Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

  • Ingatlanértékesítő
  • Lenti
+36 (30) 489 8785
Kedves Érdeklődő!

Szűcs Fanni vagyok, Lenti és környékén dolgozom, mint ingatlanközvetítő.

Külföldön szerzett ingatlanértékesítő tapasztalataimat szeretném itthon tovább folytatni. Szeretek kommunikálni, új embereket megismerni, ami ebben a szakmában elengedhetetlen és nagyon fontos is egyben.
Ha szeretne teljeskörű ügyintézést, legyen az eladás vagy vásárlás, a teljes folyamat zökkenőmentes lebonyolításában az elejétől a végéig ott leszek és segíteni fogok Önnek.

Várom jelentkezését.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Örök panorámás építési telek Márokföldön

Márokföld
Eladó telek
6 500 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Friss ingatlan

Gyümölcsössel körülölelet pince pazar kilátással

Lenti
Eladó zárt kert, 32 m2
7 800 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Lovásziban, madárcsicsergős helyen földszinti laká...

Lovászi
Eladó tégla lakás, 39 m2
11 500 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Lakóház a Lenti hegyen csodás panorámával

Lenti
Eladó családi ház, 58 m2
22 900 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Mumori mámor, csak Rád vár

Lenti
Eladó családi ház, 153 m2
44 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Hármat egy csapásra, ezt nem érdemes kihagyni

Lovászi
Eladó vendéglátó, 186 m2
15 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Otthon, édes otthon az Őrség ölelésében.

Márokföld
Eladó családi ház, 78 m2
45 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Eladó ház Lenti központjában, nagy udvarral.

Lenti
Eladó családi ház, 91 m2
25 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Vidéki álom, csodás területtel eladó!

Kerkáskápolna
Eladó családi ház, 333 m2
80 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Kiváló építési telek, de gazdálkodni is lehet rajt...

Lenti
Eladó telek
4 200 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Zöld övezetben építési telek Rédicsen

Rédics
Eladó telek
6 900 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Gyönyörű nagypolgári ház Lenti szivében!!

Lenti
Eladó családi ház, 109 m2
41 500 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Gyönyörű autentikus borospince a Lenti hegyen

Lenti
Eladó zárt kert, 150 m2
92 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Borospince a Lenti hegyen, egy kis panorámval!

Lenti
Eladó zárt kert, 20 m2
3 300 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Dupla pince, szép terület, kell ennél több?

Lenti
Eladó zárt kert, 38 m2
4 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Befektetne akár több üzlethelyiségbe? Ez kell Önne...

Lenti
Eladó üzlethelyiség, 160 m2
38 600 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Zöld övezetben, csendes részen, csak Rád vár

Lenti
Eladó családi ház, 88 m2
19 800 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Saját ház, ami még pénzt is hoz a házhoz!

Magyarszombatfa
Eladó családi ház, 150 m2
80 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Vissza a természetbe, az erdő közepére, a domb tet...

Gosztola
Eladó zárt kert
2 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Ide már csak be kell költözni és kész

Lenti
Eladó családi ház, 129 m2
48 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Azonnal költözhető családi ház Iklódbördőcén

Iklódbördőce
Eladó családi ház, 126 m2
30 750 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Teljesen felújított ház Tornyiszentmiklóson

Tornyiszentmiklós
Eladó családi ház, 120 m2
40 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Fiatalos, nagy családi ház Reszneken

Resznek
Eladó családi ház, 109 m2
34 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Akácos erdő Gosztolában

Gosztola
Eladó mezőgazdasági
1 500 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Eladó ház Lentiben, zöld övezetben!

Lenti
Eladó családi ház, 84 m2
15 000 000 Ft
Szűcs Fanni

Szűcs Fanni

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Gyors, hatékony, precíz és mindezek mellett nagyon kedves a Fanni. Ajánlom mindenkinek aki stresszmentes és gördülékeny ügyintézésre vágyik. További sok sikert kívánok Neki.

Temlén Miklós Antalnè

Fanni a megbízásunkat teljes mértékben teljesítette. Gyorsan talált vevőt az ingatlanunkra és az egész eladási folyamatot nagy hozzáértéssel bonyolította le. Minden részletkérdésben segítőkész volt és a felmerülő problémákra gyors és megfelelő megoldást talált. Ezúton is köszönjük fáradozását és a kitartó munkáját. Bárkinek szívből tudjuk tovább ajánlani.

Valeria Kalmar-Simon

Maximálisan meg voltam elégedve a munkájával! Köszönöm szépen!

Hencz Csaba

Fanni a legrátermettebb, legkedvesebb ingatlanos akivel eddig találkoztam. Ingatlanunkra nagyon rövid idő alatt talált vevőt. Mindenben segítségünkre volt. Ezúton is köszönöm neki.

János Németh

Fannit ingatlanom eladása miatt kerestem meg. Tapasztalt, türelmes és segítőkész hozzáállásával az eladás hamarosan létrejött. Naprakész információkkal szolgált, az ingatlanokról, és az adás / vételhez szükséges folyamatokról. Szakértelmének köszönhetően sikerült olyan vevőt találnia, aki gondos gazdája lesz az ingatlannak. Személyisége pozitív, bármi jellegű kérdéssel nyugodtan fordulhattam hozzá, mindig segítőkészen fogadta hívásomat :) Bárkinek ajánlani tudom Fannit. Köszönöm :)

László I.

Fanni nagyon ügyes, megbízható ingatlanos. A vidéki ingatlant nagyon gyorsan és nagyon jó áron el tudta adni. Nagyon kedves, öröm volt vele üzletelni. Ha bármikor eladó ingatlanom lesz csakis őt bízom meg az eladásával.

Kovács Zsolt

Amikor már úgy éreztük,hogy reménytelen helyzetbe kerültünk,egyszer csak a semmiből felbukkant egy bájos,de igen határozott,karakán hölgy, Szűcs Fanni.Aztán már észre se vettük,a mi rozoga vonatunk sínre került és egyre gyorsulva végül célba ért. Hurrá! Neki igen rövid idő alatt sikerült,amivel mi (nem tévedés) évek óta nyűglődtünk. Vevőre lelt a határszéli birtokunk egy eldugott kis faluban. Gyors,pontos,kiváló teljesítmény,profi munkát végzett a talpraesett ifjú hölgy,aki kézbe vette az ügyet,megoldotta már-már veszettnek hitt ügyünket. Köszönet érte Fannika!

Gyarmati József

Amit Fanni véghezvitt a házam eladásával kapcsolatban,az szinte hihetetlen.Amit az előző ingatlaniroda öt hónap alatt nem tudott eladni,ő egy-két hét alatt megtette.Egy igazi profi,nagyon meg vagyok vele elégedve.Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek,mert közvetlen,megnyerő személyisége,rugalmassága,magas szakmai tudása,idegennyelvismerete garancia a sikerre.Köszönöm neki még egyszer!

Nyéki Gyula

Fanni véleményem szerint kedves, megbízható, gyors. Kiváló kommunikációs és problémamegoldó képességgel rendelkezik. Lehetetlennek tűnő, bonyolult ügyeket is bátran vállal és sikerre visz! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Horváth Szilveszter

Szűcs Fanninak köszönhetően nagyon hamar sikerült új tulajdonost találni az eladni kívánt ingatlanomhoz. Nagyon hálás vagyok a segítségéért és szakértelméért. Rendkívül kedves, rugalmas és talpraesett, bárkinek jó szívvel ajánlom Fannit. További sok sikert kívánok a munkájához!

Tóth Gyuláné

Egy percig sem bántam meg, mikor a lányom felkereste Fannit. Màr a találkozásunk is megérne egy történetet, olyan hihetetlen volt. Épp úgy mint az ingatlanom értékesítése. Megkeresésünk után gyorsan/rugalmasan/zökkenőmentesen zajlottak a dolgok, mindent elintézett. A fényképek készítésekor is láttam már, hogy profi szakemberrel van dolgom. Precízen és hatékonyan dolgozott, látszott naprakész és felkészült az ingatlan világában. Aminek olyan gyorsan meglett az eredménye amire álmomban sem gondoltam volna. Mèg csak most köszöntünk el, de már csörgött is a Fanni a jó hírrel. Bátran ajánlom mindenkinek, számomra Ő nem csak egy ingatlanos, hanem egy nagyon kedves személyt is sikerült megismernem. Legközelebb eladó ingatlan esetén már tudom kit fogok hívni vagy ajánlani. Mindent köszönök. További sok sikert kívánok.

Wünsch Gábor

Eleinte ingatlanközvetítő nélkül terveztük eladni nagyszüleim lenti lakását, de Fanni remek és rugalmas feltételekkel keresett meg minket. Nem bántuk meg hogy vele szerződtünk, mert sikeresen eladta a lakást. Személyében kedves, segítőkész rugalmas szakembert ismerhettünk meg, aki összehozott minket egy szimpatikus vásárlóval. Még egyszer szeretném megköszönni a segítséged!

Kovács Zsolt

Kiemelkedően kedves és jól informált a Fanni.Rengeteg terhet levett a vállunkról és nagyon sok mindenben segített nekünk.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Földházi Miklósnè

Fanninak, szeretném megköszönni a lelkiismeretes segítőkész, felkészült, gyors munkavégzését. Mindenkinek ajánlom, aki sikeres megoldást szeretne. Nekem is ismerősöm ajánlotta.Így utólag örülök neki, hogy elfogattam a segitségét, és el tudtam adni az ingatlanomat rövid időn belül.

Halászné Horváth Katalin

Nagyon szépen köszönöm Szűcs Fanninak a precíz,hatékony munkáját,nélküle nem tudtam vólna ilyen rövid idő alatt eladni Lenti lakásomat.Hála és köszönet érte.

Csiszár Lászlóné

Köszöm szépen Fanninak,hogy levette a gondot a vállamról es rövid idő alatt eladta az ingatlant.Minden ismerősömnek beajánlom,szakértelme,közvetlensége,meghozta gyümölcsét!Sok sikert a továbbiakban!

Lapath Balázs

Szűcs Fanni révén a Lentihegyi ingatlanomat sikerült nagyon hamar eladni, nagy segítséget jelentett a szakértelme, az értékesítés kapcsán nagyon rugalmasan és korrektül járt el. Ajánlom más ingatlaneladó számára.

Varga Károlyné