Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

  • Prémium ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (70) 606 3597
Szirbik Sándor vagyok a szegedi Városi Ingatlaniroda ingatlanértékesítője.
2006 óta foglalkozom értékesítéssel, illetve ügyfelekkel. 2006-ban a Fundamenta Lakáskassza ZRT.nél kezdtem, kb 1.5 évig lakás takarékpénztári megtakarításokkal, és hitelezéssel foglalkoztam, mind meglévő, mind új ügyfelek igényeit szolgáltam ki. 2008-ban váltás következett, hitelezéssel kezdtem még komolyabban foglalkozni, kb 15 bankkal voltam napi kapcsolatban. Ugyanekkor hálózatfejlesztési manager is voltam, hitelügyintézők menedzselése, segítése is a feladataim közé tartozott. Sajnos a 2008 év végi gazdasági válság nem kedvezett a hitelezési tevékenységnek, mint sok minden másnak sem. Ezután más útra terelődtem, de 2012 márciusától újra ügyfelek között találtam magam, ingatlanok értékesítésével kezdtem el foglalkozni és jelenleg is ezt teszem a Városi Ingatlaniroda értékesítői csapatát erősítem. Úgy gondolom, hogy a több éves szakmai tapasztalatom nagy segítség lehet, mind az eladóknak, mind pedig a vevőknek egyaránt. Kérem tegyen próbára én mindig azon leszek, hogy amit csinálok, azt maximális szakmai szinten űzzem. Fontos számomra, hogy, ha akadályba is ütközünk, ne az akadályt lássuk, hanem, hogy megtaláljuk rá a megoldást.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Szegeden, három szobás lakás eladó!

Szeged Északi városrész, Ág utca
Eladó panel lakás, 53 m2
27 500 000 Ft
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Zöldövezeti otthon Szeged Belvárosában!

Szeged Belváros, Maros utca
Eladó tégla lakás, 72 m2
46 900 000 Ft
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Eladó telek, Makón a Tatár utcában!

Makó, Tatár utca
Eladó telek
2 990 000 Ft
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Szentesi családi ház, mindenhez közel!

Szentes
Eladó családi ház, 106 m2
29 500 000 Ft
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Ennél belvárosibb nem is lehetne!

Szeged Belváros
Eladó tégla lakás, 92 m2
79 900 000 Ft
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Eladó Újszegedi Telekrész

Szeged Újszeged
Eladó telek
8 250 000 Ft
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Szőregi közművesített telek, akár építési engedéll...

Szeged Szőreg
Eladó telek
39 000 000 Ft
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Szőregi közművesített telek

Szeged Szőreg
Eladó telek
27 000 000 Ft
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Makói, mezőgazdasági tanya/telephely eladó!

Makó
Eladó telephely, 1285 m2
140 000 000 Ft
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Makói, mezőgazdasági tanya/telephely eladó!

Makó
Eladó tanya, 1285 m2
140 000 000 Ft
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Sándor személyében egy korrekt, professzionális szakembert ismertem meg, aki nagy hozzáértéssel kezelte ingatlanunk értékesítését (melynek értékesítése hihetetlen 2 nap alatt megtörtént!), majd az ezt követő adás-vételi szakaszban is végig segítségünkre volt. Bármilyen felmerülő kérdéssel bizalommal tudtunk hozzá fordulni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Polgár Károly

Sándorban egy igazán emberközeli, empatikus, maximálisan segítőkész egyént ismertem meg. Mindenben figyel az eladó igényeire, és követi is azokat. Aki teheti, és éppen abban a helyzetben van, keresse bátran ingatlaneladási szándékával. Egy pillanatra sem fogja megbánni. Mindent nagyon köszönök, kedves Sándor. Munkájához sok sikert kívánok a továbbiakban is.

Molnár Szilvia

Sándor a hirdetést követő 1 hónapon belül sikeresen értékesítette az ingatlanomat.Kiváló munkát végzett és korrekt vevőket szerzett.Mindig pontos és rugalmas volt.Precízen intézte a folyamatokat még hétvégén is.Én nagyon meg voltam elégedve a munkájával.Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kiss-Csepregi Árpád

Sándor nagyon profin, és segítőkészen állt hozzánk. Az ingatlanok megtekintése során rengeteg olyan kérdést szegezett a tulajdonosnak, ami nekünk eszünkbe sem jutott volna; ekkor már tudtuk, hogy a lehető legprofibb szakembert találtuk meg. Neki köszönhetjük, hogy a teljes ügymenet gördülékenyen zajlott le. Az Ő érdeme az is, hogy megtaláltuk a számunkra legmegfelelőbb ingatlant. Párommal nem voltunk könnyű esetek, mivel még nem volt tapasztaltunk ingatlanvásárlásban, ezért sokszor bizonytalanok voltunk, de Sándor profizmusának hála, nem maradt megválaszolatlan kérdés bennünk. Bármikor hívtuk, rögtön rendelkezésünkre állt. Sokszor volt olyan, hogy kipattant egy kérdés a fejünkből és amikor felhívtuk, Sándor nem csak válaszolt a kérdésre, hanem biztosított, hogy az adott dolog intézése már folyamatban is van. Ezért nagyon hálásak vagyunk Neki, mert ritka az olyan ügyintéző, aki kérés nélkül, teljeskörűen intéz mindent, ez nem csak az adásvételi szerződés aláírásáig, hanem a költözés napjáig jellemzi Sándor munkáját, hozzáállását. Köszönjük szépen: Balázs & Szandi

Zámbori Balázs

Szirbik Sándor,Rendkívül megbízható,korrekt,pontos,nagyon jó kapcsolattartó,a sok válogatás ellenére is TÜRELMES!!!!,Az ügyfél érdekeit szem előtt tartó embernek ismertük meg,mindenkinek ŐT ajánljuk aki lakásvásárlással kapcsoltban segítségre szorul.Köszönjük a segítséget.:-)

Magyarné B. Piroska

Már másodszor hozta össze a sors a családomat Sándorral ingatlanügyek intézését illetően. Munkája felelősségteljes, gyors, megbízható, Amennyiben a jövőben újra szükségünk lenne ingatlannal kapcsolatos ügyek lebonyolítására újra rá esne a választásunk. Csak ajánlani tudjuk.

Domonkos Kálmán Krisztina

Tisztelt Szirbik Úr ! Köszönöm szépen segítségét, készséges hozzáállását, a lakást átadtam a vevőnek.

Bónus P.

Lelkiismeretes és profi munka volt, nagyon elégedett vagyok Sándor munkájával és ajánlom minden leendő ügyfelének ! Tisztelettel: id. Barna József

id. Barna József

Köszönjük az együttműködést és a rugalmasságot. Nekem öröm volt együtt dolgozni veled, távolról is könnyen ment minden. Ha a jövőben szükségünk lesz ingatlanközvetítésre, mindenképpen hozzád fogunk fordulni. Üdv, P. Márti

P. Márta

Kedves Sándor! Ingatlanom gyors eladásához nagyban hozzájárultak az általad készített szuper fényképek, melyek a valóságot tükrözve, mégis a lehető legjobb oldaláról mutatták be ingatlanom. Köszönöm hihetetlen profizmusod és precizitásod!

Tóth K.

Elégedett vagyok Szirbik Sándor munkájával. Magas szinten, profizmussal - s ami a legfontosabb - eredményesen, mindkét fél megelégedésére végezte munkáját jó emberismerettel, kiváló szakmai felkészültséggel. Örülök, hogy a Városi Ingatlanirodát választottam, s annak külön örülök, hogy Szirbik Sándor vállalta a munkafeladatot.

Sebestyén Imre

Kedves Sándor, köszönöm megbízható, segítő munkáját a házam eladása és az új lakás vásárlás esetében is. Gyors, precíz, szakmailag is kifogasolhatatlan volt a segítsége. További sok sikert kívánok Önnek és ügyfeleinek is.

Madarász Józsefné

Sándort csak ajánlani tudom:) Megbízható,türelmes, jó érzéke van az ingatlanos szakmához, sokat segített nekünk. Köszönjük!

Kovács Adrienn

Ha megbízható ingatlanost keresel, bátran merem ajánlani Szirbik Sanyit! Precíz, alapos, és biztos, hogy megtalálja azt az ingatlant, amit keresel. :)

Karsai Norbert

Az első találkozástól kezdve az adás-vételi szerződés megkötéséig, megbízható, pontos volt, rendkívül empatikusan és megértően állt hozzánk. Kommunikációja, kapcsolattartása is kimagasló. Mindenkinek szívből ajánlom! Köszönjük Sándor!

CsB Emese

Lakásunk eladásával bíztuk meg Sándort nagyon korrekt rugalmas segítökész volt. Az eladás menete alatt mindenben segített korrekten tájékoztatott bármilyren kérdésünkre azonnal válaszolt. Minden lakásat eladni kívánónak nyugott szívvel ajáljuk.

Kókai Eszter

Szirbik Sándor az ingatlan értékesítését mindkét fél megelégedésére, kellő figyelemmel és odaadással végezte. Ajánlani tudom.

Mészáros Gábor

Sàndor lakáskiadásban segitett, türelmes, lelkiismeretes és szorgalmas szakembernek ismertük meg, szívesen ajánljuk másoknak is. Köszönjük a munkáját!

Dobó Bernadett és Csaba

Szirbik Sándor nagyon lelkiismeretes, segítőkész ingatlanközvetítő. Mind a lakásunk eladásában, mind az új lakás megtalálásában sokat segített nekünk. A kapcsolattartást nagyban megkönnyítette, hogy az esti órákban és hétvégén is mindig a rendelkezésünkre állt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Jakus Petra

Tisztelt Szirbik Sándor! Köszönöm szépen a gyors és szakszerű munkáját. Jelentkezésemet követően azonnal megszervezte a megvásárolni kívánt ingatlan megtekintését, a munkaidő kereteken kívül is maximális segítőkészséggel állt a rendelkezésre. Szívügyének tekintette a felmerülő problémákat és sajátjaként oldotta meg azokat. Az ügyintézés és ártárgyalás során empátiával és körültekintően járt el, korrekt és gyakorlatias tanácsokkal látott el. Nyugodt szívvel ajánlom az Ön személyét és munkáját minden ingatlan vásárlónak. Kovács D. Anita

Dr. Kovács Dobák Anita

Sándort már évek óta ismerem és tudtam róla, hogy pontos, megbízható, munkájára igényes és mindemellett nagy szakértelemmel rendelkezik. Nem volt kérdés számomra kinek a segítségét fogom kérni új otthonunk megtalálásában. Nem voltunk egyszerű esetek a párommal, de Sándor végig ott volt velünk, tűrte az állandóan változó elképzeléseinket és alkalmazkodott hozzánk. Fáradhatatlanul dolgozott hétvégén és hétköznap is. Neki köszönhető, hogy nem vettünk olyan házat amit később megbántunk volna, hála a körültekintésének és remek kérdéseinek, amik nekünk eszünkbe sem jutottak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, remek szakember!

Sulyok Balázs

Korrekt, megbízható, rugalmas ember nagy türelemmel.

Csonka Antal

A lakásom eladásával bíztam meg az ingatlanirodát. Sándor minden segítséget megadott, kéréseimet teljes mértékben figyelembe vette és naprakészen tartott az egész folyamat során. Nagyon rövid idő alatt, az általam elvárt áron sikerült értékesítenie az ingatlant. Mindvégig úgy éreztem, hogy a megfelelő ember foglalkozik az értékesítéssel, hiszen az első pillanattól kezdve nyilvánvaló volt, hogy Sándor professzionálisan, a részletekre odafigyelve, az ügyfél igényeit maximálisan figyelembe véve dolgozik.

Zsadányi Dóra

Szirbik Sándor egy segítőkész, kedves, hozzáértő szakember. Az ingatlanunk értékesítése során mindvégig maximálisan képviselt minket. Munkájával elégedettek voltunk, mindenkinek ajánlani tudjuk.

Szekula Ildikó

Szegedi lakásvásárlásunk során kerültünk kapcsolatba Szirbik Sándorral . Személyében egy maximálisan segítőkész, humánus embert ismerhettünk meg. Az ügyintézése gyors, pontos és figyelmes volt. Nagy segítség volt számunkra magasszintű szaktudása és rugalmassága. Köszönjük. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk !!

Katona Mária

Kedves, lelkes és korrekt csapattal, és első sorban Szirbik Sándorral dolgozhattam együtt. Munkájukkal nagyon elégedett vagyok és csak ajánlani tudom őket. Köszönöm szépen a segítségüket és további sok sikert kívánok nekik! :)

Nagy Katalin

Szirbik Sándor egy segítőkész, hozzáértő szakember. Az ingatlanunk értékesítése során rendkívül körültekintően, felkészülten és magabiztosan képviselt minket mint eladókat. Teljes mértékben elégedettek voltunk a munkájával. Bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá akár hétvégén is. Ezúton is köszönjük a munkáját, bátran ajánljuk mindenkinek aki ingatlan vételen vagy eladáson gondolkodik. Üdvözlettel a Dávid Család

Dávid László

Szirbik Sándor az igényeinket, elvárásainkat teljes mértékig figyelembe véve végezte a munkáját. Folyamatosan tájékoztatást kaptunk a folyamatról. Rugalmas, segítőkész és megbízható. Precíz munkát végez. Köszönjük szépen a munkáját, a jövőben is tartani fogjuk a kapcsolatot.

Szigeti József

Ismerős útján kerültem kapcsolatba Szirbik Sándorral. Az első találkozástól kezdve a szerződés aláírásig.Korrektül tájékoztatott mindenről,amikor szükséges volt,gyorsan rendelkezésre állt. Abszolút gyorsan,problémamentesen zajlott a lakás eladása. Tájékozottságának és szakmai felkészültségének köszönhetően zökkenőmentesen ment minden. Sanyiban precíz, segítőkész,udvarias embert ismertünk meg a férjemmel, akit csak ajánlani tudunk, hiszen nagyszerűen végzi munkáját és hozzáállása példaértékű.Köszönjük a segítségét!!

Vargáné M.Mónika

Sándor az ingatlant pár nap alatt értékesítette, az áregyeztetésnél valamint az adásvételi szerződésnél személyesen is közreműködött. Kérdéseinkkel bármikor (hétvégén, akár este is) fordulhattunk hozzá, az érdekeinket maximálisan képviselte. Vevőként és eladóként is megismertük munkáját, felkészült és megbízható ingatlanos, köszönöm közreműködését.

Miksi Anett

A Sándorral való együttműködés nagyon könnyű és sikeres volt. Sándor kedves és kitartó, ha a megfelelő lakás megtalálásáról van szó. Egy rövid beszélgetés után gyorsan felismerte milyen tipusú ingatlant keresek, és megtett mindent annak érdekében, hogy gyorsan megtaláljam a nekem való lakást. Nagyon együttműködő és célratörő. Nagyon szépen köszönöm a pozitív együttműködését és hogy mindig türelmes volt a közös munka alatt.

Dezső Gabriella

Szívből ajánlom a Városi Ingatlaniroda megbízását azok számára, akik ingatlanjaikat el szeretnék adni! Szirbik Sándor Úr a legnagyobb figyelemmel és körültekintéssel vette kezébe lakásunk hírdetését. Igyekezett a legnagyobb tapintattal bemutatni az érdeklődőknek lakásunkat. Az ügyintézésre semmi gondunk nem volt, az irodában csak alá kellett írni az ügyvédük által megírt adásvételi szerződést. Ők intézték a lakásunk energiatanusítványának elkészítését, sőt a vevők hitel ügyintézését is.

Joób István

Teljes mértékben meg voltunk elégedve a munkájával, Minden kérdésünkre szakértelemmel és türelemmel válaszolt. köszönjük a lakásvásárlás alkalmával nyújtott segítséget. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Szabó Györgyei Alfréd

Sándor lakásvásárlásnál segített nekünk! Nagyon elégedettek vagyunk munkájával. Gyors, pontos, rendezett, és összefogott, jól megszervezett volt az adásvétel! Bármilyen kérdésünk volt, türelmes és segítőkész volt mindenben! Mindenkinek ajánlom aki ingatlan vásárlás előtt áll és megbízható, pontos, segítőkész ingatlanértékesítőt keres! Köszönjük mégegyszer közreműködését!

Soósné Bíró Anett

Köszönöm Szirbik Sándor ingatlanosomnak eddigi munkáját és segitségét, amivel teljes mértékben megvoltam elégedve! Köszönöm!

Fehér Andrea

Szirbik Sándort, bárkinek jó szível ajánlom. Nagyon szimpatikus, segítőkész ember. 1 hét alatt, sikerült a lakásproblémát megoldani segítségével. Ő volt az az ember, akit bármikor hívattam még hétvégén is . Csak ajánlani tudom mindenkinek. Molnárné

Molnár Jánosné

Nagyon kedves, szimpatikus fiatalember. Abszolút megbízható, pontos, precíz, alapos. Segítségemre volt minden esetben. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek a közreműködését.

Gönczi Ildikó

Pontos, alapos és megbízható szakember! Közel 6 hónap alatt sikerült megfelelő lakást találnunk és annak a papír részeit is végigvinni. Ez idő alatt folyamatosan kapcsolatban voltunk, segített minden felmerülő problémát megoldani. Ajánlom Sándort mindenkinek, biztos vagyok benne, hogy meg fog oldani minden esetleges problémát!

Lénárd

Szirbik Sándort igyekvő,pontos, segítőkész embernek ismertem meg.Már szinte úgy tűnt,nem találjuk meg a megfelelő ingatlant idős rokonunk részére,ő nem adta fel,tovább keresgélt.Végül rátaláltunk a megfelelő lakásra.Profi módon,gyorsan intézte a papírokat,látszott,hogy rutinos "ingatlanos".Az ügyvéddel is gyorsan felvette a kapcsolatot,így gördülékenyen,mindent előkészítve tudtunk menni szerződést kötni. Bárkinek jó szívvel ajánlom.Mi nagyon elégedettek voltunk vele.

Vassné dr Csukonyi Katalin

Tisztelt Szirbik Sándor! Kedvességével, megjelenésével jó benyomást keltett, munkájával nagyon elégedettek voltunk. Tisztelettel: Mágori János és Mágori Jánosné

Mágori János és Mágori Jánosné

Nagyon kedves, korrekt ingatlanközvetítővel sikerült találkoznom, akinek segítségével szinte 1 hét alatt el is kelt a lakásom. Lelkiismeretesen végig követte az adás-vételt az utolsó mozzanatig. Hozzáértő szakember akit bátran ajánlani tudok mindenkinek! Köszönöm!

Engi Piroska

Sándor segítségével egy nap alatt megtaláltuk a megfelelő lakást. Nagyon profi a munkájában, figyelmes és megbízható. Fáradhatatlanul, hétvégétől függetlenül dolgozott együtt az egész iroda, hogy nekünk és az eladónak jó legyen. A foglalózástól a kulcsátadásig jelen voltak. Csak ajánlani tudjuk Szirbik Sándort és az irodát. Köszönjük.

Molnár Beáta

Sándor ingatlan bérbaadásban segédkezett nekünk. Első körben azt tünt fel, - mint sok más hírdetéssel ellentétben - itt Nagyon jó minőségű, és a lényeget mutató fotók voltak. De ez mondható el az egész munkájáról, és hírdetéséről. Alapos, precíz és kellően szakmai. Mindenről, mindig időben tájékoztatott. Csak ajánlani tudom

Gábor

A lakás eladása során mindig készséggel állt rendelkezésünkre. Sándor segítőkészségének, hozzáállásának és jó üzleti érzékének köszönhetően meglehetősen rövid idő alatt értékesítette az ingatlant. Ezúton is köszönjük! Mindenkinek bátran ajánlom.

Boross Emese

Visszatérő "vendég" vagyok, mivel korábban mind eladásban, mind vételben kértem már Sándor segítségét. Most sem bántam meg. Az értékeit jól megmutató képeknek, a frappáns hirdetésnek és a profi hozzáállásnak köszönhetően sikerült gyorsan, reális áron eladnom a lakásomat. Bátran ajánlom Sándort mindenkinek, aki ingatlan eladáson vagy vételen gondolkodik. :-)

Fazekasné Csontos Éva

Köszönjük a közreműködésed, meg voltunk elégedve a munkáddal, csak ajánlani tudunk másnak i.

Király Attila

Köszönöm szépen a nem csak szupergyors, de árban elvárásaimnak megfelelő értékesítést! Minőségi hirdetés, precizitás, felesleges körök nélküli, hatékony kommunikáció, kiemelkedő szakértelem. Csak ajánlani tudom! *****

Frolyó Anett