Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

+36 (30) 441 8813
Elismerések:

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Örülök, hogy idáig eljutott, hogy most rólam olvas néhány sort! 27 éves vagyok jelenleg, azonban már nagyon fiatalon, 19 évesen ismerkedtem meg az értékesítés, ingatlankezelés és hasznosítás rejtelmeivel. Ebben az elmúlt 8 évben nagyon sok családot segítettem hozzá a meghitt otthonukhoz vagy éppen az extra hozamot elérő befektetési ingatlanjukhoz, így sok-sok elégedett ügyfelet köszönhetek az eredményes munkásságomnak.

Cégünk X. kerületi irodáját vezetem jelenleg, ahol az elmúlt években szerzett tapasztalataimat adhatom át mind az új, mind a meglévő kollégáinknak, hogy kiemelkedő minőségű munkát végezzünk, hogy minden ügyfél VIP-nak érezze magát nálunk.

Fontosnak tartom, hogy mindig valamivel többet tudjunk nyújtani, mint amit eddig bárhol tapasztalt, így együttműködésünk elismert, biztonságos, átlátható és eredményes lesz, mindannyiunk örömére.

Hiszem, hogy sikeres csak akkor lehet az ember, ha szereti azt amit csinál.

Az ügyfeleim
Emberségességemről…
extra korrektségemről…
Nyugodt határozottságomról ismernek!

Ez vagyok Én, és amennyiben szimpatikusnak talál a leírtak alapján, akkor bízom benne, hogy mielőbb megismerkedünk! :-)

Üdvözlettel, Krisztián

Ingatlanok

Friss ingatlan

Újszerű, tágas 2+1 szobás földszinti, saját kertes

Budapest 13. kerület
Eladó tégla lakás, 58 m2
53 500 000 Ft
Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Óhegyen, zöldövezetben 3 egész szobás 74m2-es laká...

Budapest 10. kerület
Eladó panel lakás, 74 m2
35 000 000 Ft
Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Város szívében lakna?

Budapest 8. kerület, Fiumei út
Eladó tégla lakás, 39 m2
24 900 000 Ft
Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Kis kert, felújított lakás, teljes berendezéssel

Budapest 7. kerület
Eladó tégla lakás, 35 m2
26 500 000 Ft
Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Kőbánya Rózsadombján teljesen felújítva

Budapest 10. kerület
Eladó tégla lakás, 48 m2
29 800 000 Ft
Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Stúdiólakás a 6. kerület szívében

Budapest 6. kerület
Eladó tégla lakás, 27 m2
26 500 000 Ft
Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Csendes lakás, fiataloknak, pároknak

Budapest 10. kerület
Eladó tégla lakás, 42 m2
25 400 000 Ft
Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Booking, Családi ház, 1500m2 kert? Igen!

Budapest 10. kerület
Eladó családi ház, 253 m2
120 000 000 Ft
Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Dupla erkély, tágas terek, mindez 68 m2-en

Budapest 10. kerület, Harmat utca
Eladó tégla lakás, 68 m2
32 900 000 Ft
Miklós Krisztián

Miklós Krisztián

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Krisztiánnal való személyes kapcsolatom régebbre visszanyúlik , emiatt döntöttem úgy,, hogy a lakás eladása során biztosan vele szeretnék együttműködni. Tisztában voltam vele, hogy szakértelmére, megbízhatóságára mindig számíthatok. A felmerülő kérdéseimmel kapcsolatosan minden esetben igyekezett a legérthetőbb válaszokat adni és az eladás végéig minden a megbeszéltek szerint zajlott le. Innen is köszönöm neki a segítséget!

Oláh Ádám

Krisztiánt lakásvásárlás kapcsán ismertük meg, az általunk megnézni kívánt ingatlan eladóinak képviseletében. Számunkra fontos pozitívum volt, hogy a lakásról közzétett fotói a valóságot tükrözték, ottjártunkkor pedig alapos tájékoztatást nyújtott számunkra az ingatlanról és az eladók szempontjairól is. A későbbiekben is végig közvetlen, kedves és segítőkész volt, és az elfoglalt hétköznapjaink miatt rendhagyó időpontokban érkező telefonhívásainkat is rugalmasan kezelte. Az ajánlatok egyeztetésének időszakában a „középutat” kereste számunkra, az előszerződés létrejöttével párhuzamosan pedig felajánlotta nekünk közreműködését a lakáshitel-ügyintézésben és ügyvéd felkérésében is. Bár végül az utóbbi lehetőségeket nem vettük igénybe, hálásak vagyunk a lakásvásárlásunk folyamatában nyújtott segítségéért.

K. Fanni

Krisztián magabiztos, lendületes és megbízható személy tapasztalatunk szerint. Maximálisan törekszik a keresleti-kínálati oldal érdekeinek képviseletére és közelítésére! Jutányos díjazásért kiváló közvetítői szolgáltatást kaptunk! Köszönjük!

Angel Attila Péter

Eladóként díjaztuk a hatalmas lendületet és önbizalmat, amivel hoztad az embereket és nézegették a lakást, bemutattad mi minden jót is kapnak itt. Örültünk, hogy ígéretek helyett valós emberek is megjelentek megtekintésre. Korrekt az értékesítési jutalék, az 1 év alatt bőségesen rászolgáltál. Csak ajánlani tudunk.

R. Roland

Az első lakásom vásárlását Krisztián bonyolította le, mindig rugalmasan tudtunk időpontot egyeztetni. Ugyan olyan odafigyeléssel segítette mind a vevői, mind az eladói oldalt, ami számomra kellemes meglepetés volt. Bármilyen kérdéssel fordultam hozzá, mindig felvette a telefont, és választ is kaptam tőle. Jó szívvel ajánlom másoknak is Krisztiánt!

Fehér Márk

Krisztián profizmusa és ügyfélközpontúsága egészen egyedülálló ebben a szakmában, egyértelmű, hogy legközelebb is hozzá fogok fordulni ingatlan ügyben!

M. Márk

Krisztián az első percektől kezdve elnyerte a bizalmunkat. Egyértelmű volt számunkra, hogy a lakásunk eladása neki is épp olyan fontos mint nekünk. Profin állt hozzá az értékesítéshez, időt és energiát szánt a feladatra. Azon túl, hogy remek leírást, fotókat és lakásbemutató séta-videót készített, több felületen és országban hirdette az ingatlanunkat, valamint ajánlotta potenciális érdeklődőknek. Amennyiben bármikor ingatlanosra van szükségünk, Miklós Krisztián a mi kiindulópontunk! M.Viktor és Anna

M.Viktor és Anna

Lakásunkat szüretek volna eladni és így ismerkedtünk meg Krisztiánnal. Első találkozásunk alkalmával már látszót hogy egy felkészült profi értékesítővel állunk szemben aki úgy végzi munkáját hogy szívét lelkét beleteszi. Nem is csalódtunk a kezdeti lelkesedés nem hagyott alább az azt követő hónapban sem,jött az ügyfelekkel és azon volt hogy az ingatlant minél hamarabb és a legjobb árba értékesítse. Ez sikerült is alig egy hónap alatt és az általunk elképzelt áron eladni. Mindenkinek csak ajánlani tudom Krisztiánt. Ha szeretnétek egy korrekt és profi ingatlanost akkor az ő Miklós Krisztián!

Szigyártó Róbert

Első lakásunk vásárlásának alkalmával kerültünk kapcsolatba Katival és Krisztiánnal. Mindvégig rendkívül rugalmasan álltak hozzánk, bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzájuk. Bizonyosságot nyert a szakértelmük, rendkívüli kapcsolatrendszerrel bírnak, ez nagyon meggyorsította a folyamatokat. Csak ajánlani tudjuk Őket bárkinek! Andi és Matyi

K. Mátyás

Vevőként köszönjük Krisztián segítőkészségét, és türelmét, melyet az ingatlan bemutatása során tapasztaltunk. Rendkívül profi, tájékozott, naprakész volt. A felmerülő kérdésekre, ha nem tudta a pontos választ, azonnal érdeklődött az illetékeseknél ( közös képviselet) és a legrövidebb időn belül tájékoztatott minket. Beszélgetések során jó benyomást és bizalmat keltett bennünk! Rugalmasan alkalmazkodott az időbeosztásunkhoz. Sikeres volt az adásvétel, amit nagy részben Neki köszönhetünk!

Pató Istvánné

Miklós Krisztiánról, aki segítségünkre volt lakásunk eladásában csak jókat mondhatok. Udvarias, segítőkész és nem utolsó sorban érti a szakmáját. Bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzá bármikor, mindig azonnal, készségesen segítségemre volt. Határozott és kedves, mindig tiszteletben tartotta a kéréseinket. Bárkinek szívesen ajánlom Őt!

Kohánné Stekly Anikó

Krisztián remek szakember, profin vitte végig az eladás teljes folyamatát, energetikai tanusítványban is segített és a vevőkkel való egyeztetésben teljesen rá bízhattam mindent, képviselte mindkét fél érdekeit. Mindenkinek ilyen ingatlanértékesítőt kívánok!

M. Chen

Kimagasló szakmaiságával magabiztosan, korrekt módon segített, képviselt minket az ingatlant megvásárlás folyamatában. Emberi oldala szintén kimagasló! Tisztelettudó, türelmes, önzetlen és megbízható! Köszönjük a sok segítséget amit Tőle kaptunk. További sok sikert kívánunk Önnek!

Komlósi Jánosné

Krisztián maximálisan túlteljesítette az elvárásainkat! Közös ismerősünk révén kerültünk kapcsolatba, gyors időpontegyeztetés után átbeszéltük a lakásunk eladásának folyamatát, hogy mi az amit javasol, hogyan működik most a piac. Szakmaisága kimagasló, ám mégis az emberi oldala az amit kiemelnék, hiszen ritkán tapasztal az ember olyan hozzáállást amit Krisztián tanusított, magabiztosan, korrektül állt mindvégig a folyamathoz, segítette a vevőket is, valamint minket is megfelelő módon képviselt. Hálásak vagyunk és sok sikert kívánunk Krisztián a jövőben is!!!

Nagy László

Krisztián személyében a számunkra tökéletes ingatlanértékesítőt találtuk meg magunknak! A kezdetektől az adásvétel megkötéséig mindenben azonnal és szívesen segített, mindvégig őszintén kommunikált, nem hitegetett betarthatatlan ígéretekkel (talán ezt tartom benne a legértékesebb tulajdonságnak). És mindezt jókedvűen, szinte élvezettel, és magabiztosan csinálta, úgyhogy öröm volt vele együtt "dolgozni". Csak egy példa, amiben a napokban segített: közmű átíráshoz kellett nem hiteles tulajdoni lap és azt is fél órán belül(!) meg tudtam oldani egy telefonhívás után a segítségével. Mert ő tudta, hogy ügyfélkapu segítségével hogyan lehet ehhez gyorsan, ingyen és egyszerűen hozzájutni. Nagyon köszönjük a segítségét és nyugodt szívvel ajánljuk bárkinek, akinek profira van szüksége. Minden jót kívánunk Neked, Krisztián!!!

V. László

Krisztiánnal egy közös ismerősünk ajánlása révén kerültem kapcsolatba, Ő volt az akiről rosszat nem tudtak mondani, gondoltam a sok csalódás után Én is megérdemlem, hogy végre valaki korrekt emberrel találkozzak és bízzam rá magam. Krisztián nagyon készséges volt, gyorsan ment a találkozásunk megbeszélése, elmondta hogy milyen úton módon fogunk tudni együttműködni, mit tud Ő nyújtani és mi az amit elvár Tőlem. Nagyon egyenes ember aki mindig az ügyfelei érdekeit tartja szem előtt. Ennek köszönhető az a több éve tartó jó kapcsolat ami kialakult. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Krisztiánt, ha profi szakemberre van szüksége, ha csalódott már sokszor és többször nem szeretne! Köszönöm mégegyszer és sok sikert kívánok a jövőben is! :-)

Sarkadi Attila

Krisztián kedves, rugalmas és megoldás centrikus. Minden felmerülő kérdésemre tudott pontos választ adni. Ingatlanügyekben jó szívvel ajánlom őt mindenkinek. köszönöm, és sok sikert a jövőben!

Tímea

Krisztián már az első telefonbeszélgetés során szimpatikussá vált, barátságos és nyitott személyiségével. Mindezek mellett az időpont egyeztetést is nagyon rugalmasan kezelte.Teljes körű információt kaptunk tőle, több lehetőséget is felvázolt, annak érdekében, hogy a számunkra legjobbat megtaláljuk. Krisztián, ezúton is köszönjük a segítséged!:)

Kuli Valentina

7 évvel ezelőtt Krisztián segítségével valósítottuk meg álmaink albérletét csupán egy nap leforgása alatt. Lenyűgözött az extra gyors és rugalmas közreműködése. Bátran lehet hozzá fordulni segítségért, ahogy ismerem mindig a legjobbat hozza ki az adott feladatból, ügyfeleinek maximális megelégedésére. Dinamikus, ügyfélközpontú, barátságos és segítőkész fiatalembert ismerhettem meg a személyében.

Andics Alfonz

Krisztiánt 4 éve ismertem meg, segített kiválasztani a számomra legmegfelelőbb Fundamenta lakáskassza számlát. Később a lakásom hitelét is Vele intéztem. Megbízható, türelmes, bármilyen kérdéssel bármikor zaklathattam. Bátran szoktam ajánlani ismerőseimnek, akik szintén nem csalódtak benne. Az ingatlanértékesítésben is meg fogja állni a helyét!

Endrődy Gabriella