Sánta Zsolt

Sánta Zsolt

  • Kapcsolattartó
  • Győr
+36 (20) 542 7749
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves leendő Ügyfelem!

Sánta Zsolt vagyok, 52 éves ingatlanközvetítő, nős, egy gyermek édesapja.

A Városi Ingatlaniroda / VING / győri irodájának csapatába tartozom. Bátran fordulhat hozzám a hét bármely napján, hacsak tehetem, állok rendelkezésére, akár hétvégén is. Bármikor felveszem a telefont, amennyiben mégsem, akkor visszahívom. Minden levélre válaszolok. Elsősorban győri, valamint Győr környéki ingatlanok adás-vételének, illetve bérletének lebonyolításával foglalkozom, de az ország bármely területén tudok segíteni Önnek.

Életünk egyik legfontosabb döntése az OTTHON kiválasztása, a „családi fészek” létrehozása. Feladatomnak tekintem, hogy mindenben támogassam Önt döntése során. Kollégáimmal azon dolgozom, hogy megtaláljuk az Ön számára a legideálisabb ingatlant, illetve Vevőt. Amit megígérek, azt mindig betartom. Ami számomra fontos: szakértelem, folyamatos fejlődés, tisztesség, becsület.

Az ingatlan értékesítése során megvizsgálom az árat, kiváló képeket készítek, frappáns szöveget írok, alaprajzot szerkesztek, egyszerre több felületen hirdetem, értesítem a párosító rendszer alapján ideális Vevőjelölteket, kézben tartom a tárgyalások menetét, biztosítom, hogy szerződésbe tudjanak lépni a felek.

Minden ügylet során a „Win-Win” (nyer-nyer) mindenki számára előnyös megoldást keresem, hogy ezáltal Ügyfeleimet lehetőségeikhez mérten a legideálisabb üzletig juttassam el. Koromnál fogva nagy élettapasztalattal rendelkezem. Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Az oldalamon, valamint hirdetéseim mellett található, „díjmentes hitelügyintézés” valamint a „díjmentes jogi véleményezés” fülre kattintva, a kért adatok kitöltése után, a szolgáltatással kapcsolatban, felvesszük Önnel a kapcsolatot és segítünk megoldani kérését.

Ezeken kívül villámgyorsan energetikai tanúsítvány elkészítését is garantálni tudjuk.
Precíz, emberséges hozzáállásommal és a VING kapcsolatrendszerével belátható időn belül bármilyen feladatot megoldunk, legyen szó vételről, eladásról vagy bérlésről.

Célom, hogy Ügyfeleim elégedettek legyenek és ingatlanos álmaik valóra váljanak. Hosszú távon ez az egyetlen járható út, ez vezet elégedettséghez, megbecsüléshez, újabb lehetőségekhez.
Tegyen velem egy próbát! Hívjon vagy kattintson a „megbízást szeretnék adni” fülre, adja meg a kért adatokat és felveszem Önnel a kapcsolatot.

Ne döntsön, amíg nem találkoztunk!

Köszönöm szíves érdeklődését, keressen bizalommal! Remélem, Önnek is segítségére lehetek.

Sánta Zsolt

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása