Velki Nagy Viktória

Velki Nagy Viktória

  • Ingatlanértékesítő
  • Győr
+36 (30) 783 0075
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Velki Nagy Viktória vagyok, a VING munkatársa.

Az elmúlt 10 évben nemzetközi környezetben dolgoztam, ez idő alatt sokat tapasztaltam az élet minden területén. Számomra fontos a tökéletes otthon kialakítása. Párommal is foglalkoztunk ingatlan kiadással és adás- vétellel.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a tulajdonosok és a vásárlók számára teljes mértékben segítséget tudjak nyújtani, gondtalanná tegyem az egész értékesítési folyamatot.
A VING korrekt csapatával ez könnyen teljesíthető. Gyors, precíz ügyintézéssel, kapcsolattartással és hitelességgel tudok szolgálni. Hiszem, hogy a bizalom a siker alapja.

Várom ügyfeleim jelentkezését, legyen szó ingatlan eladásról, ingatlan vételről, befektetésről vagy bérlésről!
Célom, hogy a munkám mindenkit örömmel és megelégedettséggel töltsön el.

Keressen bizalommal!

Ingatlanok

Videó elérhető

Panelprogramos Marcal I-en jó elosztású 4 szobás l...

Győr Marcalváros I., Ikva utca
Eladó panel lakás, 67 m2
29 900 000 Ft
Velki Nagy Viktória

Velki Nagy Viktória

Videó elérhető

Saroktelek eladó a csodás Dunaremetén

Dunaremete
Eladó telek
5 000 000 Ft
Velki Nagy Viktória

Velki Nagy Viktória

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Velki Viktória és a VING professzionális ügyintézést biztosított számunkra, minden kitűnően elő volt készítve, gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, de minden részletre odafigyelve történt az adás-vétel. Vevőként némi felárért tájékozott, segítőkész ügyvédet is kaptunk. A földhivatali eljárás gyorsított lebonyolításában is közreműködtek. Külön dicséretet érdemel Viktória részéről az ügylet utókezelése, biztosítással, felújítással kapcsolatban is kaptunk tanácsokat, elérhetőségeket. Tízes skálán tízes!

Szilágyi Gergely

Munkatársuk szakszerű, segítőkész, barátságos magatartása maximálisan hozzájárult ahhoz, hogy értékesíteni kívánt ingatlanomat rövid idő alatt, és pont az ő közreműködésével tudtam eladni. Nagyon örülök, hogy a VING-gel kötöttem szerződést!

Bödecs Barnabás