Tóth Mihály

Tóth Mihály

  • Ingatlanértékesítő
  • Körmend
+36 (70) 777 5138
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Üdvözlöm!

Tóth Mihály vagyok, az Ön megbízható ingatlan ügyintézője! Mind üzletileg, mind emberileg, őszinte, segítőkész, tisztességes, korrekt embernek ismertek meg az üzletfeleim ill. üzlettársaim.
Fontosnak tartom a folyamatos szakmai képzést, mely alapfeltétele a hatékony ügyintézésnek és a hiteles, pontos információknak. Célom, hogy a kedves ügyfeleimet a tőlem telhető legmagasabb minőségben szolgáljam ki, legyen szó ingatlan eladásról, vételről vagy bérlésről. Az ingatlan ügyintézés folyamatát, az igény felmérésétől, a hitelezés, energiatanúsítvány, ügyvéd, adás-vételi szerződés aláírásán keresztül, a birtokba vételig, kiszámíthatóan, biztonságban végig követem.
Elsődleges szempont nálam az etika, tisztesség, és az elégedett ügyfél.
Mindez tükröződik az ajánlóleveleimből, kérem olvasson bele!

Hívjon bátran akár hétvégén is, forduljon hozzám bizalommal!

Baráti üdvözlettel: Tóth Mihály

Ingatlanok

Molnaszecsődön 2 szobás beköltözhető bútorozott cs...

Molnaszecsőd
Eladó családi ház, 58 m2
8 500 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Egyházasrádóc eladó családiház, jó helyen-jó vétel...

Egyházasrádóc
Eladó családi ház, 80 m2
18 500 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Vaskeresztesen szeretne lakni? Megtalálta!

Vaskeresztes
Eladó tégla lakás, 259 m2
28 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Építési telek ,szántó-rét, kiváló áron eladó.

Egyházasrádóc
Eladó telek
1 200 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Magas műszaki felszereltségű, ipari komplexum elad...

Rum
Eladó ipari, 1000 m2
95 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Körmenden (260m2) 5 szobás vendégház söröző eladó.

Körmend
Eladó családi ház, 260 m2
37 900 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Nádasd Hegyalja zártkerti hétvégiház(85m2)eladó.

Nádasd
Eladó zárt kert, 85 m2
10 500 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Zalaszentgrót telek a Termálfürdő mellett eladó.

Zalaszentgrót, Szív utca 7
Eladó telek
5 500 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Kercaszomor külterületi Gyep-rét legelő 1500m2 ela...

Kercaszomor
Eladó mezőgazdasági
1 450 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Kerkáskápolna Belterületen közműves telek eladó 48...

Kerkáskápolna
Eladó telek
4 200 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Kerkáskápolna Belterületen építési telek 2778m2 e...

Kerkáskápolna
Eladó telek
3 500 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Kemenespálfán, Gróf Révai-család műemlék, kastélya...

Kemenespálfa
Eladó kastély, 2600 m2
80 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Egyházasrádóc 85 m2 Lovarda, 6880 m2 telekkel ela...

Egyházasrádóc
Eladó tanya, 85 m2
18 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Egyházasrádóc nagy csalàdihàz eladó.

Egyházasrádóc
Eladó üzlethelyiség, 232 m2
20 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Nádasd építési telek eladó.

Nádasd
Eladó telek
2 500 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Körmenden építési telek eladó.

Körmend
Eladó telek
11 000 000 Ft
Tóth Mihály

Tóth Mihály

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Misit precíz hozzáállása miatt,kiváló szakértelme miatt,etikus viselkedése miatt ,pontos szavahihető cselekedetei miatt bátran ajánlom mindenkinek,akinek ingatlannal kapcsolatban,bármilyen segítség kell.Köszönöm Mihálynak a gyors szakszerű,adás- vétel levezénylését.

Varga Péter

Kedves Mihály. Nagyon köszönjük, az ingatlanok eladásában nyújtott segítségedet. Minden jövőbeli eladónak és vásárlónak nyugodt szívvel ajánlom Mihályt. Kiválló ingatlan közvetítő, nem ígér sokat csak amennyit meg is tud valósítani. Pontos, precíz, segítőkész és a leg messzemenőkig megbízható! Köszi szépen, Mihály. Üdvözlettel, Szalontai Ákos.

Ákos Szalontai

Kedves Misi! Nyugat-Magyarországon kerestünk egy olyan ingatlant, amelyhez nagy kert van, falu szélén áll és ahol közelgő nyugdíjaséveinket nyugodtan tudjuk eltölteni. A többéves keresés akkor ért véget, amikor az Ön hirdetéseit kezdtük el nézegetni. Köszönjük segítségét és azt kívánjuk az egész országnak, hogy az a szemlélet, amit képvisel általánossá váljon és ne csak az ingatlanközvetítői szakmában. Megmutatta, hogy a profizmus és az empatikus megközelítés nem zárja ki egymást. Üdvözlettel: Káplóczky Beáta

Káplóczky Beáta

Mihály egy köcski ingatlant közvetített nekünk. A jó ár/érték arányú házat szépen fényképezték, a hirdetés szövege is korrekt volt. Az időpontokat és a megbeszélteket Mihály pontosan betartotta, profi módon közvetített az eladó és a vevő között, pedig nem egy szokványos konstrukció mentén állapodott meg a két fél. Segítségét köszönjük, jó munkát és jó egészséget kívánunk neki. Üdvözlettel: Végvári Lajos

Végvári Lajos

Kedves Mihály! Minden a megbeszéltek szerint zajlott, elégedett vagyok munkájával. További sikeres értékesítéseket kívánok!

Nagy Sándor

Tisztelt Mihály! Köszönetem fejezném ki a lelkiismeretes és segítőkész munkájáért, a régi ingatlanunk, és az újonnan vásárolt ingatlan ügyeinek intézéséért! További sikeres munkát kívánok önnek!

Németh László

Tisztelt Mihály ! Szeretnénk megköszönni lelkiismeretes munkáját,kívánunk önnek nagyon sok sikert az elkövetkezendő évekhez,és nagyon jó egészséget kívánunk önnek,és az iroda többi munkatársainak !

pásztor sándorné

Tisztelt Mihály! szeretném megköszönni a segítőkész munkáját, amit az ingatlanom eladásába fektetett. Nem Önön múlt, hogy végül nem az Ön közvetítésével sikerült értékesíteni. Úgy gondolom , hogy mindvégig számíthattam Önre. Kedves , megbízható, a munkáját lelkiismeretesen végzi. További szakmai sikereket kívánok Önnek!

Németh Szilvia

Kedves, szakképzett, elhivatott értékesítő, a vártnál sokkal gyorsabban sikerült neki köszönhetően megtalálnunk a tökéletes vevőt. Csak ajánlani tudom, máskor is szívesen fordulnánk hozzá.

Szommer Aliz

Nagyon elégedett vagyok Mihály munkájával. Minden a megbeszéltek szerint történt, és még annál is gyorsabban... A hírdetéstől számítva 9 napon belül eladásra került az ingatlanom. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, annak a személynek aki keres- és természetesen annak is aki eladni szeretne. Köszönöm szépen a segítségedet!

Ákos Szalontai

Rövid időn belül két ingatlant is vásároltam Tóth Mihály közreműködésével. Nagyon meg voltam elégedve a hozzáállásával, agilisen intézte ügyeimet, próbált folyamatosan közvetíteni az eladók és én közöttem. Csak ajánlani tudom másnak is.

Dr. Pongrácz Kristóf

Bizalommal ajánlani tudom Tóth Mihályt, a munkájába nagy hangsúlyt fektet, etikus cselekedeteivel megbízhatóságot sugall, törekszik arra, hogy a vevőnek és az eladónak is az igényeit maximálisan teljesítse!!

Andorfer Ágnes

A legnagyobb bizalommal ajánlom Tóth Mihályt az ingatlanügyekkel küzdő embereknek ! Több éve eladásra szánt kis viszáki házamat sikeresen eladta Misi, ami a többi igazán ügyes ingatlanosnak nem sikerült. Különös érzékkel dolgozik, bízik a szó erejében, korrekt, megbizható, kitartó embernek ismertem meg, akire hamarosan rábiztam a kis ház kulcsait és a házat az összes ügyével-bajával. Sok érdeklődőt hozott Misi, folyamatosan tódultak az emberek szünet nélkül rajta volt az eladáson, amit végül megelégedésemre - siker koronázott ! Mindenkinek szívből ajánlom hogy Őt bizzák meg az ingatlanuk eladásával. A barátnőm a példámat követve szintén hozzá fordult pár hete, drukkolok mindkettőjüknek, kivánom hogy sikerüljön ! Juhászné N.Eszter

Juhászné Németh Eszter

Misi segített eladni családi házunkat. Figyelt arra,hogy megbízható vevő jelölteknek mutassa meg az ingatlant. Gyors és pontos munkát végzett megelégedésünkre. Bátran ajánljuk mindazoknak, akiknek segítségre van szükségük az értékesítéshez.

Kapui Magdolna

Eladni-vásárolni szeretnél? Tóth Mihályt tudom ajánlani!Ő nagyon segítőkész, udvarias, megfontolt, megbízható, türelmes, felkészült ingatlanos értékesítő . Odafigyel mind a hirdető mind az érdeklődő igényeire.

Balogh Tamás

Nagyon meg voltam elégedve Tóth Mihály munkájával,kitartásával,mindig pontosan és gyorsan ügyintézett,szakmailag felkészült,megbìzható,segìtőkész ,korrekt profi szakembert ismertem meg személyébe.Bátran ajánlom másoknak is!

Tendli Mihály