Molnár Gábor

Molnár Gábor

+36 (30) 419 0946
Elismerések:
Üdvözlöm, Molnár Gábor vagyok!

Az értékesítés területén tevékenykedem 1993 –óta, ahol számomra a kezdetektől fogva elsődleges szempont az elégedett ügyfél volt. Jelenlegi üzletfilozófiám szerint nincs ez másképp az ingatlanértékesítés és bérbeadás területén sem, amivel 7. éve főállásban foglalkozom! Született szegediként kiváló helyismerettel, valamint széles vevőkörrel rendelkezem, az itt szerzett tapasztalataimat tudom a szolgálatába állítani, jelentős értéket, időt és nem utolsó sorban energiát megspórolva ez által Önnek!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Újragondolt modern garzon

Budapest 9. kerület
Eladó tégla lakás, 20 m2
19 900 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Belvárosi vendéglátó hely a Városháza közelében

Szeged Belváros
Eladó vendéglátó, 345 m2
24 900 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Teljes közműves ikerház építésre alkalmas telek

Algyő
Eladó telek
9 990 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Exkluzív nappali + 1 szoba + 2 hálós lakás a közpo...

Budapest 5. kerület, Kálmán Imre utca
Kiadó tégla lakás, 65 m2
190 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

3 szobás családi házrész, beépíthető padlástérrel!

Sándorfalva
Eladó házrész, 80 m2
13 800 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Modern energiatakarékos lakás az Országház közeléb...

Budapest 5. kerület, Kálmán Imre utca
Kiadó tégla lakás, 55 m2
165 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Belvárosi 5 szobás lakás igényesen felújítva!

Szeged Belváros, Tisza Lajos körút
Eladó tégla lakás, 160 m2
53 900 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

3000 nm-es osztható telek!

Szeged Újszeged
Eladó telek
18 000 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Újszegedi tágas családi ház, pincével, garázzsal

Szeged Újszeged
Eladó családi ház, 180 m2
57 800 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Szent István tér közelében csendes utcában

Szeged Belváros
Eladó családi ház, 200 m2
59 900 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

ALKALMI ÁRON építési telek!

Orosháza
Eladó telek
1 190 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Szentmihály központi részén építési telek

Szeged Szentmihálytelek
Eladó telek
8 900 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

3 szobás lakás panelprogramos házban

Szeged Újszeged, Vedres utca
Eladó panel lakás, 60 m2
20 900 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Modern energiatakarékos otthon

Szeged Tápé
Eladó családi ház, 140 m2
62 000 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Energiatakarékos modern családi ház

Szeged Tápé
Eladó családi ház, 107 m2
47 500 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Energiatakarékos modern otthon

Szeged Tápé
Eladó ikerház, 140 m2
62 000 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Mindszent központja közelében, 2 utcára nyíló, 240...

Mindszent
Eladó telephely, 410 m2
14 500 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Munkásszállás a belváros közelében!

Szeged Móraváros
Kiadó tégla lakás, 80 m2
190 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Kálvária tér közelében, 240 nm-es családi ház

Szeged Móraváros
Eladó családi ház, 240 m2
72 000 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Balástya központja közelében, 1000 nm-es építési t...

Balástya
Eladó telek
5 000 000 Ft
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Gyors, megbízható és segítőkész ingatlanos. Bármilyen kérdésünkre válaszolt, segített az ügyintézés folyamatában.

Bodor Péter Tibor

Rendkívül felkészült, jól ismeri a piaci tendenciákat, és nagyon gyorsan reagál mindeféle megkeresésre. Végig az ügyfél érdekeit tartja szem előtt, de úgy, hogy az az eladó és vevő elégedettségére is szolgáljon. Nagyon jó volt végig a kommunikáció, a megbízás kezdetétől folyamatosan tájékoztatott minden megkeresésről, és konkrét javaslatokat is adott, hogy az ingatlan értékesíthetőbb legyen.Csak ajánlani tudom!

KARÁCSON ZSOLT

Tisztelt Városi Ingatlaniroda! Ezúton szeretném megköszönni a szakmai felkészültséget, a gyors, és eredményes ügyintézést, melyben részünk volt Molnár Gábor munkája révén ingatlanunk értékesítése során. Szakértelmével levette a terhet a vállunkról. Munkájához a továbbiakban is sok sikert kívánok.

Dr. Zombory Rita

Ajánlás útján jutottam el Gáborhoz. Telefonos egyeztetés után már következő nap pontosan érkezett, hogy az ingatlant felmérje és képeket készítsen. Megkötöttük a szerződést és hamarosan kaptam emailben a linket az ingatlanhoz, melyet tökéletesen prezentált és illusztrált. 1 hónapon belül tálalt is vevőt az ingatlanra. Részéről a vevővel történő találkozás leszervezése egy pillanat alatt történt. Én sajnos külföldön élek és az ingatlan is örökség volt, így ez mind sajnos nehezítette a szerződés megkötését, de legnagyobb türelemmel és profizmussal intézett mindent. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, egy úriember.

Mike László

Kedves Gábor ! Köszönettel tartozom én és lányom is az ingatlanok adásvételével kapcsolatban végzett áldozatos,segítőkész munkádért. A továbbiakban csak a Városi Ingatlanirodát és téged fogunk ajánlani minden venni és eladni vágyó ismerősünknek. Részünkről sok szerencsét és sikeres adásvételeket kívánunk az elkövetkezendő években. Üdvözlettel: Tombáczné és Tombácz Rita

Tombácz Sándorné

Köszönöm szépen Molnár Gábor megbízható, gyors és szakszerű munkáját! Mindenkinek ajánlom, hogy forduljon hozzá bizalommal, akár lakást vásárolna, eladna, vagy bérbe adna!

Vituska Olivér

A jó sorsom véletlenül Molnár Gábor ingatlanközvetítővel hozott össze. Személyében igen körültekintő, gondos és alapos egyéniséget ismertem meg. Munkáját nem rutinból (bár azzal is rendelkezik!), hanem igaz igyekezettel, mondhatnám hivatástudattal végzi. Türelmes és ráadásul jókedvű - ritka humorérzékkel rendelkezik. Egyéni életében és munkájában is megérdemelt szép sikert kívánok! Nagyrabecsüléssel Rozgonyi Éva

Rozgonyi Éva

Gábor mindvégig kitartóan és körültekintően képviselte érdekeimet egy nagyon kellemetlen bérlő esetében és a bérlőcserét maximálisan gördülékenyen intézte. Hasznos tapasztalati mindig sokat segítettek. Időpont egyeztetésben nagyon rugalmas és alkalmazkodó.

Katalin

Molnár Gábor megbízható, pontos , korrekt ingatlanszakértő. Ö volt a szemünk, az agyunk, amire szükségünk is volt, hiszen sok kilométer választott el minket az eladni kívánt ingatlantól. Mindent remekül koordinált, nem utaztunk feleslegesen egy percet sem. Kedves, nyugodt, türelmes ember. Megértő hozzáállásával, könnyebb szívvel váltunk meg szeretett családi házunktól. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki venni, vagy eladni szeretne! Köszönjük Gábor!

Szél Márta

Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk Molnár Gábort! Hatalmas segítség volt számunkra, neki köszönhetjük az álom otthonunkat. Rettentően figyelmes és segítőkész volt, és egy pillanatig sem váratott minket, az elképzeléseink alapján elképesztően gyorsan, még aznap több ingatlant is mutatott. Végig olyan megnyugvást éreztünk és bizalmat, ami nagyon ritka. Természetesen a papírmunkát is a legnagyobb körültekintés és korrektség jellemezte. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek!

Herendi Adrienn

Köszönöm a korrekt együttműködést. Egy ingatlan eladás kapcsán kerestem meg Gábort, aki kellő szakértelemmel, odafigyeléssel és ami számomra nagyon fontos volt, hogy folyamatos kapcsolattartással volt figyelemmel felém és az adott ügylet felé. Őt magát és munkáját szívesen ajánlom mások számára is.

Dönczi Tibor

Nagyon meg vagyunk elégedve az ingatlanértékesítő munkájával. Gyors, professzionális, rugalmas volt lakásunk eladásakor. Csak ajánlani tudjuk.

Szilágyi-Ötvös Mónika

Jó szívvel ajánlom Molnár Gábor ingatlanszakértőt mindenkinek, aki eladni-venni, vagy kiadni-bérelni szeretne. Nekünk gyorsan és sikeresen zajlottak az események.

Zsirosné Kiss Erzsébet

Nagyon meg vagyok elégedve az Ingatlaniroda ügyintézőjével. Mindenre odafigyelt és segítségemre volt. A legrövidebb időn belül intézkedett, csak az Ő kedves, körültekintő közreműködése mellett sikerült a lehető leggyorsabban értékesíteni az ingatlanomat.

Dr.Bárdosi Istvánné

Ezúton is szeretnénk megköszönni Molnár Gábornak a gyors és sikeres munkát, amit a lakás vásárlása, majd bérbeadása során végzett. Szívesen ajánljuk bárkinek, aki ingatlannal kapcsolatos ügyintézőt keres! Sok sikert kívánunk a további munkájához!!

Zsirosné Kiss Erzsébet

Molnár Gábor kiváló ingatlanügynök, mert mindig korrekt, türelmes és kedves. Precizen, nagy szakértelemmel, barátságosan válaszolt minden felmerülő kérdésemre. Hogy kinek ajánlom? Mindenkinek, mert vele a lakásvétel megnyugtató, gyors és egyszerű.

Vituska Olivér

Ez úton is szeretném megköszönni Gábornak a segítséget melyet lakásvásárlásunk során nyújtott. Bármikor a rendelkezésünkre állt ha kérdésünk volt, márpedig volt 1001. Ő mindig mindenre türelmesen válaszolt. Irányításával szervezetten és gyorsan ment az ügyintézés. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

Anitics Attila

Molnár Gábor munkájával nagyon elégedettek vagyunk. Rendkívül gyorsan és precizen intézte az ingatlanunk értékesítését. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Balogh Katalin

Tisztelt Városi Ingatlaniroda! Ezúton szeretném megköszönni Molnár Gábor kollegájuk munkáját. Teljesen meg voltunk elégedve Gáborral, megbízható, segítőkész és korrekt szakembert ismertünk meg személyében. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.

Nátyi Renáta

Nagyon megbízható,lelki ismeretes ,munkáját kitűnően végző szakember. Mindenben segítségemre volt, az, hogy nem általa történt az értékesítés, nem a munkáján, hanem az érdeklődők miatt történt.A megbeszéltekhez mindig tartotta magát. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Burger Róbert

Molnár Gábor egy nagyon megbízható, kedves, szorgalmas, agilis ingatlanos. Mindenben segítőkész és nagyon rugalmas. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon meg voltunk vele elégedve!

Paul Ildikó

Bár sokáig fenntartással viseltettem az ingatlanügynökök iránt, Gábor személye azonban meggyőzött ennek ellenkezőjéről. Az ingatlanértékesítés is egy külön szakma és Gábor ennek a szakmának mestere. Az eladásra kínált lakásról nagyon korrekt felvételeket készített, a kákán is csomót kereső reménybeli vásárlókat mindig nagyon diplomatikusan "szerelte" le. Kedvessége, udvariassága, rugalmassága példamutató. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Molnár Gábort aki akár vásárolni akár eladni kívánja lakását. Ezúton szeretném megköszönni munkáját!

Ambrus Csilla

Az ingatlanunk eladásában utóbb is köszönettel tartozunk Molnár Gábor közvetítőnek, aki rácáfolt a negatív értékítéletre, melyről napjainkban hallani. Pontos , segítőkész és udvarias fellépése nagyban előrelendítette a gyors eladást. A lakásunkról készített felvételei szenzációsak voltak. Aki korrekt segítséget szeretne igénybe venni, őt keresse. Tisztelettel egy elégedett tulajdonos.

Juhász Zsuzsanna

Gábor munkájával teljes mértékben elégedett vagyok, köszönöm a gyors, megbízható, szakszerű, és minden tekintetben eredményes közreműködést. Ismerőseimnek nyugodt szívvel fogom ajánlani! Pontos, precíz hozzáértése alátámasztja ezt.

Szép ST

Tisztelt Városi Ingatlaniroda! Ezúton szeretném megköszönni Molnár Gábor kollégájuk munkáját! Gábor segítőkész, megbízható, türelmes és nagyon korrekt volt velünk végig, arról nem beszélve, hogy a lakáseladással járó szervezés valamint az ezzel járó ügyintézés terheit is levette a vállunkról. Minden ismerősünk aki a közeljövőben értékesíteni szeretné az ingatlanát, azoknak biztos, hogy csak Gábort fogjuk ajánlani! Üdvözlettel, Kiss Tünde Ágnes

Kiss Tünde Ágnes

Tisztelt Városi Ingatlaniroda! Tisztelettel szeretném megköszönni Molnár Gábor körültekintő munkáját, mivel a lakáseladással járó bonyodalmakat levette a vállunkról és mi beköltözhettünk gyönyörű, új lakásunkba. Hozzáértő és türelmes munkáját ajánlani tudom és fogom is minden ismerősömnek. Üdvözlettel Solymosi Zoltán

Solymosi Zoltán

Nagyon segítőkész, körültekintő az ingatlant teljeskörűen bemutatta, felhívta a figyelmünket olyan dolgokra is amikre elsőként nem is gondoltunk volna. Megbízható bármilyen kérdésünkre tudta a választ, csak ajánlani tudom, és ha az ismerősi körünkben ingatlant szeretnének eladni, őt biztosan javasolni fogom. Az eladókkal nehezen boldogultunk volna, ha nem ő az ingatlanközvetítő.

dr. Engi Tibor

Ezúton szeretnénk megköszönni Gábor hozzáértő munkáját.Nagyon rugalmas és körültekintő volt, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.Kérdéseinkre mindig informatív választ kaptunk Tőle, emellett nagyon korrekt.Mindenkinek ajánlani tudjuk, mert jó szakember és nagyon készséges. Sok sikert és hasonlóan elégedett ügyfeleket kívánunk Neki!

Danis Zsolt

Köszönöm Molnár Gábor munkáját ,segítségét,tanácsait az ingatlan adás vételben.Maximális elégedettséggel ajánlom ismerőseimnek!

Szekeres József

Köszönöm Gábor a munkáját! Sokat segített és jó szívvel ajánlom másoknak is!

Körmöczy Zsuzsa

Ingatlanom értékesítése során kerültem kapcsolatba Molnár Gáborral, aki az első perctől kezdve körültekintően, intelligensen foglalkozott a feladattal. Az ügylet során korrekt, pontos, megbízható volt, mind az időpontok betartása, mind pedig a szerződéssel kapcsolatos egyeztetések során maximálisan figyelembe vette érdekeimet. Hozzáértésének és hozzáállásának köszönhetően a reméltnél is gyorsabban, ugyanakkor a tervezett értéken tudta értékesíteni ingatlanomat. Munkájáért nagyon hálás vagyok, személyes tapasztalataim alapján ismerőseimnek őt fogom ajánlani ingatlanértékesítéssel kapcsolatos ügyleteikhez. Veres Gyuláné

Veres Gyuláné

Óriási lelkesedéssel, de talán még nagyobb aggodalommal vágtam bele a lakásvásárlásba. Számomra külön nehézséget jelentett, hogy külföldi vagyok. Nagy szerencsémre azonban rátaláltam Molnár Gáborra, aki mindenben a segítségemre volt. Számos gondon, problémán átsegített és türelmesen elmagyarázott mindent. Mindig a rendelkezésemre állt, amikor igényeltem, és közreműködésével a lehető legrövidebb idő alatt lebonyolítottam a lakásvételt. Köszönöm a pontosságát, korrektségét és kedvességét! Mindenkinek szívből tudom ajánlani, hogy vegye igénybe Molnár Gábor szakszerű segítségét és gyors ügyintézését !

Vituska Kornélia

Minden kedves ingatlanvásárlónak ajánlom,hogy dolgozzon együtt Molnár Gáborral! Odafigyelése,lojalitása,rugalmassága példamutató! Kedvessége és megnyugtató személyisége, mindenkinek a megelégedését szolgáló szakértelme,probléma mentessé teszi a közös együttműködést! Tisztelettel: Petheő Gábor

Petheő Gábor

Tisztelt Molnár Gábor! Sikeresen befejezett munkáját ezúton szeretném megköszönni. Ugyan én sokáig ellenszenvvel viseltettem ingatlanközvetítőkkel szemben, beismerem, tévedtem. Soha el nem fogom felejteni együttműködésünk ideje alatt előforduló kákát gyötrelmes hosszadalmassággal és kitartással csomózó ügyféllel szembeni profizmusát, türelmét, rám gyakorolt megnyugtató hatásával együtt. Ez ügyben nyújtott segítségét külön köszönöm! További munkájához sok sikert, erőt és energiát kívánok! Tisztelettel, Tóth Éva „Ahol találkoznak elképzeléseink”

Tóth Éva

Úgy gondoljuk, hogy jobb ingatlanügynökre nem is bukkanhattunk volna a lakásvásárlásunk folyamán. Mérhetetlen odaadással és kedvességgel állt Gábor a rendelkezésünkre. Bármikor hÍvhattuk telefonon, segÍtséget kaptunk tőle mindenben. Teljes mértékben megbÍztunk a munkájában, melyet lelkiismeretesen hajtott végre. Ezúton szeretnénk Gábornak is megköszönni a rengeteg segÍtséget. Nyugodt szÍvvel ajánljuk őt mindenkinek!

Solymosi Gábor és Márta