Szabó Imre

Szabó Imre

+36 (20) 269 7112
Elismerések:

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Tisztelt Leendő ügyfelem! Köszönöm érdeklődését! Ingatlanértékesítőként célom, hogy vevő-eladó egyaránt elégedett legyen egy szerződéskötést követően. Ehhez az értékesítésben több évtizedes tapasztalattal, szakma felkészültséggel állok rendelkezésükre.
A nap 24 órájában elérhető vagyok, megbízható, korrekt embernek ismertek meg az ügyfeleim. Az ajánlások is ezt bizonyítják.
Várom megtisztelő megkeresésüket!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Ez nem csak lakás! Igazi otthon!

Szeged Északi városrész, Nádas utca
Eladó tégla lakás, 81 m2
43 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Belvároshoz közeli üzlethelyiség

Szeged Belváros, Lengyel utca
Eladó üzlethelyiség, 36 m2
22 500 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Belvárosi penthous Szegeden

Szeged Belváros, Lengyel utca
Eladó tégla lakás, 62 m2
42 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Foglalózva

Új ház első bérlője lehet!

Szeged Szentmihálytelek
Kiadó családi ház, 92 m2
245 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Szeged szíve! Belvárosi üzlethelyiség kiadó.

Szeged Belváros, Kárász utca
Kiadó üzlethelyiség, 70 m2
420 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Foglalózva

Belvárosi 1 szobás bérleti jog

Szeged Belváros, Párizsi körút
Eladó tégla lakás, 32 m2
6 300 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Ön fejezheti be! 4 szobás ház a Szikin.

Szeged Kiskundorozsma
Eladó családi ház, 130 m2
28 500 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Belvárosi garzon csendes helyen

Szeged Belváros
Eladó tégla lakás, 32 m2
16 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Tágas terek! Napfényes 5 szobás lakás

Szeged Északi városrész, Ősz utca
Eladó tégla lakás, 140 m2
53 400 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Minek nevezzelek?

Szeged Szőreg
Eladó birtok, 735 m2
99 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

A jövő háza Tápén "B"

Szeged Tápé
Eladó sorház, 128 m2
56 320 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

A jövő háza Tápén "C"

Szeged Tápé
Eladó sorház, 135 m2
59 356 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Kedves belváros közeli kertkapcsolatos lakás

Szeged Északi városrész, Pacsirta utca
Eladó tégla lakás, 43 m2
16 500 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Tágas új építésű tetőtéri lakás belvároshoz közel

Szeged Északi városrész
Eladó tégla lakás, 96 m2
40 500 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Tágas új építésű lakás belvároshoz közel

Szeged Északi városrész
Eladó tégla lakás, 90 m2
40 500 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Móravárosi 2 szobás felújítandó ikerház

Szeged Móraváros
Eladó ikerház, 90 m2
29 500 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Kiadó belvárosi 80 nm-es üzlethelyiség

Szeged Belváros, Tisza Lajos körút
Kiadó üzlethelyiség, 79 m2
299 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Belvárosi üzlethelyiség bérleti joga eladó!

Szeged Belváros, Tisza Lajos körút
Eladó üzlethelyiség, 79 m2
11 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Algyői 2-3 generációs családi ház

Algyő
Eladó családi ház, 180 m2
73 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Foglalózva

Rókuson a legjobb helyen! 58 nm+50 nm tetőtér!

Szeged Rókus, Damjanich utca
Eladó tégla lakás, 58 m2
21 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

TIP-TOP garzon a Vadaspark lakóparkban

Szeged Móraváros
Eladó tégla lakás, 32 m2
20 700 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Lakóparki nívós 4 szobás lakás

Szeged Móraváros
Eladó tégla lakás, 88 m2
45 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Zákányszéki felújítandó tanya

Zákányszék
Eladó tanya, 140 m2
12 000 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Alsóvárosi polgári lakás akár 2 garázzsal

Szeged Alsóváros, Borbás utca
Eladó tégla lakás, 67 m2
28 400 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Alsóvárosi luxus korrekt áron

Szeged Alsóváros
Eladó sorház, 150 m2
67 900 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Békéscsaba, Part utcai zártkert

Békéscsaba, Part utca
Eladó zárt kert
990 000 Ft
Szabó Imre

Szabó Imre

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Egy Imre által hirdetett lakás megtetszett. Személyesen megnéztem, a leírás és a fotók olyanok voltak mint a valóság. Innentől kezdve felgyorsultak a folyamatok Imrének köszönhetően. A megtekintést követően 2 hónap múlva már be is tudtam költözni. A VING ügyvédjét ajánlotta szerződés kötéshez, flottul ment minden. Minden felmerült kérdésre tudott választ adni, pontos, megbízható személynek ismertem meg. Aki eladni vagy venni szeretne ingatlant, keresse Imrét, nem fog csalódni!

Daru Krisztián

Màsodszor volt lehetőségem együttműködni Imrével. Nem kérdés, hogy legközelebb is hozzà fogok fordulni. Mindkét oldalt korrekten és elhivatottan képviselte, valamint körültekintően és hatékonyan jàrt el az ügymenet végéig. Abszolút megbízhatò, udvarias és profi. Egy igazi gentlemen a szakmàban. Mindent köszönök!

Monostori Judit

Szabó Imre segítségével én és három "pártfogoltam" megtaláltuk a megfelelő ingatlant. Imre megbízható, lelkiismeretes és precíz munkájával még a legváratlanabb helyzeteket is megoldotta. Bátran ajánlom mindenkinek!

Li Orsolya Dóra

Szabó Imre prémium ingatlanértékesítő kitartóan és türelmesen állt a bonyolult feladathoz, hogy a házunkat eladja. Ő rugalmas volt, mi, az eladók nem, mert eredeti elképzeléseinkből nem engedtünk, ráadásul másik városban élünk. Minden alkalommal tájékoztatott a fejleményekről, bármikor elérhető volt, szakmai tanácsával sokat segített. Köszönjük közreműködését a házunk sikeres értékesítésében. Bátran ajánlom Imrét mint profi ingatlanértékesítő! További sok sikert kívánunk neki és a VING-nek! M. Andrea

Matusovits Andrea

Imrét bíztam meg lakásom eladásával. Profi fotókkal ellátott nagyszerű hirdetéseket készített, majd napokon belül hozta az első érdeklődőket is. Mindvégig korrekt módon viszonyult mind hozzám, mind a vevőjelöltekhez. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Apró László

Imre nagyon kedvesen és korrektül igyekezett mindenben segíteni családi házunk eladásának kapcsán. Bátran ajánlom mindenkinek!

B. Tamás

Imre Szegedre költözésünk során segített átmeneti albérletet találni. Olyannyira meg voltunk elégedve az ügyintézéssel, hogy a későbbi lakásvásárláshoz is őt kértük fel. Nem voltak illúzióink arról, hogy a tökéletes otthon megtalálása hosszadalmas és nehéz feladat. Ehhez képest kifejezetten gyorsan sikerült rálelni az "igazira", köszönhetően annak hogy Imre sok és az igényeinkhez jól igazodó hirdetést mutatott be, majd rövid határidővel meg is szervezte a megtekintést. A Városi Ingatlanirodán keresztül teljeskörű ügyintézést biztosított, beleértve az ügyvédet és a hitelszakértőt, miközben folyamatosan ellátott minket a szükséges információkkal. Jól felkészült, segítőkész szakembert ismerhettünk meg benne, aki folyamatosan rendelkezésünkre állt legkisebb kérdésünk esetén is. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Raffai Tamás

Imréhez sok éve jó kapcsolat fűz, de az “ingatlanos oldalát” eddig még nem ismertem. Azt viszont pontosan tudom, hogy lelkiismeretes, precíz ember, így nem volt kérdés, hogy rá fogom bízni a családi házam értékesítését. Jól döntöttem... Meglátásom szerint pontosan így kell egy eladót, egy vevőt kezelni, ahogyan Imre azt velünk tette. Jó szívvel ajánlom mindenkinek őt, és mégegyszer köszönünk mindent!

Perjési Zoltán

Imrét 1998 óta ismerem. Egy helyen dolgoztunk. Már akkor nagy benyomást tett rám. Azóta is tartjuk a kapcsolatot. Én csak jót tudok mondani róla. A munkája mindig precíz és pontos. Itt is megmutatta, hogy mennyire ügyes. Köszönök mindent. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Sziklai Krisztián

Imrét bíztam meg, hogy a lakásomra találjon hosszútávra bérlőt. Mivel én Budapesten lakok, így kulcsot is adtam. Azonnal tájékoztatott minden fejleményről. Két héten belül meg is találta a bérlőt. Csak ajánlani tudom! Juci

Lehotai Judit

33 év után először készültünk lakáscserére. Tele kételyekkel, szorongással vágtunk bele a dologba. Nos, ez a feszült állapot csak addig tartott, míg Szabó Imrét meg nem ismertük. Az ő szakértelme, kedvessége, rugalmassága gyorsan átsegített bennünket a kezdeti nehézségeken. Rendkívül precíz, megbízható, a részletekre maximálisan odafigyelő szakembert ismertünk meg személyében. Teljes szívből ajánljuk mindenkinek, aki profi szakértő segítségét kívánja igénybe venni. Imre munkájában egész biztosan nem fog csalódni. Imre, további sok sikert kívánunk a munkádhoz! Dér József, Dérné Mariann

Dér Józsefné

Imrét bíztuk meg a panellakásunk értékesítésére. Mivel nem laktuk a lakást így kulcsot is adtunk az ingatlanhoz. Folyamatosan tájékoztatott minden mozzanatról. Jelezte, hogy mikor fogja mutatni, mi volt a vevőjelölt véleménye. 5-6 mutatás után meg is találta a megfelelő vevőt. Ez energetikai tanúsítványt is elintézte, a VING ügyvédje készítette a szerződést. A birtokba adásnál is közreműködött. Korrekt, megbízható, bármikor elérhető volt. Bármi kérdésünk merült fel Ő tudott segíteni. Szívesen ajánlom mindenkinek aki eladni vagy venni akar ingatlant! További sok sikert kívánunk Imrének és a VING csapatának! Attila, Melinda

Balla Attila

Kedves Ving! Lakásom eladását intézte Imre! A kezdetektől precízen kezelte az ingatlant. Lényegretörő fotók,szakszerű, részletes leírás a lakásról. Mindig készséges, elérhető volt. A hivatalos papírokkal kapcsolatos dolgokat is gördülékenyen intézte. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

Csaba Lévai

Újra Imréhez fordultam, aki már segített egy lakás kiadásában. Most a családi házunk ertékesítésével bíztam meg. Nem is csalódtam benne, több potenciális vevőjöltet hozott. Kb 2 hónap altt sikerült is eladnunk. Az energetikai tanúsítványt is elintézte. Megbízható, korrekt, bármikor elérhető. Bátran ajánlom Imrét és a Városi Ingatlanirodát! M.Tamás

Monostori Tamás

Köszönjük Imre és a ving munkáját! Imre mindig elérhető volt, készségesen válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, és sikeresen megtalálta az igényeinknek megfelelő ingatlant. Kedves, együttműködő és profi embert ismerhettünk meg benne. Bátran ajánlom mindenkinek!

Varga Péter

Tisztelt Városingatlan Iroda! Ezúton szeretnénk megköszönni Szabó Imre kollégájuknak az ingatlanközvetítői munkáját. Tapasztalataink alapján Imrét jól felkészült, lelkiismeretes, megbízható értékesítőnek tartjuk. Mindig könnyen elértük, az időpont egyeztetések terén nagyon rugalmas volt. A lakások bemutatását összehangoltan, jól ütemezve szervezte meg. . Az ingatlanokról részletes és korrekt tájékoztatást adott, igényeinket messzemenően figyelembe vette. Személyében egy udvarias és barátságos embert ismertünk meg. Hatékony munkájának köszönhetően rövid időn belül sikerült a szegedi lakásunkat eladni, egy másikat vásárolni és azt kiadni. Ingatlanügyekben a jövőben is hozzá szeretnénk fordulni és jó szívvel ajánljuk őt másoknak is. Üdvözlettel: Radics Ferenc és Judit

Radics Ferenc és Judit

Pontos, precìz ès segìtőkèsz, nem utolsó sorban elèrhető. Segìtsègèvel rövid idön belül kiadásra került a lakás, köszönöm a segítsègèt ès ajànlom bàrkinek nyugodt szívvel!

Barna Balàzs

Tisztelt Városi Ingatlaniroda ! Szeretnénk köszönetet mondani Szabó Imre kollegájuknak a sándorfalvi házunk értékesítésében tett ingatlanközvetítői munkájáért, amelyet lelkiismeretesen, hozzáértéssel és hónapokon átívelő kitartással végzett. Bátran merem ajánlani mindenkinek. További sikeres munkát kívánunk Szabó Imre Úrnak és Önöknek. Üdvözlettel , Pipicz Béla

Pipicz Béla

Kedves Imre! Nagyon szépen köszönöm azt a sok segítséget amit a lakás eladásba beletettél!!!!:) Példa értékű munkát végeztél Korrekt, nagyon profi értékesítő! Csak ajánlani tudom bárkinek Szabó Imrét! Köszönjük! Cseh Tibor Szeged 2019.03.29

Cseh Tibor

Kedves Imre! Köszönöm a lelkiismeretes ,körültekintő, hatékony , munkáját amivel hozzájárult az ingatlanom eladásához. További sok sikert kivánok!

Molnár Ágnes

Imre segítségével megtaláltam azt az ingatlant és bérbeadót, akit kerestem. Korrekt, komoly együttműködés volt. Ajánlani tudom a kollégát és az irodát bátran.

Haris László

Imrét bíztam meg a lakás kiadására! Komoly feltételeket kötöttem ki! Nem is csalódtam! Meg is találta az ideális bérlőt! Bátran ajánlom ismerőseimnek! M.Tamás

Monostori Tamás

Nagyon köszönöm hathatós segítségét! Magamtól nem sikerült volna ilyen jó lakást találnom. Köszönöm Önnek! Ajánlani fogom ismeretségi körömben.

Gabnainé Csiki Mária

Imrét bíztam meg, hogy keressen lakást számomra. Hamarosan meg is találtam elképzelésemnek megfelelő ingatlant! Személyében megbízható, korrekt embert ismertem meg, bátran ajánlom ismerőseimnek!

Báthory Egon

Köszönöm Imrének a garázsom kiadásában a közreműködését! 10 nap alatt sikerült hosszú távra kiadni! Bátran ajánlom ismerőseimnek! Sok sikert kívánok további munkájához! Szeles László

Szeles László

Kedves Imre! Szeretném megköszönni a lakásvásárlásommal kapcsolatos közreműködését. Ebben a nem egyszerű élethelyzetemben nagyon sokat jelentett a pontossága, megbízhatósága és kedvessége! További munkájához sok sikert és egészséget kívánok! Üdvözlettel: Molnárné Lauly Emese

Molnárné Lauly Emese

Szívből ajánlom Imrét! Nagyon szimpatikus, kedves és precíz értékesítő. Köszönöm, hogy meglátta azt ékszerdobozt, amit én láttam meg a kis lakásban. Igazi otthon van alakulóban. Köszönöm, hogy hozzásegített az első lakásom megvásárlásához, ahol párommal a közös életünket kezdjük!

Dobsa Andrea

Szabó Imre mindig korrekt, segítőkész partnerként működött közre a lakásom értékesítésében. Bármikor elérhető volt, a felmerülő kérdésekre azonnal válaszolt. Külön öröm volt számomra derűs, nyugodt személyisége. Jó szívvel ajánlhatom bárkinek, akinek ingatlan eladás vagy vétel kapcsán van szüksége segítségre. Örülök, hogy találkoztunk, köszönöm a közreműködését!

Dr Gyurkovics Henrik

Ezúton is szeretném megköszönni Szabó Imrének, hogy a családi házam értékesítésében közreműködött. Nem titok, hogy más ingatlanossal is szerződtem, de a vevőjelölteket megszűrve a második érdeklődő meg is vette a házat amit Imre hozott. Szakmai tanácsának köszönhetően minden simán ment, nem beszélve arról, hogy magánhirdetésben később és olcsóbban tudtam volna értékesíteni mint Imre. Köszönöm! Marika néni

M. Istvánné

Albérlet kiadásában kértem Imre közreműködését. Egy hét alatt megtalálta az albérlőt. Innentől kezdve ingatlan bérbe adás vagy eladás-értékesítés területen csak hozzá fordulok! Köszönöm Imre!

V. Márta

Aki ingatlant szeretne venni vagy eladni forduljon bizalommal Imréhez, mert korrekt és megbízható szolgáltatást nyújt! K.Tibor

K. Tibor

Kedves Imre! Örülök, hogy megismerhettem személyedet. Tényleg egy korrekt, udvarias, hozzáértő embert ismerhettem meg benned. Mindig a konkrét helyzethez, érdeklődőkhöz tudtad igazítani az értékesítési technikáidat, amely jónak bizonyult. Mindig elérhető voltál. Amennyiben nem voltál a telefonnál, akkor pedig záros határidőn belül visszahívtál. A lakás eladás terhét szó szerint teljes mértékben levetted a vállamról, mivel megbízhatóságodnak köszönhetően kulcsot tudtam neked biztosítani az érdeklődők fogadásához. Nekem már tényleg csak a végén ( utolsó alkutétel) és a szerződéskötéskor kellet találkoznom a vevőjelöltekkel/vevőkkel. Másnak is bizton tudlak ajánlani, mert korrekt és jó hatékonysággal dolgozó ingatlan értékesítő vagy! Üdvözlettel: Zoli

Kaufmann Zoltán

Kedves Imre! Ezúton szeretném megköszönni a közreműködésed és segítséged! Mindenkinek jó szívvel ajánlom Imrét, megbízható, precíz és rendkívül segítőkész embert ismerhettem meg benne. Imre a lakóhelyemtől távol eső ingatlan eladásában segített, a kulcsot átadtam részére és teljes körűen intézte az ezzel járó feladatokat. Mindig naprakész tájékoztatást kaptam az érdeklődőkkel kapcsolatban és nem utolsó sorban az ingatlant a piaci körülményekhez képest gyorsan értékesítette. Az adás-vételi szerződés megkötésénél is folyamatosan mindent figyelemmel kísért, koordinálta az Ügyvéd és a Felek közti kommunikációt. Nagyon sikeres és pozitív ügyletet tudtunk általa lebonyolítani. További sok sikert kívánok! Üdvözlettel: T. Anita

Takács Anita

Imre, amikor megismerkedtünk és először beszéltünk a lakáseladásról, megígérte, hogy el fogja adni azt. Így is lett, 2 hónap sem kellett hozzá. Az érdeklődőkkel mindig pontosan megjelent a megbeszélt időpontban, utána tájékoztatott a fejleményekről. Elintézte az energetikai tanúsítvány beszerzését és ott volt az ügyvédi irodában a szerződés megkötésekor is. Imre egy megbízható, korrekt ember, bátran tudom ajánlani mindenkinek!

V. Viktor

Kedves Imre! Nagyon köszönöm segítő szándékát minden tekintetben a lakás eladással kapcsolatosan. Igaz mégsem adom el a lakást, de az eddigi munkája, tisztességes magatartása , felkészültsége miatt, bátran fogom ajánlani Önt és az Ingatlanirodát ismerőseimnek, ha ingatlan eladással-vétellel kapcsolatosan szakember segítségét keresik. További sikeres munkát kívánok!

Dobos Angéla

Az ajánlat korrekt és egyértelmű, a többi ingatlanforgalmazó is tanulhatna belőle. Üdvözlettel: Vig András

Vig András

A lakás vásárlással kapcsolatban köszönöm a rugalmasságod, bármilyen időpontban elérhető voltál. Pontos válaszokat adtál a feltett kérdésekre. Neked köszönhető a gyors adásvétel megkötése. Köszönöm, Üdvözlettel: Tóth Péter

Tóth Péter

Kedves Imre! Az adásvételi szerződés Péterrel aláírásra került, pár napon belül költözünk. Megbízható és gyors segítő partnert ismertünk meg személyedben. Abszolút ügyfél centrikus hozzáállást tapasztaltunk, és nagyon gyorsan ( két nap alatt! ) sikerült a lakás értékesítése, aminek el sem tudom mondani, mennyire örültünk. Természetesen szívesen ajánljuk mindenkinek a szolgáltatásotokat és a Te személyes közreműködésedet, köszönjük és további sok sikert kívánunk Neked! Üdvözlettel: Takács-Csont Veronika és Takács István Szeged

Takács-Csont Veronika és Takács István

Szabó Imrét tapasztalt, jól felkészült, szakmailag kifogástalan, profi ügynöknek tartjuk. Bármikor elérhettük kérdéseinkkel, a válasz azonnal jött. Más "hű de nagy irodák" meg sem csörgettek, mikor ő már hozta az ügyfeleket. Rövid időn belül sikerült eladnia a házunkat. Egészen biztos, hogy egy ismerősünk sem fog másik irodát, ügynököt választani. További sikeres munkát kívánunk ! Baráti üdvözlettel : Ferencz család

Ferencz család

Köszönjük Szabó Imre munkáját, aki egy hét alatt eladta a lakásunkat. Kedves, megbízható ingatlanos,bátran fogom ajánlani az ismerősöknek, barátoknak.

Dr. Fekete Judit

Szeretném megköszönni és ezúton ajánlani is Szabó Imre ingatlanközvetítőt, mivel személyében egy rátermett, felkészült, intelligens, munkáját hozzáértően végző szakembert ismertem meg. Mindig elérhető volt, bármilyen problémával bátran fordulhattam hozzá. A lakás eladás rendben, olajozottan ment. Csak ajánlani tudom munkáját!

Pál Jánosné

Kedves Imre! Szeretném még egyszer megköszönni az értékes szakmai segítséget, amelyet a lakás adásvétele érdekében nyújtott. Külön köszönöm, hogy az Ingatlaniroda rendelkezésünkre bocsátotta hivatali helyiségét a szerződés megkötéséhez. Szolgáltatásaikat szívesen ajánlom ismerőseimnek is. Üdvözlettel: Márki Ibolya

Márki Ibolya

Kedves Imre, Köszönjük a pontosságot, rugalmasságot, gyors problémamegoldást, amit kaptunk Tőled! A továbbiakban jó szívvel foglak ajánlani, ha bárki ingatlanértékesítésbe/vásárlásba kezd. :) További sikeres eladásokat kívánok! : Heni

Heni

Szabó Imre személyében egy nagyon megbízható ,nagyon korrekt, nagyon felkészült ingatlanközvetítő szakembert ismertem meg. Már az első benyomás is meghatározó volt, udvariassága az első percben megmutatkozott. Imre kezdettől fogva egy egyenes,rendkívül körültekintő, precíz,pontos, nagy szakértelemmel bíró Úr, aki olyan mértékben volt alkalmazkodó és rugalmas a mi időbeosztásunkhoz,hogy véleményem szerint ez egyedülálló. Nagyon örülök,hogy imádott házunk értékesítését Rá bíztuk,melyet sikeresen,magas fokú profizmussal értékesített. Köszönöm,hogy egy ilyen nagyszerű embert ismerhettünk meg a személyében. Munkájához további sok sikert kívánunk! Nagy-Kicska Andrea

Nagy-Kicska Andrea

Szabó Imre 2016. november végen segített lakást keresni/vásárolni Szegeden. Rengeteg feltételünk volt a vásárolni kívánt lakással szemben, a legtöbben leráztak vagy nemes egyszerűséggel nem hívtak vissza. Ingatlanirodát nem is kerestünk, mert ezidáig csak rossz tapasztalatunk volt, de ez most megváltozott szerencsére. Imre munkájával jelentősen hozzájárult a sikeres üzletkötés lebonyolításához. Mindig is lelkiismeretesen, rendkívül pontosan, a nap 24 órájába telefonon és e-mailben is elérhető volt. Ilyen egy versenyképes ingatlanos 2016-ban. Üdv.: S. Ákos

S. Ákos

Elégedett vagyok az Imre munkájával,ha egy elégedettségi skálán a 10 a maximum akkor én azt bátran megadom neki, megbizható, rendkivül rugalmas, segitőkész. Kiválóan végzi a munkáját. Legközelebb is szivesen keresem meg őt hasonló ügyben.

Várkonyiné Kertész Julianna

Szeretném megköszönni Szabó Imre munkáját amivel hozzájárult ingatlanunk értékesítéséhez. Kezdetben félve vettem igénybe ingatlaniroda segítségét, de teljesen elégedett vagyok és másoknak is bátran ajánlani tudom, hogy egy felkészült, hozzáértő csapat segítségét igénybe vegye. Imre mindig elérhető volt, készségesen válaszolt minden felmerült kérdésemre, az iroda szakemberei minden papírmunkát elvégeztek a legrövidebb időn belül. Köszönettel: Fenyvesi Csabáné

Fenyvesi Csabáné

Imre munkájával nagyon elégedett voltam, a lakásom értékesítésével bíztam meg úgy, hogy a földrajzilag 9000 km távolságban tartózkodok. Minden mozzanatról tájékoztatott! Személyében korrekt, megbízható szakembert ismertem meg, akit bátran ajánlom mindenkinek! G. Szabolcs, Florida

G. Szabolcs

Szabó Úrban egy rendkívül segítőkész, korrekt ingatlanos szakembert ismertünk meg. Egyszerre több ingatlan irodával kötöttünk szerződést, de Szabó Úrnak több érdeklődő ügyfelet köszönhettünk rövid idő alatt mint a többi ingatlan közvetítőnek az egész ingatlan eladási ügylet intervalluma alatt. Nyugodt szívvel ajánlom és ajánlottam eddig is már az ismerősöknek, hogy teljes bizalommal keressék Szabó Urat. Köszönjük még egyszer a rengeteg segítséget, amit tőle kaptunk! Tisztelettel : Kiss Sándor és Kissné Ildikó.

Kiss Sándor

Kedves Imre! Tisztelettel köszönöm eddigi közreműködésed a lakásom értékesítésében és további sikeres munkát kívánok. Amennyiben a jövőben, bármilyen ingatlannal kapcsolatos igényünk lesz, természetesen keresni fogunk. Üdvözlettel: Szegedi Ildikó

sz1ildi@t-email.hu