladról és teljes odaadással fogom képviselni az érdekeidet.

Remélem mihamarabb személyesen is találkozunk.

Addig is maradok Tisztelettel és várom hívásod!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása