Tóth Mihály

Tóth Mihály

ULTRA
  • Ingatlanértékesítő
  • Körmend
+36 (70) 777 5138
Üdvözlöm!

Tóth Mihály vagyok, az Ön megbízható ingatlan ügyintézője! Mind üzletileg, mind emberileg, őszinte, segítőkész, tisztességes, korrekt embernek ismertek meg az üzletfeleim ill. üzlettársaim.
Fontosnak tartom a folyamatos szakmai képzést, mely alapfeltétele a hatékony ügyintézésnek és a hiteles, pontos információknak. Célom, hogy a kedves ügyfeleimet a tőlem telhető legmagasabb minőségben szolgáljam ki, legyen szó ingatlan eladásról, vételről vagy bérlésről. Az ingatlan ügyintézés folyamatát, az igény felmérésétől, a hitelezés, energiatanúsítvány, ügyvéd, adás-vételi szerződés aláírásán keresztül, a birtokba vételig, kiszámíthatóan, biztonságban végig követem.
Elsődleges szempont nálam az etika, tisztesség, és az elégedett ügyfél.
Mindez tükröződik az ajánlóleveleimből, kérem olvasson bele!

Hívjon bátran akár hétvégén is, forduljon hozzám bizalommal!

Baráti üdvözlettel: Tóth Mihály

Ingatlanok

Vaspörben azonnal költözhető otthonos kisház

Vaspör
Eladó családi ház, 60 m2
13 900 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

3 szobás Családi ház Csörötneken

Csörötnek
Eladó családi ház, 95 m2
25 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Szentpéterfán eladó 3 szobás Családi ház!

Szentpéterfa
Eladó családi ház, 117 m2
32 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Szombathely hőszivattyús,4szobás családiház eladó!

Szombathely
Eladó ikerház, 293 m2
83 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Családi ház Egyházashollóson eladó

Egyházashollós
Eladó családi ház, 60 m2
20 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Egyházashollóson 4 szobás családi otthon eladó.

Egyházashollós
Eladó családi ház, 140 m2
37 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Zalaszentgrót ,kiváló építési telek eladó!

Zalaszentgrót
Eladó telek
5 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Komlósdon Szálláshely, Gazdasági épület, 14 400m2...

Komlósd
Eladó hotel, szálloda, 320 m2
280 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Jákon 85m2 felújítandó, csendes mellékutcában

Ják
Eladó családi ház, 85 m2
12 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Kemenespálfán, Gróf Révai-család műemlék, kastélya...

Kemenespálfa
Eladó kastély, 2600 m2
95 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Egyházasrádócon volt vendéglátó egység eladó

Egyházasrádóc
Eladó üzlethelyiség, 232 m2
20 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Misit gyermekkora óta ismerem, ezért fordultam hozzá bizalommal. A közvetlen, barátságos és segítőkész személyiségét a munkájában is kamatoztatni tudja. Ehhez járult az a szakmai tudás, tapasztalat és kitartás, amellyel a féltve gondozott kertünknek jó gazdát talált. Misit mindenkinek ajánlani tudom.

Dobrovics László

Körülbelül 2,5 ève kerestük a szàmunkra megfelelō ingatlant, rengeteget megnéztünk ,sok sok ingatlanossal találkoztunk es azt kell hogy mondjam Mihály torony magasan kiemelkedik az összes közül ,kedvességével ,pontosságával illetve tudásával . Rögtön az elején bizalmat keltett bennünk,nagyon rugalmas volt es a megbeszélt időpontra pontosan érkezett . Mindenben nagyon segítőkész volt es ennek köszönhetően igazan rugalmasan történt az adásvétel is. Orulok hogy összehozott minket a sors ,nagyon köszönjük a munkáját. teljes mértékben elégedettek vagyunk es csak ajanlani tudjuk őt mindenkinek aki egy korrekt ès rendes ingatlanost keres. Üdv Peti es Timi

B.Péter és K.Tìmea

Nagyon elégedettek voltunk Mihály segítőkészségével, a gördülékeny és gyors ügyintézéssel és rugalmasságával.

Pongrácz Ferenc

Elégedett vagyok , Mihály felkészültsége és segítőkészsége kiváló. Csak hétvégén tudtam az ingatlant megtekinteni, de egy váratlan közlekedési zavar sajnos az egyeztetett időpontot módosította, de ő rugalmasan és megértően állt hozzá. Az általa ajánlott ügyvéd alapos, precíz és naprakész.

Nagy P.

Nagyon megvagyunk elégedve Tóth Mihály munkájával ajánlani fogjuk másoknak is.

Timár János

Részünkről majdnem lehetetlen küldetésként indult az ingatlan eladása, de szerencsére ráakadtam a Mihályra, aki nagy hozzáértéssel fogott a munkához. Kb. 1 hét alatt adta el az ingatlant, a tervezettnél magasabb áron. Igen rugalmas, segítőkész, kreatív. Jó érzéssel tudom ajánlani.

Lakatos László

Korrekt munkavégzés,kapcsolattartás folyamatos volt,eredményes volt az ingatlan eladás. Bátran forduljanak hozzá ha eladó ingatlanuk van.

Darázs Zoltán

Nagyon korrekt precíz és hihetetlenül gyors ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Nagy Péter

Mindenkinek bátran ajánlom Őket! Teljes mértékben elégedett vagyok a hozzáállással, a szakmai háttérrel és főleg az ügyintézés gyorsaságával!

Varga Péter

Segítőkész volt, ha bármi kérdésünk volt mindig készségesen válaszolt rájuk a lehető leghamarabb. A legjobb tudása szerint segítette az adásvételt. Köszönjük a munkáját.

Merkli Dénes

Korrekt, segítőkész, gyors. Figyel a részletekre. Az adásvétel alatt folyamatosan tartotta velem a kapcsolatot. Ahol tudott ott segített. Bátran merem ajánlani.

Sándor Csaba

Mihály nagyon agilis dinamikus korrekt segítő kész megbízható ingatlan közvetítő csak ajánlani tudom mindenkinek benne nem csalódtam!!

Brasnyó Árpád

Kedves ingatlan eladók,és vásárlók. Misiben egy rendkívül erős ,határozott szellemiséget ismertem meg.Az ingatlan felvétele után 2naponta hozta az érdeklődőket.Kitartásának hamar meglett az eredménye. Pár nap alatt le is foglalózták az ingatlant. Ajánlom ingatlan ügyben bátran mindenkinek.

Nyári Ferenc

Misi nagyon korrekt ingatlanos.Precíz, segítőkész ,mindig pontos,és megbízható. Én eladóként vettem igénybe a szakmai segítségét, Csak ajánlani tudom mindenkinek!Nagyon gyorsan elkelt az ingatlanunk.

Nyáriné Németh Vera

Nem közvetlenül Misin keresztül sikerült eladni az ingatlant, de végig segítőkész és korrekt ügyintézésben volt részünk. Precíz és pontos munkája által végül sikerült bevonzani a vevőt. Mindenkinek ajánlom, mert hatékonyan és ügyesen dolgozik. További sok sikert kívánok!

Horváth Barbara

Nagyon meg voltam elégedve Misivel! Bárkinek szívesen ajánlom! Nagyon precíz munkát vègzett vègig korrekten állt mellènk!

Péter Máté

Nagyon meg voltunk elégedve Misivel. Igazán segítőkész és korrekt úriember. Mindenben segített a házunk eladása során. Folyamatosan tájékoztatott bennünket mindenről az elejétől a ház eladás végéig. Bátran ajánljuk bárkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy vásárolni!

Máté - Pósfai Anikó

Misi ,mint ingatlanos,már az első perctől kezdve,telefonon keresztül is, határozott ,alapos,mindenre kiterjedő figyelmével, szakmai kérdéseivel, szimpátiát ébresztett bennünk.Az ügy intézése közben kiderült, hogy nagyon figyel az időbeni pontosságra, korrekt precíz szolgáltatás nyújtására. Nem volt rábeszélős, a konkrét tényeket közölte az ingatlannal kapcsolatban. Nagyon közvetlen és udvarias volt és nem utolsósorban hétvégén és ünnepek alatt is a rendelkezésünkre állt és minden esetben mint vevők figyelembe vette minden kérésünket és teljes körűen segítséget nyújtott. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük Misi,sok sikert a jövőben!

Gergelyné Sz. Szilvia

Korrekt, gördülékeny ügyintézés, segítőkész.

Szánthó József

Misit az ingatlanom eladása révén ismertem meg,aki a munkájára nagyon odafigyelő,precíz,alapos.Mindkét fél érdekeit figyelembe vette,nagyon segítőkész volt,így az ünnepek alatt meg is tudtuk kötni az adásvételit.Remek kapcsolattartó,bármikor,bármilyen kérdéssel zaklattam,már meg is oldotta,rugalmas és nagyon segítőkész.Nem rámenős,türelmes,türelemmel,kitartással megold mindent.Csak ajánlani tudom Misit,akire bármikor lehet számítani ingatlan eladás és vételébe.

Bődi Zsolt

Misi szenzációs munkát végzett,pedig az elején nem volt sima az ügy , de elképesztő kitartásával, profi módon gyorsan intézte az ingatlanom eladását.Kifejezett kérésemre,pár nap alatt megszervezte, s még idén,dec. 30-án az adásvételit alá is tudtuk írni.Nem gondoltam volna, hogy karácsonyi időszakban ennyire gyors lesz minden ügyintézés-Misinek hála és köszönet! Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkabírása, professzionalizmusa, és kedvessége,kitartása miatt. Mindig gyorsan válaszol, 7/24-be elérhető, pontos, segítőkész. ingatlanos! Köszi Misi!

Bődiné Fábján Szilvia

Tisztelt Városi Ingatlan Iroda,ingatlan eladók,s vevők! Ezúton szeretném megköszönni Tóth Mihály munkatársuk kitartó munkáját, amit az ingatlanom vétele során tanúsított.Misin keresztül a 3.ingatlanomat vásároltam meg,rövid időn belül! Annak ellenére hogy az adás-vétel létrejöttéig, nem volt egyenes az út, de ő ennek ellenére mindvégig türelmével, megbízható, korrekt és segítőkész pontos munkájával,alázattal vitte végig az ügyletet. Minden szervezési ,szakmai nehézséget rugalmasan, etikusan gyorsan oldott meg. Nagyon örülök, hogy Ő bonyolította ismét az ingatlanom ügymenetét. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom! Köszönettel! Dr.Pongrácz Kristóf

Dr. Pongrácz kristóf

Meg voltam elégedve Misi munkajaval. Ha kellett mindig rendelkezésre állt, segített amiben csak tudott. Kedves korrekt ügyfélközpontú. Ajánlani tudom mindenkinek

Nagy Patrik

Mihályt szívből ajánlom, mert nagyon ügyfélközpontú, nagyon segítőkész, kedves, intelligens, korrekt és precíz. Nála kiválóbb ingatlanügynököt nem ismerek. A munkájával maximálisan meg voltam elégedve.

Iváncsik Beáta Anna

Eladóként kerültem kapcsolatba Misivel.Meglepően hamar sikerult eladni az ingatlant .Számomra meglepően jó áron.Ajanlani tudom csak mindenkinek.

Szabo Laszlo

Misiben korrekt, kedves, ügyfélközpontú , hozzáértő embert ismertünk meg. Bátran merem ajánlani mindenkinek.

Bencsics Gábor

Misit precíz hozzáállása miatt,kiváló szakértelme miatt,etikus viselkedése miatt ,pontos szavahihető cselekedetei miatt bátran ajánlom mindenkinek,akinek ingatlannal kapcsolatban,bármilyen segítség kell.Köszönöm Mihálynak a gyors szakszerű,adás- vétel levezénylését.

Varga Péter

Kedves Mihály. Nagyon köszönjük, az ingatlanok eladásában nyújtott segítségedet. Minden jövőbeli eladónak és vásárlónak nyugodt szívvel ajánlom Mihályt. Kiválló ingatlan közvetítő, nem ígér sokat csak amennyit meg is tud valósítani. Pontos, precíz, segítőkész és a leg messzemenőkig megbízható! Köszi szépen, Mihály. Üdvözlettel, Szalontai Ákos.

Ákos Szalontai

Kedves Misi! Nyugat-Magyarországon kerestünk egy olyan ingatlant, amelyhez nagy kert van, falu szélén áll és ahol közelgő nyugdíjaséveinket nyugodtan tudjuk eltölteni. A többéves keresés akkor ért véget, amikor az Ön hirdetéseit kezdtük el nézegetni. Köszönjük segítségét és azt kívánjuk az egész országnak, hogy az a szemlélet, amit képvisel általánossá váljon és ne csak az ingatlanközvetítői szakmában. Megmutatta, hogy a profizmus és az empatikus megközelítés nem zárja ki egymást. Üdvözlettel: Káplóczky Beáta

Káplóczky Beáta

Mihály egy köcski ingatlant közvetített nekünk. A jó ár/érték arányú házat szépen fényképezték, a hirdetés szövege is korrekt volt. Az időpontokat és a megbeszélteket Mihály pontosan betartotta, profi módon közvetített az eladó és a vevő között, pedig nem egy szokványos konstrukció mentén állapodott meg a két fél. Segítségét köszönjük, jó munkát és jó egészséget kívánunk neki. Üdvözlettel: Végvári Lajos

Végvári Lajos

Kedves Mihály! Minden a megbeszéltek szerint zajlott, elégedett vagyok munkájával. További sikeres értékesítéseket kívánok!

Nagy Sándor

Tisztelt Mihály! Köszönetem fejezném ki a lelkiismeretes és segítőkész munkájáért, a régi ingatlanunk, és az újonnan vásárolt ingatlan ügyeinek intézéséért! További sikeres munkát kívánok önnek!

Németh László

Tisztelt Mihály ! Szeretnénk megköszönni lelkiismeretes munkáját,kívánunk önnek nagyon sok sikert az elkövetkezendő évekhez,és nagyon jó egészséget kívánunk önnek,és az iroda többi munkatársainak !

pásztor sándorné

Tisztelt Mihály! szeretném megköszönni a segítőkész munkáját, amit az ingatlanom eladásába fektetett. Nem Önön múlt, hogy végül nem az Ön közvetítésével sikerült értékesíteni. Úgy gondolom , hogy mindvégig számíthattam Önre. Kedves , megbízható, a munkáját lelkiismeretesen végzi. További szakmai sikereket kívánok Önnek!

Németh Szilvia

Kedves, szakképzett, elhivatott értékesítő, a vártnál sokkal gyorsabban sikerült neki köszönhetően megtalálnunk a tökéletes vevőt. Csak ajánlani tudom, máskor is szívesen fordulnánk hozzá.

Szommer Aliz

Nagyon elégedett vagyok Mihály munkájával. Minden a megbeszéltek szerint történt, és még annál is gyorsabban... A hírdetéstől számítva 9 napon belül eladásra került az ingatlanom. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, annak a személynek aki keres- és természetesen annak is aki eladni szeretne. Köszönöm szépen a segítségedet!

Ákos Szalontai

Rövid időn belül két ingatlant is vásároltam Tóth Mihály közreműködésével. Nagyon meg voltam elégedve a hozzáállásával, agilisen intézte ügyeimet, próbált folyamatosan közvetíteni az eladók és én közöttem. Csak ajánlani tudom másnak is.

Dr. Pongrácz Kristóf

Bizalommal ajánlani tudom Tóth Mihályt, a munkájába nagy hangsúlyt fektet, etikus cselekedeteivel megbízhatóságot sugall, törekszik arra, hogy a vevőnek és az eladónak is az igényeit maximálisan teljesítse!!

Andorfer Ágnes

A legnagyobb bizalommal ajánlom Tóth Mihályt az ingatlanügyekkel küzdő embereknek ! Több éve eladásra szánt kis viszáki házamat sikeresen eladta Misi, ami a többi igazán ügyes ingatlanosnak nem sikerült. Különös érzékkel dolgozik, bízik a szó erejében, korrekt, megbizható, kitartó embernek ismertem meg, akire hamarosan rábiztam a kis ház kulcsait és a házat az összes ügyével-bajával. Sok érdeklődőt hozott Misi, folyamatosan tódultak az emberek szünet nélkül rajta volt az eladáson, amit végül megelégedésemre - siker koronázott ! Mindenkinek szívből ajánlom hogy Őt bizzák meg az ingatlanuk eladásával. A barátnőm a példámat követve szintén hozzá fordult pár hete, drukkolok mindkettőjüknek, kivánom hogy sikerüljön ! Juhászné N.Eszter

Juhászné Németh Eszter

Misi segített eladni családi házunkat. Figyelt arra,hogy megbízható vevő jelölteknek mutassa meg az ingatlant. Gyors és pontos munkát végzett megelégedésünkre. Bátran ajánljuk mindazoknak, akiknek segítségre van szükségük az értékesítéshez.

Kapui Magdolna

Eladni-vásárolni szeretnél? Tóth Mihályt tudom ajánlani!Ő nagyon segítőkész, udvarias, megfontolt, megbízható, türelmes, felkészült ingatlanos értékesítő . Odafigyel mind a hirdető mind az érdeklődő igényeire.

Balogh Tamás

Nagyon meg voltam elégedve Tóth Mihály munkájával,kitartásával,mindig pontosan és gyorsan ügyintézett,szakmailag felkészült,megbìzható,segìtőkész ,korrekt profi szakembert ismertem meg személyébe.Bátran ajánlom másoknak is!

Tendli Mihály