Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

  • Ingatlanértékesítő
  • Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves leendő Ügyfeleim!

Amikor eljön a pillanat, hogy saját otthonunkat megteremtsük, vagy a régi melegségét egy új épületbe továbbvigyük, álmaink és elképzeléseink megvalósításához mindig hasznos egy szakértő szem. A legtöbb esetben utólag derül ki, hogy bizony kifizetődő is!

Építésztechnikusként 20 éve dolgozom tervezőirodában és segítek barátaimnak, ismerőseimnek megtalálni otthonuk vagy befektetéseik számára a megfelelő ingatlant.
Ezt mostantól szakértő - ügyvéd, hitelügyintéző - csapat támogatásával tehetem.

Szeretem az épületeket, az emberekhez való kapcsolatukat, a múltjukat és a bennük rejlő új lehetőségeket. Nőként, feleségként, anyaként ( szakácsnőként, kutyasétáltatóként, tornacucc-felelősként, a kulcsok és fontos iratok őrzőjeként … ) tudom, hogy az otthonunk messze több mint fedél a fejünk felett, ezért a megtalálásában egy megbízható, profi kapcsolat nagy segítség.

Örülök, ha megtisztelnek bizalmukkal és együtt, rugalmasan megtalálhatjuk az Önök számára a legjobb megoldást!

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanok

Friss ingatlan

Susáni családi ház

Hódmezővásárhely
Eladó családi ház, 160 m2
18 000 000 Ft
Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Friss ingatlan

Hatalmas polgári ház és gazdasági terület

Hódmezővásárhely
Eladó családi ház, 593 m2
140 000 000 Ft
Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Friss ingatlan

Éva utcai tégla lakás

Hódmezővásárhely
Eladó tégla lakás, 63 m2
25 000 000 Ft
Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Friss ingatlan

Algyőre költözne?

Algyő
Eladó családi ház, 62 m2
20 500 000 Ft
Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Családi ház Újvároson, új családra vár

Hódmezővásárhely
Eladó családi ház, 155 m2
28 800 000 Ft
Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Belvárosi luxus lakás, egyedi óriás terasszal

Hódmezővásárhely
Eladó tégla lakás, 116 m2
39 000 000 Ft
Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Eladó vályogház telek áron

Hódmezővásárhely
Eladó családi ház, 87 m2
9 000 000 Ft
Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Csicsergős családi ház

Hódmezővásárhely
Eladó családi ház, 80 m2
29 500 000 Ft
Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Szerény házikó a Rárósi utcán

Hódmezővásárhely
Eladó házrész, 66 m2
4 800 000 Ft
Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Eladó major vásárhely határában

Hódmezővásárhely
Eladó mezőgazdasági
50 000 000 Ft
Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Szeretne a Konstantin-palotában lakni?

Hódmezővásárhely, Andrássy út
Eladó tégla lakás, 71 m2
19 200 000 Ft
Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Tisztelt Jövőbeni Ügyfelek! Szeretnék a lehetősséggel élni, és tapasztalataim megosztani. Szeretném ajánlani értékesítő Kolléganőt. Lakásom és garázsom értékesítésénél maximális hozzá állással és szakértelemmel fordult felém és a leendő vevők felé. Maximálisan meg vagyok elégedve. Több értékesítő Kolléga Közül Ő értékesítette ingatlanom. Mindent kihozott a feladatból amit csak lehet.

Somogyi Anna

Ingatlanunk értékesítésével bíztuk meg Ágit. Természetesen a szaktudása, kedvessége, alapos munkája következtében az ingatlanunk gyorsan vevőre talált. Nagyon örülök, hogy az eladás minden fázisában számíthattam a megbízható tudására, széleskörű tapasztalataira. Szeretettel és biztonsággal ajánlom mindenkinek a közös "munkát" Ágival.

Laskai Nóra

Ágit én még építésztechnikusként ismertem meg. Amikor elmesélte, hogy elkezdett ingatlanértékesítésekkel is foglalkozni, akkor egyből az jutott eszembe, hogy nála hitelesebb szakember nem sok lesz a piacon. A szaktudása, a tapasztalata nagyon sokat nyom a latban egy-egy ingatlanügyletben. És hozzá az energikussága, a kedvessége és nem utolsósorban a remek emberismerete mind hozzájárulnak ahhoz, hogy sok elégedett ügyfele legyen. Személy szerint én is neki köszönhetem, hogy hosszú huzavona után egy üzlethelyiség boldog tulajdonosa lehetek. Egy pillanatra sem engedte el az ügyemet és ez engem nagy megnyugvással töltött el, mert nem sokan áldoznak ennyi energiát egy ingatlanos ügyvitelre. Ági és azok a szakemberek, akikkel együtt dolgozik, számomra egy rendkívül hiteles csapat. Nyugodt szívvel tudom ajánlani minden ingatlant kereső és eladó számára. Köszönöm még egyszer, Ági!

Kardos Eszter Éva

Ingatlan keresés közben bukkantunk rá Ágira, utólag már az kívánja az ember, hogy miért nem hamarabb! 🙂 Már a telefonos egyeztetések alkalmával meggyőző volt az a lendület és segíteni akarás ami belőle sugárzott. Személyes találkozás követően bebizonyosodott a hozzáértése és profizmusa. Nem árul zsákbamacskát, felhivja a vásárló figyelmet a pro és kontrára is. Első telefon hivastol a kulcs atadasaig "fogja az ember kezét" 🙂 Ha közben bármilyen kérdésünk is volt ( márpedig volt 😅) készséggel állt a rendelkezésünkre. Mi csak köszönettel és hálával tartozunk neki, szívből ajánljuk mindenkinek!

Kokovai Tibor

Vevőként találkoztam Ágival,szívből ajánlom,ingatlan eladóknak és vevőknek egyaránt,keressétek bizalommal.Fantasztikus szakembert ismertem meg személyében,elképesztően rugalmas,kedves megbízható.Ha lesz eladó ingatlanom keresni foglak Ági☺!Köszönöm szépen!

Surinya Katalin

Ági segítségével sikerült megtalálnunk azt a házat, mely tökéletesen megfelel az igényeinknek. Bár az idő is szűkös volt, és nem is voltunk egyszerű esetek az ügyintézés terén, az ő közreműködésével és segítségével az egész ügymenet teljesen rendben lezajlott, és ma már boldogan élvezzük az új otthonunk örömeit. Annyi mindent levett a vállunkról, hogy véleményem szerint nélküle nem működött volna az egész ennyire kifogástalanul. Nagyon szépen köszönünk mindent, és szívből ajánljuk őt!

Csányi-Balogh Tímea

Régóta keresünk ingatlant, sok felületen, sok-sok hirdetést megnéztünk már. Mindig felüdülés volt számomra, amikor Ágnes nevével jelzett hirdetéssel találkoztam. Precíz, pontos alaprajzai rendkívüli módon feldobják, és értelmezhetővé teszik (a sokszor csicsás fényképekkel tűzdelt, tósztoktól hemzsegő) hirdetéseket. Amikor személyes kapcsolatba kerültünk, egy kedves, szimpatikus embert ismertünk meg , aki - személyes érdektől mentesen – a mindkét fél szárára elfogadható legjobb megoldást kereste empatikus, tapintatos, kedves megközelítéssel. Bravó, Ágnes, le a kalappal! Meleg Zoltán

Meleg Zoltán

Szüleimnek kerestem Hódmezővásárhelyen új otthont. Ágit hétvégén hívtam fel és pár órán belül több ingatlant is tudott mutatni. Másnap már lehetőségem is volt megtekinteni néhányat. Ismerősöm ajánlotta Ágit, mint "megbízható ingatlanost" , aki korrekt áron segített értékesíteni a házát. Gyors, rugalmas, hiteles szakértőt ismertem meg, aki a hitelügyintézés kapcsán és a jogügyletben is tudott ajánlani segítséget. Nem voltak trükkök és kiskapuk , amit mondott "az úgy is lett".

Debreceni Tamás

Az ember, ha házat vesz vagy elad, kétségei vannak, hogy szükséges-e ingatlanost felfogadnia. Így voltunk ezzel mi is. Azonban amikor Ági segített az apukámnak eladni az ingatlant, akkor nem csak vevőt hozott neki rövid idő alatt, hanem ezzel együtt azt a támogatást is megadta, amivel édesapám a saját ütemében, a saját kívánságai szerint haladhatott ebben a folyamatban. Ági már az első beszélgetéskor együtt mozgott a családunkkal. Kifinomult stílusával, igazságos értékrendjével, elhivatottságával és szakmai tudásával segített bennünket ebben a számunkra nehéz időszakban. Nem voltak felesleges körök, amit csak tudott, levett a vállunkról. Jó szívvel ajánlom az Ágival való együttműködést mindenkinek, akinek számít a biztonságos, nyugodt ügymenet, az emberséges hozzáállás, a szakmai tudás és a minőségi lebonyolítás.

Laskai Nelli

Sárainé Kovács Ágnest most ismertem meg, a szüleim ingatlanának eladása kapcsán. Nagyon kedves, rátermett és hatalmas empátiával rendelkező , idősekkel, vevővel, eladóval kedvesen bánó, korrekt EMBER. Igazán örülök hogy megismertem, segítségével az ingatlan eladás rekord gyorsasággal ,profi módon zajlott, a vevő és a szüleim megelégedésére. Szívből ajánlom mindenkinek! Ágnesnek és az irodának még sok megelégedett ügyfelet kívánok!

Járó Mihályné