Zahorecz Márta

Zahorecz Márta

+36 (70) 342 8611
Üdvözölöm az oldalamon. Zahorecz Márta vagyok 2013 óta foglalkozom ingatlanok értékestésével leginkább Orosházán és környékén. Korábbi munkáim során is emberekkel foglalkoztam, így gyorsan megértem az ügyfél igényeit, és az évek során megszerzett gyakorlati tudásommal támogatom a sikeres adás - vételt. Tanácsaimmal hozzájárulok ahhoz, hogy a bemutatott ingatlan ne csak az adott állapotában legyen elképzelhető, hanem hogy kisebb átépítéssel, szépítéssel, milyen otthont lehetne kihozni belőle. Korrektséget és egyenes beszédet várhat tőlem, hisz a cél a sikeres üzletkötés a legrövidebb időn belül. Remélem, hamarosan ügyfeleim között köszönthettem!

Ingatlanok

Nagyszénási ház

Nagyszénás
Eladó családi ház, 110 m2
7 000 000 Ft
Zahorecz Márta

Zahorecz Márta

Komlósi út környéke

Orosháza
Eladó házrész, 62 m2
3 900 000 Ft
Zahorecz Márta

Zahorecz Márta

Nagy lehetőség

Tótkomlós
Eladó családi ház, 130 m2
5 800 000 Ft
Zahorecz Márta

Zahorecz Márta

Bánhegyesi ház

Nagybánhegyes
Eladó családi ház, 164 m2
3 500 000 Ft
Zahorecz Márta

Zahorecz Márta

Kellemes Otthon

Orosháza
Eladó családi ház, 180 m2
34 800 000 Ft
Zahorecz Márta

Zahorecz Márta

2. emeleti lakás

Orosháza
Eladó tégla lakás, 49 m2
9 900 000 Ft
Zahorecz Márta

Zahorecz Márta

4. emeleti lakás

Orosháza
Eladó panel lakás, 50 m2
10 800 000 Ft
Zahorecz Márta

Zahorecz Márta

Újosztás

Orosháza
Eladó zárt kert
990 000 Ft
Zahorecz Márta

Zahorecz Márta

Újosztás zárt kert

Orosháza
Eladó telek
800 000 Ft
Zahorecz Márta

Zahorecz Márta

Kiváló befektetés

Orosháza
Eladó vendéglátó, 880 m2
88 000 000 Ft
Zahorecz Márta

Zahorecz Márta

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Már nem először találkozom Mártival! Minden esetben precíz, korrekt módon járt el. Kedves, segítőkész. Minden kérdésemre megkaptam tőle a megfelelő választ. Nyugodt stílusával segített az eladással/vétellel járó stressz kezelésében is. Bátran merem ajánlani mindenkinek, hogy hozzáforduljon ingatlannal kapcsolatos ügyekben!

Végváriné Rehák Gizella

Nagyon meg vagyok elégedve Zahorecz Márta ingatlanértékesítő munkájával. Megbízhatónak, szakszerűnek és kedvesnek ismertem meg munkája során. Bátran tudom ajánlani másnak is.

Kovácsné Dominkó Margit Judit

Még sosem írtam ajánlólevelet, nem tudom milyennek kellene lennie. Így csak elmondom, hogy bárkinek, aki gyorsan és idegeskedés nélkül szeretne ingatlant venni vagy eladni, bátran forduljon Zahorecz Mártához. Abszolút rátermettséggel és elmélyült szakmai ismeretekkel rendelkezik, rendkívül hatékony. Maximálisan tekintettel van ügyfelei elképzeléseire, kéréseire. Bármilyen kérdéssel fordultam hozzá, azonnal tudott válaszolni. Minden kérésemet próbálta maximálisan teljesíteni. Amit az együttműködés elején megbeszéltünk, ahhoz végig tartotta magát, képviselte az érdekeimet. Mindig kedves, mosolygós, ami által bennem bizalmat gerjesztett. Abszolút elégedett voltam a munkájával, hozzáállásával, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Molnár Mária

Nagy szerencsénk volt Mártával! Nagyon Kedves és szakmailag nagyon felkészült értékesítő, ezért könnyű volt vele az ingatlan értékesítés. Tisztában van a piaci viszonyokkal maximálisan, ezért nem futottunk felesleges köröket és hamar sikerült az eladás. Köszönjük ezúton is a sok segítséget!

Turkus család

Zahorecz Mártinak köszönhetően igen gyorsan sikerült eladni az ingatlanunkat .Szívből ajánlom mindenkinek aki ingatlant szeretne eladni .

Korcsokné Nagy Ida

Mártinak végtelen tisztelettel megköszönöm a munkáját. Lelkiismeretes,türelmes,szakmailag maximálisan felkészült, pontos és odaadóan segítőkész ingatlanközvetítő. Nekem segített. Ajánlom mindenkinek. A Városi Ingatlanirodának sok hasonló munkatársat kívánok! Köszönöm Márti!

Garai János

Nagyon szépen köszönöm Zahorecz Mártának és az egész ingatlanirodának hogy ilyen gyorsan és precizen lebonyolitották ezt a reménytelennek vélt ház eladását. Csak ajánlani tudom mindenkinek . Külön köszönet Mártának a türelmes, megértő és emberséges magatartásához. Tisztelettel Dobos Stella

Dobos Stella

Nagyon köszönöm Márti munkáját ! Szüleim házát értékesítette két hét alatt. Keresletnek megfelelően javasolta az irányárat. Minden hivatalos irat beszerzésében segítségemre volt. A házat folyamatosan önállóan mutatta be. Nekem már csak a tényleges vevővel kellett találkoznom. Mindenkinek szívből ajánlom

Nádasdyné Kunos Éva

A Zahorecz Mártával maximálisan meg vagyok elégedve . Rendkívül gyorsan eladta az ingatlant . A ház felvétele után a megfelelő érdeklődőt hozta akinek tetszett az épület. Minden ügyintézésben segítőkész . Nekünk már másik ingatlanunkat is adott el akkor is gyorsan lett új gazdája a háznak . Segít az ár meghatározásában , hogy nagyon ne tévedjünk el . Barátságos , más ingatlannal kapcsolatos kérdéssel is megkereshettük . Csak ajánlani tudom.

Szuromi István

A több évig magunk által sikertelenül hirdetett ingatlanra a Városi Ingatlaniroda nagyon gyorsan talált vevőt. Köszönöm a gyors munkát és határozott fellépést.

Kornéli Ildikó

Márta türelmes, ha kell energikus és empatikus, kitűnő ingatlan közvetítő, nekem segített. Ajánlom mindenkinek.

Szalai Rudolf

Mártinak csak végtelen tisztelettel tudom megköszönni a munkáját. Lelkiismeretes, szakmailag maximálisan felkészült, pontos és odaadóan segítőkész ingatlanközvetítő. Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki értékesítené ingatlanát vagy vásárolni szeretne. A Városi Ingatlanirodának sok hasonló munkatársat kívánok! Köszönöm Márti!

Szabóné Ecu

Márta profizmusa kiemelkedő. Egy munkájára kifejezetten idényes, nagyon megbízható embert ismertem meg személyében. Ajánlom mindenkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy venni! Még egyszer: Köszönöm!

Adorján

Zahorecz Márta munkavégzése számomra nagyon sikeres volt. A sok érdeklődőt folyamatosan tájékoztatta az ingatlannal kapcsolatban. Alaposan, felkészülten profi módon intézett minden teendőt. Örülök, hogy Mártát bíztam meg ezzel a közvetítői feladattal.

Baloghné

Zahorecz Márta ingatlanközvetítő munkavégzése során rendkívül körültekintő, alapos munkát végzett. Minden részletre kiterjedő tájékoztatást adott mind az eladó mind a vevő részére, és mindkét fél érdekeit igyekezett képviselni, az adásvétel során. A pontosság mellett a gyorsaság is pozitívumként jelölhető meg, mivel időt és energiát fektetett abba, hogy minél több vevőnek bemutassa az ingatlant és minél eredményesebb ügylet jöjjön létre, minél rövidebb idő alatt. Szintén figyelmet fordított arra, hogy az adásvétel során a szerződéskötés gördülékenyen valósuljon meg, a szükséges adatok rendelkezésre álljanak, segítséget nyújtva ezzel az eljáró ügyvédnek is. Jó szakemberként szívesen ajánlom mindenkinek! Úgy gondolom közreműködése nélkül sokkal hosszabb idő alatt, és kevésbé eredményesen tudtuk volna az ingatlant eladni! Köszönjük szépen a közreműködését!

Dr. Nagy Lászlóné

Nagyon meg voltunk elégedve Márti munkájával. Folyamatosan hozta az érdeklődőket, aminek köszönhetően sikerült megtalálni a megfelelő vevőt. Bármilyen kérdésünk volt, mindig elérhető volt és segített. Köszönjük szépen! Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is.

Sramkóné Kunos Éva

Mártit bíztuk meg az ingatlanunk eladásával! Azért választottuk őt mert már egy másik ingatlanunk eladásában is ő volt a segítségünkre! Mindkét alkalommal pontos, alapos ,segítőkész volt! Két hónap alatt eladta mindkét ingatlanunkat. Minden területen a megbeszéltek szerint járt el, maximálisan képviselte az érdekeinket! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Pontos, precíz megbízható ingatlanértékesítő! Köszönjűk!

Emődi Károly

Az én ingatlanom eladásával a Márti foglalkozott. A munkájával nagyon meg voltam elégedve, mivel sok érdeklődőt hozott az ingatlan megtekintésére. Az ingatlan bemutatása rugalmasan és és pörgősen zajlott. A Márti ügyesen és intelligensen bánt az ügyfelekkel, ennek eredménye az volt , hogy elkelt az ingatlanom, ezt ezúton is szeretném neki megköszönni .A munkáját azzal segítem, hogy kiajánlom az ismerőseimnek . Köszönöm Márti!

Molnár Józsefné

Mártit bíztam meg egy családi ház eladásával. Azért őt választottam, mert kedvező feltételeket ajánlott és szimpatikus volt. Rövid időn belül talált vevőt az ingatlanra. Nagyon segítőkész, bármilyen kérdésem volt készségesen tájékoztatott, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Az eladáskor minden rendben történt, pontosan szervezett mindent, a vevők és eladók is elégedettek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Andóné Nagy Éva

A város legjobb ingatlanügynöke. Bármikor bármilyen problémával keresni lehet, sőt a jogi ügyekben is segítséget tud nyújtani. Nem várja tétlenül, hogy az ügyfél betévedjen hozzá, hanem folyamatosan keresi a potenciális vevőket és hozza a látogatókat. Öt évig árultuk a házunkat hiába, amikor Mártikát megbíztuk. Rögtön a rendelkezésünkre állt és már az első találkozáskor részletesen meg tudtuk beszélni igényeinket, elképzeléseinket, az eladási irányárat. Nem csak az ingatlant vette fel az adatbázisba, hanem folyamatosan kapcsolatot tartott érdeklődőkkel. Három hónap alatt sikerült eladni a házat. Ezután sem feledkezett meg rólunk, addig ajánlotta az eladó ingatlanokat, amíg nem találtuk meg a megfelelőt. Azóta is minden ismerősömnek tiszta lelkiismerettel ajánlom.

Bánfiné Marika

Márta a megbízás során gyors, pontos, korrekt, minden részletre kiterjedő, alapos munkát végzett. Ajánlom mindenkinek, aki ingatlant szeretne értékesíteni.

Sápi Mihályné

Zahorecz Márta ingatlanértékesítő munkájával elégedett voltam, két alkalommal vettem igénybe a munkáját. Először egy ingatlan eladásában, másodszor egy hétvégi ház eladásánál volt segítségemre. Mindkét alkalommal a megbeszéltek alapján járt el és a szerződésben foglaltakhoz tartotta magát. Másoknak is ajánlom, hogy legyen nekik is a segítségükre. Köszönettel: Mórocz Lászlóné

Mórocz Lászlóné