Patocskai László

Patocskai László

+36 (70) 631 1385

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Tisztelt Hölgyem,Uram Patocskai László vagyok a Városi ingatlanirodánál dolgozom 2013-óta.

Folyamatosan bővülő elégedett ügyfelekkel és szakmai tapasztalatommal állok az ön rendelkezésére is. Az ingatlan vétele és értékesítése igen nagy teher sokak számára és én ezt a terhet veszem le leendő ügyfeleim válláról felkészült csapatom és jómagam segítségével. Értékesítési területei közül kiemelném Szegedet,Dorozsmát és természetesen a Sziki környékét.

Hétvégén is elérhető vagyok bármilyen kérdése felmerül !!!

Ingatlanok

Ipari-kereskedelmi ingatlan forrásvízzel, halastóv...

Szatymaz
Eladó ipari, 400 m2
58 000 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Fiatalos újszerű családi ház eladó

Szeged Újszeged
Eladó ikerház, 98 m2
59 900 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Mézes kalács ház eladó az erdő közepén !!!

Szeged Kiskundorozsma
Eladó hétvégi ház, 40 m2
12 500 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Azonnal költözhető családi ház Dorozsmán

Szeged Kiskundorozsma
Eladó családi ház, 128 m2
34 900 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

TÉLIESITETT NYARALÓ A SZIKIN SZÉP KÖRNYEZETBEN.

Szeged Kiskundorozsma
Eladó hétvégi ház, 65 m2
15 490 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Garázs árán lakható tanya eladó

Bordány
Eladó tanya, 70 m2
5 990 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

ELADÓ KLASSZIKUS KÁDÁR KOCKA HÁZ

Szeged Kiskundorozsma
Eladó családi ház, 80 m2
29 900 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Tip-Top családi ház eladó!!!

Bácsalmás
Eladó családi ház, 81 m2
16 990 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Kitűnő elosztású családi ház 4-hálószobával

Szeged Kiskundorozsma
Eladó családi ház, 120 m2
49 900 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Padlásteres ház eladó, igényelhető állami támogatá...

Szeged Kiskundorozsma, Dorozsmai út
Eladó családi ház, 130 m2
43 900 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Működő üzlethelyiség családi házzal együtt eladó!...

Szeged Kiskundorozsma
Eladó családi ház, 90 m2
36 900 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Nyugalom szigete eladó Ruzsán

Ruzsa, Tanya akna
Eladó tanya, 110 m2
9 500 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Béketelepen bekéssen élni családi házban !!!

Szeged Béketelep
Eladó családi ház, 80 m2
28 700 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Hatalmas telek eladó frekventált helyen !!!

Szeged Kiskundorozsma
Eladó telek
15 900 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Alkalmi áron építési telek Algyőn eladó!

Algyő, Görbe utca
Eladó telek
6 900 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Fiatalos újszerű lakás eladó !!!

Szeged Kiskundorozsma, Barátság utca
Eladó tégla lakás, 54 m2
22 500 000 Ft
Patocskai László

Patocskai László

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Hálás szívvel és tisztelettel szeretnénk köszönetet mondani Patocskai Lászlónak, aki ingatlan értékesítő munkáját profizmussal és ritkaságszámba menő, lelkes elhivatottsággal végzi! Nem ismer lehetetlent, fáradhatatlanul mindent, sőt, a mindenen túlit is megtette annak érdekében, hogy az érdekeinket legjobban képviselve segítsen ingatlanunk eladásában. Személyében a legjobb kezekbe került ügyünk intézése, időt és energiát (beleértve a fizikai munkát!) nem kímélve, bármely órában, napszakban, gyakran hétvégeken is tevékenykedett a sikeres eladás érdekében. Felénk tanúsított kedvessége és udvariassága miatt munkakapcsolatunkat végig jó érzések kísérték! Neve garancia, ami egyet jelent szaktudással, szorgalommal, lelkiismeretességgel, segítőkészséggel, megbízhatósággal! Jó szívvel ajánljuk Őt mindenkinek, aki biztos, hozzáértő kezekre szeretné bízni ingatlaneladását, -vételét! Nagyon köszönjük a tökéletes és precíz jogi ügyintézést is! A Városi Ingatlaniroda és munkatársai az ingatlanpiac legmegbízhatóbb, legszínvonalasabb képviselői!

Bánhidy Andrea - Szél Beatrix

Első lakásvásárlás kapcsán volt szerencsém megismerni Lászlót, és ezúton szeretném megköszönni a munkáját és segítségét. A teljes ügymenet rugalmasan és korrektül zajlott, minden kérdésemre részletes választ kaptam, így zökkenésmentesen sikerrel zárult a tranzakció. Csakis ajánlani tudom Lászlót, mivel emberileg és szakmailag is megtett mindent azért, hogy mind az eladó és mind a vevő fél egyaránt elégedett legyen. Üdvözlettel: - Pap Bálint

Pap Bálint

Ezúton szeretném megköszönni Lacinak a munkáját, melyet ingatlan eladásom során végzett. Számomra lenyűgöző volt, azaz energia mellyel igyekezett minél hamarabb megtalálni a megfelelő vevőt számomra. Rendkívüli tapasztalatai, rátermettsége miatt csak ajánlani tudom mindenkinek. Reálisan látja az ingatlanpiacot, megbízható. Köszönöm a munkádat.

Pappné Orsi

Laci nagyon megbízható, pörgős, precíz,rugalmas. Külföldön élő párként azt gondoltuk nehezebb dolgunk lesz a megfelelő ingatlan megtalálásában,de a legjobb kezekben voltunk! Sok terhet levett a vállunkról,minden utat kitaposott nekünk,a távolság sosem volt akadály. Ezúton is köszönjük a munkáját,a legjobb! Bátran ajánljuk mindenkinek,aki ingatlan eladás-vétel előtt áll.

Papp Anita és Kovács-Tanács Szilveszter

Csak,ajánlani tudom,Patocskai Lászlót,hiszen,nemcsak ügyes,de érti is a munkáját! Segítőkész,pontos,korrekt,tájékozott,naprakész.Arról nem beszélve,hogy sok terhet levesz,az ember válláról.Még egyszer,köszönöm szépen,a közreműködését! További sikereket,kívánok,Neki,én biztos,hogy mindenkinek,őt fogom,ajánlani!!

Dudás Éva

Nagyon segitókész hozzáértö szakember ,Ezúton köszönöm a munkáját Patocskai Lászlonak,Mindenkinek csak ajánlani tudom

Nagy sándorné

Szeretnék köszönetet mondani Patocskai László ingatlan-referensüknek, aki munkájában körültekintő, nagyon jó hozzáállással dolgozó munkatárs, aki jó kommunikációval és szakértelemmel végezte munkáját. Kertelések és mellébeszélések nélkül gyorsan eladta Tanya ingatlanunkat megfelelő áron.

Terhesné Veres Márta

Meg szeretném köszönni Laci lendületes, precíz, minden téren segítőkész munkáját, teljes körű ügyintézését és nem utolsó sorban, hogy hozzásegített az ingatlan rövid időn belüli eladásában. Petrov Sándor

Petrov Sándor

Szeretném megköszönni Patocskai László kitartó munkáját.Mindenben segítőkész hozzá állását.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Sok sikert kívánok a további munkádhoz.Köszönöm

Kolozsi Anett

Laci segített nekünk ház- és lakás eladásában, házvételben és személyében egy rendes, segítőkész embert ismertünk meg. Ingatlan eladása vagy vétele előtt álló ügyfeleknek csak ajánlani tudjuk Patocskai Lacit! :-) Paronai Sándor és Laura

Paronai Sándor

Nagyon meg voltam elégedve. Gyors ügyintézés, jó kommunikáció . Megbizható ,precíz .Mindenkinek tudom ajánlani.

Benke-Gyóni Linda

László munkájával maximálisan meg voltam elégedve. Pontos precíz, lendületes.Bárkinek csak ajánlani tudom mint üzletkötőt.

Gábor Józsefné

Köszönetet szeretnék mondani Patocskai Lacinak a sikeres, korrekt,ingatlanügylet kivitelezésében és kívánok további jó munkát. Laci amit igért ,100%-ban teljesítette, ajánlom a többi Ügyfele figyelmébe!

Vérné Beinschróth Zsuzsanna

Tisztelt Hölgyem/Uram! A magam és a nejem nevében szeretnék köszönetet mondani az Önök Irodájának alkalmazásában dolgozó Patocskai László ingatlan-referensüknek, aki munkájában körültekintő, nagyon jó hozzáállással dolgozó munkatárs, aki jó kommunikációval és ügyfelek igényeit kielégítően végzi munkáját. Udvarias, tiszteli az embereket és mindkét fél számára a legjobbat akarja, a vevőnek és eladónak egyaránt. Köszönjük az Önök munkatársának a munkáját és hasonló sikereket kívánunk az Önöknél dolgozó minden munkatársnak. Horváth Károly és Horváth Károlyné, akik a továbbiakban jószívvel ajánlják az Irodát, Patocskai László tevékenységét. Maradok tisztelettel, Horváth Károly

Horváth Károly

Nagyon szépen köszönjük a gyors és precíz hozzáállást az ingatlanunk eladásához,ami a vártnál is hamarabb megvalósult. Rugalmas ügyintézését amit irántunk tanúsított. Nagyon sok terhet levett közreműködésével a vállunkról.Nyugodt szívvel merem ajánlani annak aki eladna és biztos jó választás vásárlásnál is. Köszönjük szépen még egyszer és amennyiben a jövőben szükségünk lenne közvetítőre csak Őt választanánk.További sok sikert és kitartó munkát kívánunk Kedves Laci!

Doroiman Edit

László nagyon sokat segített nekünk a házunk megvásárlása alatt. Az eladó nem volt egyszerű eset és ha Ő nincs akkor nem is tudom hogyan lettek volna megoldva a felmerülő problémák. Bármivel hívtuk mindig és mindennel kapcsolatban készségesen állt a rendelkezésünkre. Egyszó mint száz, aki imgatlant venne vagy edna el annak nagyon jó szívvel ajánlom az Urat! :)

Kun Krisztiánné

Amikor Édesanyám házát elkezdtük árulni, ismerősök, barátok azt javasolták, hogy hirdessük meg interneten, mert az sokkal egyszerűbb, nem is beszélve arról, hogy sokkal olcsóbb. Minek kifizetni annyi pénzt, hiszen a közvetítő nem csinál semmit - mondták. Aztán az élet úgy hozta, hogy mégiscsak közvetítőt kellett megbíznunk. A választásunk Patocskai Lászlóra, a Városi Ingatlaniroda ingatlanreferensére esett. Már akkor láttuk, hogy milyen hozzáértő, amikor felmérte a házat. Nem kellett sokat magyarázni, olyan dolgokat is tudott, amiket még mi magunk sem, pl. milyen az alap, a falazat, a tetőzet. A hirdetéssel, eladás lebonyolításával kapcsolatban több kérdés merült fel, amelyekre azonnal volt válasza, javaslata, ötlete. Amikor aláírtuk a megbízással kapcsolatos papírokat, úgy éreztük, jól döntöttünk, jó kezekben van a ház értékesítése. Örültünk, hogy nem nekünk kell várnunk a telefonokat, hogy nem nekünk kell mutogatnunk a házat, hallgatni az esetleges kritikákat, alkudozni és minden alkalommal reménykedni, hogy ez a vevő lesz az igazi, majd csalódni, ha mégsem. Így a papírok aláírása után átadtuk a kulcsokat és "kényelmesen hátradőltünk". Másnap megjelent a hirdetés és két héten belül megvolt a vevő. Hogy csinálta? Nem tudom! Amikor találkoztunk a vevővel és intéztük a hivatalos ügyeket, akkor sem kellett aggódnunk. Patocskai László felkészült volt, korrekt tájékoztatót adott a további teendőkről, a szerződéskötés részleteiről, az esetleges meghiúsulás következményeiről. Minden kérdésre tudta a választ. Ilyen alkalmakkor az ember sok mindentől fél, minden irányból szeretné kibiztosítani magát, de most biztonságban éreztük magunkat és abban is voltunk. És ez minden pénzt megért. Lehet, hogy nekünk szerencsénk volt, de tapasztalataink alapján másoknak is csak ajánlani tudom közvetítőnket, Patocskai Lászlót.

KONDOR Árpádné

Kedves László ! Beigazolódott, hogy jól döntöttünk, amikor téged választottunk meg az ingatlan eladásával , mert minden tekintetben - a befotózástól kezdődően, a webes megjelenéseket tekintve, a jogszabályi háttért napra készen ismerve, és értve - profi szinten, és rendkívül korrekt módon zajlott minden lépés. Ezúton szeretnénk megköszönni a magas szintű szakmai hozzáértéssel és tisztességgel végzett munkádat! Üdvözlettel Katona Zoltán

Katona Zoltán

Szeretném megköszönni munkatársuknak, Patocskai Lászlónak a lelkes, segítőkész és hozzáértő munkáját, mellyel lehetővé tette, hogy az általunk kiválasztott házat megvásárolhassuk. Biztos vagyok benne, hogy nélküle ez az adásvétel sosem jött volna létre. Már sajnálom, hogy a házunk eladásával nem Őt bíztuk meg, mert biztos, hogy hamarabb létrejött volna az adásvétel. Habár elmondtam ezt már személyesen, de köszönjük Laci!

Mezeiné Vera

Szeretném megköszönni Patocskai Lászlónak,hogy segitett megvásárolni ingatlanomat azt,hogy bármikor bármilyen kérdésben számithatam rá.Ha % ban lehet mérni az ügyintézést akkor 200% oda tette magát.Köszönöm Pati Laci????.És a városi ingatlanirodai csapat munkának

Dóczi-Maróti László

Tisztelt Patocskai úr! Szeretnénk megköszönni az ingatlanunk eladásában való szíves közreműködését! Nagyon megvagyunk elégedve az Ön munkájával,igazán a legmesszebbmenőkig való segítőkészségével és talpraesettségével! Amit mi igazán nagyra értékelünk! Bátran ajánljuk szíves figyelmükbe Önt a leendő ügyfeleknek!!! Tisztelettel: Lajos bácsi és párja

Szokolai Lajos

Kedves Leendő Ügyfelek! Szeretném megköszönni Patocskai Lászlónak, hogy megvehettük álmaink ingatlanját. Azt, hogy bármikor, bármilyen kérdésben számíthattunk rá. Az őszinteségét, a hozzáértését, felkészültségét és a rugalmasságát és persze a jókedvét, humorát, hozzáállását. Ha esetleg újra vásárolnék vagy eladnék Őt bízom meg. Még egyszer KÖSZÖNÖM LACI a magam és a családom nevében.

Kónyáné Katona Magdolna

Kollégájuk Patocskai László értékesítő lelkiismeretes, segítőkész munkáját szeretném megköszönni, amit lakásvásárlásunkkal kapcsolatban tanúsított. Nem utolsósorban Dr. Szőke Péter ügyvéd, Németh Gabriella értékesítő kolléganő, gyors, pontos mindenben felkészült munkáját, amit a szerződéskötéssel kapcsolatban végeztek, csak ajánlani tudom bárkinek, aki tervez lakásértékesítést vagy vásárlást! Örülök, hogy a Városi Ingatlanirodát választottam!

Dudásné Szalai Angéla