Szabó T. Adél

Szabó T. Adél

  • Hiteltanácsadó
  • Győr
+36 (70) 335 5124
Üzenet küldése
Üdvözlöm!

Szabó T. Adél vagyok, a győri Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Mesterdiplomámat az ELTE-n szereztem, matematika és magyar szakon.
A számok világa és a kommunikáció szerves része az életemnek.
Mindkét területen szerzett tapasztalatom nagy segítséget nyújt a hiteltanácsadásban.

A Ving csapatához kerülve friss célokat tudtam kitűzni magam elé.
Nap mint nap új embereket ismerhetek meg és remélem, sok családnak tudok segítséget nyújtani abban, hogy olyan otthont tudjanak teremteni, amit megálmodtak.

Szakmai célom, hogy a munkám egyben hivatásom is maradjon, amit szívvel-lélekkel tudok csinálni.

A kitartás, a precizitás és az összetartó csapatmunka nagyon fontos számomra. Ügyfeleim számára mindig elérhető vagyok, időt és energiát fektetek minden ügyletbe, hogy a kívánt, legjobb eredményt érjük el.

Hatalmas lehetőséget és rengeteg segítséget kaptam a legfelkészültebb mentortól, hogy céljaimat megvalósítsam. Mindeközben olyan pozitív emberekkel dolgozhatok együtt, akik csapatban gondolkodnak és segítik egymást!

Keressen bizalommal!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Adél egy tünemény! Elismerésem munkájáért. Rendkívül naprakész és odaadóan végzi a feladatát. Nagy könnyebbség, hogy a teljes ügyintézést megoldotta helyettem. Számomra külön elismerés, hogy bármely napszakban, akár késő este is foglalkozott kérdéseimmel. Csak így tovább! Köszönünk mindent!

Mezei Tamás

Adél nagyon sokat segített nekünk az egész hitel kihelyezési folyamat alatt. Kedves, precíz, pontos munkájával nagyban megkönnyítette az életünket. Sok időnket spórolt meg a rutinjával, és a segítőkész hozzáállásával. Köszönjük neki, és a további munkájához sok sikert kívánunk!

Szakácsné Rita

Nagyon megvagyunk elégedve Adéllal, kedves, segítőkész, türelmes, minden kérdésre tudja a választ. Ha bármi irat hiányzott, rögtön szólt, intézte, segített. Végig mindent kézben tartott, álmomban se gondoltam, hogy ilyen gyorsan és egyszerűen fog menni a hitelügyintézésünk. Köszönjük szépen!

Zelenczné Török Barbara

Nem Tudom elmondani mennyire egyszerűen ment minden a segítségével. Kedves, mindenben segített, elmagyarázta a dolgokat, ott volt minden papír aláírásakor. Előkészített mindent. Nem tudom, hogy oldottuk volna meg nélküle... Ha elmaradt valami, házhoz jött érte, mindenben rugalmas volt. 10/10 :)

Gerdenis István

Adél mindenben a segítsünkre volt a hitelügyintézés során. Mindent elintézett helyettünk, amit lehetett. Ha problémánk adódott, a legrövidebb időn belül megoldotta. Köszönjük szépen a segítséget Adél!

Sok. János

Adél segítőkészsége, közvetlensége, kedvessége példaértékű a mai világban. Kérdéseinkkel, kéréseinkkel bármikor kereshettük, mindig elérhető volt és azonnal próbált segítséget nyújtani. Köszönjük a segítséget Adél!

Horváth Róbert

Adél nagyon segítőkész volt, bármilyen ügyünk volt, vette azonnal a fáradságot, hogy utánajárjon, vagy dokumentumainkat továbbítsa a hivatalos szervek felé. Kedves és barátságos személyiség.

Németh-Kiss Éva

Adél kedves, rugalmas hitelugyintező. Gyorsan ment a kommunikáció és a hiteligénylés is.

Regina Lörincz