Ördög Katalin

Ördög Katalin

  • Kapcsolattartó
  • Dunakeszi
+36 (20) 278 5923
Üzenet küldése
Üdvözlöm!

Ördög Katalinnak hívnak, Dunakeszin élek férjemmel és kislányommal. Korábban az ügyfélszolgálat, HR és számfejtés területein dolgoztam, ahol a munkatársakkal és ügyfelekkel a feladatok gyors és eredményes megoldására, valamint a jó kapcsolat kialakítására törekedtem. Segítőkész, empatikus, közvetlen és precíz embernek tartanak, emellett számomra fontos, hogy akivel együtt dolgozom, elégedett legyen az elvégzett munkámmal, és hamar közös nevezőre jussunk.

Egy barátom javaslatára döntöttem úgy, hogy a VING-hez jelentkezem, mert már egy ideje az új kihívásokat kerestem az előző munkahelyemen. Az ingatlanértékesítés viszont az a terület, ahol az ember önállóan és kreatívan kiteljesedhet a munkában, amelynek eredménye egy elégedett ingatlantulajdonos vagy eladó. Ügyfélként több ingatlaneladás során is megtapasztaltam, hogy a VING rendszere milyen hatékony, és hogy profi, szakmailag felkészült értékesítők dolgoznak az irodában, amit mi sem példáz jobban, mint a több száz elégedett ügyfél. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy ennek a kiváló csapatnak a tagja leszek.

Úgy hiszem, hogy együttműködésünk során személyem és a VING garantálja, hogy Ön is azok közé fog tartozni, akik elégedetten gondolnak majd vissza az ingatlanértékesítésre vagy bérbeadásra, és jó szívvel ajánl ismerőseinek is.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Elegáns nagypolgári lakás kiadó – nemcsak diplomat...

Budapest 6. kerület, Rippl-Rónai utca 18
Kiadó tégla lakás, 127 m2
655 000 Ft
Ördög Katalin

Ördög Katalin

Lakjon a Lahnerban!

Budapest 4. kerület, Lahner György utca 2
Eladó tégla lakás, 54 m2
31 900 000 Ft
Ördög Katalin

Ördög Katalin

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása