Szabó T. Adél

Szabó T. Adél

  • Hiteltanácsadó
  • Győr
+36 (70) 335 5124
Üzenet küldése
Üdvözlöm!

Szabó T. Adél vagyok, a győri Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Mesterdiplomámat az ELTE-n szereztem, matematika és magyar szakon.
A számok világa és a kommunikáció szerves része az életemnek.
Mindkét területen szerzett tapasztalatom nagy segítséget nyújt a hiteltanácsadásban.

A Ving csapatához kerülve friss célokat tudtam kitűzni magam elé.
Nap mint nap új embereket ismerhetek meg és remélem, sok családnak tudok segítséget nyújtani abban, hogy olyan otthont tudjanak teremteni, amit megálmodtak.

Szakmai célom, hogy a munkám egyben hivatásom is maradjon, amit szívvel-lélekkel tudok csinálni.

A kitartás, a precizitás és az összetartó csapatmunka nagyon fontos számomra. Ügyfeleim számára mindig elérhető vagyok, időt és energiát fektetek minden ügyletbe, hogy a kívánt, legjobb eredményt érjük el.

Hatalmas lehetőséget és rengeteg segítséget kaptam a legfelkészültebb mentortól, hogy céljaimat megvalósítsam. Mindeközben olyan pozitív emberekkel dolgozhatok együtt, akik csapatban gondolkodnak és segítik egymást!

Keressen bizalommal!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Adél kedves, lelkiismeretes, rendkívül segítőkész ember, emellett rendkívül felkészült, nagyon precíz, az ügyfelei érdekeit maximálisan képviselő szakember. Hiteleink intézése nélküle nem sikerült volna, hiszen minden ezzel kapcsolatos terhet levett a vállunkról, amit csak tudott. Mindig hálás szívvel fogunk gondolni rá, hiszen nagy része volt abban, hogy jelenlegi otthonunkban lakhatunk. Ezúton is kívánunk Neki sikeres karriert! Molnár Veronika

Molnár Veronika

Adél egy kedves, naprakész nem utolsó sorban türelmes fiatal lány. Végig biztatott bennünket a hitel ügyintézés nehéz pillanataiban és mindig megoldotta a problémáinkat ahogy csak tőle tellett. Mindig elérhető volt és jó természete és kedvessége miatt a bank alkalmazottaival is jó kapcsolatot ápolt. Nélküle nekünk nem biztos hogy rugalmasan ment volna az ügyintézés. Köszönünk neki mindent főleg azt hogy az álmunk megvalósításában az első nagy lépését ő segítette.

Stipsics Péter

Hozzàèrtő, segítőkèsz ,gyors ès precíz ,bármilyen kérdésünk merült fel mindenre tudott válaszolni Mindenkinek csak ajànlani tudom

Szegedinè Takács Paulina

Adél nagyon jó a szakmájában, gyors, precíz, rugalmas és mindig naprakész. Aki nem akar hosszadalmas köröket futni a számára ideális hitel megtalálásához, keresse fel Adélt, jó szívvel ajánlom!

Ádám

Találkoztunk már több tanácsadóval az évek során, de Adél magasan kiemelkedik mind közül szakmailag és emberileg is. Segítőkész, elérhető és mindig naprakész.

Jakab Bettina

Csak ajánlani tudom! Gyors,precíz,segítőkész!

Pintér Gábor

Adél erre a munkára született. Rendkívül türelmes, bájos és mindezek előtt profi. Azonnal elérhető volt , bármilyen kérdésünk merült fel és mindenre tudott válaszolni anélkül, hogy azt kellett volna mondja; "ennek utána kell járnom". Köszönjük szépen! :)

Roboz Gyula

Adél rendkívül megkönnyítette a teljes döntési és ügyintézési folyamatot a lakáshitel igénylésem során. Végig kedves, precíz és rugalmas volt, minden kérdésemre gyors és kielégítő választ tudott adni. Szakmai tapasztalata is megkérdőjelezhetetlen, így mindenkinek maximálisan tudom ajánlani.

Reiner Balázs

Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Hozzáértő, segítőkész, kedves embert ismertem meg Adél személyében. Végtelenül türelmes volt, a kérdéseimre pedig érthető válaszokat adott. Mindent elintézett nekem, épp csak az aláírásokra kellett bemenni. Nagyon hálás vagyok neki mindenért!!! 😊

Takács Angéla

Csak ajanlani tudom! Nagyon segitokesz, es mindent pillanatok alatt, bonyodalmak nelkul el tudtunk intezni. Nagyon koszi megegyszer ;)

Lajos

Teljesen elégedettek voltunk Adéllal, bármikor és bármiben volt kérdésünk szinte azonnal válaszolt legyen az szombat vagy vasárnap akár. Precíz munkát végez, segítőkész. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek🙂

István

Adél nagyon kedves, segítőkész és türelmes. Kérdéseinkre készségesen válaszolt, mindig mindenben rendelkezésünkre állt. Igényeink és kényelmünk maximális figyelembevételével helyettünk amit csak tudott elintézett. Így nagyon kényelmes volt az ügyintézés. Ezúton is köszönjük.

Féliné Madarász Nikolett

Adél nagyon segítőkész, kedves, rugalmas és megbízható volt az egész ügyintézés során. Bármikor bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá, készségesen válaszolt, segített mindig. Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget!

Molnárné Pintér Enikő

Adél egy precíz, megbízható, kedves fiatal hölgy, a segítsége nélkül jóval nehezebben ment volna a hitelügyintézés. Általa kedvezőbb kondíciókkal kaptunk hitelt, mintha egyénileg intéztük volna. Nekünk csupán a megbeszélt időben kellett a bankban és a közjegyzőnél megjelenni és a szerződést aláírni. Minden mást ő intézett. Köszönjük !! :)

László Attila

Adél nagyon felkészült, kedves és segítőkész volt a teljes ügyintézés során. Az igényeinkhez maximális rugalmassággal alkalmazkodott, kérdés esetén mindig elérhető volt. Köszönjük szépen a segítséget!

Szabó Gábor

Le a kalappal Adél előtt mind szakmailag, mind emberileg! Az egész ügyintézési folyamat során kedves, közvetlen és segítőkész volt. Ha kérdésünk volt, bármikor kereshettük, nagyon sokat segített illetve amit tudott íntézett helyettünk. Sok terhet levett a vállunkról. Segítségével gyorsan és gördülékenyen ment a hitel + CSOK igénylés, ami által nemsokára az új otthonukba költözhetünk. Köszönjük! Bátran ajánljuk mindenkinek!

Fajcsi Roland

Adél hihetetlen kedvességről és empátiáról tett tanúbizonyságot, ami a mai világban nagy érték. Figyelembe véve, hogy három hónapos babával vágtunk bele a házvásárlásba, mindenben a segítségünkre volt, amit tudott intézett helyettünk, amivel rengeteg időt és utánajárást megspórolt nekünk. Gyakorlatilag csak meg kellett jelenni a megbeszélt időpontokra, elolvasni és aláírni a szükséges papírokat. Neki köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen zajlott le a hitel és CSOK igénylés. A legjobb választás volt, hogy őt bíztuk meg, ezúton is szeretnénk megköszönni mindent, amit a kis családunkért tett. Szívből ajánljuk mindenkinek!

Fajcsi-Kovács Adrienn

Nagyon sok segítséget nyújtott, minden szükséges időpontban rendelkezésünkre állt. Minden felmerülő kérdésre szakszerű választ adott, az ügyintézési folyamatot nagyon megkönnyítette a munkája. Köszönjük a segítségét!

Harrach Dániel

Adél egy tünemény! Elismerésem munkájáért. Rendkívül naprakész és odaadóan végzi a feladatát. Nagy könnyebbség, hogy a teljes ügyintézést megoldotta helyettem. Számomra külön elismerés, hogy bármely napszakban, akár késő este is foglalkozott kérdéseimmel. Csak így tovább! Köszönünk mindent!

Mezei Tamás

Adél nagyon sokat segített nekünk az egész hitel kihelyezési folyamat alatt. Kedves, precíz, pontos munkájával nagyban megkönnyítette az életünket. Sok időnket spórolt meg a rutinjával, és a segítőkész hozzáállásával. Köszönjük neki, és a további munkájához sok sikert kívánunk!

Szakácsné Rita

Nagyon megvagyunk elégedve Adéllal, kedves, segítőkész, türelmes, minden kérdésre tudja a választ. Ha bármi irat hiányzott, rögtön szólt, intézte, segített. Végig mindent kézben tartott, álmomban se gondoltam, hogy ilyen gyorsan és egyszerűen fog menni a hitelügyintézésünk. Köszönjük szépen!

Zelenczné Török Barbara

Nem Tudom elmondani mennyire egyszerűen ment minden a segítségével. Kedves, mindenben segített, elmagyarázta a dolgokat, ott volt minden papír aláírásakor. Előkészített mindent. Nem tudom, hogy oldottuk volna meg nélküle... Ha elmaradt valami, házhoz jött érte, mindenben rugalmas volt. 10/10 :)

Gerdenis István

Adél mindenben a segítsünkre volt a hitelügyintézés során. Mindent elintézett helyettünk, amit lehetett. Ha problémánk adódott, a legrövidebb időn belül megoldotta. Köszönjük szépen a segítséget Adél!

Sok. János

Adél segítőkészsége, közvetlensége, kedvessége példaértékű a mai világban. Kérdéseinkkel, kéréseinkkel bármikor kereshettük, mindig elérhető volt és azonnal próbált segítséget nyújtani. Köszönjük a segítséget Adél!

Horváth Róbert

Adél nagyon segítőkész volt, bármilyen ügyünk volt, vette azonnal a fáradságot, hogy utánajárjon, vagy dokumentumainkat továbbítsa a hivatalos szervek felé. Kedves és barátságos személyiség.

Németh-Kiss Éva

Adél kedves, rugalmas hitelugyintező. Gyorsan ment a kommunikáció és a hiteligénylés is.

Regina Lörincz