Posta Tamás

Posta Tamás

+36 (70) 620 7559
Üdvözlöm!

Posta Tamás vagyok a Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Mindig is érdekelt az ingatlanpiac és többször tapasztaltam a családban, hogy egy-egy, amúgy teljesen korrekt árú ingatlan eladásával problémák merülnek fel a hiányos, amatőr hirdetések miatt.

Úgy gondoltam, hogy rengeteg embernek tudnék segíteni, hogy az ingatlanát korrekt áron, profi megoldásokkal tudja értékesíteni, ezért választottam ezt a szakmát.

Miért pont én? Miben vagyok én más?

A Debreceni Egyetem Kereskedelem és Marketing szakán végeztem, 2,5 évet dolgoztam teljes körű marketingesként, több, mint 1,5 éve vállalkozom weboldal készítésben és több évig hobbi-fotóztam. Így rengeteg tapasztalatom van eladásban, hirdetéskészítésben, amit tudok kamatoztatni az ingatlanok eladása során is.

Mindemellett perfekt angol tudásom van felsőfokú nyelvvizsgával, több hónapos külföldön szerzett tapasztalattal, így a külföldi érdeklődőknek is profi módon tudok segíteni, anélkül, hogy összeakadna a nyelvem.

Három dolgot teljes mértékben meg tudok ígérni, ha engem választ: precíz leszek, az Ön érdekeit tartom szem előtt és hogy nem fog fájni a feje az ingatlanértékesítéssel járó teendők miatt! :)

Hajdú-Bihar megye egész területén vállalom lakások, családi házak és üzleti ingatlanok értékesítését is!

Hívjon bizalommal és megkeressük Önnek a legjobb megoldást!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása