Sándor László

Sándor László

+36 (70) 340 4099
Üdvözlöm!

Sándor László ingatlanértékesítő vagyok, a Városi Ingatalaniroda munkatársaként Szombathely és környékén tevékenykedem. Sok évnyi értékesítési tapasztalattal rendelkezem. Eddigi munkám során az ügyfeleim a kimagasló ügyfélkapcsolat, a magasfokú empátia valamint a minden részletre kiterjedő, körültekintő és precíz hozzáállásom miatt dolgoztak velem a legszívesebben. Nagy előnyöm, hogy reklámügynökségi, marketing és a fotózás területen is hatalmas tapasztalatot szereztem, így teljesen más szemszögből közelítem meg a megbízásokat és koordinálom az értékesítés folyamatait. Igyekszem ötvözni a legújabb technika nyújtotta lehetőségeket az eddigi munka- és élet tapasztalataimmal, továbbá kombinálni mindezt a saját személyemből fakadó emberközpontú szemléletemmel.

Mivel én magam is álltam már nemegyszer a „másik oldalon”, így tudom, hogy az értékesítés során a bizalom a legfontosabb mindenki számára, aminek a megléte számomra is lényeges sarokpont, ezért magam is csak kiváló és megbízható szakemberekkel támogatva kínálok eredményes értékesítési lehetőséget leendő megbízóim számára.

Amennyiben elnyerte tetszését rövid bemutatkozóm és bizalmat szavaz számomra, kérem keressen meg, hogy megismerhessük egymást és az Ön eladni vagy kiadni kívánt ingatlanát, illetve a vételi vagy a bérlemény keresési igényeit is.

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása