Szegedi Katalin

Szegedi Katalin

+36 (70) 395 3995
Kedves Leendő Ügyfelem!

Díjmentes konzultáció során áttekintjük pénzügyeit már az ingatlan keresés előtt, így pontosan meghatározható, hogy mekkora lehetősége van nagyobb illetve -egyéb szempontok szerint- még jobb ingatlan megvásárlására.

Beszélgetésünk során feltárhatunk olyan lehetőségeket is, amelyekre nem is gondolt, pedig döntő lehet az elhatárzosában. Erre garancia a több éves tapasztalat ingatlanértékesítés és hitelfolyósítás területén.

Független pénzügyi közvetítőként érdekem, hogy a legjobb banki terméket találjam meg ügyfeleim számára. Teljeskörű összehasonlítással eldönthető, hogy melyik megoldás működőképes. Az általam közvetített nagy mennyiségű hitelügylet következtében jelentős kedvezményt nyújt számomra minden partnerbank, amely kedvezményt ügyfeleim részére adhatok hitelfelvétel esetén!

Okkal olvasta el idáig a bemutatkozásomat, bízom benne, hogy a tapasztalatom és az exkluzív lehetőségek szimpatikusak a számára. Így amennyiben ingatlanvásárlással, hitelekkel kapcsolatban többet szeretne tudni keressen elérhetőségeim egyikén! :-)

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Első lakásunk vásárlásának alkalmával kerültünk kapcsolatba Katival és Krisztiánnal. Mindvégig rendkívül rugalmasan álltak hozzánk, bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzájuk. Bizonyosságot nyert a szakértelmük, rendkívüli kapcsolatrendszerrel bírnak, ez nagyon meggyorsította a folyamatokat. Csak ajánlani tudjuk Őket bárkinek! Andi és Matyi

Karsai Mátyás