Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

  • Prémium ingatlanértékesítő
  • Győr
+36 (70) 335 5121
Több éves ingatlanos tapasztalattal a hátam mögött bátran állíthatom, hogy csak azt az ingatlant lehet belátható időn belül reális áron értékesíteni, mellyel az adott ingatlanértékesítő valóban foglalkozik.
Azt gondolom, hogy nem feltétlenül az ingatlanok számát kell növelni, hanem a munkámmal elégedett ügyfeleket. Csak arra az ingatlanra veszem fel a megbízást, amelyről meggyőződésem, hogy a megbízó elégedettségére jó áron fogjuk tudni értékesíteni.
Az ingatlanközvetítő szolgáltatást nyújt, melyet lehet jól és rosszul végezni. A sikeres közvetítéseknek köszönhetően folyamatosak az ajánlások, a visszatérő ügyfelek, nem is kell ennél nagyobb reklám.
Sikeres közvetítés csakis mindkét fél megelégedésével történhet. A legjobb visszajelzés az, mikor a tulajdonos és a leendő tulajdonos is elégedetten áll fel szerződéskötéskor.
Bízom abban, hogy mihamarabb Önt is ügyfeleim között köszönthetem!
Üdvözlettel:
Törteli Ágnes

Ingatlanok

Friss ingatlan

Családi ház műhellyel, üzlettel eladó!

Győr Ménfőcsanak
Eladó családi ház, 150 m2
87 000 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Friss ingatlan

Befektetésnek is kiváló belvárosi lakás eladó!

Győr Belváros
Eladó tégla lakás, 52 m2
48 900 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Friss ingatlan

Eladó lakás a kórház közelében!

Győr Adyváros
Eladó panel lakás, 53 m2
29 500 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Újvárosi családi ház eladó!

Győr Újváros
Eladó családi ház, 70 m2
42 900 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Öttevényi családi ház eladó!

Öttevény
Eladó családi ház, 110 m2
54 900 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Első emeleti, erkélyes, tégla lakás eladó!

Győr Révfalu
Eladó tégla lakás, 53 m2
43 700 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Marcal I-en 3 szobás panel eladó!

Győr Marcalváros I., Lajta út
Eladó panel lakás, 63 m2
33 480 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Jó lakás, jó helyen, jó áron!

Győr Marcalváros II.
Eladó tégla lakás, 61 m2
46 900 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Álmodja meg itt az életét!

Fertőboz
Eladó telek
16 300 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Szuper családi ház Szentivánon!

Győr Győrszentiván
Eladó családi ház, 232 m2
82 000 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Videó elérhető

Beleszeretős telek

Környe
Eladó telek
31 692 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Videó elérhető

Kilátás a tóra

Környe
Eladó telek
15 382 500 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Videó elérhető

Vízparti telkek egyike

Környe
Eladó telek
36 993 000 Ft
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Nagyon örültünk, hogy Ágit megismerhettük. Nagyon kedves és segitőkész, minidg elértünk, vagy visszahivást kaptunk tőle. Mindig minden úgy történt, ahogy előre megbeszéltünk, semmiben nem csalódtunk. Ha bárki ajánlást kérne ingatlanértékesitő személyében, kizárólag őt ajanlanám!

Tusori-Farkas Beatrix

Az értékesítő munkatársukkal rendkívül elégedett voltam. Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordultunk hozzá, a segítségünkre volt. Kedves, türelmes és mindig elérhető. Örülünk, hogy megismertük és rajta keresztül találtuk meg új otthonunkat. :) Köszönet érte!

Szántó Gyula

Ági egy profi, segítőkész ingatlanos. Nekem nagyon sokat segített, bármilyen kérdés vagy nem várt akadály is merült fel az adásvétellel kapcsolatban. Bátran ajánlom mindenkinek Ágit.

K. Dániel

Ágnes személyében egy rendkivüli segítőkész,korrekt,emberséges személyt ismertünk meg,akit mindenkinek ajánlunk, köszönjük mégegyszer segítségét,további jó munkát,egészséget kívánunk!

Ágnes Vincze

Nagyon nehéz lenne attól többet írni amit az előzőek már leírtak , ezért csak annyit, hogy profi , a legmagasabb szinten végzi munkáját! Köszönöm neki! További sok-sok sikeres értékesítést kívánok, és hozzá jó egészséget is!

Firák Lászlóné

Ági személyében egy profi, korrekt, segítőkész, emberséges, végtelenül türelmes ingatlanost ismertünk meg. Rövid idő alatt értékesítette az ingatlanunkat és mellettünk áll az új lakásunk megvásárlása során is. Mindenkinek ajánlom, akinek egy megbízható és szakmailag felkészült ingatlanosra van szüksége.

Tibor

Ági profi ingatlanos. Precíz, türelmes, segítőkész és megbízható. Én vevőként és eladóként is igénybe vettem szakmai segítségét, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Mária Farkas

Ágiban egy nagyon korrekt, kedves, segítőkész , barátságos embert ismerhettem meg. Két ingatlanomat rövid határidő alatt értékesítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Úgy gondolom szakmájában PROFI!

ANGYAL ZSOLTNÉ

Nagyon kedves és barátságos embernek ismertem meg Ágit. Érti a dolgát, mindenben segít. A türelme pedig végtelen. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!!!!!!

Angi

Ági nagyon profi és segítőkész, mindenkinek jó szívvel ajánljuk.

Méry László

Ági rendkívüli személyiségével, hatalmas szakmai tudással és emberséggel végzi munkáját. Megbízható, korrekt, pontos, segítőkész, türelmes, maximálisan az ügyfél érdekében , ugyanakkor mindkét fél érdekét szem előtt tartva végzi munkáját, amelyet ezúton is szeretnék megköszönni!

Veronika

Ági nagyon kedves és nagyon segítőkész, igazán egyszerű vele az egyeztetés, elképesztően rugalmas és természetesen megtesz mindent az ügyfél elégedettsége érdekében akár mint eladó akár mint vevőként szerepel az ügyletben. Személyisége és kitartása még a legnehezebb helyzeteket is át tudja fordítani pozitív irányba, továbbá tapasztalataival és az ingatlan iroda további munkatársainak segítségével az egész ingatlannal kapcsolatos ügyintézés nagymértékben egyszerűsödik. Feleségem és jómagam természetesen csak ajánlani tudjuk, és kívánjuk a továbbiakban is hogy ilyen alázattal ilyen nagy szeretettel mosollyal végezzen munkát és kívánjuk azt is hogy még rengeteg ügyfél tapasztalhassa meg ezt a prémium bánásmódot.

Szalay András

Ági kedves, segítőkész és rugalmas. Mindenben alkalmazkodik, hogy a leggyorsabban megtörténjen az adásvétel, teljes körű szolgáltatást nyújt.

Orsolya Juhász-Salacz

Ági, aki segít ahol tud! Nagyszerű értékesítő munkatárs. Valójában nagyban hozzájárult, hogy ne csak keresgessünk, hanem vegyünk lakást. Köszönünk mindent és így tovább Kedves Ágnes! Bátran ajánlom mindenkinek!

Mezei Tamás

Ágnes kedves, pontos és segítőkész. A felmerülő igényekre, problémákra mindig tudott megoldást ajánlani. Segitségével könnyedén sikerült édesanyánknak lakást találni. Nyugodt szivvel ajánljuk bárkinek!

Gazdag Péter

Több győri iroda, nagyon sok ingatlanközvetítőjét volt módunk megismerni az utóbbi 3 hónapban, mert budapestiként Győrben kerestünk lakást. Sok esetben nem volt köszönő viszonyban az ajánlott ingatlan elképzelésünkkel. Ágnes sokat segített a meg- felelő lakás megtalálásában; a helyszínt illetően a jelenlegi ingatlan vonatkozásában is voltak fenntartásaink; azonban meggyőzött bennünket, Segítőkész, és szakmailag felkészült ingatlanos. Ajánlom annak,aki a keresési időt szeretné "lerövídíteni" László

Billinger László

Ágit nagyon kedves, ugyanakkor határozott értékesítőnek ismertük meg, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, lelkiismeretes munkája miatt. Gyorsan meg is hozta a vevőt.

Szalainé Betti

Törlei Ágnes rendkívül kedves ,végtelenül türelmes ,segítőkész.Mindenre kiterjedően szakszerű érthető felvilágosítást ad.Bátran ajánlom az ismerőseim körében

Hatoss Mónika Judit

Ágnes,precíz,gyors munkát végzett,maximálisan elégedett vagyok. Ajánlani tudom mindenkinek aki egy kedves,felkészült ingatlanost keres aki minden részletre odafigyel.

Kovács Tamásné Kata

Ági meghallgatta az elkézeléseinket és a szerint válogatta össze a megtekintendő lakásokat. Tudta pontosan, hogy mit keresünk, és így már az első találkozásunk alkalmával megtaláltuk együtt a lakásunkat. Határozott, de csak a megkívánt mértékig, szimpatikus, segítőkész, pontos, megbízható. Köszönöm a segítségét és bátran ajánlom.

Viktoria

Ágnes személyében egy korrekt, pontos ingatlanost ismertem meg. Közreműködésével maximálisan elégedett vagyok. Bárkinek jó szívvel ajánlom.

Dné Ildikó

Ági közvetítői munkáját a hozzáértés és kedvesség jellemzi. Látszik, hogy jól ismeri az ingatlan piacot és sok tapasztalattal rendelkezik . Köszönöm a segítségét és mindenkinek ajánlom.

Banáné Nagy Monika

Ágnes egy rendkívül alapos, precíz és megbízható, egyedi személyiséggel rendelkező profi értékesítő. Az a fajta hozzáállás, ami a munkáját jellemzi példaértékű. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Rá számíthatnak!

Bálint Tímea

Ági profi közvetítő. Gyors, kedves, türelmes. Figyel minden szempontra. Nagy segítség az egész iroda által kínált minden szolgáltatás. Köszönöm, máskor is őt választom és maximálisan ajánlani tudom akár eladási akár bérleti közvetítéshez.

Ildikó

Tisztel Ingatlaniroda! Törteli Ágnes munkáját értékelve csak pozitív jelzőket tudok mondani... Pontos, Segítőkész, Ha valami probléma merül fel, utána néz, kérdez... Amit, eladóként nem tudok, arról szakszerű és érthetően felvilágosít. Mindig elérhető... Bizonyára a cégük javára szolgál, ha hozzá hasonló munkatarsakkal dolgoznak. Bátran ajánlom én is az ismerettségi körömben . Egy elégedett ügyfél : Sümegi Ferenc

Sümegi Feri

Ágit lakásunk eladása során ismertük meg. Kedves, szakmailag nagyon felkészült, segítőkész, profi ingatlanos. Egyszerre képviseli mint a vevő mint az eladó érdekeit. Bátran szívből ajánlom mindenkinek.

Kovács Krisztián

Az első lakásvásárlásunkat Ági egy felejthetetlen élménnyé varázsolta. Nem ismert lehetetlent, a türelme és a maximalizmusa végtelen. Nem tartoztunk a könnyű ügyfelek közé de ezt egy pillanatig sem éreztette velünk. A profizmusa hatalmas empátiával és lelkiismeretességgel társul! Köszönjük, hogy álmaink lakását tudtuk megvásárolni. Szívből ajánljuk Ágit!

Bertalan Melinda

Nagyon rövid idő alatt kellett lakást találnunk. Ági rendkivül segítőkész,hozzáértő,és kedves,közvetlen volt hozzánk. Néhány nap alatt sikerült is lakást vennünk a segítségével. Mindenben segített,gördülékenyen intézte az ügyeinket. Nagyon hálásak vagyunk Neki,köszönet a munkájáért! Minden lakáskeresőnek,lakáseladónak jó szívvel ajánlom,hogy hozzá forduljon segítségért!

Mendréné Sipos Erzsébet

Ágnes egy lakás bérbeadása során segített nekem. A lakásra rövid időn belül bérlőt szerzett, kedves, pontos és nagyon segítőkész volt. Olyan bérlőt keresett aki megfelelt az elvárásaimnak. Ha szükségem lesz ingatlanközvetítőre később is őt fogom keresni.

dr. Benedek Csilla

Ágit lakásunk értékesítése során ismertem meg. Nagyon megszerettem. Közvetlen, ügyes, nagyon jól érti az emberek nyelvét. Nagyon jó érzéke van az ingatlanközvetítő tevékenységhez. Csak ajánlani tudom!

Tárikné dr. Vidák Emma

Ágit egy lakás eladása kapcsán ismertem meg. Nagyon jó benyomást tett mindjárt az első találkozásunkkor. Kedves és rendkívül segítőkész, de ugyanakkor határozott személyiség. Megbízható, korrekt és nagyon jó empatikus képességgel rendelkezik. Gyorsan eladta a lakásomat, és közreműködött egy lakásvásárlásomnál is. Mindenben segített. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek. Mint embert is megszerettem és tisztelem.

Mária Farkas

Boszorkányos gyorsasággal, minden várakozásomat felülmulva értékesítette az ingatlant. Ezenfelül minden ügyintézésben előzékenyen segített,felvilágosított.Szakmai tudását nem tudom elég pozitivan ecsetelni...Bátran ajánlom mindenkinek, aki eladni,vagy venni akar.

Meszes Róbert

Ágnes felkészült, türelmes, nagyon jó ingatlanos,Csak ajánlani tudom mindenkinek és az irodát Ágika segitségével pár nap alatt sikerült megtalálnom a megfelelő lakást, Köszönöm

Éles Istvánné

Ági kedves, pontos szakmailag jobb ingatlanossal még nem találkoztam. Mindenkinek ajánlom mert korrekt és pénztárcabarát áron próbál segítkezni.

Borbély Lászlóné

Ágit szívből ajánlom akár vevőként, akár eladóként fordultam hozzá, mindig rugalmas, empatikus és korrekt volt. Szakmailag kiváló bátran ajánlom ingatlana sikeres eladásához és vételéhez mindenkinek!

Eszter

Ági nagyon felkészült, rugalmas, türelmes, rendkívül jó ingatlanos. A vevők és eladók érdekeit egyformán képviseli, munkájával maximálisan elégedett vagyok. Szívből ajánlom másoknak is.

Kata

Köszönöm! Ez gyors volt!!! Ilyen profi munkára nem számítottam!

Komáromy Péter

Szuper értékesítő egy profi csapatban! Szakmailag a Ving egész győri csapatát szívből ajánlom! Gyors, pontos, megbízható és nem utolsó sorban korrekt áron dolgoznak. Ágit egy ismerősöm ajánlotta és én is csak elismerően tudok írni Róla! Mindenben segített nekünk, bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá! Köszönjük a gyors eladást és empatikus ügyintézést!

Matis Zsuzsanna

Köszönöm a gyors, precíz, pontos munkát! Csak ajánlani tudom mindenkinek Ágit és az irodát. Segítőkész, jól felkészült az egész csapat!

Tné Margit

Ági segítségével pár nap alatt sikerült megtalálnom a megfelelő lakást.Nagyon kedves, korrekt embert ismertem meg személyében. Mindenkinek ajánlani tudom ha ingatlan közvetítőre van szüksége.

molnár judit

Ágit pár hónapja biztam meg a családi házunk eladásával. Rendkívül magabiztosan állt a feladat elé, megbízható , és nem mellesleg korrekt áron dolgozik!!

Szurma Tibor

Ági tavaly nyáron segitett a lakásom eladásában. Szakmailag kiváló ,végtelen türelemmel bír, nem tolakodó, rendkivül rugalmas. Munkáját maximális odaadással végzi. Azóta is barátságban vagyunk, és ha szükségem lesz ingatlanos segítségre csak Ő jöhet szóba!

Nitsmann Ágnes

Ági mindig elérhető volt, számíthattam rá, mindenben segített, és minden kérdésemre választ adott. Végtelen türelme van, kedves és magabiztos. További sok sikert kívánok neki a jövőben is!

HUDÁK ANITA

Ágit barátságos, precíz embernek ismertem meg. Szakértelme, hozzáállása és empátiája végig nagy segítségemre volt. Lakásunkat gyorsan értékesítette, így tudtunk tovább lépni,valóra vált az ámunk! Köszönjük! További sok sikert kívánunk!

Erdős Ágbes

Precíz, pontos, megbízható, mindamellett hihetetlenül empatikus. Minden helyzetre megtalálja a megoldást, mindkét fél érdekeit szem előtt tartja. További sok sikert és minden jót kívánunk, Ági!

Odor Melinda

Ági nagyon kedves, megbízható,pontos ingatlanos: telefonhívásomat követően már másnap leszervezett több ingatlant megtekintésre. A választott ingatlannal kapcsolatban a további lépésekben is rendkívül segítőkész volt. Mindennemű kérdésem volt, rögtön segített, megoldotta. Nem mellesleg nagyon nagy türelemmel és kedveséggel volt mindvégig. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Lévainé Farkas Noémi

Több éve dolgozunk Ágikával, ugy a magántualjdonunk értékesitésében, mint a céges tulajdonunk értékesitésében, nagyon kreativ preciz és megbizható. Csak ajánlani tudom.

Prymáné Borsos Ildikó

Az általunk kinézett házat rugalmasan, nekünk megfelelő időpontban meg tudtuk tekinteni, mely után pár nappal már meg is egyeztünk az eladóval. Eközben Ági folyamatos telefonos kapcsolatban volt minden érintettel, így a könnyű megegyezés után gyorsan meg is történt a szerződéskötés. Rugalmassága a kérdésekhez-kívánságokhoz határtalan, bármikor kereshetjük telefonon. Mindenkinek őt ajánlom, és kívánom, hogy ilyen gyorsan és problémamentesen záruljon le egy ingatlanvásárlás.

Cserháti Dóra

Gratulálok a Városi Ingatlanirodának Törteli Ágnes munkatársukhoz. Régóta követem tevékenységét: ingatlan ajánlásai korrekt, lényegre törő, nagy hozzáértéssel készített képfelvételekkel illusztrált kiváló munkák. Kedves, segítőkész, bármikor elérhető. Minden felmerülő egyéb kérdés megoldásában készséggel rendelkezésre áll. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, ingatlan ügyeinek intézésében keresse meg Törteli Ágnest.

Fülesi Antónia

Ágival szüleim lakásának bérbeadásakor találkoztam először. Meghallgatta és megértette igényeimet, s hamar hozott olyan bérlőket, akik az eltelt 2 év alatt problémamentes és kedves lakók voltak. Ezt követően fiam lakásvásárlásánál működött közre, s olyan lakást talált, mely kiváló fekvésű, csendes, s értéke a két évvel ezelőtti vétel óta is jelentősen nőtt. Ági meghallgatja, megérti és teljesíti az igényeket, folyamatosan kapcsolatot tart, proaktívan gondolkodik és cselekszik, s a következő lakásügyünkben is hozzá fordulok.

Berki Mihály

Egy hónap hirdetés és több vevőjelöt visszalépése után egy ismerősön keresztül fordultam Ágihoz, hogy segítsen korábbi belvárosi lakásom eladásában. Rendszeresen informált az érdeklődőkről és gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy jól érti az jelentkezők igényeit, feleslegesen pedig nem tart lakástúrákat. Ágit megbízva az ingatlan végül az első mutatás alkalmával, még az első héten elkelt az előre megbeszélt ársávon belül. A szerződés simán ment, az ezt követő néhány hétben pedig gyakran jelentkezett a vevő hitelével kapcsolatos fejleményekkel. Munkájával nagyon elégedett vagyok, minden kérdésemre válaszolt és minden helyzetet jól kezelt. Csak ajánlani tudom.

Wesely Norbert

Ágnest egy lakás eladása kapcsán ismertem meg Nagyon kedves határozott és nagyon jó benyomást tett mindjárt az első találkozásnál Teljesen megbíztam benne Szinte alig egy hónap alatt sikerült eladni a lakást Hozta a vevőket nekem szinte semmi dolgom nem volt Korrekt áron dolgozott Mindenben segített Bátran tudom mindenkinek ajánlani Mint embert is nagyon megszerettem Tisztelettel és odaadással dolgozik

Nemes Nándor Zsoltné

Ágnes egy vérbeli profi. Pontosan tudja, hogy egy adott ingatlan a kiépített vevőkörében kinél talál gazdára, kapcsolatrendszerét a lehető legjobban használja. Kiváló kommunikációjánk es hozzáállásának köszönhetően mind az elado, mind a vevő érdekei a lehetõ legjobban érvényesülnek. Nem is beszélve, Ágnes rettentően elkotelezett, a lehetô leghamarabb megpróbálja megoldani a dolgokat, egy ingatlannál ez nagyon fontos. Kiváló szakember, nyugodt szívvel ajánlom!

Horváth Ágnes

Kedves Ágnest egy ház eladásánál ismertem emg, amit megszerettem venni. Kedves volt, figyelmes és bármit kérdeztem hatalmas örömmel válaszólt. Végül a saját házamat is vele hírdettem meg. Mikor már azt hittük sikerült, van vevő. Sajnos visszalépett. Viszont mikor hívott, már intézett másik érdeklődöt, akik meg is vették. Soha semmit nem kellett mondanom, csinálnom. Pesten akivel dolgoztam ingatlanos.... Hát nyomába se érhet Áginak. Egy biztos Ágit meghívtam a leendő házamba kerti partyra :) Bárki aki ingatlanos akar, aki tényleg dolgozik és azonnal megoldást talál. Annak csak ajánlani tudom! Korrekt áron és csupa csupa kedvességel dolgozik :)

Deák Jessica

Ágnes nagyon kedves ingatlanos ügyintéző: a kinézett ingatlant a telefonhívásom után még aznap megmutatta, és a további lépésekben is rendkívül segítőkész volt. Bármilyen kérdésünk volt, rögtön segített / megoldotta.

Dr. Csapó Tamás Gábor