Nyist Gáborné Rita

Nyist Gáborné Rita

  • Kapcsolattartó
  • Békéscsaba
+36 (20) 936 3980
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntöm az oldalamon!

Nyistné Ritának hívnak, Békéscsabán születtem és azóta is itt élek férjemmel. Három nagykorú gyermek anyukája vagyok.

Fiatal korom óta kreatív beállítottsággal rendelkezem. Immáron 16 éves lakberendezői tapasztalatomnak köszönhetően megtanultam mennyire fontos a naprakész anyagismeret, a műszaki tudás, illetve az emberismereti képesség is. Munkám során rengeteg házat alakítottam otthonná, ügyfeleim kérésére többször kiválasztottam a számukra ideális ingatlant.

Úgy gondolom, hogy az eddig megszerzett tudásommal segítségére lehetek leendő ügyfeleimnek. Célom maximálisan ráhangolódni partnereim elképzeléseire, életvitelére, ízlésvilágára.

Amennyiben ingatlant értékesítene, vásárolna vagy bérbe adna, akár egy jó befektetést keres, forduljon hozzám bizalommal! Amit ígérhetek, hogy egy lelkiismeretes, megbízható, pozitív életszemléletű embert ismerhet meg bennem.

Tudom, hogy egy ingatlan adásvétele, otthonunk megtalálása az egyik legfontosabb döntés az életünk során, ezért biztosíthatom, hogy azon dolgozom, hogy ezt megkönnyítsem az Ön számára.

Teljes körű ügyintézéssel, felkészült szakmai háttérrel és rugalmas elérhetőséggel várom.

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása