Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (70) 263 5362
Tisztelt Érdeklődő!

Tokaji Tibor vagyok, a szegedi Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Tudom, hogy mindenkinek a saját ingatlanügye a legfontosabb, így én is szívügyemnek tekintem, hogy a hozzám fordulók a lehető legjobb döntést tudják meghozni, akár ingatlan eladásáról, akár egy családi fészek felkutatásáról van szó, vagy bérbe adná meglévő ingatlanját.

Számomra fontos, hogy aki hozzám fordul, és megtisztel a bizalmával - akár eladni vagy vásárolni kíván ingatlant -, neki az álmaira, elképzeléseire, anyagi helyzetére való tekintettel a legjobb megoldást találjam meg.

Célom az, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek az értékesítés/eladás/vásárlás során, illetve a folyamat lezárását követően is szívesen ajánljanak rokonaiknak, barátaiknak!

Forduljon hozzám bizalommal!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Belvárosi lakás bérleti joga elcserélhető saját tu...

Szeged Belváros
Eladó tégla lakás, 83 m2
27 000 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Szeged-Rókusi galériázott tégla lakás eladó

Szeged Rókus
Eladó tégla lakás, 51 m2
28 800 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Szegedi panoráma egy teljes egészében felújított l...

Szeged Tarján
Eladó panel lakás, 53 m2
30 900 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Ruzsai állattartásra alkalmas telephely eladó

Ruzsa
Eladó mezőgazdasági
100 000 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Szeged Felsővárosi befektetés vagy 2-3 generáció e...

Szeged Felsőváros
Eladó családi ház, 480 m2
129 990 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Egy igazán jó garzonlakás Alsóvároson

Szeged Alsóváros
Eladó tégla lakás, 39 m2
27 000 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Egy igazán jó családi ház Szentmihálytelken

Szeged Szentmihálytelek
Eladó családi ház, 103 m2
59 990 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Szatymazi, zártkerti családi ház eladó!

Szatymaz
Eladó tanya, 47 m2
20 990 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Polgári jellegű magánház Szeged belvárosában

Szeged Belváros
Eladó családi ház, 204 m2
262 000 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Csólyospálosi mezőgazdasági terület eladó

Csólyospálos
Eladó mezőgazdasági
2 000 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Balástya és Forráskút közötti mezőgazdasági terüle...

Balástya
Eladó mezőgazdasági
10 000 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Sándorfalván lakható, zártkerti nyaraló eladó!

Sándorfalva
Eladó zárt kert, 52 m2
20 500 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
TOKAI TIBOR ÚR EGY NAGYON JÓ SZAKEMBER, KORREKT ,MEGBÍZHATÓ, PONTOS,TISZTELET TUDÓ .MINDENBEN SEGÍTSÉG KÉSZ ,EZÉRT MINDENKINEK NYUGODT SZÍVVEL AJÁNLOM. KÖSZÖNÖM A MUNKÁJÁT.

dochnal robert

Tokaji Tibor Úr nagyon rátermett ingatlanközvetítő. Udvarias, reálisan tudja az ingatlan értékét felbecsülni és a leendő vásárlónak bemutatni- Az eladási folyamat során készségesen tájékoztatja az ügymenetekről a vevőket és az eladót. Tanácsaival a folyamat lezártáig az ügyfelek rendelkezésére áll.

Károly Szentágotai

Tokaji Tibor megbízható szakember. Elejétől a végéig részt vett az adás - vétel lebonyolításának minden egyes lépésében, precízen kivitelezve azt. Érezhetően szereti azt amit csinál, így maximálisan szívügyének tekinti az ügymenet zökkenőmentes lebonyolítását. Napra készen tisztában van az aktuális rendeletekkel , továbbá segítőkész és KORREKT, ami manapság rendkívül megbecsülendő tulajdonság! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Nagy Gábor

Tokaji Tibor szakmájának egy olyan képviselője aki viszza tudja állítani az ingatlanközvetítők jó hírét. Mindig pontosan érkezett ,segítet mindenben és mindenre kitrjedt a figyelme. Az első mozzanattól az utolsó utánáig jelen van és segít ha kell. Gyors pontos precíz. Csak ajánlani tudom.

Bokor Ádám

Korábban nem preferáltam ingatlan értékesítő segítségét , de be kell vallanom , hogy igen hasznos volt a tevékenysége. Több érdeklődő is érkezett(nem kíváncsiskodók és kirándulók) az Ő munkája által és végtére is meg lett az eredménye. Precízen, rugalmasan kezelte az ügymenetet ,segítőkészen állt mindennemű probléma megoldásához. Tudomásom szerint nem régen kezdte szakmája gyakorlását ,de megbízható, pontos és nem utolsó sorban BECSÜLETES hozzáállást tapasztaltam a részéről. Merem ajánlani a kétkedőknek is.

Bozsó Péter

Tokai Tibort a Ving iroda ingatlanközvetítő munkatársát bátran ajánlom minden ingatlan vagy lakás hirdetőnek. Lelkiismeretes és precíz munkájának köszönhetően 2 hónap alatt eladta a lakóingatlanom. Az eladás lebonyolítása gyors, pontos és gördülékeny volt. Az ingatlan közvetítést nem rég kezdte, de profi színvonalon vezényelte le az adásvételt. A további munkáihoz sok sikert kívánok. Tari Ella

Tari Ella

Ha valaki kiváló,pontos,gyors és szakszerű ingatlan közvetítést óhajt ,forduljon bizalommal a VING ingatlan közvetítő iroda tanácsadójához ,Tokaji Tibor úrhoz,aki minden követelménynek megfelel. Én személyesen megelégedett voltam vele.

Dochnal Róbert