Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

+36 (20) 472 9554
Kedves leendő ügyfelem! Közel 40 éve élek Rákosmentén, amit nagyon szeretek és ismerek, így elsősorban környékbeli ingatlanok értékesítésével foglalkozom. Természetesen egész Budapesten, sőt Pest megyében is vállalok megbízásokat. Fontos számomra, hogy az adásvétel után mind az eladó, mind a vevő azt érezze, jól járt, hogy én voltam a közvetítő. Igyekszem mindkét féllel szemben tisztességes, őszinte, precíz és segítőkész lenni. Kérem, keressen bátran, ha ingatlan ügye intézésében szakszerű és korrekt segítséget igényel!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Erkélyes, háromszobás lakás Pesterzsébeten

Budapest 20. kerület
Eladó panel lakás, 68 m2
27 500 000 Ft
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Friss ingatlan

Földszintes ház Maglódon, csodás kerttel

Maglód
Eladó családi ház, 110 m2
50 000 000 Ft
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Kétgenerációs medencés ház Rákoskeresztúron

Budapest 17. kerület
Eladó családi ház, 135 m2
60 000 000 Ft
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Négyszobás földszinti lakás az Uszoda közelében

Budapest 17. kerület
Eladó panel lakás, 73 m2
31 500 000 Ft
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Első lakója lehet egy szép családi háznak

Budapest 17. kerület
Eladó családi ház, 139 m2
79 000 000 Ft
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Újépítésű ikerház Rákoskerten

Budapest 17. kerület
Eladó ikerház, 117 m2
62 000 000 Ft
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Azonnal birtokba vehető, felújított lakás a Színes...

Budapest 17. kerület
Eladó panel lakás, 40 m2
25 900 000 Ft
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Rákoscsabai önálló ház romantikus kerttel

Budapest 17. kerület
Eladó családi ház, 93 m2
42 000 000 Ft
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Patakpart közeli, felújított lakás a Színes-házakb...

Budapest 17. kerület
Eladó panel lakás, 58 m2
32 000 000 Ft
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Újépítésű, földszintes, önálló ház Erdőskerten

Budapest 18. kerület
Eladó családi ház, 100 m2
59 900 000 Ft
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Hatalmas telek Ecseren

Ecser
Eladó telek
21 000 000 Ft
Szikszainé Szabó Éva

Szikszainé Szabó Éva

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
XVII. kerületi lakásunk eladásának gondját vette le a vállunkról, kitartó, kifogástalan munkával Szikszainé Szabó Éva! Semmi problémánk nem volt. Bizalomépítő hozzáállása és kedves személyisége hamar meggyőzött döntésünk helyességéről, hogy vele szerződtünk sok más ingatlanos közül. Szívesen ajánlom másoknak. Úgy gondolom, bárki jól járna ha Ő intézné ingatlan ügyét.

Jakab Ferenc

Tisztelt Éva! Fiatal házasok révén első lakásunkat keresve, nagyon segítőkész, kedves és korrekt volt! Köszönjük a segítségét és hogy a vásárlás gördülékenyen lezajlott !

Tóthné Farkas Mária

Kedves Szikszainé Szabó Éva! Örülök, hogy találkoztak elképzeléseink és eladásra került ingatlanom. Köszönöm munkáját. Üdvözlettel: Endrődy István

Endrődy István

A közelmúltban testvéremmel úgy döntöttünk, hogy megválunk a szülői háztól és ebben több másik irodával együtt Éva segítségét vettük igénybe. Más ügynökökkel ellentétben felkészült az ingatlan jellemzőit és adatait illetően, profi képeket készített és egy héten belül megtalálta számunkra a potenciális vevőt. Gyors, precíz és segítőkész munkájával nagyon meg vagyunk elégedve, csak ajánlani tudjuk.

Hámori Mónika

XVII kerületi ingatlanunk eladást több másik értékesítő mellett Éva-ra is bíztuk. Meglepő módon Éva egyedül több potenciális vevőt hozott ingatlanunkhoz mint 4 másik értékesítő együtt véve. Nem meglepő módon sikeresen is zártuk az eladást Éva segítségével. Egyebek mellett segítőkészsége és kedvessége is kimagasló volt az teljes értékesítési folyamat során!

Tóth Csaba

Évával vevőként kerültünk kapcsolatba. Első beszélgetésünktől kezdve segítőkész volt és rugalmas. MInden kérdésünkre pontos és szakszerű választ adott, felkészültségével sokat segített abban, hogy ingatlan vásárlásunkat zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani. Örülünk, hogy Éva segített megtalálni új otthonunkat, nagyon jó szívvel ajánljuk őt mindenkinek, akinek profi ingatlanközvetítőre van szüksége.

Gergely Tamás

Amikor elhatároztuk családi házunk eladását, az interneten kerestünk egy környékbeli ingatlanközvetítőt. Így találkoztunk Évával. Kijött az ingatlanhoz beszélgetni és tanácsot adott az eladási ár meghatározásához. Szinpatikus volt, hogy nem akart azonnal egy megbízási szerződést ránk tukmálni. Eleinte magunk próbáltuk meghirdetni az ingatlant, de hamar beláttuk, hogy ennek semmi értelme: csak ingatlanosok hada jelentkezett. Ekkor döntöttünk úgy, hogy megbízzuk Évát. Nagyon szép fotókat készített a házunkról és még nem tudjuk, mit csinált, de gyorsan egymás után hozta az érdeklődőket. Hamar megtalálta az igazi vevőt. Éva kedvesen, de határozottan irányította a folyamatot, így alku nélkül sikerült szerződést kötnünk. Évát jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki a legjobb áron szeretné eladni ingatlanát.

Hegedűs Ferencné

Családi házunk eladásában kértünk és kaptunk nagyon korrekt és hatékony segítséget Évától. A hirdetés megjelenését követően nagyjából a 3. érdeklődővel sikerült megállapodni, ill. szerződni, ami egy ekkora családi ház esetében véleményem szerint nagyon rövid időnek számít. Éva mindig elérhető volt, telefonon és e-mailben is gyors és pontos válaszokat adott kérdéseinkre. Évának köszönjük ezt a hatékony munkát, szívből ajánljuk mindenkinek!

Fiedler Ferenc

Szegedi kötődésem révén a budapesti cégcsoportunk ingatlan igényeihez kapcsolódóan örömmel dolgoztam együtt Évával, aki akár esete, kora reggel és hétvégén is elérhető volt telefonon, e-mailban. Leveleinkre, kérdéseinkre gyorsan kaptunk választ, ami a gazdasági életben külön előnyt jelentett. Az idő pénz - Évával ez nagyon jól működött!

Krátky Márk

Éva egy háromlakásos családi ház kiadásában segített, első érdeklődő kivette, 2 hét alatt megtörtént a kiadás. Csak ajánlani tudom, mindenben segített, hogy minél hamarabb létrejöjjön a szerződés. Bár minden ingatlanos ilyen lenne! Köszönöm.

Éva Kuklisné Király

Ajánlani szeretném Szikszainé Szabó Évát mindenkinek! Mindig a rendelkezésünkre állt. Kedves segítőkész. Korrekt. Bármi kérdésünk volt segített, és elmagyarázott mindent.

Balogh Bence

Éva korrekt és hatékony munkájával egy család új fészekre talált, én, mint eladó pedig lehetőséget kaptam a tovább lépéshez.

Füvessy Attila

Sürgősen kerestünk ingatlant a környéken. Az ingatlan kiválló ár-érték aránya keltette fel az érdeklődésünket, majd Évával telefonon egyeztetve megtekintettük azt. A honlapon található képek jól reprezentálták az ingatlan állapotát, Éva segítőkész volt, mindenről tájékoztatott. Nem próbált minket meggyőzni vagy rábeszélni, ami kifejezetten szimpatikus tulajdonsága volt már a kezdetektől fogva. Kérésünkre még Vasárnap reggel 8:00-kor is megmutatta az ingatlant nekünk, mert a döntéshozatal előtt szerettünk volna még egyszer szétnézni. Az adásvétel során neki köszönhetően gyorsan meg tudtunk egyezni az eladóval, így az zökkenőmentesen tudott lezajlani. Összességében nagyon meg voltunk elégedve Éva munkájával, köszönettel tartozunk neki a sok segítségért.

Fóti Rebeka

Évike kitartóan megtalálta a megfelelő vevőt az ingatlanunkra.Komoly , megbízható.Bátran mertük rábízni az ingatlan kulcsait!Ajánlom mindenkinek! Köszönjük a kitartó munkát !

Félegyházi Béla

Szeretném megköszönni azt a nagyszerű munkát amivel sikerült az ingatlant eladni,és persze a türelmét .

Hoffmann Timea

Szikszainé Szabó Éva időt és fáradtságot nem kímélve 1 hét alatt vevőt talált a lakásomra. (Szerintem atomtöltetű .-), de minímum dupla duracell. ) Biztos vagyok benne, hogy kevés üzletkötő áldozta volna rá egy nyári hétvégéjét, hogy egy adásvételt nyélbe üssön. Ő megtette. Mindig elérhető, jó kapcsolattartó, kommunikatív. Nagyon kedves és rugalmas. Korrekt. Maximálisan ajánlom.

Kiss Éva

Nagyon kedves, segítőkész és hozzáértő szakember. Profi munkát kaptam Évától, csak ajánlani tudom.

Valló Gábor

Kedves Éva, köszönet az ingatlan eladásáért tett kitartó munkádért. Mindvégig hozzáértéssel és jó emberismerettel megáldva megbízható, szimpatikus vevőjelölteket hoztál otthonunkba - sokszor beáldozva az ünnepnapokat és hétvégéket is - alkalmazkodva hozzánk. Barátságos és természetességed folytán, egy-egy bejárás alkalmával jó hangulatban és gördülékenyen tudtunk egyeztetni az érdeklődőkkel. Végül jó áron és viszonylag rövid időn belül sikerült eladnunk ingatlanunkat. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy forduljanak hozzád bizalommal!

Rácz Zoltánné

Kedves Éva. Szeretném megköszönni azt a nagyszerű munkát amivel sikerült az ingatlant eladni.Nagyra értékelem a szakmai hozzáértésedet,időt,energiát nem sajnálva végig kézben tartottad az értékesítést.Az eladó és a vevő érdekeit egyformán szem előtt tartottad,nem csalódtam benned.Bátran ajánlom mindenkinek,hogy forduljon hozzád bizalommal mert a nehéz feladatoktól sem riadsz vissza. Mégegyszer köszönöm,egyedül nem ment volna.

Hochdorfer Mária

Ingatlanunk eladását önállóan terveztük, ingatlan közvetítő bevonása nélkül. A sors azonban összehozott minket Szabó Évával, akinek megbízást adtunk. Ez a lehető legjobb döntés volt részünkről. Éva nagyon korrekt, alapos, felkészült szakember, időt, energiát nem sajnál, bármikor elérhető. Fejből tudta az ingatlan összes adatát, folyamatosan hozta a vevő jelölteket, meggyőző, határozott és végtelenül udvarias. Segítségével viszonylag rövid idő alatt eladtuk ingatlanunkat, az adminisztratív szakaszban is végig jelen volt, rengeteg gondot levett a vállunkról. Mindent nagyon köszönünk, szívből ajánljuk mindenkinek.

Morvai Ida

Szabó Évát mindenkinek tiszta szívből csak ajánlani tudom. Több hónapig kísérleteztünk magán úton eladni ingatlanunkat, de sikertelenül. Sok időbe, telefonba és költségbe került az, hogy hetente többször kijárjunk megmutatni az érdeklődőknek az ingatlant. Nagyon fárasztó és időigényes volt mindez. Úgy döntöttünk, hogy megbízzuk Évát az eladással. És remek döntés volt! Bő 1 hónap múlva már vevőre is talált általa az ingatlan! Évának nemcsak szakmai hozzáértése, korrektsége kiváló, hanem emberileg is egy nagyon megnyerő, szimpatikus, kedves egyéniség. Nagyon köszönjük munkáját, segítségét! Hálásak vagyunk!

Sohonyay József

Agilis, szorgalmas, közvetlen , szimpatikus hölgy. Megelégedésre szolgált részünkről az ingatlanunk eladásának intézése.

Dobó Gizella

Az adásvétel a megbeszéltek szerint zökkenőmentesen létrejött!

Halassy Tibor

Az ingatlanos hölgy nagyon korrekt és gyors munkát végzett a lakásom eladásánál. Teljes mértékben meg voltunk Vele elégedve.

Cserpák Attila

Kiváló döntést hoztam amikor úgy döntöttem, hogy Szikszainé Szabó Évát kizárólagos joggal bízom meg a házam eladásával. A megállapodást követő egy hónap alatt számos vevőjelölt nézte meg az ingatlant, és egy hónap alatt a ház eladásra is került azon az áron, amit szerettünk volna. Őszintén tudom mindenkinek ajánlani, mert kedves, visszafogott ugyanakkor határozott fellépése és hozzáértése jelentős mértékben hozzájárult a gyors sikerhez. Kedves Éva, nagyon Köszönöm!

Frojda Ida

Szikszainé Szabó Éva segítségével adtuk el az ingatlanunkat hihetetlenül gyorsan. Végig a mi érdekeinket tartotta szem előtt, rendkívül precíz és segítőkész volt. Folyamatos volt köztünk a kapcsolattartás, mindig mindenről tájékoztatást kaptunk. Fontos volt számunkra a bizalom, mivel mi már hamarabb elköltöztünk a lakásból, minthogy eladtuk volna, Így Évának kulcsot adtunk, ami nagyon megkönnyítette a helyzetünket, hogy nem kellett vidékről minden alkalommal beutaznunk Budapestre. A vevők és a köztünk lévő kommunikáció is Éva segítségével zajlott le egészen az adásvételi szerződésig. Bebizonyosodott, hogy nincs szükség, több ingatlanosnak is megbízást adni, így is úgy gondolom elég stresszes a rengeteg zsivány ingatlanossal küzdeni. Sajnos belefutottunk abba hogy egy ingatlaniroda a mi hirdetésünket sajátjaként használta fel, de Éva szemfülességének hála ez a probléma gyorsan megoldódott. Nagyon megvoltunk elégedve a munkájával és bármikor bárkinek szívesen ajánlani fogjuk!

Preising-Jáger Zsófia

Rövid idő alatt értékesítette a családi házunkat, gyors ,pontos, megnyerő stílusban tárgyalt velünk és az érdeklődőkkel is. Köszönöm a munkáját.Mindenkinek csak ajánlani tudom Szikszainé Szabó Évát.

Sajbánné Metykó Marianna

Meg voltunk elégedve Éva munkájával. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gyöngyösi Norbert

Éva az az ingatlanos, aki a legtöbbet dolgozott az ingatlan eladása érdekében.Napi kapcsolatban voltunk, vagy hívott vagy e-mailt írt. Az ingatlant két hónap alatt eladta. A legnagyobb mértékben elégedettek vagyunk Vele! Másnak is bátran ajánljuk a Vele való együttműködést!

Szűcs Ágnes

Rövid idő alatt értékesítette a családi házamat, gyors ,pontos, megnyerő stílusban tárgyalt velünk és az érdeklődőkkel is. Köszönöm a munkáját.

Lackói János

Szikszainé Évi felhívott mikor meglátta a ház hirdetésemet. Ő volt már a sokadig ingatlanos aki megkeresett és akkor már néhánnyal kötöttem szerződést is, így nem nagyon akartam több ingatlanost bevonni az eladásba. Aztán beszélgettünk kicsit a telefonon és úgy éreztem, hogy egy próbált mégis megér, hogy akkor ő is foglalkozzon a házzal. A megérzés jónak bizonyult, mert ő volt a legaktívabb az ingatlanosok között, igazán nagy elánnal vetette bele magát a munkába és aztán végül rövid időn belül ő hozta el az igazi vevőt is. :-) Sokéves tapasztalatával segített az egész időszak alatt, tanácsai is jól jöttek. Segítőkész, agilis, körültekintő. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :-)

Irén

Tisztelt Szikszainé Szabó Éva! Köszönjük a precíz gyors munkád. Az ingatlan mutatástól a szerződéskötésig végig segítőkész rugalmas voltál! A legfontosabb hogy egy hét alatt eladtad ingatlanunkat ! Szívből ajánlak mindenkinek aki egy korrekt gyors eladást szeretne profi háttér munkával.HORVÁTH ISTVÁN

Horvàth István

Éva nagyon hatékony munkával, kedves, pozitív hozzáállásal segítette lakásom eladását, amit extra rövid idon belül sikerült abszolvalni neki koszonhetoen! Ezúton is köszönom a munkát!:)

Henzsel Orsolya

Évát nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek,mert bármi kérdésünk volt,mindig készséggel állt a rendelkezésünkre és sokat segített.

Simon Ildikó

Éva nagyon szimpatikus , és kedves volt és nagyon profin végezte a munkáját . Legközelebb ha ingatlan adás -vétellel lesz dolgom biztosan felkeresem újra. További sok sikert kívánok neki! Üdv: Péter.

Veres Péter

Évi gyors, precíz és hozzáértő profi ingatlanszakértő, ami kevés szakmabeliről mondható el. Köszönöm a munkáját! A bizalom teljességével csak ajánlani tudom.

Bóka Beatrix

Éva nagyon lelkiismeretesen, jól végzi végezte munkáját. Örülök, hogy megismertem, és hogy őt kértem meg a az ingatlanunk értékesítésére. Munkájának köszönhetően gyorsan fellendült az érdeklődés a lakásunk iránt. Köszönöm az együttműködést!

Kiss-Ochtinszky judit

Nagyon meg voltam elégedve Évike munkájával. Sok vevőjelölt közül sikerült megtalálnia a legjobbat! Nagyon sokat fáradozott, mire eljutottunk idáig és a kitartó munka eredménye lett egy igazi, szimpatikus vevő. Kedvesen, türelmesen mutatta be a házat a vevőknek, még átalakítási javaslatokat is tett nekik, aminek nagyon örültek. Több ingatlanos is foglalkozott az értékesítéssel, de igazából Évike hozta a legtöbb érdeklődőt. Még egyszer köszönöm fáradozását. Tisztelettel: Orbán Gyula

Orbán Gyula

Èva kitartóan hozzta az èrdeklödöket ! Egyik èrdeklödöböl komoly vevő lett! A meghirdetett àron elkelt az ingatlan. Köszönöm Èvának a preciz , kitartó munkàjàt ès mindenben segitsèget kaptam

Sipos Csaba

Szikszainé Szabó Évát szeretném a Lehel utcai csapatból „kiemelt dicséretben” részesíteni, egyben köszönetet nyilvánítani neki. Az Évával folytatott együttműködésem az elmúlt két hónapban példátlanul sikeres. Ebben a tekintetben is megnyilvánul Éva értékesítésben is tükröződő pozitív mentalitása, korrekt, gyors ügyintézése és produktivitása. Üdvözlettel: Gergő

Dr. Szilágyi Gergő

Nagyon öröltem ,hogy a Kedves Évát bíztam meg az ingatlan eladással,mert végig korrekt ,gyors reagálású,mindenre odafigyelő és segítő kész,rugalmas volt. Az általam gondolt idő fele alatt eladta...csak gratulálni tudok és köszönöm. Tisztelettel Sárossy András

Sárossy András

Éva munkájával maximálisan meg voltam elégedve. Három nap alatt sikerült értékesíteni az ingatlanomat, az ügyvéddel összehangolt, előre előkészített dokumentumokkal egy óra alatt végeztünk az adásvételi szerződéssel is. Korrekt, nagyon tehetséges jó üzletasszony. Köszönöm.

Tóth István

Éva egy éven belül a család 2 ingatlanát adta el. Mindkét esetben pontosan érkezett minden alkalommal, szakmai tudását is folyamatosan bővítette ez idő alatt. Mindenkivel türelmes, kedves tudott maradni, még szélsőséges esetekben is. Sokat tett a lakások eladásáért, minden lehetőséget kihasznált az értékesítés érdekében. Folyamatosan tájékoztatott az aktuális eseményekről, javaslatokat tett a lakás tetszetősebbé tételéhez. Jól lehet vele együtt dolgozni.

Oláh Ádám

Kedvesség,rugalmasság, profizmus! Ezzel a három szóval jellemezném Éva munkáját. Nagyon jó választás volt az ő segítséget kerni az értékesítéshez. 10/10 !

Fömötör -Nyitray Reka

Szikszainé Szabó Éva a házunk eladása során nagyon segítőkész és nagyon aktív volt. Mindenre oda figyelt és mindenben segített, csak ajánlani tudom és rengeteg érdeklődőt hozott.

Gémes Éva

Évával a kapcsolatom amerikai filmbe illő volt. Meghirdettem a lakást, felhívott, kedvesen, érdeklődött, tájékoztatott. Már itt nagyon szimpatikus volt. Találkozásunkkor kulcsot adtam neki a lakáshoz. Nekem semmi dolgom nem volt, mindig tájékoztatott a vevőjelöltekről, intézte helyettem a közüzemi dolgokat, energetikust, és három hét múlva már az ügyvédnél szerződést kötöttünk. Ja, és még az árat is jócskán az én elképzelésem fölé tornázta! Korrekt, ügyes, megbízható! Mindenkinek ilyen ingatlanost kívánok! Kár, hogy venni nem az ő körzetében szeretnék, biztos jó járnék Vele. Köszönöm szépen kedves Éva!

Tankó István eladó

A megvásárolt ház megtekintésekor Éva rugalmas volt és segítőkész. Úgy tájékoztatott a ház paramétereiről, hogy egy pillanatig sem éreztük, hogy erőltetne bármit is és nem turkált a pénztárcánkban, mint sok másik ingatlanközvetítő. A végső megállapodásnál is maximálisan kiállt az érdekek mellett és azt hiszem, az eladó is megelégedéssel nyújtott kezet. Ügyvédi segítséget is ajánlott, amit elfogadtunk és nyugodt szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek. Az ügyvédnő maximálisan érti a dolgát: villámgyorsan összerakta a szerződést és gyorsan kaptunk időpontot is. A birtokba vétel közben és után is tartottuk a kapcsolatot: tapasztalatai, tanácsai roppant hasznosak voltak. Évát szívből ajánlom Mindenkinek és ezúton is köszönjük a sok segítséget!

Czijáky Andrea (Vevő)

Olyan embert sikerült megismernem , Szikszainé Szabó Éva személyében, akit nem felejt el az ember egykönnyen! Ha valaha, újra ingatlant szeretnék eladni, vagy venni, egy percig sem gondolkodnék azon,hogy kit bízzak meg ezzel a feladattal. Ez a kis törékeny hölgy, olyan kitartással, energiával, szeretettel,kedvességgel, intelligenciával, hozzáértéssel, odaadással végzi ezt a hivatását, hogy más ingatlanosok, csak tanulhatnának tőle. Ő az egyetlen, akire a lakáskulcsom bármikor rá mertem bízni, és nem csalódtam benne soha! Ajánlom mindenkinek, nagy nagy szeretettel!

Fömötörné Molnár Erika

Éva korrekt, lelkiismeretes ingatlanos, aki rendszeresen tájékoztatott arról, hogy az eladásra szánt telket kik tekintették meg, s végül meg is hozta a vevőt. Bátran ajánlom mindenkinek, aki házat/lakást/telket ad el, illetve keres.

Dr. Kollár Csaba

Mindenkinek csak ajánlani tudom az ingatlanos hölgyet érti a szakmáját és nagyon talpra esett,kedves!!

Dudás Attila

Férjemmel már évek óta keresünk egy kertes házat. Számos ingatlanügynökségnél jártunk és számtalan házat megnéztünk màr. Neten is több ezer ingatlant. Már kezdtük feladni, amikor is találtunk egy olyat, ami első ránézésre mindkettőnknek megtetszett. Hétfőn felhívtam Szikszainé Szabó Évát és pár órán belül màr sikerült is megnéznem az ingatlant. Persze ez csak az első kör volt. Még utàna jó pár körünk volt. Még azon a héten sikerült az eladóval megegyeznünk és már alig vàrjuk, hogy beköltözhessünk. Éva mindig nagyon gyors, precíz, kedves és segítőkész volt. Tiszteletben tartja mind a vevő, mind az eladó érdekeit. Gyorsan reagál, ha valamit nem tud, annak utána jár. Nagyon korrekt és mindenről tájékoztatást ad. Csak így tovàbb!

Gabriella

Nagyon elégedett voltam Szikszainé Szabó Éva munkájával. Rugalmasságának és ügyfélkörének köszönhetően néhány hét alatt eladtam az ingatlanomat. Ezúton is szeretném megköszönni a munkáját.

Nagy Zsolt

Nagyon elégedett voltam Szikszainé Szabó Éva munkájával. Gyors és pontos volt. Először úgy nézett ki, hogy nehezen fog az eladás létrejönni. A kreativitásával és humánus hozzáállásával sikerült engem is bevonnia a gyorsabb eladásba. Kisugárzásával olyan dolgokra is rávett, amire az eladók nem is gondolnak vagy nem akarják megtenni. Bebizonyította, hogy néha a kis dolgok is sokat lendítenek az értékesítésen. Mindenkinek ajánlom aki szeretné ingatlanját gyorsan eladni.

GUTLÉBER RÓBERT

Szabó Éva az ingatlanunk eladása során mindvégig pontos, korrekt, megbízható volt. Sokat és jól dolgozott az eladás érdekében, ami nem egyszerű feladat a vevők és az eladók ellentétes érdekei miatt. Más irodánál is meghirdettük az ingatlant, de ennyi vevőjelöltet összesen nem hoztak, mint Éva egyedül. Másnak is ajánlottuk már azóta, aki szintén meg volt vele elégedve. Emberi paraméterei is alkalmassá teszik ő t erre a munkára.

Oláh Ádám

Bár a vevőnket végül nem Szabó Éva „találta” meg, de kitartó és hozzáértő munkáját nem lehet kétségbe vonni. Segítségére és tanácsaira még akkor is számíthattunk, amikor kilátásba került, hogy az ingatlan (más közvetítő által) értékesítve lesz. Lelkiismeretes és becsületes hozzáállása megmutatta, hogy az ingatlanközvetítést lehet másképp, lehet jól is csinálni.

Lőcsei Ferenc

Hirdetett lakásom 2 hónap alatt került értékesítésre. Szikszainé Szabó Éva mellett folyamatosan még két ingatlan irodával volt szerződésem, valamint még két irodával akikkel inkorrekt magatartásuk miatt a szerződést felbontottam. Ingatlanközvetítők többségével, az ármódosítások kivételével kapcsolatot kommunikációt nem tartott fenn velünk. Szikszainé volt az egyetlen, aki azonnal szólt, más ingatlaniroda 100.000 Ft.-al kevesebbért árulja a lakást. Ő vette észre, hogy engedélyem nélkül más külföldiek részére közvetítő (külföldi piacra engedtem 19.9 millióért közvetíteni amíg magyar piacon magam is 20.4 millióért hirdettem) Lakásomat felrakta az ingatlan.com-ra is. Egyedül a vele között szerződést nem bántam meg. Folyamatosan tartotta a kapcsolatot, kérdésemre használható és bevált tanácsokat, információkat kapta,. Az ingatlanközvetítőkkel szembeni elvárásainkat maximálisan teljesítette.

Szabó László

Már két másik ingatlanirodánál hirdettem a lakásomat, amikor jelentkezett Éva, hogy szívesen meghirdetné ő is. A megbeszélt időpontra pontosan érkezett. Alapos munkát végzett, kiváló fotókat készített az ingatlanról és annak környezetéről. Az ingatlanközvetítők közül ő volt a legszorgalmasabb, adott idő alatt a legtöbb potenciális érdeklődőt hozta. Az, hogy végül mégsem az ő segítségével kelt el a lakás, nem rajta, hanem egy szerencsétlen véletlenen múlott. Kedves, empatikus személyiség, bárkinek jó szívvel ajánlom, hogy forduljon hozzá bizalommal!

Paczuk Roland

A meghirdetett lakásunkat mindösszesen egy hét alatt sikerült értékesíteni Éva közreműködésének köszönhetően. Körültekintően, alapos felkészültséggel végezte munkáját. A lakásunkról nagyon szép fotókat készített. A megbeszélt találkozókra mindig pontosan érkezett. Az ő javaslatára emeltük fel eladásra kínált ingatlanunk árát, pedig a legtöbb közvetitő általában épp az ellenkezőjét szorgalmazza. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Évát!

Váradi Erika

Évával vevőként találkoztam. Egy olyan, általa hirdetett ingatlant akartunk megvenni, aminek problémásak voltak a papírügyei. Ő mind a vevők, mind pedig az eladók érdekeit maximális mértékben szem előtt tartva járt el és még akkor is segített, amikor ügyvédet kellett keresnünk, pedig az vevőként a mi dolgunk lett volna. Kedves, vidám, segítőkész, közvetlen ember nagyon örülök, hogy megismerhettem!

Bozsok Éva

Ingatlanunkat Szabó Éva segítségével tudtuk sikeresen eladni.Próbálkoztunk más irodával is, de mind sikertelen volt. Évától nagyon sok segítséget és tanácsot kaptunk. Mindenben segítőkész és megbízható munkájával maximálisan képviseli az ügyfelek érdekeit. Kedves megjelenése bizalmat ébreszt az emberben.

Németh Lászlóné