Papp Szilvia

Papp Szilvia

  • Kapcsolattartó
  • Nyíregyháza
+36 (30) 350 3389
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves Érdeklődő!

Papp Szilvia vagyok, közel 21 éve dolgozom értékesítésben. Feladataim sokrétűek, mert nemcsak a „vevő-eladó” közötti problémamentes kapcsolatot oldom meg, hanem csapatommal közösen dolgozva alakítjuk ki az ügyfél számára legkedvezőbb megoldást is. Az egyik legfontosabb szempont a munkám során a hitelesség, a bizalom kialakítása valamint a szavahihetőség. Ilyen hosszú ideig másképp nem is lehet ezen a pályán maradni.  Elsődleges számomra az, hogy Ügyfeleim mindig nyugodtak legyenek ha megbíznak egy projekttel és pontosan azt kapják amit szeretnének.

Alapossággal minden részletre figyelve mutatom be az ingatlanokat, hogy fiatal párok, gyermekes családok vagy az idősebb korosztály is megtalálja a legmegfelelőbb választást.  A siker soha nem marad el. A kulcs a kommunikáció. Mindig mindent átbeszélünk, és az egész értékesítési folyamat alatt ezt szem előtt tartom. Merjünk együtt nagyot álmodni!

Keressük meg együtt álmai ingatlanát!

Várom hívását!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása