Szentléleki Béla

Szentléleki Béla

  • Kapcsolattartó
  • Gyula
+36 (20) 578 8640
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Üdvözlöm!

Szentléleki Béla vagyok, a Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Tősgyökeres gyulaiként megfelelő helyismerettel és széleskörű ismerettséggel rendelkezem, mivel a munkámnak köszönhetően több, mint 30 éve pedagógusként és edzőként dolgozom Gyulán.

A pozitív életszemléletemmel és a sportban elsajátított kitartásommal minden akadályt le tudok küzdeni, ezért döntöttem úgy hogy kipróbálom magam az ingatlanpiacon és segítek Ügyfeleimnek az adás-vétellel kapcsolatban felmerülő problémák rugalmas megoldásában.

A VING csapatához azért csatlakoztam, mivel úgy gondoltam, hogy a VING rendszerének köszönhetően itt biztosított az ügyfelek maximális elégedettségének elérése.

Ingatlanértékesítőként naprakész információval rendelkezem, amely segítségével gyorsan, célorientáltan megtaláljuk az álmai ingatlanát, vagy éppen a gyors és jó árón való eladását.

Mottóm: „A legnehezebb dolog mindig a döntés a többi már csak kitartás tárgya!”

Amit garantálok: Biztonságos teljes körű ingatlanügylet lebonyolítás, mert egy jól felkészült szakmai csapat áll mögöttem, legyen szó hitelügyintézésről, jogi ügyletről vagy energetikai tanúsítványról, minden egy helyen megtalálható.

Keressen bizalommal, célom, hogy elégedett ügyfelem legyen!

Ingatlanok

Friss ingatlan

3107 m2-es építési telek eladó a Törökzugi részen!

Gyula Törökzug
Eladó telek
3 500 000 Ft
Szentléleki Béla

Szentléleki Béla

2 szobás ház a belvárosi részen!

Gyula Újváros
Eladó házrész, 44 m2
9 500 000 Ft
Szentléleki Béla

Szentléleki Béla

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása