Molnár János

Molnár János

  • Ingatlanértékesítő
  • Békéscsaba
+36 (70) 384 6653
Üdvözlöm.

Engedje meg, hogy bemutatkozzak.
Molnár János vagyok, 38 éves a Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Az otthon megtalálása életünk egyik legfontosabb döntése, és én segítek megtalálni azt a tökéletes helyet, ahol boldogan élhet! Az ingatlan piac dinamizmusa és változása nem áll meg, azonban én naprakész vagyok a legújabb piaci körülményekben, hogy a legjobb lehetőségeket nyújtsam ügyfeleim számára.

Egy kiválóan felkészült szakmai csapat tagjaként azokat a személyes kapcsolatokat, amelyeket ügyfeleimmel kialakítok, a legnagyobb kincsemnek tartom. Az igazi sikert az együttműködés jelenti a tulajdonosokkal és az érdeklődőkkel, hogy valóban teljesítsem elvárásaikat.

Nagy figyelmet szentelek az ügyfelek egyedi igényeire, értékelem és megértem elvárásukat, és ennek alapján dolgozom, hogy felajánljam a legmegfelelőbb ajánlatokat, amelyek megfelelnek ügyfeleim igényeinek és követelményeinek.
Bízom benne, hogy az ingatlannal kapcsolatos tapasztalataim és szaktudásom segít Önnek a lakása megtalálásában, eladásában vagy bérbeadásában.

Ha bármilyen kérdése van, kérem, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot a hét bármely napján.

Tisztelettel:
Molnár János - Ingatlanközvetítő

Ingatlanok

Befektetőknek is kiváló lehetőség Mezőkovávcsházán

Mezőkovácsháza
Eladó üzlethelyiség, 450 m2
52 800 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Foglalózva

Ide csak be kell költözni eladó 3 szobás családi h...

Kaba
Eladó családi ház, 100 m2
30 000 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Találjon otthonra Sarkadkeresztúr egyik csendes sz...

Sarkadkeresztúr
Eladó családi ház, 77 m2
9 500 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Építse meg álmai otthonát

Sarkad
Eladó telek
2 000 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Gyula kedvelt belváros közeli lakótelepén két szob...

Gyula
Eladó tégla lakás, 56 m2
23 950 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Két szobás családi ház Vésztőn

Vésztő
Eladó családi ház, 75 m2
7 200 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Távol a város zajától, ahol csak a madarak éneke h...

Sarkad
Eladó családi ház, 60 m2
9 450 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Felújított vályogház Kamut csendes kis utcájában

Kamut
Eladó családi ház, 75 m2
12 450 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Sarkad központjában családi ház eladó

Sarkad
Eladó családi ház, 100 m2
9 950 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Kiváló befektetési lehetőség a piaci ár alatt.

Mezőberény
Eladó üzlethelyiség, 135 m2
18 500 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Befektetőknek is ajánlom...

Mezőkovácsháza
Eladó üzlethelyiség, 256 m2
25 800 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Két generációs ritkaság Sarkadon

Sarkad
Eladó családi ház, 170 m2
16 950 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Foglalózva

Egy igazi ritkaság Sarkadkeresztúron

Sarkadkeresztúr
Eladó családi ház, 112 m2
12 450 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Egy igazi gyöngyszem a Körös holtágnál

Békésszentandrás
Eladó nyaraló, 60 m2
37 900 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Befektetőknek is ajánlom...

Mezőkovácsháza
Eladó vendéglátó, 256 m2
25 800 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Szeghalmon 3 szobás családi ház várja új lakóit.

Szeghalom
Eladó családi ház, 125 m2
19 000 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Két telek egy áráért

Sarkadkeresztúr
Eladó telek
1 300 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Foglalózva

TALÁLJON OTTHONRA SARKADKERESZTÚR EGYIK CSENDES SZ...

Sarkadkeresztúr
Eladó családi ház, 90 m2
7 490 000 Ft
Molnár János

Molnár János

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Jánost személyesen is ismerem, hiszen korábban egy munkahelyen dolgoztunk! Megbízhatósággal, hozzáértéssel végzi a munkáját. Minden egyes lépésről tájékoztatott az eladás során. Precíz és pontos munkavégzés jellemzi. Nem csak a munkában, hanem emberileg is megállja a helyét. A lakásomat két hónap alatt értékesítette és gördülékenyen kezelte az adminisztrációs folyamatokat. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki venni és eladni szeretne ingatlant. Jelenleg is együtt dolgozunk egy üzlethelyiség eladásán. Bízom a közös sikerben. Üdvözlettel: Varga Gábor

Varga Gábor

János remek munkát végzett Sikeresen tárgyalt az érdeklődőkkel, összekötött minket velük, melynek eredményeként szeretett szülői házunk 1 hónap alatt gazdára talált. Személyes ismeretség révén nem tartottunk attól, hogy nem veszi komolyan a megbízást, s örömmel tapasztaltuk, hogy milyen profin végzi a munkáját, s naprakész tudással rendelkezik. Amikor kellett kérdezett minket, amikor kellett javaslatot tett, s ha szükséges volt, mindig rendelkezésre állt. Ha újra adódna lehetőség, biztos lennék abban, hogy kérném a munkáját, mivel nagyban megkönnyítette a folyamatot és sikeresen zártuk az adásvételt, ezáltal szívesen ajánlom Jánost.

Lukács Istvánné

Családi házunk eladása kapcsán az első gondolatom az volt, hogy menni fog ingatlanközvetítő cég nélkül is. Mikor azonban jobban mérlegeltem a helyzetet, hogy Budapestről nem tudok mindig, random időpontokban hazajárni vidékre, akkor elgondolkostam a lehetőségen, hogy családom ismerettségi körében van egy barát, aki ingatlan eladásokkal is foglalkozik. Ő volt János. Előzetes beszélgetésünkön megosztotta a tapasztalatait, az ingatlan piac jelenlegi helyzetét. Nagyon nagy segítség volt számomra, hogy bármikor jelentkezett vevő a megtekintésre, azonnal tudott időpontot egyeztetni az ingatlan megmutatására. Minden megtekintésről azonnal tájékoztatott, valamint telefonon keresztül minden egyéb információt megosztott. Külön köszönöm, hogy megszervezte az ügyvédi, helyszínre történő kiszállást az adásvételi szerződés megkötéséhez. Továbbá az is nagyon pozitív volt számomra, hogy a birtokba adás napján, még egy budapesti útja után is eljött megnézni, hogy minden rendben ment-e az átadáskor. Fontos volt számára a mi igényeinkhez illő vevő megtalálása. További sok ingatlan értékesítést kívánok!

Máté Mónika

Elsősorban szeretném köszönetem és hálám kifejezni János odaadó munkája vonatkozásában, melynek gyümölcse, hogy egy hónapon belül sikeresen értékesítette a tulajdonomban levő ingatlant. A bemutatkozásában leírt elkötelezettsége, odaadása, valamint naprakész tudása, ami érintheti az ingatlan adás-vételt, ügyintézést, de akár felújítási munkálatokkal kapcsolatos szakember ajánlását is, mind-mind helytállók. Sok éves tapasztalatával és kiváló emberismeretével azonnal megtalálja bárkivel a közös hangot, illetve valóban nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ügyfelei igényeihez legközelebb álló megoldást megtalálja. Őszinte és nyílt kommunikációja nagyban hozzájárul a sikeres együttműködéshez. Mindezek mellett a tapasztalatait is megosztja, melyek egy-egy vitás kérdésben történő döntéshozatalt is megkönnyítenek. A háttérben dolgozó kollégáinak is mindenképpen elismerés jár, hiszen az adás-vételhez jelen esetben hozzájárultak, illetve megkönnyítették az ügyintézés folyamatát. Igazolódni látszik, mi szerint egy nagyon támogató, kooperatív csapat dolgozik irodánál. Kívánom, hogy a jövőben is sok sikeres eladásban legyen részük!

Bíró Ágnes