Szikszay János

Szikszay János

ULTRA
  • Ingatlanértékesítő
  • Budapest
+36 (30) 362 1277
Kedves Érdeklődő!

Az ingatlan legtöbbször egy élet munkáját jelenti, így különösen fontos számomra, hogy az ügyfeleim elégedettek legyenek az eredménnyel. Azt vallom, hogy csak lelkiismeretes, becsületes hozzáállással érdemes végezni e hivatást.
Sok mindent próbáltam az elmúlt évtizedekben, diplomámat művelődésszervezőként szereztem, de mechanikai építőgépész technikusi és középfokú számítástechnikai szoftver-; és rendszerüzemeltetői végzettséggel is rendelkezem. Mindezeket szerencsésen tudom ötvözni munkám során, melyhez az ingatlanértékesítői oklevelet is megszereztem.
Munkámat mindig az eladói/kiadói, mind pedig a vevői/bérlői oldal érdekeit szem előtt tartva végzem, s az egész folyamatot végigkövetem a kezdetektől a birtokba adásig.
Háttérbázisként mögöttem áll a VING profi rendszere, amely biztosítja a gördülékeny ügyvédi, energetikai és hitelügyintézési lehetőséget is.
Az eladási folyamat során ingatlana a legjobb kezekben lesz, Ön pedig a legnagyobb biztonságban!
Forduljon hozzám bizalommal, várom megtisztelő hívását!

Ingatlanok

Minden igényt kielégítő ikerház kiadó Pesthidegkút...

Budapest 2. kerület, Gazda utca
Kiadó ikerház, 430 m2
1 315 800 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Csendes, kiváló helyen lévő családi házrész Pester...

Budapest 20. kerület, Hosszú utca
Eladó házrész, 107 m2
36 490 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Mediterrán stílusú luxus ikerház a Tópart utcában

Budapest 2. kerület
Kiadó ikerház, 236 m2
800 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Rezsihatáron belüli, átlagos lakás eladó a Magdoln...

Budapest 8. kerület, Kálvária utca 21
Eladó tégla lakás, 44 m2
36 900 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Rezsihatáron belüli, újszerű sorház Siófok-Balaton...

Siófok Balatonkiliti, Honvéd utca 66
Eladó sorház, 62 m2
42 000 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Luxus családi ház kiadó Máriaremetén

Budapest 2. kerület
Kiadó családi ház, 320 m2
1 545 600 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Teljesen felújított, prémium négyszobás lakás kiad...

Budapest 11. kerület
Kiadó tégla lakás, 110 m2
740 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Felújított, stílusos, napfényes lakás a Városliget...

Budapest 14. kerület
Eladó tégla lakás, 77 m2
63 250 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Meglátni és megszeretni, olykor a pillanat műve!

Budapest 7. kerület, Dob utca
Eladó tégla lakás, 69 m2
89 900 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Csendes, nagypolgári 4 szobás lakás a Duna mellett

Budapest 9. kerület, Soroksári út
Eladó tégla lakás, 111 m2
95 000 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Mesés erdészház a Mátra szívében

Parádsasvár
Eladó családi ház, 477 m2
550 000 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Ilyet máshol nem talál, mert itt van a hóhatár!

Parádsasvár
Eladó hotel, szálloda, 477 m2
550 000 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Napfényes, nyugodt lakás a bulinegyedben

Budapest 7. kerület
Eladó tégla lakás, 64 m2
74 000 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Csendes, világos, kétgenerációs családi ház Pester...

Budapest 20. kerület, Nyáry Pál utca
Eladó családi ház, 80 m2
48 000 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Nagypolgári lakás a Corvin-negyedben eladó!

Budapest 8. kerület
Eladó tégla lakás, 123 m2
98 400 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Családi ház? Vállalkozás? Műhely? Telephely? Mind...

Budapest 20. kerület, Vörösmarty utca
Eladó családi ház, 113 m2
89 900 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Stílusos, komfortos, felújított téglalakás eladó!

Budapest 8. kerület, Kiss József utca
Eladó tégla lakás, 83 m2
79 600 000 Ft
Szikszay János

Szikszay János

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
János már az első pillanatban szimpatikus volt. Profizmusa miatt teljesen biztonságban éreztem magam. Csak pozitív tapasztalataim voltak, végig "fogta a kezünket". Agilis, körültekintő, korrekt, szakmája minden részében jártas. Olyan lehetőségekkel volt képes segíteni, melyek számunkra elérhetetlenek voltak. Ezekkel jelentősen meggyorsítva a sikeres folyamatot. Kedves, figyelmes, segítőkész, megbízható. Csak ajánlani tudom!

Tóth Gábor

János, egyszerűen hihetetlen! Eladóként és vevőként is jelen voltam már jelen párszor az ingatlanpiacon, de ilyen erényekkel és odaadással tevékenykedő ingatlan közvetítővel még nem találkoztam. Szinte felsorolhatatlanok azok a szakmai és emberi erények, melyekkel János rendelkezik, de megkísérlem: - végtelen türelem és empátia az ügyfelekkel szemben - hallatlan korrektség és alaposság az ügyek intézésében és kézben tartásában - Minden ígéretét betartja, soha nem beszél mellé , nem keres kibúvókat - Lelkiismeretes és rendkívül emberszerető, ügyfeleihez segítőkészen, mély empátiával, szinte barátként viszonyul - kiváló szakmai hozzáértéssel készíti az eladásra szánt ingatlanok fotóanyagát - végtelen jóindulattal és segítőkészséggel viseltetik mindenki felé - csak megerősíteni tudom az előző ajánlást író ügyfele, igen találó zárómondatát "Válaszd Jánost, ha a legkülönb, csupaszív ingatlanost szeretnéd!"

Molnár István

Válaszd Jánost, mondok pár okot, amiért 5* jár neki: - pontos, - precíz, - alapos, - megbízható, de tényleg, - elképesztően igényes a munkája, az elkészült képek fantasztikusak, - a legnehezebb helyzeteket is megoldja, - elmondhatatlanul emberi, - a legjobbat szeretné mindenkinek és mindent megtesz ezért, - nyugodtan rá bízhatsz bármilyen ügyintézést, - mondjam még? végtelenül sok jót és csak jót tudnék mesélni! Voksolj Jánosra, ha a legkülönb csupaszív ingatlanost szeretnéd! 😊

Benedek-Tihanyi Tímea

Kiadó ingatlanunk következő lakójának megtalálása rengeteg energiát követelt tőlünk. Ekkor dontöttünk úgy, hogy igénybe vesszük János szolgálatait, aki felkészültségével és szakmai tapasztalatával rövid időn belül megtalálta a megfelelő jelöltet. Így nekünk már csak a részletek véglegesítésénél kellett jelen lennünk. Azóta is mindenkinek ajánljuk, különösen páratlan segítőkészsége és rugalmassága miatt!

Sárközi Éva

Sürgető albérletkeresésben találtam rá egy János által hirdetett lakásra. Végtelenül rugalmas és segítőkész volt már a megtekintésnél is. A lakás minden négyzetcentiméterét maximális alapossággal és körültekintéssel mutatta be. Beköltözés után felajánlotta, hogy ha bármi problémám akad a jövőben az ingatlannal kapcsolatban, keressem bátran. Jó szívvel ajánlanám őt bárkinek.

Bata Ágnes

Én csak ajánlani tudom Szikszay Jánost, nagyon segítő kész volt, lelki ismeretesen segített mikor a kiszemelt albérlet kiadó gyerekesen viselkedett és röktön segített kiválasztani az új lakást, szűkös határ időben is nyomás alatt, emberséges tudott maradni és segítő kész is és nem vette félválról a költözésemet. Aki ingatlan ügyben keres közvetítőt, annak Szikszay Jánost ajánlom.!!! :)

Péter Ferenc

Már néhány hónapja hirdettük lakásunkat, de nem sikerült eladnunk. Aztán jött János minőségi hirdetése, alapossága, fotói, mely után az általa elsőnek hozott érdeklődővel sikerült is megegyeznünk. Korrekt és megbízható! Mindig rendelkezésünkre állt, ha bármi kérdésünk volt. Ajánlom mindenkinek!

Horváth Imre

Jani rendkívül lelkes és segítőkész volt végig, amíg a lakásom eladásra nem került. Bármi történés volt az üggyel kapcsolatban, rögtön jelzett, keresett, ha volt valami gond. Csak ajánlani tudom!

Sznyt Dániel

János nyugodt, diszkrét stílusa, kiemelkedő segítőkészsége, türelme, a tulajdonossal és velem való kapcsolattartása, kommunikációja révén született meg lányunk első otthona, melyben reméljük sok boldogsága lesz. Köszönjük!

Rakota Edina