Pintér Rita

Pintér Rita

+36 (20) 566 2999
Elismerések:

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Sok-sok év szakmai tapasztalat, adásvételi szerződések százai, elégedett – számos esetben visszatérő – ügyfelek sokasága. Nagyjából így lehetne jellemezni eddigi ingatlan közvetítői-, és értékesítési munkámat, ha csak a száraz adatok tükréből próbálna megismerni bárki. Ami viszont a statisztikánál jóval fontosabb, hogy számomra nem csupán munka, sokkal inkább „küldetés” azon ügyfelek képviselete és szakmai támogatása, akik megtisztelnek a bizalmukkal, hogy életük egy nagyon fontos döntésének, váltásának segítő részese lehessek. Ezt a felelősségteljes szolgáltatást én a szó legnemesebb értelmében szolgálatnak tekintem, hiszen a munkámmal hozzájárulhatok, hogy emberek, családok sokasága minél gyorsabban, minél több információ birtokában, minél kedvezőbb, minél jobb döntést tudjon hozni, amikor új otthonhoz kíván jutni, vagy változtatni szeretne korábbi életterén.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Csepel Kertvárosban 58 nm-es kellemes lakás

Budapest 21. kerület, József Attila utca
Eladó panel lakás, 58 m2
24 500 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Vecsésen 3 az 1-ben

Vecsés, Károly utca
Eladó családi ház, 160 m2
42 000 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Ritkaság! Ráckevén, stéges családi ház eladó!

Ráckeve
Eladó családi ház, 132 m2
80 000 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Halásztelken kétgenerációs ház várja új lakóit

Halásztelek, Kossuth Lajos utca
Eladó ikerház, 110 m2
39 990 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Pécel Apácadombon különleges 600 nm-es építési tel...

Pécel, Hasznos utca
Eladó telek
20 000 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Önálló épületben 130 nm-es üzlethelyiség Szigetsze...

Szigetszentmiklós, Szilágyi Lajos utca
Eladó üzlethelyiség, 130 m2
28 500 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Dunaharasztin pazar kerttel sorházi középső lakás...

Dunaharaszti
Eladó sorház, 105 m2
53 500 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Szigethalmon sorházi középső lakás

Szigethalom, Kölcsey Ferenc utca
Eladó sorház, 72 m2
22 200 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Eladó Ráckevén Somlyószigeten egyedi nyaraló!

Ráckeve, Tearózsa utca
Eladó nyaraló, 70 m2
6 990 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

17. ker. Újlak utcában tágas 51 nm-es lakás

Budapest 17. kerület, Újlak utca
Eladó panel lakás, 51 m2
24 500 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Vízpartól 40 méterre, saját stéges nyaraló alkalmi...

Ráckeve, Kerekzátony sziget
Eladó hétvégi ház, 40 m2
12 500 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Luxus kétgenerációs családi ház

Gyál, Benedek Elek utca
Eladó családi ház, 156 m2
91 000 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Pécelen különleges ajánlat, 2100 nm-es telken 160...

Pécel, Temető utca
Eladó családi ház, 169 m2
64 500 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Alsónémediben ipari hasznosításra alkalmas terüle...

Alsónémedi, Ványi út
Eladó telephely, 12250 m2
110 000 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Gyálon befejezheti álmai otthonát!

Gyál, Táncsics Mihály utca
Eladó családi ház, 74 m2
38 900 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Alsónémedi Déli ipari területén 8 db belterületi t...

Alsónémedi, Ványi út
Eladó ipari, 5000 m2
45 000 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Vecsésen 4512 nm-es belterületi építési terület el...

Vecsés, Fő út
Eladó telephely, 100 m2
150 000 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Vecsésen önálló ház, hatalmas terasszal

Vecsés, Tompa utca
Eladó családi ház, 123 m2
86 900 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Ócsán ikerház a Török Ignác utcában

Ócsa, Török Ignác utca
Eladó ikerház, 80 m2
33 000 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Szigetszentmiklóson egyedi 79 nm-es lakás

Szigetszentmiklós, Fecske utca
Eladó házrész, 79 m2
31 000 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Ház eladó Hófehérkének és a Héttörpének!

Vecsés, Malom utca
Eladó családi ház, 150 m2
41 500 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Tökölön 400 nm-es üzemépületrész eladó

Tököl, Hermina utca
Eladó ipari, 400 m2
60 000 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Ráckevén lőtér teljesen felszerelve eladó

Ráckeve, Újhegy utca
Eladó vendéglátó, 400 m2
150 000 000 Ft
Pintér Rita

Pintér Rita

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Ritát szívesen ajánlom, mert korrekt, segítőkész és nem sajnálja az idejét, szívesen utána jár a dolgoknak, dokumentumoknak és pontos, megbízható.

Goldschmidt Tünde

A leghozzáértőbb ingatlanközvetítő akivel valaha találkoztam!Nagyon érti a munkáját,megbízható és korrekt! Köszönjük Rita a segítséged!

Szőke Zsuzsanna

Pintér Rita nagyon kedves profi értékesítő.Szuper profi fotókat készített a házról. Nagyon tartalmas jó szerkesztésű hírdetést írt.Én rögtön megvettem volna a házat:)).Folymatosan érdeklődőtt az ingatlan felől. Mindenkinek ajánlom köszönöm a munkáját.

Gabor

Pintér Ritát nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Segítőkész, szakmailag felkészült, pontos, gyors. Szuper képeket és alaprajzot készített a házunkról, azonnal reagált minden kérésünkre, és számos érdeklődőt hozott. Öröm volt együttműködni vele. Köszönöm, Rita!!

Komáromi Ágnes

Köszönjük szépen Pintér Rita segítőkész munkáját!

Ádám László

Rita személyében egy rendkívül kedves, segítőkész és nagyon profi ingatlan értékesítőt és nem utolsó sorban embert ismertem meg. Nekünk nagyon sokat segített, amiért nagyon hálás vagyok neki. Mindenkinek szívből kívánom, hogy ilyen nagyszerű szakmailag felkészült emberrel hozza össze a sors, mint Ő. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek. Mi nagyon elégedettek voltunk minden tekintetben.

Kovács Antónia

Ritka és kellemes meglepetésként ért bennünket, hogy Pintér Rita személyében egy korántsem tipikus ingatlanközvetítőt ismerhettünk meg. Sokaktól hallattuk már mi is korábban, hogy "Minek ingatlanost megbízni?", "Nem nagy kunszt egy házat eladni." Fölösleges és egy halom pénzbe kerül", és ehhez hasonlókat. Nem csoda, hogy némi fenntartással fogadtuk Rita megkeresését, amikor felajánlotta a segítségét a házunk eladásában. A személyes találkozóra pontosan érkezett, készséges és udvarias volt, ám ami a lényeg, számos olyan részletre és esetleges buktatóra hívta fel a figyelmünket, amikre mi nem is gondoltunk. Két és fél hónap alatt hat érdeklődőt hozott, mindenkinek úgy mutatta meg a házunkat, mintha csak a sajátját árulná. Lelkesen és szolgálatkészen. A hetedik érdeklődőből végre vevő lett. Pintér Ritát bátran ajánljuk mindenkinek, akinek eladó háza, vagy lakása van és szeretné azt flottul, biztonságosan és a lehető legjobb áron eladni.

Kiss Sándor

Kiválóan felkészült,lelkiismeretes ingatlanközvetítőt ismertem meg Ritában. Köszönöm:C.J

Czimbercsik József

Pintér Ritát jó szívvel ajánlom mindenki számára. Megbízható, segítőkész, szakmai profizmusával, mind az eladó, mind a vevő részére, a lehetőségek tárházából a legjobbat ajánlja fel! További sikeres értékesítést kívánva, köszönettel, Jánosiné.

Jánosiné

Szeretném megköszönni Pintér Rita ingatlanközvetítő hatékony segítségét az ócsai családi házunk eladásánál. Rita az eladás során végig mellettünk állt és bennünket segített.Tágabb szakmai (jogi és műszaki) kérdésekre is hasznos és használható tanácsokat adott szakmai felkészültsége és tapasztalata egyértelmű. Mindig pontosan, fáradságot nem kímélve a megbeszélt időpontban hozta az érdeklődőket és munkája során érződött rajta annak szeretete. Gyorsan átlátta az érdeklődő tényleges vásárlási szándékát és ennek megfelelően mutatta be az ingatlant. Bár nem beszélhetünk gyors eladásról de ez egyáltalán nem rajta múlt. Segítsége nélkül lehet, hogy még mindig hirdetnénk. Köszönjük és ajánljuk.

Balázs Zsuzsanna

Pintér Rita a Városi Ingatlaniroda munkatársa volt a segítőm az ingatlan eladás és keresés során. Rendkívül ízléses fotókat készített a lakásról és mindenre kiterjedő, vonzó leírással tette fel a hirdetést. Mivel CSOK és hitel „átvitel” is szükséges volt a tervem megvalósításához, elég sok problémába ütköztem, de Rita mindig mellettem állt, igyekezett megnyugtatni és utánanézett a kérdéseimnek. Rendkívül empatikus, jó problémamegoldó, maximálisan lehet számítani rá. Kétszer is nekifutottam a lakás eladásának, de sajnos elvesztem a jogszabályok és a hitelintézetek sűrűjében, nem sikerült megtalálni a járható utat a jelenlegi körülmények között, így végül úgy döntöttem nem lépek most. Pintér Ritát viszont jó szívvel ajánlom minden otthonkeresőnek, mert kedves, türelmes, ugyanakkor határozott és ért az emberekhez. Jó szemmel látja az ingatlanokban rejlő lehetőségeket, szakmailag nagyon felkészült. Sok sikert kívánok a további munkájához!

Vörös Mónika

Rita nagyon kedves, megbízható, teljes mértékben felkészült, segítőkész , tiszta szívvel csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek ingatlanügyben segítségre van szüksége! Nagyon köszönünk mindent Rita! :)

Fekete-Nyíri Éva

Rita, egy igazi tüneményes, segítőkész értékesítő. Maximálisan, lelkesen, mind a mellet nagyon udvarisan áll mindenkihez. Sem a vevő, sem az eladó pártján nem áll, csak is azt nézi, hogy mindenkinek a legjobb legyen. Férjem is és én is csak pozitív véleményt tudunk adni. Örülünk annak, hogy személyesen megismerhettük, bátran ajánlom bárkinek. Köszönjük szépen az összes segítséget és a ránk fordított időt. További sikeres munkát, és ugyan ezt a hozzáállást kívánjuk.

Szentmártoniné Erős Éva

Rita az ingatlanunkat az igényeinknek maximálisan eleget téve értékesítette. Szakértelme és tapasztalata az ingatlanpiacon túl még a lakossági hitelezésben is megmutatkozik. Aki gond nélkül, gyorsan, szakértő kezekben, biztonságosan és a megfelelő vevőnek szeretné eladni az otthonát, annak Ritát ajánlom. Másrészről aki otthont keres annak Rita biztos tud egyet, ami a legközelebb áll az elképzeléséhez.

Zoltán Nádasdy

Rita kedves, gyors, hozzáértő. Szakértelme megkérdőjelezhetetlen. Utólag is köszönöm a munkáját!

Takács Bálint

Pintér Ritát jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki az ingatlanát gyorsan és jó áron szeretné eladni. Személyében egy nyílt, őszinte, munkájában rendkívül körültekintő, humánus szakembert ismerhetnek meg.

Druhalóczki Erzsébet

Rita figyelmes,segítőkész és a szakmai hozzáértése kiváló ,látszik hogy szereti a munkáját.Mindenkinek ajánlom. Lingvaine

Lingvai Attiláné

Rita minden tudásával a legjobbat keresi a vásárló és az eladó részére. Megbízható korrekt, lelkiismeretes hozzáértő a szakmájában tájékozott. Ingatlan értékesítők kategóriájában kiváló minősítést érdemel. Köszönetem az elvégzett munkáért. További sok sikert kívánok.

Dobriné

Sok köszönet illeti Pintér Ritát, óriási profizmusáért, segítőkészségért, gyorsaságáért és nem utolsó sorban korrektségéért. Sok sikert kívánok.

Mihályi Sándorné

Rita igazán megbízható, segítőkész, céltudatos, pontos ingatlanértékesítő. Munkáját kifogástalanul teljesíti. A kitűzött feladatot lelkiismeretesen elvégzi. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Baranyi János

Az ócsai családi házunkat saját magunk próbáltuk eladni 2017. őszétől, de nem jártunk sikerrel. 2018. májusától sok ingatlanossal találkoztam a "-tuti vevőt,-pont ilyen ingatlant, - ilyen árfekvésű ingatlant, . a környéken sokat eladtam már "stb. felvezetéssel kezdték, de nem éreztem az őszinteséget. Szerencsére találkoztam Pintér Rita ingatlanértékesítővel is. Az első találkozáskor azt éreztem, hogy ez nem az amatőr show végre a profi ligával vagyok. A megérzésem nem csalt, Pintér Rita maximális szakmai tapasztalattal rendelkezik. Folyamatosan hozta az érdeklődőket, addig míg július végén sikeresen eladta az ingatlanunkat. Nincs apróbetüs rész a megbízásban minden úgy történt ahogy az első találkozáskor megbeszéltük. Aki ingatlant elad vagy vesz annak nyugodt szívvel ajánlom Pintér Ritát mert profi a szakmájában és korrekt őszinte ember! Köszönettel: R. Ferenc

R.F.

Pintér Ritával mint ingatlanossal már több mint 2 hónapja felvettem a kapcsolatot, mert szerettem volna egy általa hirdetett ingatlant megvenni. Lebeszéltük az időpontot, hogy mikor találkozunk. Odaérvén az ingatlanhoz, bemutatkoztunk egymásnak és elmagyarázta nekem, hogy milyen is ez az ingatlan. Mindent bemutatott rajta nekem és nem ő volt az első ingatlanos akivel találkoztam, de olyan tapasztalattal mutatta be az általa közvetített ingatlant, hogy érezhető volt a szaktudása is ehhez. Nagyon szimpatikus volt nekem és határozott, mert szerintem szerény véleményem szerint ebben a munkában annak kell lennie. Megbeszéltük, hogy más kaliberü ingatlana is van, természetesen ezt már az ingatlanon kívül, hogy ha szeretnék mást is megtekinteni. Éreztem, hogy vele és általa az ő szakértelmével meg fogom találni álmaim otthonát. Mindenkinek merem ajánlani, aki azt várja el egy ingatlanostól, hogy értse is a szakmáját és ne csak gyakorolja. Nagyon szépen köszönök mindent Rita. Természetesen meg is vettem az első ingatlant amit mutatott, mert megtetszett az ingatlan és a hely is ahol van, azóta is itt lakunk. Üdvözlettel: Mária és családja.

Mária