Szikra Nikolett

Szikra Nikolett

  • Ingatlanértékesítő
  • Győr
+36 (30) 936 8782
Szeretettel üdvözlöm Önt a profil oldalamon!
Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy kicsit megismerkedjünk, mert hiszem, hogy a bizalom az egyik legfontosabb az ügyfél és ingatlanosa között.

Szikra Nikolett vagyok 34 éves, szabadidőmet 2 éves kislányommal és férjemmel töltöm. Az elmúlt néhány évben sokszor foglalkoztatott a gondolat, hogy ingatlanokkal/otthon teremtéssel foglalkozzak. Saját otthonunk keresésének és felújításának időszaka számomra nagyon izgalmas és érdekes volt. Aki ismer tudja, hogy örök nyughatatlanságom és tanulni vágyásom maximalizmussal párosul. Így azóta is motoszkált bennem a lehetősége annak, hogy egy átlagon felüli ingatlanközvetítőként megtalálhatom a hiányzó láncszemet az életemből.

Mindig is megvolt a kép a fejemben, hogy én az ingatlan közvetítést, hogy szeretném csinálni. Tudtam, hogy azok a cégek, ahol futószalagon mennek az ügyfelek nem az én stílusom. Meggyőződésem, hogy inkább a minőségre adjunk, mint a mennyiségre! Aztán rátaláltam a VING-re! A cég üzletpolitikája és mentalitása pont olyan, mint amit én is elvárok egy ingatlanközvetítőtől, ha én vagyok az ügyfél: megbízhatóság, precizitás, ügyfélközpontúság!

Ha ingatlan eladásával szeretne megbízni engem, számíthat rá, hogy az alap ingatlanértékesítői feladatok mellett azt is átbeszéljük mik azok az apróbb teendők amikkel az ingatlanja az elérhető legmagasabb piaci áron kerülhet értékesítésre. Ezen felül, minden esetben csatolunk alaprajzot a minőségi és részletes fotók és videók mellé a hirdetésben. És természetesen igyekszem mindig rendelkezésére állni, ha segítségre lenne szüksége.
Amennyiben ingatlan vásárlásával keresne meg engem, mindent elkövetek annak érdekében, hogy megtaláljuk álmai otthonát vagy akár befektetését a legjobb áron. Nálunk nincsenek rejtett információk. Bármilyen kérés/kérdés merül fel az én mottóm a nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Kiemelten fontosnak tartom ügyfeleim elégedettségét. Biztosíthatom, hogy a rám bízott ingatlanügyeik a legjobb kezekben vannak.

A VING-nél profi hitelügyintéző, ügyvéd és energetikus csapattal dolgozunk, akik az Ön ingatlan vásárlásához szükséges összes feladat terheit leveszik a válláról.
Remélem felkeltettem érdeklődését az általam kínált szolgáltatásról. Célom, hogy a vevő és az eladó is elégedetten rázzon kezet egy szerződéskötéskor.

Keressen fel bizalommal elérhetőségeim egyikén!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása