Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

  • Kapcsolattartó
  • Veresegyház
+36 (30) 451 5341
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves leendő ügyfelem, üdvözlöm az oldalamon.

Tapasztó Eszter vagyok a Városi Ingatlaniroda (Ving) értékesítője.
A férjemmel és kiskutyámmal Erdőkertesen élünk immár családi házban, azonban korábban több albérletben, majd saját lakásban is laktunk Budapesten.
Az ingatlanértékesítés előtt az állami szférában gazdaság védelemmel foglalkoztam csaknem 10 éven át, így széleskörű tudással rendelkezem a gazdaság minden ágazatában, területén.
Munkám során mindig igyekeztem az ügyfelek védelmét maximálisan és professzionálisan biztosítani. Célom, hogy az ingatlan értékesítése során is a lehető legmagasabb színvonalat nyújtsam mind szakmailag, mind emberileg. Számomra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb.
Ezért csatlakoztam a Ving csapatához, mivel profizmusukkal teljes mértékben az ügyfeleket szolgálják.
Magamat megbízhatónak, felelősségtudatosnak és rugalmasnak tartom. Igyekszem munkámat alaposan, gyorsan és pontosan végezni.

Amennyiben megtisztel bizalmával, folyamatos kapcsolattartást és elérhetőséget, naprakészséget, hirdetésének elkészítését, a csapatom által teljeskörű szolgáltatást (hitelügyintézést, ügyvédet, energetikust) tudok Önnek nyújtani. Az ország egész területén tudok segíteni az ingatlan értékesítésben.

Akár ingatlan eladásról, bérbeadásról, vásárlásról és bérbevételről legyen is szó, bátran keressen, a nap bármely szakaszában rendelkezésre fogok állni.

Várom jelentkezését!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Két telek egy lakóházzal egyszerre Tápiógyörgyén

Tápiógyörgye
Eladó családi ház, 135 m2
8 500 000 Ft
Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Állatbarát lakás eladó Káposztásmegyeren

Budapest 4. kerület, Ügető utca
Eladó panel lakás, 64 m2
39 000 000 Ft
Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Számtalan lehetőségű ingatlan Hugyagon

Hugyag, Vadvirág utca
Eladó családi ház, 160 m2
11 000 000 Ft
Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Luxus apartmanhotel Budapest szívében

Budapest 7. kerület, Dohány utca
Eladó vendéglátó, 357 m2
614 000 000 Ft
Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Csömörön panorámás építési telek

Csömör
Eladó telek
22 000 000 Ft
Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Vevőként kértem Eszter segítségét, hogy keressünk számomra egy megfelelő ingatlant. Végül nem a bemutatott lakások közül választottam, hanem egy korábbi, egyénileg megtekimrettet, de én maximálisan meg voltam elégedve Eszter munkájával. Segítőkészen és lelkiismeretesen állt hozzá ügyemhez. Bármikor elérhető volt, határozottan, gyorsan és pörgősen dolgozott. Minden kérdésemet türelemmel meghallgatta és szinte mindenre azonnal tudta a választ. Ha valami gond merült fel alternatívát és kész megoldasokat kínált fel. A következő ingatlanos ügyemhez is biztos meg fogom megkeresni őt. Ajánlom Esztert mindenkinek, aki ingatlanost keres!

Homolya Barnabás