Szabó Imre

Szabó Imre

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (20) 269 7112
Tisztelt Leendő ügyfelem! Köszönöm érdeklődését! Ingatlanértékesítőként célom, hogy vevő-eladó egyaránt elégedett legyen egy szerződéskötést követően. Ehhez az értékesítésben több évtizedes tapasztalattal, szakma felkészültséggel állok rendelkezésükre.
A nap 24 órájában elérhető vagyok, megbízható, korrekt embernek ismertek meg az ügyfeleim. Az ajánlások is ezt bizonyítják.
Várom megtisztelő megkeresésüket!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Három a magyar igazság

Szeged Alsóváros
Eladó garázs, 33 m2
18 500 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Friss ingatlan

Elkezdtük, Ön befejezheti!

Szeghalom, Vásártér tér
Eladó családi ház, 90 m2
12 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Petőfitelepi 6 szobás családi ház

Szeged Petőfitelep
Eladó családi ház, 160 m2
107 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Első emelet! Belvárosi 4 szobás lakás.

Szeged Belváros
Eladó tégla lakás, 65 m2
69 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Tarján szívében

Szeged Tarján
Eladó panel lakás, 70 m2
42 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

A jövő háza rezsi nélkül

Szeged Tápé
Eladó családi ház, 136 m2
142 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Nappali + 4 szoba 126 négyzetméteren

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 126 m2
69 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Eladó 8 irodás belvárosi komplexum

Szeged Belváros
Eladó iroda, 181 m2
66 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Belvárosi takaros iroda

Szeged Belváros
Eladó iroda, 43 m2
23 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Takaros belvárosi iroda

Szeged Belváros
Kiadó iroda, 43 m2
150 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Kiadó 8 irodás belvárosi komplexum

Szeged Belváros
Kiadó iroda, 181 m2
490 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Skandináv stílusban! 2 vagy 3 az egyben

Szeged Rókus, Cserzy Mihály utca
Eladó tégla lakás, 159 m2
85 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Rókus gyöngye a Gyöngytyúk utcában

Szeged Rókus, Gyöngytyúk utca
Eladó tégla lakás, 63 m2
53 500 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Foglalózva

Árkád szomszédságában

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 74 m2
55 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Baktói ötszobás szigetelt családi ház

Szeged Baktó
Eladó családi ház, 158 m2
89 500 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Gondozott tanya főút közelében

Bordány
Eladó tanya, 103 m2
39 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Szőregi tulipán kifejezetten egyetemistáknak

Szeged Szőreg, Tulipán utca
Kiadó házrész, 46 m2
90 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Napfényes lakás a Makkoserdőnél

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 80 m2
69 500 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Ritka, mint a fehér holló! 12.

Szeged Északi városrész, Holló utca
Eladó tégla lakás, 71 m2
62 975 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Ritka, mint a fehér holló! 11.

Szeged Északi városrész, Holló utca
Eladó tégla lakás, 95 m2
89 957 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Klimatizált iroda vagy lakás? Ön dönti el!

Szeged Rókus
Kiadó iroda, 75 m2
135 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Felújított garzon vagy üzlethelyiség a belvároshoz...

Szeged Felsőváros
Eladó tégla lakás, 21 m2
25 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Jó kilátások! Cédrus ligeti lakás

Szeged Móraváros, Bakay Nándor utca
Eladó tégla lakás, 71 m2
61 800 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Foglalózva

Üzlethelyiséget keres jó helyen? Ez lesz az!

Szeged Móraváros, Petőfi Sándor sugárút
Eladó üzlethelyiség, 106 m2
72 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Ősz utcai 150 nm-es lakás

Szeged Északi városrész, Ősz utca
Eladó tégla lakás, 149 m2
62 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Kiadó belvárosi 80 nm-es üzlethelyiség

Szeged Belváros, Tisza Lajos körút
Kiadó üzlethelyiség, 79 m2
350 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Algyői 2-3 generációs családi ház

Algyő
Eladó családi ház, 170 m2
81 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Ajánlásom alapja Imre szakmai precízítása,megbízhatósága,kapcsolattartása az ügyfeleivel.Köszönjük ,hogy segítségével gyors és zökkenőmentes eredményt értünk el. Kívánunk neki még a továbbiakban is nagyon sok ugyanilyen elégedett ügyfelet a munkája során. Üdvózlettel: Stadlerné Edit.

Stadlerné Kovács Edit

Imre Nekem és családom más tagjainak is segített ingatlan eladásban, vásárlásánál és hasznos tanácsokkal látott el. Mindig korrekt, pontos és megbízható személy ként állt helyt. Közvetlen személyisége miatt mondhatom, hogy új barátot is szereztem. Mindig számíthatok rá. Ha gyors, és megbízható ingatlanértékesítőt szeretne, keresse bátran, őszintén ajánlom.

Molnár Elek

Mindig időben érkezett. Minden szükséges intézni valót lerendezett elképesztő gyorsasággal. Csak az adás-vételit kellett aláírnunk. Csak ajánlani tudom.

Bellányi Gábor

Imre a legprofibb ingatlanos,aki nagyon segítőkész és nagyon ért a szakmájához.Mindenben tud segíteni,mindent el tud intézni.Nyugodt szívvel ajánlom annak aki ingatlant szeretne eladni és annak is aki venne.

Bellányi Petra

Imre professzionális munkát végzett a kapcsolatfelvételtől kezdve a szerződés aláírásáig. Minden találkozáskor hajszálpontosan érkezett, a hirdetéshez készített fotók kiemelték az eladásra kínált ingatlan előnyeit, az árképzésben adott tanácsai korrektek és megalapozottak voltak, a hirdetés szövegezése is korrekt, ugyanakkor figyelemkeltő volt. Úgy gondolom, a vevő is elégedett lehetett a tájékoztatással, bemutatással, az adásvételi folyamat szervezésével. Köszönjük!

Lázár István

Ezúton szeretném megköszönni Szabó Imre segítségét és korrekt tájékoztatását az ingatlan keresés és értékesítés kapcsán. Köszönöm és ajánlom mindenkinek.

Kőszegi Erzsébet

Csak ajánlani tudjuk. Rendkívül professzionális szakmailag és emberileg. A jövőben is hozzá fogunk fordulni segítségért. Bátran ajánljuk mindenkinek.

Szerényi Zsolt

Imre visszatérő ügyfelei vagyunk. Többször fordultunk már hozzá ingatlan eladással, vétellel, kiadással kapcsolatban, ő minden alkalommal kitűnőre vizsgázott. Nemrég bérbeadáshoz kértük a segítségét. Kiváló tanácsokat adott a lakás átrendezéséhez, kiadásra történő felkészítéséhez, majd a megvalósítás után 2 napon belül megtalálta a számunkra ideális bérlőket, még válogathattunk is a jelöltek között. Őszintén ajánljuk őt mindenkinek, biztosak vagyunk benne, hogy nem fognak csalódni. Nagyon jól felkészült, elhivatott, maximálisan megbízható értékesítő, akinek ezúton is köszönjük a lelkiismeretes munkáját és további sikereket kívánunk. Egy hálás dél-alföldi házaspár: Radics Ferenc és Judit

Radics Ferenc és Judit

Bárcsak korábban találkoztam volna Imrével! Nemcsak szakmailag, de emberileg is tökéletes. Érti és érzi az ügyfelek igényeit. Már első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot , nagyon jó volt vele együtt dolgozni a lakáseladáson. Keressétek bizalommal!

Hárs Beatrix

Imre pont olyan ingatlanosnak, mint amilyennek megismertem korábbról, egész más üzleti területről. Nem is volt kérdés hogy ő fog segíteni. Pontos, megbízható, korrekt, segítőkész.

Krajcsovics László

Ingatlan eladás miatt felkerestem az irodát, ahol Szabó Imre úr pontosan tájékoztatott a megbízás és az értékesítés folyamatáról. Bizalmat ébresztett bennem és minden felmerülő kérdésemre türelmesen válaszolt. A lakás bemutatásokat ügyesen megszervezte, azokon időben megjelent. Az megbízás során mutatott hozzáállása és munkája példamutató. Emberileg és szakmailag is kiemelkedő. Köszönöm!

Pál Piroska

Kedves Imre! Köszönjük, hogy ismét számíthattunk rád, ezúttal a lakásunk bérbeadását intézted. Tetted ezt a tőled megszokott lelkiismeretes munkával, nagy körültekintéssel és szorgalommal. Rövid időn belül megtaláltad a számunkra megfelelő bérlőket, ezzel hosszabb időre levetted a gondot a vállunkról. Azt külön köszönjük, hogy helyi ügyintézési feladatokban is készségesen segítettél, nélküled sokkal nehezebb dolgunk lett volna, hiszen Szegedtől távolabb élünk. Magától értetődő volt, hogy ingatlanvásárlási szándékkal ismét hozzád forduljunk. Kedvező tapasztalataink alapján bátran ajánljunk téged mindazoknak, akik szakmailag kiválóan felkészült, a megrendelői igényeket jól szem előtt tartó, precíz és nagyon megbízható értékesítőt keresnek, aki mindemellett még kellően rugalmas, jól alkalmazkodó. A további munkához sok sikert kívánunk neked és a VING csapatának is. Üdvözlettel: Radics Judit és Ferenc

Radicsné R. Judit

Szabó urat egy szegedi lakáseladással kapcsolatban ismertem meg. Nem hitegetett a eladással kapcsolatban, véleménye reális és elfogadható volt. Ráadásul az általa készített fotók voltak a legjobb minőségűek az egyéb ingatlanos ismeretségeim közül. Átgondolt és kitűnő minőségű fotók kerültek nyilvánosságra, ami egy ilyen helyzetben az egyik legfontosabb. Ajánlom Szabó urat mindenkinek.

Gábor

Imre megbízható, kedves, udvarias ember. Szakmailag felkészült és pontos. 100%-osan jól képviseli mind az eladó, mind a vevő érdekeit. Keressék, dolgozzanak együtt vele! Petra

Géró-Mojzes Petra

Nagyszerű ember, hozzáértő és kiváló ingatlanos. Bárki nyugodtan fordulhat hozzá, vételben és eladásban is tud segíteni. Köszönjük a lelkiismeretes munkáját. Vera és Zsolt

H.Vera

imrével lakás vétel kapcsán találkoztunk.Aki szakmailag profi. Emberileg hiteles ,készséges,még hétvégeken is rendelkezésre allt.Tájékozott,gördülékeny,rugalmas,mindenkinek szívből tudom ajánlani Mindent köszönünk.

Klemann Péterné Anna

Örülünk, hogy 4 ingatlanközvetítő közül Szabó Imre volt a leggyorsabb és így az Ő intelligens, szakszerű közvetítésével tudtuk értékesíteni elképzelésünknek megfelelő áron ingatlanunkat. Munkáját köszönve mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Altay László

Imrét egy családi ház megtekintése révén ismertük meg, melyet akkor nem vettünk meg, azonban ő annyira profi volt, hogy felkértük, segítsen nekünk házat találni. Hatalmas segítségnek bizonyult, türelmes és segítőkész volt és az ízlésünknek megfelelő ingatlanokat hozott. Végül rajta keresztül találtuk meg álom otthonunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Csak így tovább, és köszönjük!

Lovag Tamás

Ezúton szeretném megköszönni a Városi Ingatlaniroda, különösen Szabó Imre közreműködését családunk újszegedi lakásának értékesítésénél. A szakmai hozzáértés mellett, hogy gyorsan és a megfelelő vevőt találta meg, amit kiemelnék az a tisztesség és emberiesség, ahogy Szabó úr szépkorú anyósomat mindenben segítette és támogatta és képviselte a család érdekeit.

Eller Erzsébet

Imrét egy kiszemelt ingatlan megtekintésekor ismertünk meg, melyre végül sikerült is megállapodnunk. A vételár kifizetéséhez azonban még el kellett adnunk meglévő ingatlanunk, ehhez kértük Imre segítségét, a meghirdetést követő 8. napon kaptunk is egy elfogadható ajánlatot. Nagyon elégedettek voltunk a munkájával,maximálisan segített mindenben,csak ajánlani tudjuk!

Cserkó Máté

Imrét még akkor ismertük meg, amikor az új otthonunkat kerestük. A hosszú keresgélés alatt végig segítőkész és megértő volt. Végül az ő segítségével találtuk meg az ideális családi házat és ütöttük nyélbe az adásvételt. Ezután egyértelmű volt, hogy Imrét bízzuk meg a lakásunk értékesítésével és nem csalódtunk. A járvány ellenére is kiváló munkát végzett, több vevőjelöltet is hozott. Az adásvétel megkötése során is végig közreműködött, sőt a birtokbaadást is rugalmasan lebonyolította. Profi, segítőkész, megbízható és maximálisan udvarias. Akár ingatlant keres, akár ingatlant szeretne eladni valaki, bátran ajánlom mindenkinek.

Szabóné dr. Rostás Hanna

Egy Imre által hirdetett lakás megtetszett. Személyesen megnéztem, a leírás és a fotók olyanok voltak mint a valóság. Innentől kezdve felgyorsultak a folyamatok Imrének köszönhetően. A megtekintést követően 2 hónap múlva már be is tudtam költözni. A VING ügyvédjét ajánlotta szerződés kötéshez, flottul ment minden. Minden felmerült kérdésre tudott választ adni, pontos, megbízható személynek ismertem meg. Aki eladni vagy venni szeretne ingatlant, keresse Imrét, nem fog csalódni!

Daru Krisztián

Màsodszor volt lehetőségem együttműködni Imrével. Nem kérdés, hogy legközelebb is hozzà fogok fordulni. Mindkét oldalt korrekten és elhivatottan képviselte, valamint körültekintően és hatékonyan jàrt el az ügymenet végéig. Abszolút megbízhatò, udvarias és profi. Egy igazi gentlemen a szakmàban. Mindent köszönök!

Monostori Judit

Szabó Imre segítségével én és három "pártfogoltam" megtaláltuk a megfelelő ingatlant. Imre megbízható, lelkiismeretes és precíz munkájával még a legváratlanabb helyzeteket is megoldotta. Bátran ajánlom mindenkinek!

Li Orsolya Dóra

Szabó Imre prémium ingatlanértékesítő kitartóan és türelmesen állt a bonyolult feladathoz, hogy a házunkat eladja. Ő rugalmas volt, mi, az eladók nem, mert eredeti elképzeléseinkből nem engedtünk, ráadásul másik városban élünk. Minden alkalommal tájékoztatott a fejleményekről, bármikor elérhető volt, szakmai tanácsával sokat segített. Köszönjük közreműködését a házunk sikeres értékesítésében. Bátran ajánlom Imrét mint profi ingatlanértékesítő! További sok sikert kívánunk neki és a VING-nek! M. Andrea

Matusovits Andrea

Imrét bíztam meg lakásom eladásával. Profi fotókkal ellátott nagyszerű hirdetéseket készített, majd napokon belül hozta az első érdeklődőket is. Mindvégig korrekt módon viszonyult mind hozzám, mind a vevőjelöltekhez. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Apró László

Imre nagyon kedvesen és korrektül igyekezett mindenben segíteni családi házunk eladásának kapcsán. Bátran ajánlom mindenkinek!

B. Tamás

Imre Szegedre költözésünk során segített átmeneti albérletet találni. Olyannyira meg voltunk elégedve az ügyintézéssel, hogy a későbbi lakásvásárláshoz is őt kértük fel. Nem voltak illúzióink arról, hogy a tökéletes otthon megtalálása hosszadalmas és nehéz feladat. Ehhez képest kifejezetten gyorsan sikerült rálelni az "igazira", köszönhetően annak hogy Imre sok és az igényeinkhez jól igazodó hirdetést mutatott be, majd rövid határidővel meg is szervezte a megtekintést. A Városi Ingatlanirodán keresztül teljeskörű ügyintézést biztosított, beleértve az ügyvédet és a hitelszakértőt, miközben folyamatosan ellátott minket a szükséges információkkal. Jól felkészült, segítőkész szakembert ismerhettünk meg benne, aki folyamatosan rendelkezésünkre állt legkisebb kérdésünk esetén is. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Raffai Tamás

Imréhez sok éve jó kapcsolat fűz, de az “ingatlanos oldalát” eddig még nem ismertem. Azt viszont pontosan tudom, hogy lelkiismeretes, precíz ember, így nem volt kérdés, hogy rá fogom bízni a családi házam értékesítését. Jól döntöttem... Meglátásom szerint pontosan így kell egy eladót, egy vevőt kezelni, ahogyan Imre azt velünk tette. Jó szívvel ajánlom mindenkinek őt, és mégegyszer köszönünk mindent!

Perjési Zoltán

Imrét 1998 óta ismerem. Egy helyen dolgoztunk. Már akkor nagy benyomást tett rám. Azóta is tartjuk a kapcsolatot. Én csak jót tudok mondani róla. A munkája mindig precíz és pontos. Itt is megmutatta, hogy mennyire ügyes. Köszönök mindent. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Sziklai Krisztián

Imrét bíztam meg, hogy a lakásomra találjon hosszútávra bérlőt. Mivel én Budapesten lakok, így kulcsot is adtam. Azonnal tájékoztatott minden fejleményről. Két héten belül meg is találta a bérlőt. Csak ajánlani tudom! Juci

Lehotai Judit

33 év után először készültünk lakáscserére. Tele kételyekkel, szorongással vágtunk bele a dologba. Nos, ez a feszült állapot csak addig tartott, míg Szabó Imrét meg nem ismertük. Az ő szakértelme, kedvessége, rugalmassága gyorsan átsegített bennünket a kezdeti nehézségeken. Rendkívül precíz, megbízható, a részletekre maximálisan odafigyelő szakembert ismertünk meg személyében. Teljes szívből ajánljuk mindenkinek, aki profi szakértő segítségét kívánja igénybe venni. Imre munkájában egész biztosan nem fog csalódni. Imre, további sok sikert kívánunk a munkádhoz! Dér József, Dérné Mariann

Dér Józsefné

Imrét bíztuk meg a panellakásunk értékesítésére. Mivel nem laktuk a lakást így kulcsot is adtunk az ingatlanhoz. Folyamatosan tájékoztatott minden mozzanatról. Jelezte, hogy mikor fogja mutatni, mi volt a vevőjelölt véleménye. 5-6 mutatás után meg is találta a megfelelő vevőt. Ez energetikai tanúsítványt is elintézte, a VING ügyvédje készítette a szerződést. A birtokba adásnál is közreműködött. Korrekt, megbízható, bármikor elérhető volt. Bármi kérdésünk merült fel Ő tudott segíteni. Szívesen ajánlom mindenkinek aki eladni vagy venni akar ingatlant! További sok sikert kívánunk Imrének és a VING csapatának! Attila, Melinda

Balla Attila

Kedves Ving! Lakásom eladását intézte Imre! A kezdetektől precízen kezelte az ingatlant. Lényegretörő fotók,szakszerű, részletes leírás a lakásról. Mindig készséges, elérhető volt. A hivatalos papírokkal kapcsolatos dolgokat is gördülékenyen intézte. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

Csaba Lévai

Újra Imréhez fordultam, aki már segített egy lakás kiadásában. Most a családi házunk ertékesítésével bíztam meg. Nem is csalódtam benne, több potenciális vevőjöltet hozott. Kb 2 hónap altt sikerült is eladnunk. Az energetikai tanúsítványt is elintézte. Megbízható, korrekt, bármikor elérhető. Bátran ajánlom Imrét és a Városi Ingatlanirodát! M.Tamás

Monostori Tamás

Köszönjük Imre és a ving munkáját! Imre mindig elérhető volt, készségesen válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, és sikeresen megtalálta az igényeinknek megfelelő ingatlant. Kedves, együttműködő és profi embert ismerhettünk meg benne. Bátran ajánlom mindenkinek!

Varga Péter

Tisztelt Városingatlan Iroda! Ezúton szeretnénk megköszönni Szabó Imre kollégájuknak az ingatlanközvetítői munkáját. Tapasztalataink alapján Imrét jól felkészült, lelkiismeretes, megbízható értékesítőnek tartjuk. Mindig könnyen elértük, az időpont egyeztetések terén nagyon rugalmas volt. A lakások bemutatását összehangoltan, jól ütemezve szervezte meg. . Az ingatlanokról részletes és korrekt tájékoztatást adott, igényeinket messzemenően figyelembe vette. Személyében egy udvarias és barátságos embert ismertünk meg. Hatékony munkájának köszönhetően rövid időn belül sikerült a szegedi lakásunkat eladni, egy másikat vásárolni és azt kiadni. Ingatlanügyekben a jövőben is hozzá szeretnénk fordulni és jó szívvel ajánljuk őt másoknak is. Üdvözlettel: Radics Ferenc és Judit

Radics Ferenc és Judit

Pontos, precìz ès segìtőkèsz, nem utolsó sorban elèrhető. Segìtsègèvel rövid idön belül kiadásra került a lakás, köszönöm a segítsègèt ès ajànlom bàrkinek nyugodt szívvel!

Barna Balàzs

Tisztelt Városi Ingatlaniroda ! Szeretnénk köszönetet mondani Szabó Imre kollegájuknak a sándorfalvi házunk értékesítésében tett ingatlanközvetítői munkájáért, amelyet lelkiismeretesen, hozzáértéssel és hónapokon átívelő kitartással végzett. Bátran merem ajánlani mindenkinek. További sikeres munkát kívánunk Szabó Imre Úrnak és Önöknek. Üdvözlettel , Pipicz Béla

Pipicz Béla

Kedves Imre! Nagyon szépen köszönöm azt a sok segítséget amit a lakás eladásba beletettél!!!!:) Példa értékű munkát végeztél Korrekt, nagyon profi értékesítő! Csak ajánlani tudom bárkinek Szabó Imrét! Köszönjük! Cseh Tibor Szeged 2019.03.29

Cseh Tibor

Kedves Imre! Köszönöm a lelkiismeretes ,körültekintő, hatékony , munkáját amivel hozzájárult az ingatlanom eladásához. További sok sikert kivánok!

Molnár Ágnes

Imre segítségével megtaláltam azt az ingatlant és bérbeadót, akit kerestem. Korrekt, komoly együttműködés volt. Ajánlani tudom a kollégát és az irodát bátran.

Haris László

Imrét bíztam meg a lakás kiadására! Komoly feltételeket kötöttem ki! Nem is csalódtam! Meg is találta az ideális bérlőt! Bátran ajánlom ismerőseimnek! M.Tamás

Monostori Tamás

Nagyon köszönöm hathatós segítségét! Magamtól nem sikerült volna ilyen jó lakást találnom. Köszönöm Önnek! Ajánlani fogom ismeretségi körömben.

Gabnainé Csiki Mária

Imrét bíztam meg, hogy keressen lakást számomra. Hamarosan meg is találtam elképzelésemnek megfelelő ingatlant! Személyében megbízható, korrekt embert ismertem meg, bátran ajánlom ismerőseimnek!

Báthory Egon

Köszönöm Imrének a garázsom kiadásában a közreműködését! 10 nap alatt sikerült hosszú távra kiadni! Bátran ajánlom ismerőseimnek! Sok sikert kívánok további munkájához! Szeles László

Szeles László

Kedves Imre! Szeretném megköszönni a lakásvásárlásommal kapcsolatos közreműködését. Ebben a nem egyszerű élethelyzetemben nagyon sokat jelentett a pontossága, megbízhatósága és kedvessége! További munkájához sok sikert és egészséget kívánok! Üdvözlettel: Molnárné Lauly Emese

Molnárné Lauly Emese

Szívből ajánlom Imrét! Nagyon szimpatikus, kedves és precíz értékesítő. Köszönöm, hogy meglátta azt ékszerdobozt, amit én láttam meg a kis lakásban. Igazi otthon van alakulóban. Köszönöm, hogy hozzásegített az első lakásom megvásárlásához, ahol párommal a közös életünket kezdjük!

Dobsa Andrea

Szabó Imre mindig korrekt, segítőkész partnerként működött közre a lakásom értékesítésében. Bármikor elérhető volt, a felmerülő kérdésekre azonnal válaszolt. Külön öröm volt számomra derűs, nyugodt személyisége. Jó szívvel ajánlhatom bárkinek, akinek ingatlan eladás vagy vétel kapcsán van szüksége segítségre. Örülök, hogy találkoztunk, köszönöm a közreműködését!

Dr Gyurkovics Henrik

Ezúton is szeretném megköszönni Szabó Imrének, hogy a családi házam értékesítésében közreműködött. Nem titok, hogy más ingatlanossal is szerződtem, de a vevőjelölteket megszűrve a második érdeklődő meg is vette a házat amit Imre hozott. Szakmai tanácsának köszönhetően minden simán ment, nem beszélve arról, hogy magánhirdetésben később és olcsóbban tudtam volna értékesíteni mint Imre. Köszönöm! Marika néni

M. Istvánné

Albérlet kiadásában kértem Imre közreműködését. Egy hét alatt megtalálta az albérlőt. Innentől kezdve ingatlan bérbe adás vagy eladás-értékesítés területen csak hozzá fordulok! Köszönöm Imre!

V. Márta

Aki ingatlant szeretne venni vagy eladni forduljon bizalommal Imréhez, mert korrekt és megbízható szolgáltatást nyújt! K.Tibor

K. Tibor

Kedves Imre! Örülök, hogy megismerhettem személyedet. Tényleg egy korrekt, udvarias, hozzáértő embert ismerhettem meg benned. Mindig a konkrét helyzethez, érdeklődőkhöz tudtad igazítani az értékesítési technikáidat, amely jónak bizonyult. Mindig elérhető voltál. Amennyiben nem voltál a telefonnál, akkor pedig záros határidőn belül visszahívtál. A lakás eladás terhét szó szerint teljes mértékben levetted a vállamról, mivel megbízhatóságodnak köszönhetően kulcsot tudtam neked biztosítani az érdeklődők fogadásához. Nekem már tényleg csak a végén ( utolsó alkutétel) és a szerződéskötéskor kellet találkoznom a vevőjelöltekkel/vevőkkel. Másnak is bizton tudlak ajánlani, mert korrekt és jó hatékonysággal dolgozó ingatlan értékesítő vagy! Üdvözlettel: Zoli

Kaufmann Zoltán

Kedves Imre! Ezúton szeretném megköszönni a közreműködésed és segítséged! Mindenkinek jó szívvel ajánlom Imrét, megbízható, precíz és rendkívül segítőkész embert ismerhettem meg benne. Imre a lakóhelyemtől távol eső ingatlan eladásában segített, a kulcsot átadtam részére és teljes körűen intézte az ezzel járó feladatokat. Mindig naprakész tájékoztatást kaptam az érdeklődőkkel kapcsolatban és nem utolsó sorban az ingatlant a piaci körülményekhez képest gyorsan értékesítette. Az adás-vételi szerződés megkötésénél is folyamatosan mindent figyelemmel kísért, koordinálta az Ügyvéd és a Felek közti kommunikációt. Nagyon sikeres és pozitív ügyletet tudtunk általa lebonyolítani. További sok sikert kívánok! Üdvözlettel: T. Anita

Takács Anita

Imre, amikor megismerkedtünk és először beszéltünk a lakáseladásról, megígérte, hogy el fogja adni azt. Így is lett, 2 hónap sem kellett hozzá. Az érdeklődőkkel mindig pontosan megjelent a megbeszélt időpontban, utána tájékoztatott a fejleményekről. Elintézte az energetikai tanúsítvány beszerzését és ott volt az ügyvédi irodában a szerződés megkötésekor is. Imre egy megbízható, korrekt ember, bátran tudom ajánlani mindenkinek!

V. Viktor

Kedves Imre! Nagyon köszönöm segítő szándékát minden tekintetben a lakás eladással kapcsolatosan. Igaz mégsem adom el a lakást, de az eddigi munkája, tisztességes magatartása , felkészültsége miatt, bátran fogom ajánlani Önt és az Ingatlanirodát ismerőseimnek, ha ingatlan eladással-vétellel kapcsolatosan szakember segítségét keresik. További sikeres munkát kívánok!

Dobos Angéla

Az ajánlat korrekt és egyértelmű, a többi ingatlanforgalmazó is tanulhatna belőle. Üdvözlettel: Vig András

Vig András

A lakás vásárlással kapcsolatban köszönöm a rugalmasságod, bármilyen időpontban elérhető voltál. Pontos válaszokat adtál a feltett kérdésekre. Neked köszönhető a gyors adásvétel megkötése. Köszönöm, Üdvözlettel: Tóth Péter

Tóth Péter

Kedves Imre! Az adásvételi szerződés Péterrel aláírásra került, pár napon belül költözünk. Megbízható és gyors segítő partnert ismertünk meg személyedben. Abszolút ügyfél centrikus hozzáállást tapasztaltunk, és nagyon gyorsan ( két nap alatt! ) sikerült a lakás értékesítése, aminek el sem tudom mondani, mennyire örültünk. Természetesen szívesen ajánljuk mindenkinek a szolgáltatásotokat és a Te személyes közreműködésedet, köszönjük és további sok sikert kívánunk Neked! Üdvözlettel: Takács-Csont Veronika és Takács István Szeged

Takács-Csont Veronika és Takács István

Szabó Imrét tapasztalt, jól felkészült, szakmailag kifogástalan, profi ügynöknek tartjuk. Bármikor elérhettük kérdéseinkkel, a válasz azonnal jött. Más "hű de nagy irodák" meg sem csörgettek, mikor ő már hozta az ügyfeleket. Rövid időn belül sikerült eladnia a házunkat. Egészen biztos, hogy egy ismerősünk sem fog másik irodát, ügynököt választani. További sikeres munkát kívánunk ! Baráti üdvözlettel : Ferencz család

Ferencz család

Köszönjük Szabó Imre munkáját, aki egy hét alatt eladta a lakásunkat. Kedves, megbízható ingatlanos,bátran fogom ajánlani az ismerősöknek, barátoknak.

Dr. Fekete Judit

Szeretném megköszönni és ezúton ajánlani is Szabó Imre ingatlanközvetítőt, mivel személyében egy rátermett, felkészült, intelligens, munkáját hozzáértően végző szakembert ismertem meg. Mindig elérhető volt, bármilyen problémával bátran fordulhattam hozzá. A lakás eladás rendben, olajozottan ment. Csak ajánlani tudom munkáját!

Pál Jánosné

Kedves Imre! Szeretném még egyszer megköszönni az értékes szakmai segítséget, amelyet a lakás adásvétele érdekében nyújtott. Külön köszönöm, hogy az Ingatlaniroda rendelkezésünkre bocsátotta hivatali helyiségét a szerződés megkötéséhez. Szolgáltatásaikat szívesen ajánlom ismerőseimnek is. Üdvözlettel: Márki Ibolya

Márki Ibolya

Kedves Imre, Köszönjük a pontosságot, rugalmasságot, gyors problémamegoldást, amit kaptunk Tőled! A továbbiakban jó szívvel foglak ajánlani, ha bárki ingatlanértékesítésbe/vásárlásba kezd. :) További sikeres eladásokat kívánok! : Heni

Heni

Szabó Imre személyében egy nagyon megbízható ,nagyon korrekt, nagyon felkészült ingatlanközvetítő szakembert ismertem meg. Már az első benyomás is meghatározó volt, udvariassága az első percben megmutatkozott. Imre kezdettől fogva egy egyenes,rendkívül körültekintő, precíz,pontos, nagy szakértelemmel bíró Úr, aki olyan mértékben volt alkalmazkodó és rugalmas a mi időbeosztásunkhoz,hogy véleményem szerint ez egyedülálló. Nagyon örülök,hogy imádott házunk értékesítését Rá bíztuk,melyet sikeresen,magas fokú profizmussal értékesített. Köszönöm,hogy egy ilyen nagyszerű embert ismerhettünk meg a személyében. Munkájához további sok sikert kívánunk! Nagy-Kicska Andrea

Nagy-Kicska Andrea

Szabó Imre 2016. november végen segített lakást keresni/vásárolni Szegeden. Rengeteg feltételünk volt a vásárolni kívánt lakással szemben, a legtöbben leráztak vagy nemes egyszerűséggel nem hívtak vissza. Ingatlanirodát nem is kerestünk, mert ezidáig csak rossz tapasztalatunk volt, de ez most megváltozott szerencsére. Imre munkájával jelentősen hozzájárult a sikeres üzletkötés lebonyolításához. Mindig is lelkiismeretesen, rendkívül pontosan, a nap 24 órájába telefonon és e-mailben is elérhető volt. Ilyen egy versenyképes ingatlanos 2016-ban. Üdv.: S. Ákos

S. Ákos

Elégedett vagyok az Imre munkájával,ha egy elégedettségi skálán a 10 a maximum akkor én azt bátran megadom neki, megbizható, rendkivül rugalmas, segitőkész. Kiválóan végzi a munkáját. Legközelebb is szivesen keresem meg őt hasonló ügyben.

Várkonyiné Kertész Julianna

Szeretném megköszönni Szabó Imre munkáját amivel hozzájárult ingatlanunk értékesítéséhez. Kezdetben félve vettem igénybe ingatlaniroda segítségét, de teljesen elégedett vagyok és másoknak is bátran ajánlani tudom, hogy egy felkészült, hozzáértő csapat segítségét igénybe vegye. Imre mindig elérhető volt, készségesen válaszolt minden felmerült kérdésemre, az iroda szakemberei minden papírmunkát elvégeztek a legrövidebb időn belül. Köszönettel: Fenyvesi Csabáné

Fenyvesi Csabáné

Imre munkájával nagyon elégedett voltam, a lakásom értékesítésével bíztam meg úgy, hogy a földrajzilag 9000 km távolságban tartózkodok. Minden mozzanatról tájékoztatott! Személyében korrekt, megbízható szakembert ismertem meg, akit bátran ajánlom mindenkinek! G. Szabolcs, Florida

G. Szabolcs

Szabó Úrban egy rendkívül segítőkész, korrekt ingatlanos szakembert ismertünk meg. Egyszerre több ingatlan irodával kötöttünk szerződést, de Szabó Úrnak több érdeklődő ügyfelet köszönhettünk rövid idő alatt mint a többi ingatlan közvetítőnek az egész ingatlan eladási ügylet intervalluma alatt. Nyugodt szívvel ajánlom és ajánlottam eddig is már az ismerősöknek, hogy teljes bizalommal keressék Szabó Urat. Köszönjük még egyszer a rengeteg segítséget, amit tőle kaptunk! Tisztelettel : Kiss Sándor és Kissné Ildikó.

Kiss Sándor

Kedves Imre! Tisztelettel köszönöm eddigi közreműködésed a lakásom értékesítésében és további sikeres munkát kívánok. Amennyiben a jövőben, bármilyen ingatlannal kapcsolatos igényünk lesz, természetesen keresni fogunk. Üdvözlettel: Szegedi Ildikó

sz1ildi@t-email.hu