Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

  • Kapcsolattartó
  • Szeged
+36 (70) 263 5362
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Tisztelt Érdeklődő!

Tokaji Tibor vagyok, a szegedi Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Tudom, hogy mindenkinek a saját ingatlanügye a legfontosabb, így én is szívügyemnek tekintem, hogy a hozzám fordulók a lehető legjobb döntést tudják meghozni, akár ingatlan eladásáról, akár egy családi fészek felkutatásáról van szó, vagy bérbe adná meglévő ingatlanját.

Számomra fontos, hogy aki hozzám fordul, és megtisztel a bizalmával - akár eladni vagy vásárolni kíván ingatlant -, neki az álmaira, elképzeléseire, anyagi helyzetére való tekintettel a legjobb megoldást találjam meg.

Célom az, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek az értékesítés/eladás/vásárlás során, illetve a folyamat lezárását követően is szívesen ajánljanak rokonaiknak, barátaiknak!

Forduljon hozzám bizalommal!

Ingatlanok

Belvárosi, kiváló adottságú földszinti lakás eladó...

Szeged Belváros
Eladó tégla lakás, 120 m2
53 000 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Stílusos lakás igényes bérlőnek, azonnali költözés...

Szeged Móraváros, Kálvária sugárút
Kiadó tégla lakás, 94 m2
160 000 Ft
Tokaji Tibor

Tokaji Tibor

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Tokai Tibort a Ving iroda ingatlanközvetítő munkatársát bátran ajánlom minden ingatlan vagy lakás hirdetőnek. Lelkiismeretes és precíz munkájának köszönhetően 2 hónap alatt eladta a lakóingatlanom. Az eladás lebonyolítása gyors, pontos és gördülékeny volt. Az ingatlan közvetítést nem rég kezdte, de profi színvonalon vezényelte le az adásvételt. A további munkáihoz sok sikert kívánok. Tari Ella

Tari Ella

Ha valaki kiváló,pontos,gyors és szakszerű ingatlan közvetítést óhajt ,forduljon bizalommal a VING ingatlan közvetítő iroda tanácsadójához ,Tokaji Tibor úrhoz,aki minden követelménynek megfelel. Én személyesen megelégedett voltam vele.

Dochnal Róbert