Novák-Nagy Szilvia

Novák-Nagy Szilvia

+36 (70) 342 3984
Szeretettel köszöntöm!

Novák-Nagy Szilvia vagyok, a Városi Ingatlaniroda munkatársa, feleség és két gyermek édesanyja.

18 éve foglalkozom emberekkel és hivatásomnak tekintem mások segítését, fontos számomra, hogy hozzájárulás legyek embertársaim életéhez és általam többé váljanak, jobb legyen az életük.
Úgy gondolom, az ideális otthon megtalálása sokkal több, mint pusztán ingatlan vásárlás! Az életminőségünk boldogságunk egyik nagyon fontos alap köve, ezért a munkám során elsődleges szempont számomra, hogy általam mindazok, akik hozzám fordulnak az Otthonukat találják meg, ezáltal egy jobb, teljesebb életet élhessenek!
Megígérhetem, hogy ha kapcsolatba lép Velem az elsődleges szempont az Ön ideális otthonának a megtalálása lesz, valamint pontos, célorientált ügyintézés. Alapvetően a sikerességemet is erre alapozom!
A Városi Ingatlanirodánál kimagaslóan biztosított az Ügyfelek korrekt kiszolgálása, ezért nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!
Mottóm: Otthont keress ne csak egy ingatlant!


Keressen bizalommal, ha biztonságos, teljes körű ingatlanügylet lebonyolítását szeretné, kényelmesen, mindent egy helyen, profi szakmai csapattal, az Ön megelégedése érdekében!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása